-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τη διαφήμιση του smartpen την έχετε παρατηρήσει;;και καλά που καλυπτει τις γρατζουνιές στο αμάξωμα.
στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα οτι ειναι στο reverse
+1 και ελεγα οτι μονο εγω το παρατηρησα..
Ο τακης μας επρηξε παλι σημερα..Δε ξερει να μιλαει ο ανθρωπος,εννοω απο συντακτικο..
Τουλαχιστον βλεπουμε πλεον οποτε δεν πολυπαραπονιεμαι..
Σημερα με τα replay τι παθαν ?? Και δε βαζαν και 'replay' πανω και μπερδευομουν.. -
Μετά από το σίριαλ που παρακολουθήσαμε όλοι,προσωπικά χάρηκα που ξαναείδα ελεύθερα στην τηλεόρασή μου τον αγώνα.
Έμεινα καθόλα ευχαριστημένος από το δίδυμο Τάκη κ Πάνου κ δικαιολογώ απόλυτα τα όποια λαθάκια.Με τα μέσα που διαθέτουν κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Μπράβο στον Άλφα που μας ''επέτρεψε'' να δούμε λάιβ το άθλημα που μας ενδιαφέρει.
-
Καλά παιδιά μη με παρετε στο ψιλό. Βλέπω τα αποτελέσματα του αγώνα. 2 ομάδες Renault, 2 ομαδες Ferrari, HRT, Virgin.
Απο πού ξεφύτρωσαν και απο πού εγιναν τόσες αλλαγές? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλά παιδιά μη με παρετε στο ψιλό. Βλέπω τα αποτελέσματα του αγώνα. 2 ομάδες Renault, 2 ομαδες Ferrari, HRT, Virgin.
Απο πού ξεφύτρωσαν και απο πού εγιναν τόσες αλλαγές?Πότε ήταν η τελευταία φορά που παρακολούθησες F1?
-
Δες την υπογραφή του................είναι απόλυτα δικαιολογημένος ο άνθρωπος !
-
Πρέπει να μη βιάζονται να βάζουν ριπλέϋ εκεί στην Κάντζα!!! Χάναμε live μάχες έτσι! Εξάλλου εδειχναν σε πιο κατάλληλη στιγμή και οι σκηνοθέτες από την Μαλαισία ριπλέϋ από την εκκίνηση
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Πρέπει να μη βιάζονται να βάζουν ριπλέϋ εκεί στην Κάντζα!!! Χάναμε live μάχες έτσι! Εξάλλου εδειχναν σε πιο κατάλληλη στιγμή και οι σκηνοθέτες από την Μαλαισία ριπλέϋ από την εκκίνησηΧάσαμε ένα πολύ καλό του Λούη μεταξύ στροφών 4 και 5... ευτυχώς είχα streaming από δίπλα και έβλεπα από δυο πηγές.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Πρέπει να μη βιάζονται να βάζουν ριπλέϋ εκεί στην Κάντζα!!! Χάναμε live μάχες έτσι! Εξάλλου εδειχναν σε πιο κατάλληλη στιγμή και οι σκηνοθέτες από την Μαλαισία ριπλέϋ από την εκκίνηση
Χάσαμε ένα πολύ καλό του Λούη μεταξύ στροφών 4 και 5... ευτυχώς είχα streaming από δίπλα και έβλεπα από δυο πηγές.
