-
Αρχικα ο px δεν στελνει υγραντηρες στην Ελλαδα.Μου το εχει πει σε email.μονο πουρα στελνει.Δευτερον,ο υγραντηρας με την αγορα του χρειαζεται 'καλιμπραρισμα'.Μια διαδικασια δλδ ετσι ωστε να φτασει στο επιθυμητο ποσοστο υγρασιας(73%-78%).Για αγορα υγραντηρα θα προτεινα ειτε ενα φυσικο μαγαζι ειτε ενα διαδικτυακο ελληνικο που εχω βρει το οποιο εχει και 2 υποκαταστηματα και εναν ιδιοκτητη προθυμο να επεξηγησει και να βοηθησει πανω σε ο,τιδηποτε.Αγορες μεσω ebay κτλ θεωρουνται αναμφιβολλες..
-
Ξέρω από υγρόμετρα αλλά όχι από υγραντήρες πούρων. Καλιμπράρισμα θέλει το υγρόμετρο (αν και όχι όλα), και μπορεί να γίνει από τον οποιοδήποτε. Υποθέτω αυτό θα θέλει και το υγρόμετρο του υγραντήρα, το υπόλοιπο είναι ένα κουτί και μόνο απ' ότι γνωρίζω.
-
Ειδοποιήθηκα με mail πως το εορταστικό πακετάκι πούρων εστάλη και είναι καθοδόν! Ευελπιστώ πως παραμονές Χριστουγέννων θα έχει έρθει
Προσκαλώ όποιον φίλο Σαλλλλλονικιό θέλει να έρθει να απολαύσουμε παρέα ένα θα είμαι μόνος σπίτι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ειδοποιήθηκα με mail πως το εορταστικό πακετάκι πούρων εστάλη και είναι καθοδόν! Ευελπιστώ πως παραμονές Χριστουγέννων θα έχει έρθειΠροσκαλώ όποιον φίλο Σαλλλλλονικιό θέλει να έρθει να απολαύσουμε παρέα ένα θα είμαι μόνος σπίτι
-
λέτε να μαζευτούμε σε μένα? Κατά 90% θα είμαι μόνος, εορταστικός τεκές
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Romeo Y Jylieta τα churchills. Koρυφαία, καπνίζεις αγίασμα
Αν σου φαίνονται πολύ μεγάλα σε μήκος (είναι) μπορείς να πάρεις τα short churchills που είναι ίδιος καπνός αλλά σε μέγεθος σαν τα κανονικά. Απ'ότι βλέπω στο site η δεκάδα (χωρίς σωλήνα - tube) σε κασετίνα έχουν παραγωγή Μάρτιο του 09 http://www.puroexpress.com/Online_Shop/ ... _10.html . Οπότε Δευτέρα το παραγγέλνω. Τις 2 προηγούμενες φορές που παρήγγειλα μου ήρθαν ακριβώς σε μία εβδομάδα. Δεν ξερω μήπως λόγω εορτών αργήσει λίγο αλλά θα το ρισκάρω γιατί μιλάμε για μισή τιμή συγκριτικά με εδώ.Πάρε και ένα κόφτη τα κόβεις στη βάση, ανάβεις με σπίρτο, και παίρνεις τον καπνό στον στόμα, δεν τον κατεβάζεις στα πνευμόνια. Καπνίζεις παρέα με ποτάκι, χαμηλό φωτισμό, κοιτάς ταβάνι, βάζεις και ατμοσφαιρική μουσική και έχεις πάει μέχρι τον Ορίωνα χαλλαρά, αν θες μετά γυρνάς πίσω . Μπορεί να σου κρατήσει όση ώρα θέλεις. Ανάβεις, σβήνει αυτό, μετά το ξανανάβεις κοκ. Ό,τι θες ρωτάς
Μολις πριν 2' πηρα μια 25δα (δεν ειχε 10δα...νταξ αν τα εχω και μεσα στις γιορτες θα φυγουν αμεσως ) απο αυτα που εριξες πιο πανω
Το μονο που με προβληματιζει είναι ότι μόλις πηρα την perpaid απο την κυπρου και δεν ξερω αν ειχαν περαστει τα χρηματα στην καρτα. Τα πούρα ερχοντε σπιτι ή σκαει ειδοποιητηριο και πας στα ΕΛΤΑ?
