-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
εικόνα Alpha σχολιασμός BBC... magic!!!!!!!!!!!!!!!!!+1000
Τελεια εικονα ο Alpha!!!!!! ολα τα λεφτα ο Eddie..
-
Δε νομιζω να αλλαξε κατι στην μεταδοση ουτε προς το χειροτερο ουτε προς το καλυτερο.Τα ιδια πραγματα οπως καθε χρονο,απλα βρεθηκε (επιτελους) ''στεγη'' για την F1 παλι πισω στον Alpha.Ολα αυτα τα μπραβο,συγχατητηρια κλπ που κολλανε???
-
τα ιδια πραγματα ακριβως οι ιδιες μαλ****ς του τακη ο πανος ο καιμενος δεν ξερει τι να πει και εμεις αλλαζουμε για rtl και bbc
-
Θα συνεχίσετε για πολύ να μιζεριάζετε ; Εάν δεν σας αρέσει καθίστε στο RTL να μάθετε γερμανικά.
Είπαμε γκρίνια αλλά καταντάει κουραστικό από ένα σημείο κ μετά.
-
εγω τον παω...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω τον παω...Ήμουν σίγουρος...
-
Ναι ρε παίδες, έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με την μιζέρια προς τον Τάκη κλπ... Αμάν κάναμε στα πρώτα δύο grand prix να ψάχουμε σαν τρελοί free streams για τη μετάδοση του αγώνα, μια Ισπανικά, μια Γερμανικά κλπ και τώρα που είναι και πάλι σε Ελληνικό κανάλι, κράζουμε αμέσως..? Αυτόν έχουμε τι να κάνουμε τώρα?
Είπαμε αλλά όχι κι έτσι.Φιλικά πάντα.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ναι ρε παίδες, έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα με την μιζέρια προς τον Τάκη κλπ... Αμάν κάναμε στα πρώτα δύο grand prix να ψάχουμε σαν τρελοί free streams για τη μετάδοση του αγώνα, μια Ισπανικά, μια Γερμανικά κλπ και τώρα που είναι και πάλι σε Ελληνικό κανάλι, κράζουμε αμέσως..? Αυτόν έχουμε τι να κάνουμε τώρα?
Δίκιο έχει ο φίλτατος, είναι και Άγιες Μέρες Τέκνα μου! Για αυτό ο καλος Θεός έδωσε το κουμπί MUTE στα TV Controls μας!!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
+1
-
Ο χρήστης Periklis Georgiou έγραψε:
εικόνα Alpha σχολιασμός BBC... magic!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1000
Τελεια εικονα ο Alpha!!!!!! ολα τα λεφτα ο Eddie..
Την τέλεια εικόνα πως την είδες? Εκπομπή 16:9 στο απαρχαιομένο φορμάτ 4:3 κλασσικά!
Τα γράμματα κ οι αριθμοί με τα βίας διαβάζονται!
Εκτός κ αν είσαι απο τους τυχερούς που πιάνουν ψηφιακή.Δε νομιζω να αλλαξε κατι στην μεταδοση ουτε προς το χειροτερο ουτε προς το καλυτερο.Τα ιδια πραγματα οπως καθε χρονο,απλα βρεθηκε (επιτελους) ''στεγη'' για την F1 παλι πισω στον Alpha.Ολα αυτα τα μπραβο,συγχατητηρια κλπ που κολλανε???
+1
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
κραζουμε τον τακη οχι οτι καταφεραν να δειξουν την φ1 στην ελλαδα..
-
Γιώργο η εικόνα μια χαρά ήταν! Σε τηλεόραση LG 26 ιντσών. Παρατήρησα κι εγώ διαφορά σήμερα και ιδιαίτερα στα γράμματα τα οποία φαινόταν μια χαρά και είχε διαφορά από τις άλλες φορές. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά αυτό ήταν προς το καλύτερο.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Γιώργο η εικόνα μια χαρά ήταν! Σε τηλεόραση LG 26 ιντσών. Παρατήρησα κι εγώ διαφορά σήμερα και ιδιαίτερα στα γράμματα τα οποία φαινόταν μια χαρά και είχε διαφορά από τις άλλες φορές. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά αυτό ήταν προς το καλύτερο.46'' SAMSUNG. λες να είχω προβλημα ανάλυσης?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
κραζουμε τον τακη οχι οτι καταφεραν να δειξουν την φ1 στην ελλαδα..
