-
http://www.autoblog.gr/2010/02/02/ston- ... i-to-2010/
-
Ο χρήστης takis79 έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2010/02/02/ston-ant1-i-formula-1-kai-to-2010/Έλεος τζάμπα χάρηκα η δημοσίευση έχει γίνει 2 Φεβρουαρίου τότε που υπήρχε κανονικά το site στον αντ1
-
Δε χάρηκες τζάμπα. Στην τηλεόραση θα είναι μαγνητοσκοπημένο βέβαια (ελπίζω μόνο γι αυτόν τον αγώνα) αλλά θα πάιξει live στο site του σταθμού.
http://f1enigma.wordpress.com/ -
Παντα απο το ιδιο σαιτ απο το ιντερνετ θα δουμε και τ αδοκιμαστικα της παρασκευης.
Τωρα γιατι απο ιντερνετ ζωντανα και οχι απο την τηλεοραση, ισως να σχετιζετε με το κοστος των δικαιωματων (πιο φθηνα απο ιντερνετ κοψοχρονια απο τηρεοραση κονσερβα) ισως αργοτερα να παρει τα ζωντανα καμια ΝΟΒΑ γιατι δεν προλαβαινει για τον πρωτο αγωνα. Ποιος ξερει...Εγω με το πιατακι μου παντως μια χαρα θα ειμαι αλλα απο τη αλλη χαιρομαι και για ολους αυτους που δεν εχουν πιατο και θα βολευτουν μια χαρα ετσι, αλλα και για το σπορ γενικοτερα.
Φορμουλα 1 ζωντανα και ελευθερα για παντα!!
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=17708
-
Καλησπέρα και από εμένα, άκουσα στο ραδιόφωνο πως η Red Bull Racing οργανώνει Live αναμετάδοση την Κυριακή κάπου στην Αθήνα, ξέρει κανένας κάτι?
-
Ωπ όντωε τελικά θα το δείξει ο ANT1 σε κονσέρβα βέβαια.... Γιατί με τον χαμό που θα γίνει με το live streaming δεν νομίζω να το δούμε έτσι εύκολα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
1. Με ποια λογικη μερικοι κανετε εξοδα συχνα ισα με την αξια ενος ΣΚ σε καποιο GP για να δειτε τους αγωνες ζωντανα, τη στιγμη που δεν υπαρχει οριστικη απαντηση για το τι θα γινει εδω;
Ελα μου ντε!
Υπαρχουν λυσεις τυπου Justin TV kai TVU (περισυ ειδα εκει 2 αγωνες απο το SPEED (USA)) που αν και με σχετικα μικρη αναλυση ειναι αρκετα ικανοποιητικες αν δεν υπαρχει αλλη λυση.
Τωρα για τα καναλια που 'θα μας μεινουν και θα βλεπουμε παρα πολλα'...... σιγα μην ξοδεψετε χρονο να παρακολουθησετε ταινιες στα γερμανο-ιταλικα η ποδοσφαιρο στο σπιτι με οτι να ναι μεταδοση. -
Τραγωδια,για γελια ειναι οι τυποι στον Ant1,εφοσον δεν ηθελαν την F1 οφειλαν τοσο καιρο που ειχαν στη διαθεση τους να βρουν μια λυση ωστε να παει η μεταδοση σε αλλο ελευθερο καναλι.Αντιθετως προτιμησαν μαλλον να δωσουν το μπατζετ για την εκπομπη που φτιαχνει σπιτια...
Αντε και πηγε στη Nova,και?Τι να το κανω το συνδρομητικο. Ελπιζουμε σε εκπληξη της τελευταιας στιγμης μηπως και γινει τπτ.
-
ΠΕΣ ΤΑ! (και μετά διάβασε και λίγο αποπάνω)
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δε χάρηκες τζάμπα. Στην τηλεόραση θα είναι μαγνητοσκοπημένο βέβαια (ελπίζω μόνο γι αυτόν τον αγώνα) αλλά θα πάιξει live στο site του σταθμού.
http://f1enigma.wordpress.com/Ας περιμένουμε κάτι επίσημο γιατί πολλά ακούγονται.
Δεν χρειαζεται να γυρισεις το πιατο.Μαλλον γυρνα το σε Astra και βαλε DiSeq και δευτερο Lnb σε Hotbird
Κοστος για βασουλα διπλου LNB,δευτερο LNB,Diseq το πολυ 50€ευχαριστω για την απαντηση..
υπαρχει ενδεχομενο να μην το δειχνει ουτε το rtl και να βαλω τσαμπα δευτερο lnb?
το ρωταω αυτο γιατι μπηκα εδω και δεν βλεπω κατι για γερμανια....http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... oadcasters
Εσύ εκεί πιάνεις Astra. Βάλε 2Β South Beam και δες τα από BBCi.
