-
http://ethea.elpa.gr/?cat_id=20&page_id=1084
Ο χρήστης APR έγραψε:
Το βολαν σφραγιστηκε αφου πρωτα ζυγιστικε εκει 5070 γρ. αντι 5408 γρ.σε μικρη ζυγαρια (δεν εχει διαπιστευση κρατικου ελεγχου , αλλα αυτο δεν ενοχλουσε )Η συγκεκριμένη ζυγαριά είναι της ΕΘΕΑ και ΕΧΕΙ χαρτί πιστοποίησης από τη Νομαρχία Αθηνών - Υπηρεσία Εμπορίου (ή κάτι τέτοιο) με απόκλιση 0. Χρησιμοποιείται άλλωστε για το σκοπό αυτό και στο ράλι Ακρόπολις.
Απλά για διευκρίνηση.
EDIT: Να προσθέσω πως η ακρίβεια της ζυγαριάς δοκιμάστηκε / επιδείχθηκε με εμπειρικό (όχι απόλυτα ακριβή μεν, ενδεικτικό δε) τρόπο επιτόπου.
-
ο.κ. ΝASS , θΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΟΛΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ , ΣΕ ΖΥΓΑΡΙΑ < ΚΡΑΤΙΚΗ > .
-
ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ TOPIC ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΖΑΓΑΝΑ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 338 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΒΟΛΑΝ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΟΛΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.
ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Aπό τα λίγα που γνωρίζω για να τοποθετήσεις ένα ΑP δισκόπλατο 184mm διάμετρο χρειάζεται μεγάλη κατεργασία και αφαιρείς αρκετό υλικό από το βολάν, γεγονός που σε βγάζει εκτος προδιαγραφών. Οπότε δεν τίθεται θέμα ζυγαριάς , είναι εκτός το βολάν.
-
Ο χρήστης Argir έγραψε:
Aπό τα λίγα που γνωρίζω για να τοποθετήσεις ένα ΑP δισκόπλατο 184mm διάμετρο χρειάζεται μεγάλη κατεργασία και αφαιρείς αρκετό υλικό από το βολάν, γεγονός που σε βγάζει εκτος προδιαγραφών. Οπότε δεν τίθεται θέμα ζυγαριάς , είναι εκτός το βολάν.Προσεξτε , για να μην γραφουμε ανακριβιες , τα βολαν του 106 μεταξυ 5700 και 5580 το ελαφρυτερο που εχω δει απειραχτα .
Εφτιαξα τωρα ενα με την κατεργασια για ap , απ'την εμπροστια μονον πλευρα για να κατσει το πλατω , και ζυγιζει 5475 γρ
Αν κανω και την κατεργασια απ'την πισω μερια για να μπουν οι ειδικες ατσαλινες βιδες- της ap με το τετραγωνο κεφαλι (γιαυτο και γινεται πισω η πατουρα , για να μην γυριζουν οταν σφηγκωντε μπροστα τα παξιμαδια στο πλατω ) πρεπει να πηγαινει παρα πολυ κοντα στο οριο 5408 !
Οταν λοιπον χρειστει λογο φθορας να επανελθουν οι επιφανειες πατηματος του δισκου αρα και πλατω , αρχιζει η επικινδυνη ζωνη ......και καλα κρασια αν ειναι κοντα ο επομενος αγωνας και ξεχαστει ..... -
Eπειδή το έχουμε κάνει πολλές φορές και το έχουμε ζυγίσει το βολάν βγαίνει εκτός μόνιμα.
Άστο δεν χρειάζονται εξηγήσεις. -
[quote='Argir']Eπειδή το έχουμε κάνει πολλές φορές και το έχουμε ζυγίσει το βολάν βγαίνει εκτός μόνιμα.
Άστο δεν χρειάζονται εξηγήσεις.[/quoteΠαμε στοιχημα ?οτι ειναι πανω απ'το οριο , κι απλα δεν εχει πολλα περιθορια για επαναφορα ?
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ TOPIC ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΖΑΓΑΝΑ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ 338 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ ΒΟΛΑΝ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΟΛΟ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.
ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δεκτο Κυριε Κυριακοπουλε. Ζητω συγγνωμη.
Εγω παντως στη θεση σας δεν θα αισθανομουν καλα.Γι αυτο και εγραψα οτι εγραψα.Δεν αμφισβητω την οδηγικη σας ικανοτητα. Και βεβαια τα 338 γραμμαρια δεν ειναι τα μονα που κανουν τις καλες επιδοσεις. Και βεβαια ομως τα 338 γραμμαρια ζυγιζουν τοσο οσο κι η πιστη μας στην νομιμοτητα. Για αλλους βαρεια, για αλλους αμελητεα.