Ναι φίλε μου δεν αντιλέγω αλλά μαζί μ' αυτόν παίρνει και η μπάλα και τον Alpha. Τέλος πάντων. Σε όσους δεν αρέσει τόσο πολύ ο Τάκης και η μετάδοση του, ας έχει εικόνα Alpha στο mute και ας ακούνε bbc η οτιδήποτε άλλο είναι καλύτερο γι' αυτόν. Αλλά να μη γυρίσει και να πει τι είπε ο Τάκης πάλι και τι βλακεία είπε π.χ. η Σκλαβούνου η οποιοσδήποτε άλλος γιατί αυτό θα σημαίνει πως τον άκουγε.
46'' SAMSUNG. λες να είχω προβλημα ανάλυσης?
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ανάλυσης αλλά οι περισσότεροι είπαν πως η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή.
-
ε εσυ δεν θα ακουγες ετσι απο περιεργεια να δεις αμα αλλαξε κατι? οταν ακουσα το θεικο με τον σουμαχερ πιστεψε με προτιμησα rtl και ας μην καταλαβαινα τιποτα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε νομιζω να αλλαξε κατι στην μεταδοση ουτε προς το χειροτερο ουτε προς το καλυτερο.Τα ιδια πραγματα οπως καθε χρονο,απλα βρεθηκε (επιτελους) ''στεγη'' για την F1 παλι πισω στον Alpha.Ολα αυτα τα μπραβο,συγχατητηρια κλπ που κολλανε???Δεν επε κανεις οτι αλλαξε κατι. Μια απ τα ιδια. Απλα απ το ολοτελα καλη κι η Παναγιωταινα...
Το μπραβο κολαει στον Αλφα που εβαλε το χερι στην τσεπη και πηρε τα δικαιωματα τη στιγμη που αν δεν το εκανε κανεις δεν θα τον κατηγορουσε. Με τις μ@λ@κιες του ΑΝΤ1 κοντεψαμε να μεινουμε χωρις τηλεοπτικη μεταδοση για φετος.
Και οπως εγραψε καποιος φιλος πιο πανω 'μην μιζεριαζεστε...'
-
Οκ, cabala10, κάτσε και δες RTL τότε κι ας μην καταλαβαίνεις τίποτα κι άσε εμάς να ακούμε τον Τάκη για να μην έχει πρόβλημα κανένας.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ανάλυσης αλλά οι περισσότεροι είπαν πως η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή.
Ετσι απο περιεργεια θα ηθελα να δω κ σε μια αλλη lcd γιατι εγω σταγράμματα έχω θέμα!
ε εσυ δεν θα ακουγες ετσι απο περιεργεια να δεις αμα αλλαξε κατι? οταν ακουσα το θεικο με τον σουμαχερ πιστεψε με προτιμησα rtl και ας μην καταλαβαινα τιποτα
Τι ακριβώς ειπώθηκε για τον Σουμι?
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι...
+100000000000000000000000
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Γιώργο η εικόνα μια χαρά ήταν! Σε τηλεόραση LG 26 ιντσών. Παρατήρησα κι εγώ διαφορά σήμερα και ιδιαίτερα στα γράμματα τα οποία φαινόταν μια χαρά και είχε διαφορά από τις άλλες φορές. Δεν ξέρω τι άλλαξε αλλά αυτό ήταν προς το καλύτερο.
Σε 46'' Bravia εδειχνε παρα πολυ καλα για αναλογικη εκπομπη
Μηπως να κοιταξεις λιγο την κεραια σου ?
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014