-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Swstos. Apo tin alli pantws prepei na omologisw pws akousa kati koula kai apo to BBC. Px enas apo tous sxoliastes (nomizw o Brundle) eipe tin HRT, Mercedes GP. Na leges kiolas pws moiazoun... Mou thumise Pournaraki auto! Kata t alla omws einai para polu kaloi kai perissotero gia to insight pou dinoun gia ton agwna, tis sunenteukseis klp.Καλως ηρθες σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα γιατι βγαζουμε τα ματια μας για να διαβασουμε .
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμένα μου λείπει ο ΚόλλιαςΣυνδυασμός που σκοτώνει ΚΟΛΛΙΑΣ-ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ 1999
Και θυμάμαι χαρακτηριστικά την περιγραφή των Κόλλια-Πουρναράκη στον αγώνα της Μόντζα να περιγράφουν την άσκοπη έξοδο του Χάκκινεν - εκεί που έβαλε τα κλάμματα και κινδύνευε να χάσει τον τίτλο από τα ΄χερια του από τους Ερβάιν-Φρέντζεν....
Ευτυχώς το είχα γράψει στο VCR και αναπολώ που και που εκείνες τις αξέχαστες στιγμές τηλεοπτικης μετάδοσης στην ΕΤ-1 ? και τισ ελέχιστες διαφιμήσεις τις όπως αυτή της Mobil 1 που περιέγραφε τις σταγόνες λαδιού του κινητήρα με αγωνιστικά αυτοκίνητα που περνάνε μέσα σπό τα πιστόνια της μηχανής
ούτε Σταυρούλες , ούτε πιθηκάκια , ούτε Παλομπαρίνηδες ούτε μιάμιση ώρα άσκοπες διαφημίσεις για τον αγωνα Ακράτητου - Εδεσσαικού -
... εγω νομίζω ότι είστε άδικοι ....
Η μετάδοση του Τακης είναι πάνω κάτω στα γενικά επίπεδα τηλεοπτικής κάλυψης της Φ1 εν Ελλάδι ( τωρα πια δεν υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη )
Μέτριο σήμα .... κακός ήχος .... μηδενικά live ρεπορταζ ... 2 -3 ανταποκρίσεις και αυτά σε φτηνούς προορισμούς ( στο Μονακό τα'σκασε η RedBull ) ... μικρή τηλεθέαση .... χωρίς υποστηρικτικές εκπομπές ...
Απορώ πως με΄σα σε όλα αυτά εντοπίζετε και απομονώνετε μόνο τον σχολιασμό του ΤΠ ... οκ ...δεν κρύβω ότι μερικές φορές ειναι υπερβολικός αλλά με παρακολουθόντας μαζι με το live timing το πολύ πολύ να μειδιάσεις ( ορθογραφία ? ) όταν τον ακούς να 'γκαζώνει' σε ανύποπτες στιγμές.
Τεσπα ...δεν ισχυρίζομαι ότι είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο όλων αυτών που παρακολουθώ στην ελληνική αθλητική τηλεόραση ...αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι η μετάδοση του αυτό που μου μένει ( αρνητικά ) από έναν αγώνα.
Για τα μούτρα μου ( για να μην γενικεύσω ) .... και για τον τρόπο που βλέπω πια Φ1 , μου είναι υπερ αρκετός .... μέχρι πριν από 5 χρόνια ( που έβλεπα όρθιος τον αγωνα ) ενδεχομένως να είχα θέμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν η ΤΕΛΕΙΑ αγγλική μετάδοση δεν μας κάνει είμαστε άξιοι της μοίρας μας...Τέλεια φαίνεται συγκρινόμενη με την ελληνική, που εκ των πραγμάτων μιλάμε για μια άδικη σύγκριση δεδομένου του ύψους της παραγωγής του BBC αλλά και της στελέχωσης του.
Έχει όμως μερικά flaws... Και κατά τη γνώμη μου ένα από αυτά είναι ο βαρετά μονότονη και επίπεδη περιγραφή του αγώνα.
Πως να το κάνουμε, ντάξει είναι το BBC 100 χρόνια μπροστά από την Ελλαδίτσα αλλά δεν είναι και θεοί. -
Αφου εχεις μεταδοση ΒΒC μπορεις να επιλεξεις σχολιασμο μεταξυ τηλεορασης - ραδιοφωνου η μονο ηχο απο την πιστα.
