-
Ελληνική ομάδα F1 δεν έχουμε, Έλληνα οδηγό δεν έχουμε... άρα είναι λογικό το ενδιαφέρον να είναι μειωμένο.
Επίσης άτομα (γνωστοί μου) που δεν έβλεπαν F1 φανατικά έχει λίγα χρόνια που την παράτησαν εντελώς και στο ζάπινγκ να την πετύχουν αλλάζουν κανάλι.
Αυτό κάτι σημαίνει για το πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση με τα τηλεοπτικά φέτος. Το προιόν είναι χάλια όσο και να προσπαθούμε οι φανατικοί να μην το πιστέψουμε.
-
Ίσως θα μπορούσε κάποιος mod να κάνει απόσπαση τις φετινές σελίδες για την τηλεοπτική (υποθετική ή πραγματική) κάλυψη της F1 στην Ελλάδα... 124 σελίδες από το 1ο GP κιόλας για τη νέα χρονιά μοιάζει τρελό νούμερο
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Επίσης άτομα (γνωστοί μου) που δεν έβλεπαν F1 φανατικά έχει λίγα χρόνια που την παράτησαν εντελώς και στο ζάπινγκ να την πετύχουν αλλάζουν κανάλι.Αυτό κάτι σημαίνει για το πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση με τα τηλεοπτικά φέτος. Το προιόν είναι χάλια όσο και να προσπαθούμε οι φανατικοί να μην το πιστέψουμε.
Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που έγραψα πριν. Ο ΤΠ είναι κατά 50% υπεύθυνος για τη μείωση του ενδιαφέροντος και της τηλεθέασης.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που έγραψα πριν. Ο ΤΠ είναι κατά 50% υπεύθυνος για τη μείωση του ενδιαφέροντος και της τηλεθέασης.
συμφωνώ
οταν τοσα χρονια πονούσαν τα μάτια μας απο το θέαμα, το μονο που μας έλειπε ηταν να ματώνουν και τα αυτάκια μας
στην ιταλία έκανα φανταστική δουλειά, μιλάμε για 2-3 ανταποκριτές μέσα στην πίστα, στο δε στούντιο τους πιλότους-διευθυντές-μηχανικους τους έφερναν με το τσουβάλι
ασύγκριτα τα μεγέθη θα μου πείτε, αλλά θα ήθελα να μάθω τι γίνεται σε χώρες που ούτε κι αυτες εμπλέκονται στην Φ1 (σαν την ελλάδα) σε τι επίπεδο βρίσκονται. τουλάχιστον απο το θέμα της τηλεθέασης.
-
Επίσης άτομα (γνωστοί μου) που δεν έβλεπαν F1 φανατικά έχει λίγα χρόνια που την παράτησαν εντελώς και στο ζάπινγκ να την πετύχουν αλλάζουν κανάλι.
Αυτό κάτι σημαίνει για το πως φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση με τα τηλεοπτικά φέτος. Το προιόν είναι χάλια όσο και να προσπαθούμε οι φανατικοί να μην το πιστέψουμε.
Συγνωμη αλλα λετε βλακειες και απορω γιατι επιμενετε. Περυσι η F1 στην Ελλαδα χτυπησε νουμερα ρεκορ, μισο εκατ. θεατες ανα αγωνα για κατι που παιζει Κυριακη μεσημερι. Η τροπη τον πραγματων φετος εχει μονο μια αιτια: απληστεια.
-
Το νεο διαδικτυακο θαυμα του Αντ1: Λιγοτερο απο 5.000 συνδρομητες, 100.000 μοναδικοι επισκεπτες
-
τι ψεματα ειναι αυτα....
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Η τροπή τον πραγμάτων φετος εχει μονο μια αιτια: απληστεια.
+1 και να συμπληρώσω ότι πέρα από την απληστία ήταν κ το σας γράφουμε στα @ρχιδι@ μας εσάς τους fan τις F1 ! k Aυτό είναι που εξοργίζει περισσότερο!
Σκεφτήκατε ποτέ τι θα γινόταν αν αποφάσιζαν να δείχνουν το champions league διαδυκτικα? -
Εν το μεταξυ, καποιος φιλος μου υπεδειξε -σωστα- οτι το ΔΤ του Αντ1 λεει οτι...
... WebTV, στο οποίο πρόσφατα προσέθεσε αποκλειστικό περιεχόμενο, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Formula 1 για το διαδίκτυο...