Εγω δεν καταλαβαινω το γιατι πρεπει να βαζουν ριπλέι γενικως. Δηλαδη ποσους αγωνες εχει δει ο Πουρναρακης χωρις επισημο ριπλέι εκκινησης και φαγωθηκε να βαλει το δικο του σημερα την ωρα που Αλονσο και Μπατον πηγαιναν πλάι - πλάι; Ποιος νοιαστηκε για τα λαστιχα του Μπυεμί; Ποιος τους ειπε γενικως οτι θα ηταν καλυτεροι σκηνοθετες απο τον αντιστοιχο της Φ1;
-
δεν ειδα τον αγωνα το πρωί και κατεβασα του bbc....χαχα γλιτωσα πολλα από οτι διαβαζω
το μονο κακό ηταν οτι ηταν σε αναλυση 624*352(1.5gb, 2 ωρες)...αλλα no διαφημισεις, top of the top σχολιασμος
εκει με τα ζιγκ ζαγκ του Λουη στον Πετροφ βεβαια τα μασησαν λιγο -
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Δες την υπογραφή του................είναι απόλυτα δικαιολογημένος ο άνθρωπος !Πέρνα εσυ απο την Pub/ Σουβλατζίδικο να σε κεράσω ποτάκι καλέ μου άνθρωπε!!!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
...εκει με τα ζιγκ ζαγκ του Λουη στον Πετροφ βεβαια τα μασησαν λιγοΟ ένας είπε οτι άλλαξε 3-4 φορές γραμμή ο Hamilton αλλά δεν μπλόκαρε τον Petrov (την αλήθεια δηλαδή) και ο άλλος είπε ότι αν το έκανε αυτό ο Schumacher θα είχαν να λένε πολλοί.
Τι πιο αντικειμενικό περιμένετε να ακούσετε από ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ κανάλι;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Χάσαμε ένα πολύ καλό του Λούη μεταξύ στροφών 4 και 5... ευτυχώς είχα streaming από δίπλα και έβλεπα από δυο πηγές.
Εγω δεν καταλαβαινω το γιατι πρεπει να βαζουν ριπλέι γενικως. Δηλαδη ποσους αγωνες εχει δει ο Πουρναρακης χωρις επισημο ριπλέι εκκινησης και φαγωθηκε να βαλει το δικο του σημερα την ωρα που Αλονσο και Μπατον πηγαιναν πλάι - πλάι; Ποιος νοιαστηκε για τα λαστιχα του Μπυεμί; Ποιος τους ειπε γενικως οτι θα ηταν καλυτεροι σκηνοθετες απο τον αντιστοιχο της Φ1;
...τους γκρινιάρηδες πολλοί αγάπησαν, τους αντι-γκρινιάρηδες κανείς - αλλά για να πάμε λίγο :
Μπάτον και Αλόνσο ΔΕΝ 'πήγαιναν πλάι-πλάι', και 'φαγώθηκε' ο Πουρναράκης. Για την ακρίβεια (μιας κι έχω ΚΑΙ την μετάδοση Alpha KAI του ΒΒC εμπρός μου τώρα που γράφω), μετά την εκκίνηση, κι αφού είχαν ήδη 'ηρεμήσει' τα πράγματα, σχολίασε το εξής : 'ένα ριπλέι θα μας διαφωτίσει όταν και αν αυτό θα έρθει'. Δεν το 'ζήτησε' δηλαδή καν απ' τον σκηνοθέτη του Α. Λίγο μετά πάντως, όντως δίνει την εκκίνηση σε ριπλέι ο σκηνοθέτης του Α (τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια φάση σε εξέλιξη, έχουν είπαμε 'ηρεμήσει' τα πράγματα, το τσέκαρα με το βίντεο από BBC). Άρα ούτε ο ένας 'φαγώθηκε', ούτε ο άλλος επέλεξε ακατάλληλη στιγμή. Έχουμε μάλιστα στο παρελθόν πετύχει καλύψεις (από τους τοπικούς ανά τον κόσμο σκηνοθέτες), στις οποίες τα ριπλέι, ειδικά εκκινήσεων -που