Καποιοι τους χαρισανε γαιδαρο και τον κοιταγανε στα δοντια... με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενος τελικα ο ελληναρας. Στο να κρινουμε ειμαστε παντα πρωτοι την καμπουρα του ομως ο καθενας δεν την κοιταει. τεσπα πολλα ειπα. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αν η ΤΕΛΕΙΑ αγγλική μετάδοση δεν μας κάνει είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Τέλεια φαίνεται συγκρινόμενη με την ελληνική, που εκ των πραγμάτων μιλάμε για μια άδικη σύγκριση δεδομένου του ύψους της παραγωγής του BBC αλλά και της στελέχωσης του.
Έχει όμως μερικά flaws... Και κατά τη γνώμη μου ένα από αυτά είναι ο βαρετά μονότονη και επίπεδη περιγραφή του αγώνα.
Πως να το κάνουμε, ντάξει είναι το BBC 100 χρόνια μπροστά από την Ελλαδίτσα αλλά δεν είναι και θεοί.Υπάρχουν και πολλοί από εμάς που ΔΕΝ γουστάρουμε να ακούμε τσιρίδες σαν να βλέπεις βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο! Θέλουμε σοβαρό, μεστο σχολιασμό και κριτική εκ των έσω από ανθρώπους που πραγματικά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και από F1 και από ήρεμη αναμετάδοση! Όταν ο Τάκης άρχιζε τις τσιρίδες, έκλεινα την φωνή για να μη μου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι...
-
Ladaman - ενώ ο Αγγλάρας δεν κατακρίνει ποτέ αυτά που τού σερβίρουν... (Hint: 'James Allen bbc' και 'motogp bbc').
BTW, κι εγώ βρίσκω ότι ο Murray Walker ορισμένες φορές μιλάει μόνο και μόνο για να... μιλάει και να γεμίζει τον χρόνο, και ενίοτε με κουράζει. Αλλά τι ξέρω εγώ, είμαι ένας ανικανοποίητος Ελληνάρας που θα ευχαριστηθεί μόνο αν ο Toby Moody κάνει commentary σε όλα τα motorsports.
-
**Αν δεν ήμασταν τόσο απόλυτοι θα ήταν καλύτερα. **
Λογικό είναι το BBC να έχει καλύτερη κάλυψη , όπως λογικό είναι ο ΤΠ να έχει περιορισμούς στις δυνατότητες .Γιατί εμείς πρέπει να ποδοσφαιροποιούμε τις δύο πλευρές . >???
Γιατί πρέπει να παίρνουμε ακραίες θέσεις ???
Δεν είναι όλα Άσπρο-Μαύρο .
Καλύτερα είναι να κάνουμε παρατηρήσεις .
Ας μήν υπερβάλουμε λοιπόν και ας επισημάνουμε .π.χ.
Κάνει σχετικά καλές μεταδόσεις ( Καλό )
Απευθύνεται στον μέσο-αδαή τηλεθεατή . ( Καλό ) ( ευτυχώς όχι σκληροπυρηνικές )
Κάνει κάποια λαθάκια τεχνικά . ( δεν πειράζει )
Δείχνει ανοιχτά την προτίμηση του στον οδηγό ( λάθος ) .
Έχει και την +ρούλα στην προσπάθεια του να πιάσει ακόμα κανένα πελάτη . ( λάθος ) -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Αφου εχεις μεταδοση ΒΒC μπορεις να επιλεξεις σχολιασμο μεταξυ τηλεορασης - ραδιοφωνου η μονο ηχο απο την πιστα.
Καποιοι τους χαρισανε γαιδαρο και τον κοιταγανε στα δοντια... με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενος τελικα ο ελληναρας. Στο να κρινουμε ειμαστε παντα πρωτοι την καμπουρα του ομως ο καθενας δεν την κοιταει. τεσπα πολλα ειπα.Δεν μπορώ. Από torrent το κατεβάζω.
Τον Πουρναράκη λες γάιδαρο;Υπάρχουν και πολλοί από εμάς που ΔΕΝ γουστάρουμε να ακούμε τσιρίδες σαν να βλέπεις βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο! Θέλουμε σοβαρό, μεστο σχολιασμό και κριτική εκ των έσω από ανθρώπους που πραγματικά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και από F1 και από ήρεμη αναμετάδοση! Όταν ο Τάκης άρχιζε τις τσιρίδες, έκλεινα την φωνή για να μη μου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι...
Την προσωπική μου άποψη είπα για το τι γουστάρω εγώ.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.ΤΑΚΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Swstos. Apo tin alli pantws prepei na omologisw pws akousa kati koula kai apo to BBC. Px enas apo tous sxoliastes (nomizw o Brundle) eipe tin HRT, Mercedes GP. Na leges kiolas pws moiazoun... Mou thumise Pournaraki auto! Kata t alla omws einai para polu kaloi kai perissotero gia to insight pou dinoun gia ton agwna, tis sunenteukseis klp.