-
... εγω νομίζω ότι είστε άδικοι ....
Η μετάδοση του Τακης είναι πάνω κάτω στα γενικά επίπεδα τηλεοπτικής κάλυψης της Φ1 εν Ελλάδι ( τωρα πια δεν υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη )
Να ρωτήσω κάτι? Τι είμαστε δηλαδή εμείς εδώ στην Ελλάδα? Τίποτα τελευταίοι? Δηλαδή δε πρέπει να έχουμε σωστή κάλυψη F1?
Δε πάει για σένα προσωπικά αυτό St.Devote...αλλά γενικώς στα σχόλια που γράφονται ότι 'ο Τάκης για Ελλάδα είναι μια χαρά'. Δε το καταλαβαίνω, ειλικρινά. Τίποτα παρακατιανοί είμαστε εμείς δηλαδή? Προφανώς και πρέπει να έχουμε τη καλύτερη δυνατή μετάδοση. Σε όλους αξίζει αυτό. Αν δεν κάνει τη δουλειά του καλά...να πάει στο καλό ΑΥΤΟΣ όχι η μετάδοση!
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Τάκη εκεί έξω.
... και βέβαια Νίκος δεν είμαστε παρακατιανοί και βέβαια μας αξίζει κάτι καλύτερο. Η ένσταση μου είναι η επικέντρωση των σχολίων στον ΤΠ. Κατά την άποψή μου , η περιγραφή του ΤΠ είναι στον μέσο όρο της μετάδοσης και δεν είναι ο παράγοντας που τον διαμορφώνει ( τον μέσο όρο )
Όσοι έτυχε να δουν κάλυψη από κανάλι εξωτερικού ( και εσύ ) μπορούν να επιβεβαιώσουν ( εγω έβλεπα 99-01 ..Τele+ ... χωρίς να είμαι σίγουρος για τις χρονιές )
-- εξαιρετική εικόνα ( σχεδόν κρυστάλλινη )
-- τέλειος ήχος
-- pre race ρεπορταζ
-- post race ρεπορταζ
-- συνέντευξη τύπου ( χωρίς μετάφραση ... μετάφραση και σχόλια μετά το τέλος της )- θυμάστε τις υποστηρικτικές εκπομπές της ΕΤ3 για το motoGP ( SK αγώνα και Τετάρτη show )
Για να μην το κουράζω ... μπροστά σε σε όλα αυτά οι 5 κορώνες του ΤΠ και οι 2 'misleading τον τηλεθεατή ' καταστάσεις που δημιουργεί ειναι ψιλά γράμματα.
-
.... για να ξαναγυρίσω το θεμα στα τηλεοπτικά ....
Θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον πως θα αντιμετωπίσει ο ΑΝΤ1 τον αγωνα της ΑΥστραλίας.
Ωρα διεξαγωγής αγώνα : 9 πμ - 10πμ .... αυτην την στιγμή ο ΑΝΤ1 προβάλει 'καμμένες' επαναλήψεις ( δηλ - ΙΜΗΟ - ίσα που γεμίζει τον χρόνο του )
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
...Ενα παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο... Το 2007 οταν η Ferrari εφερε τα εμπρος καπακια των τροχων (που θυμασαι, ηταν κομμενα για να περναει ο ζεστος αερας των φρενων κατω απο το μονοθεσιο) ο θεος ο Πουρναρακης ειχε πει οτι ειχαν σπασει!!! Για να το πει αυτο σημαινει πως οταν εκαναν τις δοκιμες με αυτο το συστημα δεν ειχε ασχοληθει καν, δεν ειχε διαβασει πουθενα τπτ και ουτε καν το technical analysis του f1.com! Δλδ πηγε να κανει την μεταδοση χωρις να ξερει τι του γινεται!
...O Σεϊτανίδης είχε πει το εν λόγω μαργαριτάρι, ενώ ο Τάκης ήταν με αποστολή στην πίστα...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... για να ξαναγυρίσω το θεμα στα τηλεοπτικά ....Θα έχει πραγματικά ενδιαφέρον πως θα αντιμετωπίσει ο ΑΝΤ1 τον αγωνα της ΑΥστραλίας.
Ωρα διεξαγωγής αγώνα : 9 πμ - 10πμ .... αυτην την στιγμή ο ΑΝΤ1 προβάλει 'καμμένες' επαναλήψεις ( δηλ - ΙΜΗΟ - ίσα που γεμίζει τον χρόνο του )
Που και πάλι ούτε φωνή ούτε ακρόαση σχετικά με το ΣΚ του αγώνα.
