-
Seat Leon 1.4 TSI 125hp Reference
Διαφορετικά το Cee'd 1.4 αλλά οι διαφορές επιδόσεων με το Leon θα είναι χαώδεις.
Οπότε Leon (λευκό plz) -
Συμφωνώ και εγώ δαγκωτό Seat Leon 1.4 Tsi
-
Aν δε κολλας στη μαρκα και σε λοιπα τετοια οπαδικα χτυπα ενα Roomster.To πηρε τη προηγουμενη εβδομαδα ενας συναδελφος (στα 1600 κ.εκ.) και μου εκαναν εντυπωση οι τεραστιοι χωροι του σε σχεση με το μεγεθος του.
-
Bravo 120 ή Leon 125. Μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ και κούκλα το Fiat, πιο ενδιαφέρον οδηγικά και περισσότεροι χώροι στο πίσω κάθισμα για το Seat. Από επιδόσεις, no problem και τα δυο, ακόμα και φορτωμένα ως τα μπούνια. Διαλέ και παί.
Κορεάτικο, ΜΟΝΟ αν το ταβάνι χρημάτων ήταν το πολύ στα 15k και μόνο στα 1,4. Γιατί με την τιμή του 1,6 πας σε ευρωπαϊκό τούρμπο.
Στα λοιπά, πολυμορφικό της προκοπής δεν παίρνεις σε αυτά τα χρήματα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Θα προτείνω και εγώ ένα από τα παρακάτω:-Kia Ceed : από τα καλύτερα value for money σε αυτή την κατηγορία. Παίρνεις αυτοκίνητο που τα έχει όλα χωρίς να υστερεί κάπου σημαντικά. Το μόνο ερώτημα είναι οι απαιτήσεις σας σε χώρους, ειδικά σε χώρο αποσκευών.
-Seat Leon 1.4 TSI : Εδώ μετράει σημαντικά ο ισχυρός κινητήρας καθώς και οι χώροι του αυτοκινήτου που πιστεύω ότι επαρκούν. Και εδώ το ερωτηματικό είναι αν θα επαρκεί ο χώρος αποσκευών.
+1
-
Παίδες, ευχαριστώ για την ανταπόκριση.... παλεύω να φτιάξω ένα ρημαδι shortlist...που θα πάει...
@krus: Το **T-jet **αρχίζει και μου γυαλίζει... (να ζευγαρώσω τα οχήματα του gruppo στην οικογένεια? )
Για Leon δεν έχω ακόμα άποψη -πάμε για testdrive και βλέπουμε.
Κορεάτικα αδερφάκια
Παραμένουν στα υπόψη, ειδικά αν η συμβία πατήσει πόδι στο budget...Scenic: δεν το βλέπω για 1.4...
C4 1.6: το επόμενο testdrive...
Θα κοίταζα επίσης ένα C-Max (115), αν μάλιστα εξακολουθεί να ισχύει η προσφορά της εταιρείας. Πέραν του οικονομικού, θα ήθελα μια γνωμη και γι' αυτό, πλιζ....
Από χώρους αποσκευών, στα hatchback πάει μπροστα το Bravo -και αυτό είναι στα υπέρ του (για τις ανάγκες μας).. Από τα άλλα (πλην του Cmax, που θα ήθελα τη γνώμη σας) ναι, το Scenic είναι πρώτο, αλλά είπαμε...
@pasxos: ο γέρος έβγαλε 370k (368913, για την ακρίβεια) με μια αλλαγή μπλοκ στα 210k. Μου ΄ρχόταν ψιλο-δίχρονο στα λάδια του, αλλά νταξ, δεν είχαμε και απαιτήσεις....όταν μάλιστα πριν απο κανένα χρόνο άρχισε τα τρελλά ο εγκέφαλος, για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο, άρχισε να τραβάει καλύτερα...σα να ανασταίνονταν μερικά από τα μακαρίτικα τα ψωράλογά του.... και να καίει λιγότερο.... (το χειμώνα αυτό, γιατί έτσι και πιάναν οι ζέστες, κλάφτα χαράλαμπε....)
Μαζί μ' ολα τούτα, ξέρει κανείς τι παίζει στα παραπάνω μοντέλα με το θέμα 'χρόνος παράδοσης'. Είναι ένα από τα ζητούμενα στην ιστορία...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
@pasxos: ο γέρος έβγαλε 370k (368913, για την ακρίβεια) με μια αλλαγή μπλοκ στα 210k. Μου ΄ρχόταν ψιλο-δίχρονο στα λάδια του, αλλά νταξ, δεν είχαμε και απαιτήσεις....όταν μάλιστα πριν απο κανένα χρόνο άρχισε τα τρελλά ο εγκέφαλος, για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο, άρχισε να τραβάει καλύτερα...σα να ανασταίνονταν μερικά από τα μακαρίτικα τα ψωράλογά του.... και να καίει λιγότερο.... (το χειμώνα αυτό, γιατί έτσι και πιάναν οι ζέστες, κλάφτα χαράλαμπε....)