έχουν και το ζουμί- έρχονται πολύ όψιμα. Δε συμβαίνει και σε κάθε GP, αλλά συμβαίνει (όπως και το ενίοτε ν' αγοράζουν αγρό οι σκηνοθέτες που καλύπτουν ένα GP, όσον αφορά φάσεις κτλ). Τί να το κάνω εγώ, αν είναι να καθυστερήσουν -'αδικαιολόγητα'- την επανάληψη της εκκίνησης; ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα, άρα ο εκάστοτε σκηνοθέτης να έχει το απόλυτα σωστό timing. Kι εκεί μπαίνουν οι σκηνοθέτες των στούντιο αναμετάδοσης, που μπορούν να το 'σώσουν' (πολλές δε φορές, ένα ριπλέι που περιμένουμε, δεν έρχεται καν απ' την βασική μετάδοση, και τότε κι αν το σώζουν). Και τέλος πάντων, με το που τελειώνει το ριπλέι εκκίνησης από Α, κι ενώ η 4άδα Χάμιλτον-Μάσσα-Μπάτον-Αλόνσο φτάνει στην στροφή 9 (νομίζω), γυρνάει (ίσως υποψιασμένα; ) ο σκηνοθέτης του Α, κι ενώ ΔΕΝ είχε προηγηθεί 'κίνηση' από κανέναν (τσεκαρισμένο από BBC), ΑΚΡΙΒΩΣ με το που έχουμε live εικόνα, το χάνει στιγμιαία ο Μάσσα πριν απ' την είσοδο της στροφής, πάνω στα φρένα (στιγμιαία αποσταθεροποίηση, που ίσα-ίσα δίνει 'δικαίωμα' στον Μπάτον να χωθεί σφήνα από πίσω του, και το ίδιο να κάνει κι ο Αλόνσο πίσω από αυτόν). Συμπέρασμα : δεν είχε προηγηθεί ΤΙΠΟΤΑ που να 'μυρίζει' προσπέραση - αν δεν το 'χανε ο Μάσσα δε θα γινόταν τίποτα, ΣΥΝ το ότι την είδαμε ΟΛΗ τη φάση - ήμασταν ΗΔΗ live.Παρακάτω :
Λίγο μετά κι από το 'ανώδυνο' ριπλέι εκκίνησης του σκηνοθέτη του Α, δίνει κι ο 'επίσημος' σκηνοθέτης το δικό του. Και μάλιστα, από ΤΕΣΣΕΡΙΣ διαφορετικές λήψεις (από μπροστά, από Χάμιλτον, από Μάσσα από Σουμάχερ). Οκ, και πάλι δε γινόταν (μάλλον) κάτι άλλο αξιοσημείωτο, αλλά ο χρόνος επανάληψης ήταν πολύ περισσότερος, κι εμείς στην τσίτα (ενώ του Α ήταν ένα ριπλέι από μπροστά απλώς). Πάνω λοιπόν που το γυρνάει ο 'επίσημος' σκηνοθέτης σε λήψη από μέσα από το grid (Χάμιλτον), ζητάει ο Πουρναράκης από τον δικό τους την από μπροστά, κι αυτός λίγο μετά όντως την δείχνει, 'κόβωντας' απλώς στην ουσία την onboard από Σουμάχερ.Κι ένα τελευταίο : Στους γύρους '4-5', ΔΕΝ κάνει κάτι ο...Λούης. Κι αν κάτι είχε κάνει, δεν το έδειξε ΟΥΤΕ η 'επίσημη' εικόνα που λάμβανε ο Α, διότι έδειχνε εκείνη τη στιγμή την 'multiple εκκίνηση' που λέγαμε. Και καπάκι είχε βγει κίτρινη σημαία, μόλις τελείωσε ΚΑΙ το 'επίσημο ριπλέι' (παρακάτω που το κοίταξα, μέχρι και τον 6ο γύρο, ο Χάμιλτον δεν έκανε 'κάτι').
Tελικά συμπεράσματα : πάρτε τα ολ' αυτά ρε παιδιά σαν δείγμα ότι πάνω στην 'πίεση' της στιγμής, υπερβάλλετε, κι αν το βλέπετε προκατειλημμένα, μετά πατάτε σε λάθος συμπεράσματα κι αδικείτε καταστάσεις (γι' αυτό και προσωπικά πάντα ξανατσεκάρω κάτι, μπας κι έχω λάθος αρχικά, αν είναι να μιλήσω γι' αυτό, ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...)