Eχετε γεμισει 90 σελιδες σχεδον και δεν κρατιεμαι θα κανω τις 2 αποριες που εχω:
- Με ποια λογικη μερικοι κανετε εξοδα συχνα ισα με την αξια ενος ΣΚ σε καποιο GP για να δειτε τους αγωνες ζωντανα, τη στιγμη που δεν υπαρχει οριστικη απαντηση για το τι θα γινει εδω;
- Τι γινεται με τα πιατα και τους δορυφορους; Εχω να δω το πινακακι 3 σελιδες και το ξεχασα
Θα σου απαντήσω κατά τη προσωπική μου άποψη.
-
Επειδή τα πράγματα είναι οριακά και προσωπικά δε θέλω να χάσω ούτε λεπτό και επειδή δε ξέρεις τι φόρτο εργασίας θα έχει ο τεχνικός της δορυφορικής δε μπορείς να μη το κάνεις 2-3 μέρες πριν και δε μπορείς να περιμένεις πότε θα τους φωτίσει ο Θεός να κάνουν μια επίσημη ανακοίνωση. Και στη τελική...η Αγγλική μετάδοση είναι σαφώς ανώτερη από όλες τις πλευρές.
-
O καλύτερος τρόπος για δορυφορική F1 είναι μέσω BBCi (BBC Streams) με τον εξής τρόπο:
Πιάτο: WaveFrontier T90 (ένα νορμάλ πιάτο δηλαδή)
Δορυφόρος: Astra 2B South Beam
Συχνότητα: 12441V, 27500 2/3
Κανάλια: BBCi ή αλλιώς BBC Streams (BBC Red Button)
Λεπτομέρειες δορυφόρου: http://www.adslgr.com/forum/attachment. ... 1268083727O Σεϊτανίδης εδώ πάντως λέει ότι πάει ΑΝΤ1 για τον πρώτο αγώνα μόνο και όχι για όλη τη σεζόν: http://www.facebook.com/home.php#!/grou ... 810&ref=ts
Ο,τι να'ναι δηλαδή...αυτή η κατάσταση είναι εκνευριστική...
-
Εχω την εντυπωση οτι με την ολη ιστορια εχει πεσει χοντρο δουλεμα. Καποιοι (και δεν εννοω τους απλους φιλους της Φ1) ηξεραν εδω και καιρο το ποιος θα εδειχνε τι και δεν ελεγαν τιποτα. Αντιθετα αρεσκονταν στο να συντηρουν ραδιο αρβυλα με τα παπαγαλακια τους.
Μπορει να κανω και λαθος αλλα με μια πιο ψυχραιμη ματια και ναλογιζομενος το τι εχει παιχτει τους τελευταιους 2 μηνες αυτο δειχνει.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι με την ολη ιστορια εχει πεσει χοντρο δουλεμα. Καποιοι (και δεν εννοω τους απλους φιλους της Φ1) ηξεραν εδω και καιρο το ποιος θα εδειχνε τι και δεν ελεγαν τιποτα. Αντιθετα αρεσκονταν στο να συντηρουν ραδιο αρβυλα με τα παπαγαλακια τους.Μπορει να κανω και λαθος αλλα με μια πιο ψυχραιμη ματια και ναλογιζομενος το τι εχει παιχτει τους τελευταιους 2 μηνες αυτο δειχνει.
Με πιο όφελος? Ίσα-ίσα, αν πήγαινε πχ ΝΟΒΑ θα τους συνέφερε να βγάλουν ανακοίνωση για να κάνουν καμιά νέα συνδρομή.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Τραγωδια,για γελια ειναι οι τυποι στον Ant1,εφοσον δεν ηθελαν την F1 οφειλαν τοσο καιρο που ειχαν στη διαθεση τους να βρουν μια λυση ωστε να παει η μεταδοση σε αλλο ελευθερο καναλι.Αντιθετως προτιμησαν μαλλον να δωσουν το μπατζετ για την εκπομπη που φτιαχνει σπιτια...Για μια στιγμη, ο Αντ1 δεν εχει κανενα φταιξιμο για το οτι εχει γινει. Τελειωσε η σεζον, τελειωσε και η συμφωνια τους με τον κατοχο των δικαιωματων. Απο εκει και περα ο κατοχος οοοοοοολο αυτο τον καιρο ψαχνει να βρει το κοροϊδο που θα παρει τη μεταδωση με τιμες προ-κρισης. Ενταξει, δικαιωμα του καθενως ειναι να ειναι αισιοδοξος, να παλευει για το πιο οφελιμο για αυτον κλπ, ομως οπως φαινεται ο κατοχος την πατησε μεγαλοπρεπως και επεστρεψε στον Αντ1 -προσωρινα ισως- με την ουρα στα σκελια. Ακομη χειροτερα για αυτον η μονη λυση που του απεμεινε (του συνδρομητικου) στην καλυτερη θα υποβαθμιζει τοσο πολυ το προϊον του που θα κλαιει με μαυρο δακρυ στο μελλον. Ελπιζω και εγω, τουλαχιστον τωρα, να λογικευτει.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι με την ολη ιστορια εχει πεσει χοντρο δουλεμα. Καποιοι (και δεν εννοω τους απλους φιλους της Φ1) ηξεραν εδω και καιρο το ποιος θα εδειχνε τι και δεν ελεγαν τιποτα. Αντιθετα αρεσκονταν στο να συντηρουν ραδιο αρβυλα με τα παπαγαλακια τους.Φιλε lada νομιζω οτι κανεις εντελως λαθος τουλαχιστον σε οτι αφορα τον Τακη και τον Πανο.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Τραγωδια,για γελια ειναι οι τυποι στον Ant1,εφοσον δεν ηθελαν την F1 οφειλαν τοσο καιρο που ειχαν στη διαθεση τους να βρουν μια λυση ωστε να παει η μεταδοση σε αλλο ελευθερο καναλι.Αντιθετως προτιμησαν μαλλον να δωσουν το μπατζετ για την εκπομπη που φτιαχνει σπιτια...