Καλως ηρθες σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα γιατι βγαζουμε τα ματια μας για να διαβασουμε .
Sorry gia ta greeklish alla den eimai se diko mou pc.
To γραψε ο άνθρωπος!
-
Διάβασα ότι κάποιοι νοσταλγήσαν τον Κόλλια Μην ξεράσω Ο Κόλλιας μόνο για καλλιτεχνικό πατινάζ να παρουσιάζει ήταν ικανός!
Το έγραψα ξανά ότι όποιος κ αν ήταν στον σχολιασμό Θα τον σταυρώναμε έτσι κι αλλιώς λόγο ανεπάρκειας live ενημέρωσης κπλ.
Όσο για την ''πεζή'' κάλυψη στο ΒΒC, έχετε υπόψιν σας ότι περιορίζονται μόνο στοσχολιασμο του αγώνα διότι έχουν άπλετο χρόνο να αναλύσουν τεχνικά η κουτσομπολίστικα ζητήματα πριν κ μετά τον αγώνα
Ενώ στις δικές μας μεταδόσεις ο ΤΠ αναλύει από diffuser μέχρι η Σταυρούλα για το ποιος είναι ο ποιο γόης της F1! -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Καποιοι τους χαρισανε γαιδαρο και τον κοιταγανε στα δοντια... με τιποτα δεν ειναι ευχαριστημενος τελικα ο ελληναρας. Στο να κρινουμε ειμαστε παντα πρωτοι την καμπουρα του ομως ο καθενας δεν την κοιταει. τεσπα πολλα ειπα.Δεν μπορώ. Από torrent το κατεβάζω.
Τον Πουρναράκη λες γάιδαρο;Οχι τον Τακη την μεταδοση του ΒBC.
Δηλαδη οτι ενω εχεις την μεταδοση του BBC (εστω και απο torrent) εσυ κολλας σε μικρο-πραγματα που δεν σου αρεσουν στο σχολιασμο (σε μια αρτια μεταδοση και χωρις διαφημισεις) -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Τον Πουρναράκη λες γάιδαρο;Οχι τον Τακη την μεταδοση του ΒBC.
Δηλαδη οτι ενω εχεις την μεταδοση του BBC (εστω και απο torrent) εσυ κολλας σε μικρο-πραγματα που δεν σου αρεσουν στο σχολιασμο (σε μια αρτια μεταδοση και χωρις διαφημισεις)Απλά το έφερε η κουβέντα και ανέφερα το μοναδικό πράγμα που με 'χαλάει' στην μετάδοση του BBC.
Μην κάνουμε την τρίχα, τριχιά. -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Kapoios pou xei treksei se agwnes opws kai na xei kserei kati parapanw apo kapoion pou den exei. To provlima den einai i antikeimenikotita alla ta arxaria lathi. Proswpika thewrw aparadekto tosa xronia sxoliastis F1 kai na min kserei polles fores polu vasika pragmata! Exw piasei ton eauto mou apeires fores otan leei kati na kserw pws einai lathos kai auto den prepei na sumvainei. Prepei na mathaineis apo ton sxoliasti, oxi na ton diorthwneis. Kati paromoio exei sumvei elaxistes fores me ton Diatsidi. Isws na min fwnazei oso o Pournarakis alla o anthrwpos kserei auto pou sxoliazei kai polu kala malista. Kai autos enthousiazetai alla o tropos tou einai na min fwnazei oso o Pournarakis kai vasika to protimw auto giati polles fores to fwnaxto tou Pournaraki einai kai enoxlitiko Alla auto einai upokeimeniko...
Sxetika me tin antikeimenikotita, einai para polu duskolo na tin vreis giati oloi einai anthrwpoi kai oi anthrwpoi den einai antikeimenikoi giati exoun sunaisthimata. Akoma kai polu kaloi sxoliastes den einai antikeimenikoi alla auto den afairei kati apo to poso kaloi einai. Auto pou thelw na pw einai oti i antikeimenikotita den einai kritirio. Auta pou leei einai kai o Pournarakis dustuxws polla ap osa leei einai lathos. Ontws kserei apo mixanologika alla auto den einai arketo giati kata tin diarkeia tis metadosis ta mona mixanologika pou leei ta diavazei apo to technical analysis tou f1.com...
Sxetika me tin metadosi, proswpika evlepa apo to site tous kai imoun apoluta euxaristimenos! Polu anwtero apo ANT1 kai Alpha!