Και φανταστείτε δηλαδή αν ΕΣΕΙΣ είστε 'σε πίεση', τί να πουν κι οι...'Πουρναράκηδες όλου του κόσμου'. Βάλτε στη θέση τους τον εαυτό σας πριν τους...τσεκουρώσετε, και 'μαντέψτε' πόσο καλύτερα θα τα πηγαίνατε. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δες την υπογραφή του................είναι απόλυτα δικαιολογημένος ο άνθρωπος !
Πέρνα εσυ απο την Pub/ Σουβλατζίδικο να σε κεράσω ποτάκι καλέ μου άνθρωπε!!!
...χα, το 'χω αυτό, να με καλούν στην Κρήτη....
Καλά θα ήταν, αλλά είμαι στην ακριβώς αντίθετη μεριά της χώρας, κι είναι κομμάτι δύσκολο....
Επιφυλάσσομαι όμως για όποτε τύχει (έχω κάτι φιλαράκια στα μέρη σου, και κάποια στιγμή θα ξανακατέβω...). -
Παρακάτω :
Λίγο μετά κι από το 'ανώδυνο' ριπλέι εκκίνησης του σκηνοθέτη του Α, δίνει κι ο 'επίσημος' σκηνοθέτης το δικό του. Και μάλιστα, από ΤΕΣΣΕΡΙΣ διαφορετικές λήψεις (από μπροστά, από Χάμιλτον, από Μάσσα από Σουμάχερ). Οκ, και πάλι δε γινόταν (μάλλον) κάτι άλλο αξιοσημείωτο, αλλά ο χρόνος επανάληψης ήταν πολύ περισσότερος, κι εμείς στην τσίτα (ενώ του Α ήταν ένα ριπλέι από μπροστά απλώς). Πάνω λοιπόν που το γυρνάει ο 'επίσημος' σκηνοθέτης σε λήψη από μέσα από το grid (Χάμιλτον), ζητάει ο Πουρναράκης από τον δικό τους την από μπροστά, κι αυτός λίγο μετά όντως την δείχνει, 'κόβωντας' απλώς στην ουσία την onboard από Σουμάχερ.Κι ένα τελευταίο : Στους γύρους '4-5', ΔΕΝ κάνει κάτι ο...Λούης. Κι αν κάτι είχε κάνει, δεν το έδειξε ΟΥΤΕ η 'επίσημη' εικόνα που λάμβανε ο Α, διότι έδειχνε εκείνη τη στιγμή την 'multiple εκκίνηση' που λέγαμε. Και καπάκι είχε βγει κίτρινη σημαία, μόλις τελείωσε ΚΑΙ το 'επίσημο ριπλέι' (παρακάτω που το κοίταξα, μέχρι και τον 6ο γύρο, ο Χάμιλτον δεν έκανε 'κάτι').
