-
ουτε εγω ειδα απο lasexta...και κανενα site απ οσα ειδα δεν επαιζε lasexta...οσο για τη μαγνητοσκπηση ανεβαζω εγω μετα απο 1-2 μερες ολο το 3ημερο απο μεταδοση bbc..
-
και σκεψου το αλλιως
και να το εκοβαν απλα θα αλλαζες το proxy σε ιταλικο γερμανικο η σε κατι αλλο ευρωπαικο και θα το εβλεπες μια χαρα οποτε και παλι δεν εχει νοημα -
Ουτε εγώ απο lasexta δεν επαιζε καθόλου σημερα και άλλα 2 που βρήκα στο τέταρτο σταματούσαν....
-
Να κάνω μια αφελή ερώτηση; Αν δοκιμάσω τελικά τον proxy server του MSfree, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα δίνοντας πραγματικά στοιχεία;
-
hellenic tifosi μιλουσα με ενα παιδι που εβαλε το συγκεκριμενο κ ενα αλλο και μου ειπε οτι παιζει ασταματητα μεν αλλα σε πολυ μετρια ποιοτητα...εγω με sopcast το ειδα ασταματητα και σε παρα πολυ καλη ποιοτητα...στο site βαζω πολλα players καποια παιζει να σταματανε αλλά άλλα ειναι σταθερα...απο το να δωσεις λεφτα δοκιμασε στο site μου αυριο και απο κει και περα δικη σου αποφαση ειναι...
-
και απο δω και περα δε θα το λεμε la sexta(λα σεχτα) αλλά οπως το λεγε ο Σομπολος ΛΑ ΣΕΞΤΑ ok?
-
λοιπόν, ήδη βλέπω στο δίκτυο torrents από το qualifying (BBC) της Αυστραλίας, που σημαίνει ότι γύρω τέτοια ώρα και αύριο (άντε και λίγο αργότερα) θα είναι έτοιμος και ο αγώνας. Μια χαρά... στις 15.00, σβήνω τα κόκκινα φώτα, βάζω εκκίνηση και γεια σας! Ούτε να ψάχνω το μίτο της αριάδνης με τα stream, ούτε να παραμιλάω σπανιόλικα τα λίγα ιταλικά που μαθαίνω, ούτε να προσπαθώ με live-timing και λοιπά εργαλεία 'του δυο-χιλιάδες' να καλύψω την πείνα μου.
Ειδικά γι΄αυτό το GP (και όλα τα πρωινά), torrents και ξερό ψωμί.
(λίγη προσοχή στο searching μόνο, μην πέσουμε σε κανα αποτέλεσμα) -
Το γερμανικό που είχατε δώσει έπαιζε;
Το δοκίμασε κανένας; -
Ο χρήστης Periklis Georgiou έγραψε:
Οσον αφορα τον αγωναΡε, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!
Κάποιοι περιμένουμε τα torrent!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οσον αφορα τον αγωνα
Ρε, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!
+1
Σεβαστειτε ρε παιδια κι εμας που περιμενουμε ακομα...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
λοιπόν, ήδη βλέπω στο δίκτυο torrents από το qualifying (BBC) της Αυστραλίας, που σημαίνει ότι γύρω τέτοια ώρα και αύριο (άντε και λίγο αργότερα) θα είναι έτοιμος και ο αγώνας. Μια χαρά... στις 15.00, σβήνω τα κόκκινα φώτα, βάζω εκκίνηση και γεια σας! Ούτε να ψάχνω το μίτο της αριάδνης με τα stream, ούτε να παραμιλάω σπανιόλικα τα λίγα ιταλικά που μαθαίνω, ούτε να προσπαθώ με live-timing και λοιπά εργαλεία 'του δυο-χιλιάδες' να καλύψω την πείνα μου.
Ειδικά γι΄αυτό το GP (και όλα τα πρωινά), torrents και ξερό ψωμί.
(λίγη προσοχή στο searching μόνο, μην πέσουμε σε κανα αποτέλεσμα)εστω και με πμ μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις καποια λινκς γιατι μαλλον ετσι θελω και εγω να το δω απο ΒBC απο τορεντ...
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Οσον αφορα τον αγωνα
+1
μην μπαίνετε στο φόρουμ ρε παιδιά...πως δεν διαβάζετε τις υπόλοιπες ειδήσεις ; το ιδιο κανετε...
διαφωνώ με την λογική αυτή.
-
Εχουν απαξιωσει τοσο πολυ τα καναλια την F1 στην ελλαδα που το αθλημα ειναι σαν μην υπαρχει πραγματικα,καποτε στις αθλητικες ειδησεις γινοταν που κ που καμια αναφορα,τωρα απο κανενα καναλι δεν ακους τιποτα για F1.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οσον αφορα τον αγωνα
+1
μην μπαίνετε στο φόρουμ ρε παιδιά...πως δεν διαβάζετε τις υπόλοιπες ειδήσεις ; το ιδιο κανετε...
διαφωνώ με την λογική αυτή.
Τόσο δύσκολο είναι να έχουμε λίγη εγκράτεια ?
Το να μην τις διαβάσεις τις υπόλοιπες ειδήσεις είναι επιλογή σου .
Δεν μπαίνεις στο αντίστοιχο thread και όλα καλά .
Γιαυτό λοιπόν Υπάρχουν οι τίτλοι στα Thread .
Εδώ γράφει **' Τηλεοπτική μετάδοση F1 2010 ' ** όχι αποτελέσματα και σχόλια το αγώνα .Μπορεί δηλαδή να μπει κάποιος να δει τι γίνετε ή έγινε ή βρει την μετάδοση .
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τελικά θα εχει το παπαροκάναλο μαγνητοσκόπηση?
Ρε που μπλέξαμε ,να ξεστραβωνόμαστε στον υπολογιστή!... τελικά έχει μεγάλη διαφορά το να ξυπνάς και απλά να πατάς ένα κουμπάκι στην ΤιΒι και να βλέπεις έτσι απλά Φ1 ... από το να ανοίγεις ΠιΣι ... να πηγαίνεις στα - έστω bookmarked - links ... να βλέπεις πια δουλεύουν και με ποιά ποιότητα κτλ ...
Έτσι σήμερα με αυτά και με τα άλλα έκατσα στις 8:30 για να δώ quals και με το ζόρι είδα στις 8:55 τον τελευταίο γυρο του Μασσα.
( και αυτό από Justin )
Aύριο - λόγω έκκλησίας - ... Λα Torrent ...
-
Εγώ είδα μόλις τώρα απο torrent BBC μετάδοση. Απλά καταπληκτική! Δεν είχα ξαναδεί άλλη φορά και τώρα καταλαβαίνω αρκετούς που λέτε συνέχεια για την τόσο φανταστική μετάδοση που έχει το Αγγλικό κανάλι. Τρομερή δουλειά! Κι αύριο έτσι θα το δω!
-
-
Live score φανταζομαι, δεν αναφερει πουθενα για εικονα
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ είδα μόλις τώρα απο torrent BBC μετάδοση. Απλά καταπληκτική! Δεν είχα ξαναδεί άλλη φορά και τώρα καταλαβαίνω αρκετούς που λέτε συνέχεια για την τόσο φανταστική μετάδοση που έχει το Αγγλικό κανάλι. Τρομερή δουλειά! Κι αύριο έτσι θα το δω!link....?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Live score φανταζομαι, δεν αναφερει πουθενα για εικοναΜια μικρη παραληψη απο μερους τους ε;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014