-
Με Κύπρου παραγγέλνω αλλά όχι πιστωτική, απλή ανάληψης. Ρώτησα τον υπάλληλο και μου είπε ότι με το που βάζεις τα χρήματα αμέσως μπορείς να κάνεις αγορές. Mέσα σε 1 - 2 μέρες θα σου έρθει mail ότι έστειλαν το πακέτο. Έρχεται ειδοποιητήριο από ΕΛΤΑ και πας και το παραλαμβάνεις.
Καλοκάπνιστα Στέλιο -
Δεν ειναι πιστωτική prepaid ειναι
Δεν ξερω μωρε αν εχουν ενεργοποιηθει λογαριασμοι, αν εχουν 'πεσει' τα χρηματα στην καρτα μεσα κλπ.
Ανχωθηκα λιγο πριν τα παραγγειλω γιατι ειδα οτι μεσα στις γιορτες λεει μπορει να κανουν και 40 μερες
Λεω να ψαχτω για ενα μικρο υγραντηρα
-
Κανονικά έρχονται σε μια εβδομάδα από την παραγγελία. Τώρα τί να σου πω. Λογικά αύριο ή τη Δευτέρα πρέπει να έρθουν του αδελφού μου (1 εβδομάδα) οπότε θα σε ενημερώσω.
Ενδιαφέρομαι κ γω για υγραντήρα, οπότε ενημέρωσε Στέλιο.
Έβγαλες κάρτα μόνο και μόνο για τα πούρα? Είσαι θεός
-
Νταξ μωρε, την ηθελα καιρο την prepaid, για κανα πουρο (κλασικος μαλακας Ελληνας που πινει σαμπανια -ελαχιστη- και καπνιζει κανα πουρο με τους καφρους -τους φιλους του ντε - τις γιορτες) και για κανα στοιχηματακι στο νετ
Βασικα ψαχνω κατι σε μικρο μεγεθος και στο χρωμα της βελανιδιας..κατι σαν αυτο
http://www.tobaccostore.gr/eshop/produc ... ts_id=282&
και αυτο βεβαια δεν ειναι ασχημο...αλλα ειναι λιγο πιασοκωλε
http://www.budhasflower.gr/products.php ... &category=Υγραντήρες Ξύλινοι - Cabinet Humidors Cetros&title=Υγραντήρας Ξύλινος 25 Πούρων
Απο οτι διαβασα ομως, θελει λιγη μανουρα, οποτε πρεπει να παω στο πρωτο που ειναι στο Ν.Ηρακλειο να τον παρω απο εκει και να τον σεταρουν. Νταξ δεν μαμιεται....ετσι και αλλιως ειχα κοψει το καπνισμα (τωρα καπνιζω 10-15 τσιγαρα τη βδομαδα, και αυτα οχι παντα, αναλογα τα κεφια, αν θα πιω τπτ ποτακια κλπ) οποτε μπορω να κανω κανα πουρακι που και που
-
Στέλιο το ειδοποιητήριο ήρθε με 3 μέρες καθηστέρηση (συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου και Κυριακής). Οπότε να το περιμένεις στις 10 μέρες από την παραγγελία.
-
Ισα που προλαβαινω παραμονη πρωτοχρονιας δλδ
Κανενα αλλο καλο πουρακι (δοκιμασμενο,ε)
-
Τα punch που έχω καπνίσει καμιά 10αριά φορές είναι αξιόλογα Στέλιο. Αρκετά ελαφρυά.
http://www.puroexpress.com/Online_Shop/ ... T_A__.htmlΑύριο όπως σου είπα παραλαμβάνω του αδελφού τα jose piedra τα οποία και θα δοκιμάσω για πρώτη φορά. Θα σε ενημερώσω σύντομα σχετικά με αυτά..... μιας και αρχίζει το εορταστικό πρόγραμμα εντός ολίγου χρόνου
Με υγραντήρα τί έκανες? Έχω προβληματιστεί έντονα με το θέμα
-
Δεν εχω βγαλει ακρη με υγραντηρα ρε συ.
Πρεπει να βρεθει καποιος που εχει, να μας πει θετικα και αρνητικα πανω στην χρηση.Εγω φοβαμαι οτι θα χασω και την παραμονη πρωτοχρονιας παντως απο θεμα παραδοσης
-
-
τι πουρα κανει ο μακαρος;
-
λαθραια
-
Kων5 την δευτερα τραβηξαν € απο την καρτα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kων5 την δευτερα τραβηξαν € απο την καρτα.Aυτά παθαίνεις όταν δεν συμβουλεύεσαι την γυναίκα....
-
Στέλιο θα τα έχεις πριν την πρωτοχρονιά πιστεύω ώστε να τα απολαύσεις .
Πούρα, γιατί ετσι μας αρέσει!