-
ken αγορι μου δε βλεπεις τι γραφουμε?motorsportstv.webs.com
-
Ο χρήστης tasinho έγραψε:
ken αγορι μου δε βλεπεις τι γραφουμε?motorsportstv.webs.comΘα πετυχει?
-
τη 1η φορα πετυχε...και σε hd...4-5 καναλια ειχα διαλεγεις και παιρνεις
-
.... εγω πάντως θα σου ξαναπώ αυτό που έχει γράψει ο Νίκος .....
Να μην το πολύ διαδίδεις .... ( τουλάχιστον τόσο ανοιχτά ) ....
-
οκ παιδια ευχαριστω για τη συμβουλη...ελπιζω να με στηριξετε...
-
Eμεις σαφως και θα σε στιριξουμε αλλα οπως λεν και οι αλλοι μην το πολυφωναζεις.
-
+1
-
ελπιζω να με στηριξετε...Οπωσδήποτε. Θα σε επισκεπτόμαστε στη φυλακή.
Επίσης ένα μέλος του forum, ο sv2, βλέπει τον Bernie καμμιά φορά όταν πάει στο Μονακό. Πες του μήπως πει καμμία καλή κουβέντα για σένα.
-
Ας μη φτανουμε τοσο μακρια, προθυμοι συμπατριωτες να τραγουδησουν στο εξωτερικο υπαρχουν σε αφθονια. Να φανταστειτε καποιος εξαιρετικα προθυμος καρφωσε στην Dorna οτι σε Ελληνικα sites συζητιουνται λυσεις τυπου uk proxy για να δει ο κοσμος F1 και επειδη η Dorna φοβηθηκε οτι οποιος γλυκαθει με την μεταδση F1 του BBC μαλλον θα δει και MotoGP εκει οποτε λεφτα απο Ελληνικα δικαιοματα γιοκ, εκοψε διαπιστευσεις και γενικα ξεκινησε αντιμετρα.
Για τον Αντ1 δε καλυτερα να μην το συζηταμε, tasinho καλομελετα.
-
Έκοψε διαπιστεύσεις η Dorna? Ποιανών;
Και εάν φοβήθηκε όπως λες, το αντίθετο δεν έπρεπε να κάνει; (Να ξανοιχτεί περισσότερο, εννοώ, για να πετύχει τηλεοπτική κάλυψη).
-
εγω δεν εχω προβλημα...αν υπαρχουν λαμογια που θελουν να καρφωσουν τι φταιω εγω?εγω να βοηθησω θελω,δε θελω να βγαλω λεφτα...
-
εγω δεν εχω προβλημα...αν υπαρχουν λαμογια που θελουν να καρφωσουν τι φταιω εγω?εγω να βοηθησω θελω,δε θελω να βγαλω λεφτα...Άστο.
Δεν είναι θέμα λαμογιών τόσο πολύ...το θέμα είναι μη σε πιάσουν οι 'έξω' και στο κλείσουν γιατί προφανώς δεν έχεις πληρώσει τα δικαιώματα μετάδοσης για κανένα από αυτούς τους αγώνες που ΑΝΑ-μεταδίδεις.
Οπότε ας μη το συζήσουμε άλλο...σε όλους μας αρέσει αυτό που κάνεις, απλά μη το φωνάζεις έτσι γιατί αν πάει στα λάθος αυτιά θα σε υποχρεώσουν να το κλείσεις.
-
Καλύτερα να μην γραφτεί άλλο σχόλιο .
Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν . -
Ο χρήστης avel έγραψε:
ελπιζω να με στηριξετε...
Οπωσδήποτε. Θα σε επισκεπτόμαστε στη φυλακή.
ROFL !!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έκοψε διαπιστεύσεις η Dorna? Ποιανών;Του msfree, ειχε ετοιμασει ταξιδι στο Καταρ.
Και εάν φοβήθηκε όπως λες, το αντίθετο δεν έπρεπε να κάνει; (Να ξανοιχτεί περισσότερο, εννοώ, για να πετύχει τηλεοπτική κάλυψη).
Καλυψη στην Ελλαδα εχει πετυχει για φετος mono, μεσω παλι του Σκαϊ, αλλα με ακυρωση της περυσινης συμφωνιας και επαναδιαπραγματευση σε νεα, πολυ χαμηλοτερη βαση. Οτι δηλαδη δεν εγινε στην περιπτωση του περιφημου Κυπριου κατοχου των δικαιοματων της F1 και του Αντ1. Οποτε η Dorna εχασε ηδη μια φορα λεφτα στην Ελλαδα και φοβαται οτι το κασε θα πεσει περισσοτερο (ή θα εξαφανιστει τελειως) στο μελλον αν οι Ελληνες αρχισουν να προτιμουν το αυτονοητα ανωτερο BBC. Θα μου πεις σιγα τα λεφτα που εχασε η Dorna απο την Ελλαδα, κι ομως οι Ισπανοι φαινεται οτι τα υπολογιζουν τοσο ωστε να κανουν θεμα προφανως υπο την παροτρυνση καποιου 'προθυμου'.
-
Παντως αντιθετα απο την μεταδοση της F1, πρεπει να ομολογησουμε οτι οι σχολιαστες του MotoGP ειναι πολυ καλοι! Ο ενας εχει τρεξει και σε αγωνες και ξερει αρκετα πραγματα!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Έκοψε διαπιστεύσεις η Dorna? Ποιανών;
Του msfree, ειχε ετοιμασει ταξιδι στο Καταρ.
Αυτό, επειδή το msfree προμοτάρει τη λύση UK proxy για να δεις F1 με σοβαρή κάλυψη και να μην ακούς μαλακίες; Ποιος τραγίκουλας;;;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έκοψε διαπιστεύσεις η Dorna? Ποιανών; -
Άκουσα σήμερα στο ράδιο απο τον συμπαρουσιαστή του Πουρναράκη στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουνε κάθε Σάββατο οτι υπάρχουν πιθανότητες να δείξει ο ΑΝΤ1 κανονικά F1 απο τον επόμενο η τον μεθεπόμενο GP. Για να δούμε...(αν θα δούμε)
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Αυτό, επειδή το msfree προμοτάρει τη λύση UK proxy για να δεις F1 με σοβαρή κάλυψη και να μην ακούς μαλακίες; Ποιος τραγίκουλας;;;Η πλακα ειναι οτι γενικα η λυση τοπικου proxy απλα κανει πιο ευκολα (και φτηνα) οτι θα εκανε ενα δορυφορικο πιατο. Να πω οτι φωναζαν εμποροι δορυφορικου εξοπλισμου, αντε να το δεχτω, αλλα η Dorna και ο Αντ1;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014