Ο Πουρναρακης δεν ειναι αντικειμενικος και ωρες ωρες κοιμαται (δεν παθιαζεται) αλλα πολλες φορες φωναζει και παθιαζεται και καλα κανει ! ειναι ωραιο να σε πορωνει ο παρουσιαστης. Ο Διατσιδης σε κοιμιζει - αφηνει τεραστιες παυσεις και υποστηριζει φανατικα το Ροσσι (και εγω αυτον υποστηριζω αλλα πρεπει να σαι αντικειμενικος). Εγω θελω Σειτανιδη στη μεταδοση οπως και παρα πολλοι στο facebook και ισως πρεπει να φτιαξουμε group. Ειναι παρα πολυ καλος-αντικειμενικος-σε πορωνει οσο πρεπει και απο κει και περα πρεπει να χει ενα συμπαρουσιαστη που να ξερει μηχανολογια (οπως ο ΤΠ).
ΟΣΟΝ αφορα το BBC , η μεταδοση ειναι εκπληκτικη. Δε σταματαν να μιλαν και να λεν ουσιαστικα πραγματα. Ουτε μια διαφημιση και ειναι μεσα στην πιστα. Τωρα το οτι δεν φωναζουν ωρες ωρες ισως ειναι ενα αρνητικο στοιχειο και φυσικα το μοναδικο τους. και φιλε βασιλη ωραιος που παρολο που διαφωνησα δεν αρχισες να γινεσαι αγενης οπως μου τυχε σε αντιστοιχες περιπτωσεις (οχι απαραιτητα στο 4Τ)
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... εγω νομίζω ότι είστε άδικοι ....Η μετάδοση του Τακης είναι πάνω κάτω στα γενικά επίπεδα τηλεοπτικής κάλυψης της Φ1 εν Ελλάδι ( τωρα πια δεν υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη )
Να ρωτήσω κάτι? Τι είμαστε δηλαδή εμείς εδώ στην Ελλάδα? Τίποτα τελευταίοι? Δηλαδή δε πρέπει να έχουμε σωστή κάλυψη F1?
Δε πάει για σένα προσωπικά αυτό St.Devote...αλλά γενικώς στα σχόλια που γράφονται ότι 'ο Τάκης για Ελλάδα είναι μια χαρά'. Δε το καταλαβαίνω, ειλικρινά. Τίποτα παρακατιανοί είμαστε εμείς δηλαδή? Προφανώς και πρέπει να έχουμε τη καλύτερη δυνατή μετάδοση. Σε όλους αξίζει αυτό. Αν δεν κάνει τη δουλειά του καλά...να πάει στο καλό ΑΥΤΟΣ όχι η μετάδοση!
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Τάκη εκεί έξω.
Το BBC να υπενθυμίσω ότι έχει ΛΙΓΟΤΕΡΟ προσωπικό από την ΕΡΤ και είναι κάτι σαν την ΕΡΤ...δηλαδή το κρατικό κανάλι της Βρετανίας (British Broadcasting Company).
-
Corporation
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Τάκη εκεί έξω.
Υπαρχει και ειναι διπλα του.Ο Σειτανιδης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
CorporationΣωστό. Δε θυμόμουν αν ήταν comp ή corp
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Swstos. Apo tin alli pantws prepei na omologisw pws akousa kati koula kai apo to BBC. Px enas apo tous sxoliastes (nomizw o Brundle) eipe tin HRT, Mercedes GP. Na leges kiolas pws moiazoun... Mou thumise Pournaraki auto! Kata t alla omws einai para polu kaloi kai perissotero gia to insight pou dinoun gia ton agwna, tis sunenteukseis klp.
Καλως ηρθες σε παρακαλω να γραφεις ελληνικα γιατι βγαζουμε τα ματια μας για να διαβασουμε .
To γραψε ο άνθρωπος!
Thank you!
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Kapoios pou xei treksei se agwnes opws kai na xei kserei kati parapanw apo kapoion pou den exei. To provlima den einai i antikeimenikotita alla ta arxaria lathi. Proswpika thewrw aparadekto tosa xronia sxoliastis F1 kai na min kserei polles fores polu vasika pragmata! Exw piasei ton eauto mou apeires fores otan leei kati na kserw pws einai lathos kai auto den prepei na sumvainei. Prepei na mathaineis apo ton sxoliasti, oxi na ton diorthwneis. Kati paromoio exei sumvei elaxistes fores me ton Diatsidi. Isws na min fwnazei oso o Pournarakis alla o anthrwpos kserei auto pou sxoliazei kai polu kala malista. Kai autos enthousiazetai alla o tropos tou einai na min fwnazei oso o Pournarakis kai vasika to protimw auto giati polles fores to fwnaxto tou Pournaraki einai kai enoxlitiko Alla auto einai upokeimeniko...