Για μια στιγμη, ο Αντ1 δεν εχει κανενα φταιξιμο για το οτι εχει γινει. Τελειωσε η σεζον, τελειωσε και η συμφωνια τους με τον κατοχο των δικαιωματων.
Γιατί έχω την εντύπωση πως το συμβόλαιο του ΑΝΤ1 ήταν μεγαλύτερο από χρόνο?
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για μια στιγμη, ο Αντ1 δεν εχει κανενα φταιξιμο για το οτι εχει γινει. Τελειωσε η σεζον, τελειωσε και η συμφωνια τους με τον κατοχο των δικαιωματων. Απο εκει και περα ο κατοχος οοοοοοολο αυτο τον καιρο ψαχνει να βρει το κοροϊδο που θα παρει τη μεταδωση με τιμες προ-κρισης. Ενταξει, δικαιωμα του καθενως ειναι να ειναι αισιοδοξος, να παλευει για το πιο οφελιμο για αυτον κλπ, ομως οπως φαινεται ο κατοχος την πατησε μεγαλοπρεπως και επεστρεψε στον Αντ1 -προσωρινα ισως- με την ουρα στα σκελια. Ακομη χειροτερα για αυτον η μονη λυση που του απεμεινε (του συνδρομητικου) στην καλυτερη θα υποβαθμιζει τοσο πολυ το προϊον του που θα κλαιει με μαυρο δακρυ στο μελλον. Ελπιζω και εγω, τουλαχιστον τωρα, να λογικευτει.
Περισσοτερο νομιζω αυτο που εκνευριζει δεν ειναι οτι δεν θα μεταδωσει ο Ant1 την F1,δεν θελουν να την μεταδωσουν για τους Χ Ψ λογους,οκ γουστο τους και καπελο τους,ιδιωτικο καναλι ειναι αλλωστε με οτι συνεπαγεται αυτο,αλλα οφειλαν να ενημερωσουν εγκαιρως το κοινο της F1 και γενικοτερα τους τηλεθεατες για τις εξελιξεις για να γνωριζουμε τι συμβαινει.Και οχι να φτανουμε στο σημειο 2-3 μερες πριν την εναρξη του πρωταθληματος να μην ξερουμε αν τελικα θα δουμε F1 απο τον Ant1.
Ηταν τοσο δυσκολο εκ μερους τους να βγαλουν μια ανακοινωση που θα ενημερωνει λεγοντας οτι ξερετε κατι η τηλεοπτικη μεταδοση της F1 για το 2010 δεν θα μεταδοθει απο το καναλι μας για τους παρακατω λογους,γινονται διαπραγματευσεις για εξευρεση εναλλακτικης λυσης.
Γιατι ολο αυτο το μπαχαλο ας πουμε,εκει ειναι που τρελαινεσαι.
-
Μην περιμενεις ενα καναλι να βγει και να πει επισημα 'ακυρωνουμε ενα 3ετες συμβολαιο για το χ προϊον γιατι δεν εχουμε τα λεφτα που αυτο προβλεπει'. Δεν προκειται να γινει επισημα ποτε. Ομως ανεπισημα το ειχαν κυκλοφορησει εγκαιρα, ολοι λιγο πολυ το ξεραμε.
-
τελικα παιδια μαθαμε τιποτα νεοτερο απο blogs ? ΑΝΤ1 στο web LIVE και στην τηλεοραση μαγνητοσκοπημενα ?
καθε φορα που ειναι να μαθουμε νεοτερα για τη μεταδοση γινεται απεργια ! ελεος !χαχα -
Mεχρι στιγμης αλλοι λενε για μεταδοση απο το site και αλλοι απο την τηλεοραση αλλα ολα αυτα μονο για τον πρωτο αγωνα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014