-
Αν έχουν δικαιώματα μόνο για web και πάλι το μοντέλο που ακολούθησαν είναι εντελώς αποτυχημένο. Ο κανόνας στις περιπτώσεις αυτές είναι να παρέχεις δωρεάν τα βασικά και να χρεώνεις τις έξτρα υπηρεσίες (freemium). Θα είχαν βγάλει πολύ περισσότερα αν είχαν ελεύθερη τη μετάδοση με -πολλές- διαφημίσεις και αν χρέωναν με 5 ευρώ τη μετάδοση χωρίς διαφημίσεις ή και με κάποιες επιπλέον παροχές.
-
Ε ναι, γιαυτο την προηγουμενη εβδομαδα χαρακτηρισα τους εμπορικους του Αντ1 ανθρωπους που πραγματικα δεν εχουν ιδεα απο ιντερνετ και απο την αναποφευκτη εξελιξη των παραδοσιακων μεσων που φερνει. Νομιζω και λιγο ηταν.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Επισης δεν εχω ιδεα κατα ποσο εχουν το δικαιωμα να εκμεταλλευτουν συνδρομητικα τα web δικαιωματα, απο οσο ξερω κανεις αλλος στην Ευρωπη δεν εχει κανει κατι τετοιο.Ακριβώς αυτό. Έχω την εντύπωση πως μπορεί να χαρακτηριστεί έως και παράνομο. Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε με τη FOM για να κάνουμε μια ερώτηση επ'αυτού;
-
Αν εχεις τον χρονο, εχω το σωστο τηλεφωνο στην FOM
-
Αυτή τη στιγμή σίγουρα δεν έχω το χρόνο, είμαι στη δουλειά. Αλλά στείλε PM για καλό και για κακό.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
...
Ενα παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο... Το 2007 οταν η Ferrari εφερε τα εμπρος καπακια των τροχων (που θυμασαι, ηταν κομμενα για να περναει ο ζεστος αερας των φρενων κατω απο το μονοθεσιο) ο θεος ο Πουρναρακης ειχε πει οτι ειχαν σπασει!!! Για να το πει αυτο σημαινει πως οταν εκαναν τις δοκιμες με αυτο το συστημα δεν ειχε ασχοληθει καν, δεν ειχε διαβασει πουθενα τπτ και ουτε καν το technical analysis του f1.com! Δλδ πηγε να κανει την μεταδοση χωρις να ξερει τι του γινεται!
...O Σεϊτανίδης είχε πει το εν λόγω μαργαριτάρι, ενώ ο Τάκης ήταν με αποστολή στην πίστα...
Και οι 2 τους το εχουν πει, σε διαφορετικους αγωνες. Τετοια πραγματα δεν ξεχνιουνται! Ενα αλλο που θυμηθηκα... Την Spoon curve στην Suzuka την ελεγε στροφη του κουταλιου!!!
ενταξει μην κολατε σε ενα λαθος. Πρεπει να βλεπουν σιγουρα τα τεχνικα θεματα στο f1.com. Ειναι λαθος αλλα οχι τοσο τραγικο.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Το νεο διαδικτυακο θαυμα του Αντ1: Λιγοτερο απο 5.000 συνδρομητες, 100.000 μοναδικοι επισκεπτες
τι περιμενεις δηλαδη πριν λιγες μερες το ειχα πει οτι θα το κανουν αυτο απλα τραγικοι και ακομη πιο τραγικο ειναι οτι ασχολουμαστε με αυτο το $^#$%^καναλο
ε οχι και κωλοκαναλο, εβαλε σε επαναληψη τη συνεντευξη της τζουλιας
παντως αναρωτιεμαι τι σκ@τα σκεφτονται ειδικα οταν απευθυνονται σε ατομα που ασχολουνται με internet
και δεν χρειαζεται καν να 'παρανομησεις' για να δεις σε ιντερνετικο καναλι F1
απλα αντι για τα υπερσχολια του τακη , θα εχεις τα σχολια 2 βλαχοαμερικανων so what?
το internet μας εχει σωσει πολλες φορες , θα μας σωσει και τωρα -
Τάκης Πουρναράκης on my service!
-
WTF!!!
Όλο και πιο χαμηλά!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τάκης Πουρναράκης on my service!Σε λίγο θα βγάλουν και υπηρεσία 'Ο Τάκης Πουρναράκης λέει τα Άστρα'
-
την κλανιά την χρεώνουν ;
-
Σεμνα!!![mod]
-
πλάκα κάνεις έτσι ?
Είναι μπάζο δεν βλέπετε ........ -
τωρα αρχιζω να καταλαβαινω γιατι παρεξηγουνται τοσοι πολλοι μαζι μου σε αυτο το φορουμ
φυσικα και κανω πλακα
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τάκης Πουρναράκης on my service!0.4E την ημέρα !!!!
Σορρυ ρε παίδες γιατι εγω ειμαι απο χωριό. Υπάρχει κόσμος που πληρώνει για αυτήν την συγκεκριμένη υπηρεσία ??????????????
Τα κάνουν αυτά από επιχειρηματικό δαιμόνιο ή έτσι για την γκλαμουριά της - όποιας - υπόθεσης ? .... ή τεσπα για κάτι άλλο ...
-
λοιπον στο motorsportstv.webs.com 25η μαρτιου ζωντανα ανεπισημα δοκιμαστικα...
-
Ο χρήστης tasinho έγραψε:
λοιπον στο motorsportstv.webs.com 25η μαρτιου ζωντανα ανεπισημα δοκιμαστικα....... αμα δεν σε κλείσουν μεχρι τότε .... τι να σου πώ .... από την μια σε ευχαριστώ αλλά από την άλλη κάνεις τα αδυνατα δυνατά να σε κλείσουν ...
Κάνε ΄τι θες ... μεγάλα παιδια είμαστε ( τουλάχιστον εγώ ) .
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τάκης Πουρναράκης on my service!
Σε λίγο θα βγάλουν και υπηρεσία 'Ο Τάκης Πουρναράκης λέει τα Άστρα'
χαχαχαχαχαχα δεν παει καλα ο κοσμος!
Σχετικα με το λαθος... Αυτο ηταν μονο ενα παραδειγμα. Υπαρχουν απειρα παρομοια παραδειγματα μεσα στα τοσα χρονια που αυτος ο ανθρωπος σχολιαζει F1... Τελος παντων...
-
Λοιπόν κομμένη η πλάκα για τον Τάκαρο, μη φωνάξω τον Go For Pole και σας κάνει ασήκωτους στις φάπες...
Άντε γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει εδώ μέσα και δεν ξέρετε τι γράφετε.
Τον Τάκη ρε; Τον Τάκαρο; Το καλύτερο παιδί; Που τόσα χρόνια επιτελεί λειτούργημα;
Α να χαθείτε γιούφτοι... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λοιπόν κομμένη η πλάκα για τον Τάκαρο, μη φωνάξω τον Go For Pole και σας κάνει ασήκωτους στις φάπες...
Άντε γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει εδώ μέσα και δεν ξέρετε τι γράφετε.
Τον Τάκη ρε; Τον Τάκαρο; Το καλύτερο παιδί; Που τόσα χρόνια επιτελεί λειτούργημα;
Α να χαθείτε γιούφτοι...Βάλε και κανένα ...θα νομίζει ο κόσμος (ή και ο Τάκης που κάποτε έγραφε) πως μιλάς σοβαρά
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014