Ο επισημος σκηνοθετης ομως, ΞΕΡΕΙ οτι εκεινη τη στιγμη παιζει το επισημο ριπλέι και ΞΕΡΕΙ οτι αν γινει κατι θα το βαλει κατευθειαν σε 8 διαφορετικες ληψεις. Αντιστοιχα ο καθε τοπικος Σπιλμπεργκ το πολυ-πολυ ΑΝ εχει προνοησει ΑΝ εχει κρινει σωστα (γιατι ο σχολιαστης εκεινη την ωρα εχει αλλου στραμμενη την προσοχη του για να τον βοηθησει να κρινει σωστα) θα σου δειξει σε επαναλληψη το επισημο πλανο. Αφου πιστευεις οτι ειναι το ιδιο πασο. Αν ειναι ετσι προτεινω παντως στο τημ Πουρναρακη να αναλαβουν το global feed της F1. Τζαμπα πραμα και καλυτερη δουλεια
-
Για την ακρίβεια (μιας κι έχω ΚΑΙ την μετάδοση Alpha KAI του ΒΒC εμπρός μου τώρα που γράφω), μετά την εκκίνηση, κι αφού είχαν ήδη 'ηρεμήσει' τα πράγματα, σχολίασε το εξής : 'ένα ριπλέι θα μας διαφωτίσει όταν και αν αυτό θα έρθει'. Δεν το 'ζήτησε' δηλαδή καν απ' τον σκηνοθέτη του Α. Λίγο μετά πάντως, όντως δίνει την εκκίνηση σε ριπλέι ο σκηνοθέτης του Α (τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια φάση σε εξέλιξη, έχουν είπαμε 'ηρεμήσει' τα πράγματα, το τσέκαρα με το βίντεο από BBC). Άρα ούτε ο ένας 'φαγώθηκε', ούτε ο άλλος επέλεξε ακατάλληλη στιγμή.
Μιας και εχεις την μεταδοση του Α για ξανατσεκαρε το σημειο με το ριπλει της εκκινησης γιατι νομιζω οτι οντως ζηταει ο ΤΠ απο τον σκηνοθετη του να το δωσει(θυμαμαι που ανεφερε και το ονομα του)και αυτος σε δευτερολεπτα το δινει και χανουμε μαχη,ενω μετα απο λιγο το βλεπουμε και απο την Μαλαισια με τις πολλες καμερες.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο επισημος σκηνοθετης ομως, ΞΕΡΕΙ οτι εκεινη τη στιγμη παιζει το επισημο ριπλέι και ΞΕΡΕΙ οτι αν γινει κατι θα το βαλει κατευθειαν σε 8 διαφορετικες ληψεις. Αντιστοιχα ο καθε τοπικος Σπιλμπεργκ το πολυ-πολυ ΑΝ εχει προνοησει ΑΝ εχει κρινει σωστα (γιατι ο σχολιαστης εκεινη την ωρα εχει αλλου στραμμενη την προσοχη του για να τον βοηθησει να κρινει σωστα) θα σου δειξει σε επαναλληψη το επισημο πλανο. Αφου πιστευεις οτι ειναι το ιδιο πασο. Αν ειναι ετσι προτεινω παντως στο τημ Πουρναρακη να αναλαβουν το global feed της F1. Τζαμπα πραμα και καλυτερη δουλεια
Oμολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα την αποπάνω θέση σου.
Αν όμως έχω πιάσει το νόημα, λες πως οι σκηνοθέτες των στούντιο που κάνουν αναμετάδοση το ρισκάρουν (να τα κάνουν σαλάτα), παίρνοντας πρωτοβουλίες. Στη θεωρία να συμφωνήσω - μόνο που στην πράξη, και ειδικά για ό,τι είδαμε χθες, μια χαρά δουλειά κάνανε στον Α, και σκηνοθέτης, και Πουρναράκης. Επίσης, υπέδειξα πως υπερέβαλες, και πως τα είχες εντυπώσει 'λάθος' τα γεγονότα. Το γιατί το έκανα αυτό, το εξήγησα στο τέλος του ποστ : όχι γιατί μ' αρέσει να μπαίνω στο μάτι του κόσμου (που σε κανέναν δεν αρέσει εδώ που τα λέμε να του μπαίνεις στο μάτι, έχεις-δεν έχεις δίκιο), αλλά αν θες σαν 'μάθημα' ότι 'ρε παιδιά, μην είστε αφοριστικοί, ορίστε και οι αποδείξεις'. Αν πιστεύεις ότι για κακό το κάνω,,,,πάσο που λες και 'συ.Μιας και εχεις την μεταδοση του Α για ξανατσεκαρε το σημειο με το ριπλει της εκκινησης γιατι νομιζω οτι οντως ζηταει ο ΤΠ απο τον σκηνοθετη του να το δωσει(θυμαμαι που ανεφερε και το ονομα του)και αυτος σε δευτερολεπτα το δινει και χανουμε μαχη,ενω μετα απο λιγο το βλεπουμε και απο την Μαλαισια με τις πολλες καμερες.
