-
πως διάολο κατάφεραν και την κυβισαν.
-
Μαλλον καποια κληρονομια που ουτε τι αμαξι πηραν δε ξερουν..
Πανω που ετοιμαζομουνα να το βαλω στο βρηκατε κατι ειπα να δω μη με προλαβε κανεις.. -
Σε πρόλαβε με πμ...
-
Προδρομε, γιατι δεν το παιρνεις εσυ, δυο μαζντα εχεις, οφειλεις να τιμησεις την ιστορια της. Παρτο και υποσχομαι να βοηθησω. Εγω δυσκολο το βλεπω αυτη την περιοδο.
-Το 1800 εξηγειται με δυο τροπους, μαλλον. Η εχουν βαλει παλινδρομικ΄΄ο κινητηρα 1800, ΄΄η το χαν ακουσει, καθως ενα διαστημα ο βανκελ φορολογειτο Χ1,5 του κυβισμου του (1156Χ1,5), και στην πιατσα λεγοταν οτι φορολογειτο σαν 1,8.
-
Λάμπρο, ένα MAZDA έχω. Και αυτό για πόσο ακόμα δεν ξέρω.
Πάντως παρότι μου αρέσει πολύ έχει δύο βασικά μειωνεκτήματα.
1ον. Δεν έχει πινακίδες
2ον. Δε γνωρίζουμε τι μοτέρ φοράειΚαι γενικά έχω βάλει ως όρο στον εαυτό μου να μην παίρνει αυτοκίνητα χωρίς χαρτιά (εκτός αν είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο και παλιό), και να μην παίρνει πολύ μετατροπιασμένα αυτοκίνητα.
Βάλε ότι και αυτήν την περίοδο και μέχρι να πάρω κανένα αυτοκίνητο για να κινούμε δε μου περισσεύουν. Πάντως και εγώ μόλις το είδα το λιγουρεύτηκα.
-
πηρα τηλεφωνο. το αμαξι εχει συμβατικο κινητηρα 1800.
-
Προδρομε εχεις το 323 ή το ΜΧ5?
-
Ωχ ναι...
Το 323 έχω συνηθήσει να το φωνάζω Χάρο, και ξέχασα ότι είναι και αυτό MAZDA...Όπως και να χει το 323 θα βγει off γιατί είναι για πέταμα (δεν υπάρχει βίδα επάνω του που να είναι σε καλή κατάσταση...), και το ΜΧ-5 έχει βγει off λόγω ατυχήματος.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ωχ ναι...
Το 323 έχω συνηθήσει να το φωνάζω Χάρο, και ξέχασα ότι είναι και αυτό MAZDA...Όπως και να χει το 323 θα βγει off γιατί είναι για πέταμα (δεν υπάρχει βίδα επάνω του που να είναι σε καλή κατάσταση...), και το ΜΧ-5 έχει βγει off λόγω ατυχήματος.
Φτιαχτο και λιγο ρε φιλε να παγαινει
-
Το mx5 προδρομε θα το κρατησεις και οταν βρεθει το χρημα θα το κανεις mini-ανακατασκευη οσο ακομα υπαρχουν τα ανταλλακτικα..Εχεις ενα future classic στα χερια σου μη το δωσεις...
-
Με καλυψε ο GodFather
-
To συγκεκριμένο ΜΧ5 είναι future garbage...
Άμα το δεις από κοντά θα καταλάβεις. Οπότε το τελευταίο που θέλω είναι να το κρατήσω για το μέλλον. Αργότερα θα πάρω ένα καλύτερο.
-
Μερικά RX9
Το δικό μου πάει Θεσσαλονίκη, λόγω έλλειψης χώρου
Λίγο ιστορία, RX2
RX3, 1978 Aκρόπολις
-
υπηρχε περιπτωση το RX2 να ηταν ποτε παρατημενο στα μεσα της 10ετιας του 90 στο Μεταξουργειο?
Θα ορκιζομουν οτι ηταν αυτο . . . -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
υπηρχε περιπτωση το RX2 να ηταν ποτε παρατημενο στα μεσα της 10ετιας του 90 στο Μεταξουργειο?
Θα ορκιζομουν οτι ηταν αυτο . . .καλα μην ορκιζεσαι, αυτο ηταν!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Θα ορκιζομουν οτι ηταν αυτο . . .καλα μην ορκιζεσαι, αυτο ηταν!
Αν ηταν οντως αυτο μολις μου ελυσες Ευαγγελε ενα μυστηριο των πολυ παιδικων μου χρονων και μαλιστα σημερα την ημερα των γενελιων μου!
Το αυτκινητο ηταν αφημενο στην οδο Μαραθωνος 31 στο Μεταξουργειο, εκει εμενε μια θεια μου και καθε Κυριακη πηγαιναμε επισκεψη με τον πατερα μου (μετα τον παππου και τη γιαγια), πρεπει να ημουν 10-12 χρονων.
καθε Κυριακη λοιπον το χαζευα αλλα δεν ηξερα τη μαρκα του, ποιο πολυ μου εμοιαζε σαν την 35αρα που ειχαμε αλλα σε 2πορτη εκδοση, ο μπαμπας δεν ηξερε τι μαρκα ηταν οποτε ολα παρεμεναν μυστηριο!
Το 1998 εκανε check out η θεια απο τον ματαιο αυτο κοσμο, το σπιτι της πουληθηκε και δεν ξαναπηγαμε εκει.
Το 2002 που εβγαλα διπλωμα, μια ανησυχη ημερα ανοιξα τον κυριο Καπρανιδη (χαρτης αθηνων) και πηγα πισω στο μεταξουργειο να το βρω για να λυθει το μυστηριο σχετικα με τη μαρκα του, κατευθασα και δεν υπηρχε τιποτε απολυτως.
Μακαρι να ειναι αυτο γιατι αυτη η παιδικη εμμονη γυρνουσε ακομη και σημερα μεσα στο κεφαλι μου, ηθελα να το γραψω εδω μεσα αλλα δεν ηξερα τι να γραψω μιας και ειχα πολυ θολη εικονα του αυτοκινητου στην μνημη μου.
Γνωριζει κανεις που βρισκεται τωρα αυτο? -
Sorry για το hijacking
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Το 1998 εκανε check out η θεια απο τον ματαιο αυτο κοσμοΜικρός Θεός
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Μικρός Θεός
τοσο πολυ το χαρηκες, που ''παρεδωσε καρνε'' η θεια ρε?
-
Απ' όσο έμαθα, γιατί το ετοίμαζε το συνεργείο που πάω και τα δικά μου -από κει πήρα και τη φωτογραφία- πήγε για σκραπ. Δυστυχώς γιατί ήταν από τα ελ΄χιστα δείγματα βελτίωσης παλιών βάνκελ στην Ελλάδα. Στο αθενσ ναβιγκέιτορ η διεύθυνση αυτού που το έτρεχε ήταν Μυλλέρου 41. Κολλάει;
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Μικρός Θεός
τοσο πολυ το χαρηκες, που ''παρεδωσε καρνε'' η θεια ρε?
Οχι ρε.Ας αναπαύεται εν ειρήνη η γυναίκα. Η έκφραση 'έγραψε'
Classic Mazda