Επιμενω πως δεν εγραψα κανενα ψεμα.Το φορουμ ομως εκλεισε το θεμα οπως το εθεσα, υπακουω και το κλεινω κι εγω. Ο καθενας ειναι ελευθερος να βγαλει τα συμπερασματα του.Αν τωρα θελετε να το συζητησουμε τεχνικα και χωρις αναφορα στην περιπτωση σας,ευχαριστως. Ιδου η αποψη μου. Διαβαζω λοιπον οτι για να μπουν καποιες ειδικες βιδες, το βολαν βγαινει εκτος (λεει ο ενας), πλησιαζει στην επικινδυνη περιοχη (λεει ο αλλος). Απ αυτο , κι απο το ρισκο που παιρνει οποιος τοποθετει αυτες τις βιδες, συμπεραινω οτι η τοποθετηση τους ειναι ουσιαστικη ως προς την αντοχη του συστηματος ντεμπραγιαζ. Ειδικα αν το αυτοκινητο πιεζεται να παιξει σε θεσεις γενικης. Συνεπως αν δεν τοποθετηθουν οι ειδικες βιδες, το αυτοκινητο μπορει να μην μπορεσει να βγαλει ( η καν να ξεκινησει) την ειδικη. Και συνεπως δεν μιλαμε για ενα οφελος 338 γραμμαριων αλλα για υποθεση επιβιωσης στον αγωνα. Αρα...Οπερ εδει δειξαι, που λεγαμε στο σχολειο.
Ελπιζω να ημουν αρκετα σαφης και δικαιος.
Sign off._ -
παίρνεις ένα δεύτερο πλατό του εμπορίου, πας στο μηχανουργείο, κόβεις το κεντρικό του τμήμα με της τρύπες που βιδώνει στον στρόφαλο, και φτιάχνεις μια φλάντζα 338 γραμμάρια, που αφού την εφαρμόσεις την ποντάρεις, για είναι αναπόσπαστο μέρος του πλατό. Και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημία!. Σε ευχαριστώ που με διάβασες. ΑΝΤΟΝΙΣ-ΤΕΑΜ.[/quote]
Τωρα με το συμπαθειο, αν βαλω τα γελια θα φταιω εγω??? Ειμαι ο μονος που το βρισκει αστειο??? Που γινονται αυτα?????
Γιωργο προχωρα, βαλε ενα δισκο πλατω που να μην απαιτει καμια μηχανουργικη επεμβαση στο βολαν και να εχει προδιαγραφες για 23-25 κιλα ροπης (που σιγουρα δεν εχεις τοσα, απλα για να εισαι safe) και ορμα, το αχαιος ειναι κοντα, οι χρονοι σου παλι εκει θα ειναι, και μη σου πω οτι απο το πεισμα και τη λυσσα σου θα ειναι και καλυτεροι...
-
ρομπα
-
ΚΥΡΙΕ ANTONIS TEAM ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΒΟΜΟΥΝ.
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΤΕ!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ 1,5 ΚΙΛΟ ΒΟΛΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΟΤΕΡ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΠΟΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΑΝ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟ ΑP ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ GROUP Α ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΣΜΑΝ ΤΩΝ 13000 ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΙΣΚΟ.
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΛΙΑ-ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙΜΩΡΙΘΗΚΑ ,ΕΦΕΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ [ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ] ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΟΛΟΣ Η ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΕΙΞΕ ΕΚΕΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 338 ΓΡ
ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΒΟΛΑΝ ΑΠΟ SCANIA.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Υπενθυμίζω πως με παράνομη πεταλούδα αέρα βρέθηκε το αυτοκίνητο του κ. Αναγνωστάκου στο χωμάτινο αγώνα, όχι του κ. Κυριακόπουλου στον ασφάλτινο. Οποιοι διαδίδουν φήμες δεν κάνουν καν τον κόπο να διαβάσουν...
-
ΚΥΡΙΟΙ,
ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ AP ΠΛΑΤΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΒΙΑΔΑΚΙΑ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΒΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΡΜΑΛ ΠΛΑΤΩ.
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΕΜΠΕΛΗ ΜΗΧΑΝΟYΡΓΟ ΠΕΣΑΤΕ!ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ!ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
Υ.Γ.ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ,ΣΕ ΟΛΑ, ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ!
-
Ο χρήστης bravehard έγραψε:
ΤΑ ΒΙΑΔΑΚΙΑ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΤΩΑν εννοείς 'μαζί με το βολάν' τότε αυτό είναι που έγινε, ζυγίστηκε μαζί με τις βίδες του πλατό (εφ΄όσον με την κατεργασία που έγινε αποτελούσαν πλέον αναπόσπαστο μέρος του βολάν) καθώς και τις βίδες του στρόφαλου. Ετσι ζυγίζουμε παντεξαπανέκαθεν τα βολάν στις προηγμένες χώρες
Διαφορετικά δε βγαίνει νόημα σε αυτό που έγραψες.
Ποιός κανονισμός περιγράφει 'τα τρία πυράκια' ?
-
Aσε τις εξυπναδουλες ρε Nass , γινατε ολοι οι καντηλαναυτες , οδοντοκαθαριστες και τραμπαριφες ειδημονες επειδη διαβασατε δυο παπαριες της fia ......
Οταν αγορασεις το βολαν εχει αυτα τα πυρακια απ'το εργοστασιο αυτο σου λεει .....
Ναι , και φροντισε να τα σβησεις για προσωπικη επιθεση , η μαλλον γενικα να με Εξαφανησετε απ'το φορουμ , γιατι να δεις τι θα παθει ο ΑΛΛΟς ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ
-
A RE ROUSTEMH POU THELETE!!!
-
Πρέπει να είσαι ο φανατικότερος οπαδός του..
-
Παιζει να ειναι και ο μοναδικός...
-
ekeino to LYPAME POLY sthn pititsa htan ola ta lefta!!! ..mporeis na ton rwthseis,ti egine me license,tha ton ksanadoume ton atheofovo...
-
ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΥΣΤΕΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΣΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΙΤΙΤΣΑ?...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ
ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ - ΙΤΕΑ .