Sxetika me tin antikeimenikotita, einai para polu duskolo na tin vreis giati oloi einai anthrwpoi kai oi anthrwpoi den einai antikeimenikoi giati exoun sunaisthimata. Akoma kai polu kaloi sxoliastes den einai antikeimenikoi alla auto den afairei kati apo to poso kaloi einai. Auto pou thelw na pw einai oti i antikeimenikotita den einai kritirio. Auta pou leei einai kai o Pournarakis dustuxws polla ap osa leei einai lathos. Ontws kserei apo mixanologika alla auto den einai arketo giati kata tin diarkeia tis metadosis ta mona mixanologika pou leei ta diavazei apo to technical analysis tou f1.com...
Sxetika me tin metadosi, proswpika evlepa apo to site tous kai imoun apoluta euxaristimenos! Polu anwtero apo ANT1 kai Alpha!
Ο Πουρναρακης δεν ειναι αντικειμενικος και ωρες ωρες κοιμαται (δεν παθιαζεται) αλλα πολλες φορες φωναζει και παθιαζεται και καλα κανει ! ειναι ωραιο να σε πορωνει ο παρουσιαστης. Ο Διατσιδης σε κοιμιζει - αφηνει τεραστιες παυσεις και υποστηριζει φανατικα το Ροσσι (και εγω αυτον υποστηριζω αλλα πρεπει να σαι αντικειμενικος). Εγω θελω Σειτανιδη στη μεταδοση οπως και παρα πολλοι στο facebook και ισως πρεπει να φτιαξουμε group. Ειναι παρα πολυ καλος-αντικειμενικος-σε πορωνει οσο πρεπει και απο κει και περα πρεπει να χει ενα συμπαρουσιαστη που να ξερει μηχανολογια (οπως ο ΤΠ).
ΟΣΟΝ αφορα το BBC , η μεταδοση ειναι εκπληκτικη. Δε σταματαν να μιλαν και να λεν ουσιαστικα πραγματα. Ουτε μια διαφημιση και ειναι μεσα στην πιστα. Τωρα το οτι δεν φωναζουν ωρες ωρες ισως ειναι ενα αρνητικο στοιχειο και φυσικα το μοναδικο τους. και φιλε βασιλη ωραιος που παρολο που διαφωνησα δεν αρχισες να γινεσαι αγενης οπως μου τυχε σε αντιστοιχες περιπτωσεις (οχι απαραιτητα στο 4Τ)
γιατι να γινω αγενης? Ουτε με προσεβαλες ουτε τπτ. Μαλλον εχεις τραυματιστει ψυχολογικα απο αλλες εμπειριες
Απ οτι εχω καταλαβει εσενα σ αρεσει να φωναζει ο σχολιαστης. Εμενα παλι μονο οταν εχει λογο. Οπως ειπε και ενα αλλο παιδι πολλες φορες ο Πουρναρακης φωναζει χωρις να το ζηταει η φαση του αγωνα. Προσωπικα προτιμω πιο ηρεμη μεταδοση χωρις τοσες φωνες. Αλλα ενταξει, γουστα ειναι αυτα. Προσωπικα θεωρω πιο σημαντικο ο σχολιαστης να ξερει τι του γινεται.
Ενα παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο... Το 2007 οταν η Ferrari εφερε τα εμπρος καπακια των τροχων (που θυμασαι, ηταν κομμενα για να περναει ο ζεστος αερας των φρενων κατω απο το μονοθεσιο) ο θεος ο Πουρναρακης ειχε πει οτι ειχαν σπασει!!! Για να το πει αυτο σημαινει πως οταν εκαναν τις δοκιμες με αυτο το συστημα δεν ειχε ασχοληθει καν, δεν ειχε διαβασει πουθενα τπτ και ουτε καν το technical analysis του f1.com! Δλδ πηγε να κανει την μεταδοση χωρις να ξερει τι του γινεται! Οταν ακουσα αυτο το σχολιο κοιτουσα απορημενος την TV! Και δυστυχως εχουν υπαρξει παρα πολλα αναλογα σκηνικα. Κατι παροιμοιο ο Διατσιδης δεν εχει κανει ποτε του. Αυτο εννοω οτι ο ανθρωπος ξερει τι περιγραφει!
Ο Σεϊτανιδης σιγουρα ειναι καλυτερος αλλα αυτο που λες δυστυχως δεν θα γινει γιατι ο Πουρναρακης ειναι το 1ο ονομα και καλα... Και οσα group και να γινουν στο fb δεν θ αλλαξει τπτ
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014