...είχα γράψει πολύ προσεχτικά το εν λόγω ποστ, με ενδελεχή έλεγχο και των 2 μεταδόσεων (κα'να μισάωρο μου πήρε η όλη φάση), γι' αυτό και είμαι σε θέση να επαναλάβω :
Λίγο μετά την εκκίνηση (κάπου στον 1ο με 2ο γύρο), ο Πουρναράκης ΔΕΝ ζητάει ριπλέι, αλλά λέει ακριβώς τη φάση που ανέφερα.
Ακολουθεί (σε μισό-ένα λεπτό, μην ξανακοιτάω για ακριβείς χρόνους τώρα) ριπλέι εκκίνησης από Α, το οποίο το ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ο Πουρναράκης πως πρόκειται αμέσως ν' ακολουθήσει, αναφέροντας και το όνομα του σκηνοθέτη τους (τσεκαρισμένο με αντιπαραβολή μετάδοσης από BBC, πως ΔΕΝ χάνεται καμμία φάση, και με το που ξαναγυρνάει ο σκηνοθέτης του Α, το χάνει στιγμιαία ο Μάσσα και του χώνονται Μπάτον/Αλόνσο, με τελικό αποτέλεσμα να περάσει ο τελευταίος τη Μακλάρεν, και την είδαμε ΟΛΗ τη φάση. Για την ακρίβεια, κάνει πατάτα ο Σεϊτανίδης επί του συγκεκριμένου, νομίζοντας τον Μπάτον πολύ πιο μπροστά, και μεταδίδει πως τη θέση την χάνει ο Χάμιλτον............Αλλά αυτά γίνονται, κι απ' τους Μπημπησήδες, ενίοτε.........Πώς όχι, άνθρωποι είναι όλοι, πάνω στην πίεση της στιγμής να μεταδώσουν).'Μάχη', ξαναλέω, (στην ουσία) ΔΕΝ χάσαμε....
Ούτε καν παρακάτω που ΖΗΤΗΣΕ ο Πουρναράκης επανάληψη από εμπρός, ενώ ο Μαλαίσιος έδειχνε incar από Χάμιλτον, κι ο Λεβεντογιάννης (A) όντως την ξανα-έδωσε λίγο μετά, κουκουλώνοντας το τελείωμα του incar από Μάσσα και όλο το από Σουμάχερ.Συμπέρασμα panos2171 (κι εγώ την ίδια αίσθηση είχα στην αρχή, λογικό είναι, ΟΛΟΙ είμαστε στην τσίτα στην εκκίνηση και για τα επόμενα λεπτά), τα θυμάσαι συγκεχυμένα....