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
...
Ενα παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο... Το 2007 οταν η Ferrari εφερε τα εμπρος καπακια των τροχων (που θυμασαι, ηταν κομμενα για να περναει ο ζεστος αερας των φρενων κατω απο το μονοθεσιο) ο θεος ο Πουρναρακης ειχε πει οτι ειχαν σπασει!!! Για να το πει αυτο σημαινει πως οταν εκαναν τις δοκιμες με αυτο το συστημα δεν ειχε ασχοληθει καν, δεν ειχε διαβασει πουθενα τπτ και ουτε καν το technical analysis του f1.com! Δλδ πηγε να κανει την μεταδοση χωρις να ξερει τι του γινεται!
...O Σεϊτανίδης είχε πει το εν λόγω μαργαριτάρι, ενώ ο Τάκης ήταν με αποστολή στην πίστα...
Και οι 2 τους το εχουν πει, σε διαφορετικους αγωνες. Τετοια πραγματα δεν ξεχνιουνται! Ενα αλλο που θυμηθηκα... Την Spoon curve στην Suzuka την ελεγε στροφη του κουταλιου!!!
-
Καπως ετσι δηλαδη
-
Το νεο διαδικτυακο θαυμα του Αντ1: Λιγοτερο απο 5.000 συνδρομητες, 100.000 μοναδικοι επισκεπτεςτι περιμενεις δηλαδη πριν λιγες μερες το ειχα πει οτι θα το κανουν αυτο απλα τραγικοι και ακομη πιο τραγικο ειναι οτι ασχολουμαστε με αυτο το $^#$%^καναλο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Το νεο διαδικτυακο θαυμα του Αντ1: Λιγοτερο απο 5.000 συνδρομητες, 100.000 μοναδικοι επισκεπτες
τι περιμενεις δηλαδη πριν λιγες μερες το ειχα πει οτι θα το κανουν αυτο απλα τραγικοι και ακομη πιο τραγικο ειναι οτι ασχολουμαστε με αυτο το $^#$%^καναλο
Γι αυτό το σ/κ θα χει μετάδοση από webtv? Να ετοιμάζουμε το 5ευρω.
-
Παντως ειναι εντυπωσιακο να καμαρωνει κανεις που 100 χιλιαδες ανθρωποι ειδαν την βιτρινα του αλλα μολις 5 χιλιαδες (και αν) ψωνισαν
-
Παντως ειναι εντυπωσιακο να καμαρωνει κανεις που 100 χιλιαδες ανθρωποι ειδαν την βιτρινα του αλλα μολις 5 χιλιαδες (και αν) ψωνισανΠραγματικά αμφιβάλλω αν ήταν 5000 αυτοί που ψώνισαν. Αλλά και πάλι, 5euro*5000=25000euro? (βγάλε από μέσα και κανα ΦΠΑ...) Μιλάμε για τηλεοπτικά ΨΙΧΟΥΛΑ.
-
Ειναι ψιχουλα οντως και νομιζω οτι δεν το περιμεναν Παρολα αυτα απο οσο μαθαινω μεχρι τωρα εχουν αγορασει τα δικαιωματα web only που ειναι σημαντικα φθηνοτερα απο τα τηλεοπτικα. Τωρα αν κανουν break even με 5 χιλιαδες πελατες δεν εχω ιδεα αλλα υποθετω οχι. Επισης δεν εχω ιδεα κατα ποσο εχουν το δικαιωμα να εκμεταλλευτουν συνδρομητικα τα web δικαιωματα, απο οσο ξερω κανεις αλλος στην Ευρωπη δεν εχει κανει κατι τετοιο. Ολοι χρησιμοποιουν το web σαν ενα εναλλακτικο καναλι διανομης, εδω τα διαμαντια μας το ειδαν αλλιως
Παντως εχει ενδιαφερον να δουμε πως βλεπει το ζητημα η FOM γιατι στο τελος της ημερας οχι μονο χανει λεφτα τωρα, αλλα χανει και κοινο (κατ'επεκταση λεφτα) στο μελλον. Ειναι πολυ ενδιαφερον αν θα αρουν την εμπιστοσυνη τους στον μεχρι τωρα τοπικο κατοχο/εμπορο των δικαιωματων. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν τον εστελναν, θα ειναι μιας μορφης δικαιοσυνη για τα 'κατορθωματα' του.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014