Αυτα να τα πεις στον Vasgay...
Εγω θα ελεγα να ζευγαρωσεις τα οχηματα του γκρουπο (οχι μεταξυ τους) αν δεν πας για το ισπανικο μπασταρδακι..
-
από αυτά που είπες, το bravo είναι παρα πολύ καλό και από χρονο παράδωσης, σε 10 μερες το φερανε σε φιλο μου στις αρχες Αυγούστου, το μόνο, δεν μου φαίνεται να ταιριάζει πολύ σε οικογενειάρχη
το scenic κοιταξέ το αν έχει την εκπτωση των 2000ευρω για να κοιταξεις το 1.6, και θα είναι και σίγουρα ετοιμοπαραδοτο
-
dirtoulie, θα σου πρότεινα ένα Octavia μεταχειρισμένο. Κυκλοφορούν αρκετά, που είναι και εξαιρετικά.
-
Καθώς παίζει και η προσφορά του EcoProfit σου συνιστώ το Bravo. Έχει και μεγάλο πορτ-παγκάζ για τα συμπράγαλα του νεαρού βλαστού καθώς και κέρδος ως 1500 ευρώ.
-
Ολα όσα αναφέρεις πρέπει να είναι ετομοπαράδοτα...
Από τα μικρομεσαία εφόσον το Bravo και το Leon είναι ήδη στη λίστα σου... σε βλέπω για 1 από τα 2!
Για το Scenic όπως είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω πέρνα από μια αντιπροσωπεία να δεις μήπως ισχύει η εκπτωση -2000 που ισχύει στα Megane γιατί τότε μπορείς να πας στο 1.6 με το εξατάχυτο κιβώτιο. Αλλιώς για 1.4 αν είναι να πας σε κάτι μεταξύ bravo/leon αστο!
-
Η C4 πάρα πολύ σύντομα θα αλλάξει αφού το fl έχει ήδη κυκλοφορήσει και πωλείται στην Γαλλία κανονικά. Αυτό απλά ενημερωτικά
-
To ritmo είναι όντως μια εξαιρετική επιλογή...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To ritmo είναι όντως μια εξαιρετική επιλογή...Οπως λέμε 'down under? ή.....djavagoodiemite? .....
-
Με 17.000 έχεις πολλλές επιλογές! Πάρε όποιο σου αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!
Ρωτήστε το μωρό... αυτά ξέρουν..... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα προτείνω και εγώ ένα από τα παρακάτω:
-Kia Ceed : από τα καλύτερα value for money σε αυτή την κατηγορία. Παίρνεις αυτοκίνητο που τα έχει όλα χωρίς να υστερεί κάπου σημαντικά. Το μόνο ερώτημα είναι οι απαιτήσεις σας σε χώρους, ειδικά σε χώρο αποσκευών.
-Seat Leon 1.4 TSI : Εδώ μετράει σημαντικά ο ισχυρός κινητήρας καθώς και οι χώροι του αυτοκινήτου που πιστεύω ότι επαρκούν. Και εδώ το ερωτηματικό είναι αν θα επαρκεί ο χώρος αποσκευών.
+1
+2
και ριξε και μια ματια στο Sx4 x2, εκτος και αν θελεις να το ''στυβεις'' στις στροφες -
Εγώ θα πρότεινα τη νέα Skoda Fabia Reflex 1.6. Το αμάξι προσωπικά μου αρέσει αρκετά οπτικά, έχει καλούς χώρους για 4 ενήλικες, πολύ μεγάλο χώρο αποσκευών ελέω station, 480lt, πολύ μεγαλύτερο από το μέσο όρο της κατηγορίας των μικρομεσαίων (+/-350lt), με μήκος 4,23m. Από τιμή περί τα 16.000 ευρώ με το κλειδί στο χέρι με ABS, 4 δισκόφρενα, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα, 15άρες (τάσια) κλπ. Μόνο ηλεκτρικούς καθρέπτες ίσως πρέπει να προσθέσεις για αξιοπρεπές πακέτο (+200 ευρώ). Προσωπικά την είχα δει τυχαία σε έκθεση Skoda και ομολογώ ότι προς στιγμήν έκανα κακές σκέψεις ...Άτιμα γηρατειά
-
To Skoda Fabia Reflex δείχνει όντως πολύ καλή περίπτωση.
http://www.skoda.gr/models/fabia_reflex ... /intro.phpΌμως αποκλειστικά στα 1.600.
-
Αλήθεια, σε ενδιαφέρει η περίπτωση ενός coupe; Αν περιμένεις λίγο μάλλον θα αναγκαστώ να σου πουλήσω το δικό μου με καμιά 20αριά χιλιάρικα το 2009.
-
Το αγοράζω εγώ με 10.000 (ή το δίνεις σ' εμένα ή στο παίρνει ο κ. Αλογοσκούφης ).
Ψόφησε ο γέρος...