...Αν οποιουδήποτε,,,δεν του φτάνει ο λόγος μου, μπορώ να κόψω, ν' ανεβάσω (και να λινκάρω εδώ) τις εν λόγω σκηνές, μιας και την μετάδοση από Α την έγραψα (σε κακή εικόνα με 'χιόνια' πάντως, μια και δεν έχω καλή λήψη εδώ - και σχετικά χαμηλής ανάλυσης = 352χ288, για παράδειγμα ορίστε η σκηνή εναλλαγής από το πρώτο ριπλέι του Α σε live, ακριβώς στη σκηνή πριν ο Μάσσα το χάσει : http://senduit.com/26f8f4 )
-
Να στο πω απλα: Ο σκηνοθετης του world feed διαχειριζεται την εικονα που βλεπεις και βλεπει ΣΥΝ αλλες 100 καμερες με αποτελεσμα το ρισκο του να χασει καποια φαση ειναι μηδεν. Οταν βαζει ριπλέι ΞΕΡΕΙ οτι βάζει ριπλέι και εχει το νου του σ'αυτες τις 100 καμερες να σου δωσει οτι εχασες και καλυτερο. Ο Κουροσαβα του Α διαχειριζεται την ιδια εικονα που βλεπει ολος ο κοσμος και ειναι κατα τεκμηριο χαμηλοτερης καταρτισης απο τον αντιστοιχο του world feed. Αρα το ρισκο απο κατι να χασει σε ενα απροβλεπτο ριπλέι ειναι παρα πολυ μεγαλο και επισης ειναι αρκετα μεγαλο το να μην μπορεσει να επανορθωσει. Εκτός αν γλιστρησε ο Μασσα σε συνενοηση με τον Α (για να παμε στο προσφιλες σου παραδειγμα) μολις τελειωσε το αψυχολογητο ριπλέι
-
Το ξαναλέω πως δεκτά όσα λες για τη θεωρία του πράγματος, και προσωπικά δεν έχω κακή εντύπωση σε γενικές γραμμές για τις επιλογές των εδώ τηλεσκηνοθετών (που άλλωστε είναι ελάχιστες εκ των πραγμάτων). Στην δε συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε κάτι τραγικό, όπως έδειξα, και το 'χες εντυπώσει και λάθος..........Κι έτσι ακριβώς, πολύς από τον κόσμο που παρακολουθεί, πριονίζει τα πριονίδια, και με το δάχτυλο στην σκανδάλη, του ξεφεύγει πού και πού μπαλωθιά, αδίκως.
Και παίζει και μια γενική, ενοχλητική 'κατακραυγή' για την ελληνική μετάδοση. Πχ αν κανένας άλλος το είχε πάρει χαμπάρι αυτό που τόνισα για το λάθος του Σεϊτανίδη, θα ζητούσε το κεφάλι του στο πιάτο (ο οποίος μάλιστα είναι συνήθως αυτός που κάνει 'διορθώσεις' σε λάθη αλλονών...). Λίγο παρακάτω που ο Brundle στη μετάδοση από BBC έβλεπε μια Φεράρι με ένα κατακίτρινο κράνος να του 'έρχεται' για ώρα σ' ένα καθαρότατο πλάνο που γέμισε σιγά-σιγά την οθόνη, δε νομίζω κανένας ποτέ να το έκανε θέμα 'πω πω τί είναι αυτός, στείλ' τε τον πίσω στα γίδια του', μιας και τον ανέφερε ως Αλόνσο.Τεσπα και τους γκρινιάρηδες τους αγαπάω (έχουν το....φολκλόρ τους κι αυτοί), αλλά.....χαλαρώστε και λίγο βρε παιδιά.....
-
@washcloud:θα είναι ακατόρθωτα δύσκολο να πείσεις το ''υποψιασμένο πλήθος'' οτι τηρουμένων των αναλογιών κ δεδομένων των προς χρήση μέσων ο Πουρναράκης-Σειτανίδης κ οι υπόλοιποι που ασχολούνται με τη μετάδοση κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Για να πω την αμαρτία μου κ τη μετάδοση του BBC τη θεωρώ μέτρια,αν λάβω υπόψιν τα άπειρα φράγκα κ μέσα που έχουν στη διάθεσή τους (γιατί κ εκεί βρίσκεις λάθη -τα λάθη είναι ανθρώπινα-).
-
Εγώ αυτό που θυμάμαι από την μετάδοση της Κυριακής πάντως ήταν όταν κάποια στιγμή έβλεπα κάτι ενδιαφέρον με πολύ προσπάθεια να συγκρατήσω τον εαυτό μου να μην βρίσει (ήταν και Πάσχα...) που και πάλι ο ΤΠ σκεφτόταν να κόψει το live για ένα ακόμα ripley από δικό του και μόνο καπρίτσιο. Και το σταματώ εδώ γιατί ο Washcloud το 'χει κουράσει το θέμα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014