-
Σήμερον: 'Μεγάλες Προσδοκίες'
ή αλλιώς, όταν η θεωρία συναντάει την πραγματικότητα.
ή αλλιώς, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές.
ή αλλιώς, άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες.
ή αλλιώς, την ρουφιανιά πολλοί ηγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς. -
γιατί ο πρωθυπουργός δεν λέει καθαρά....
' ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ Π*******Ε ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ' !!!!!!! -
Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια. Όχι όλα βέβαια, αλλά η κλιματική αλλαγή επεκτείνεται σταθερά παντού.
-
Εγώ λέω να στείλω email σε κατασκευαστές όπως η VW να βγάλουν αυτοκίνητα όπως το Tiguan με 600 κυβικά Quad Turbo για να μπορέσουμε και το κράτος να αποφύγουμε αλλά και το SUV μας να έχουμε...
Μαυρογυαλούροι και Γκρούεζες όλοι τους...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Εγώ λέω να στείλω email σε κατασκευαστές όπως η VW να βγάλουν αυτοκίνητα όπως το Tiguan με 600 κυβικά Quad Turbo για να μπορέσουμε και το κράτος να αποφύγουμε αλλά και το SUV μας να έχουμε...Μαυρογυαλούροι και Γκρούεζες όλοι τους...
_
λάθος.....
και αυτά θα τα φορολογήσει το άλογο με το σκουφί...... -
Πώς το είχε γράψει κάποιος πριν από μερικές σελίδες να δεις.... ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (και αντίστροφα)....
Θα πάμε μπροστά με την 'κλιματική αλλαγή' που έρχεται.
Α, και προσέξτε όσοι έχετε τηλεοράσεις LCD γιατί όπου να 'ναι μια 42άρα θα σημαίνει ότι βγάζεις τουλάχιστον 80.000 το χρόνο για να την 'αξίζεις'.
-
Ο κλέψας του κλέψαντος δλδ...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
(ε, ρε, πλάκες...)
Να σας ξαναμιλήσω για έναν άλλο γνωστό μου;
Έχει μια δουλειά με ετήσιο μισθό 120.000 Ε
Άλλη μία με 80.000 Ε
Και είναι και Δήμαρχος (δεν γνωρίζω πόσα παίρνουν οι Δήμαρχοι)
Μαζί με εκτός έδρας (η πρώτη του δουλειά είναι σε άλλο Νομό από τη δεύτερη κ η τρίτη σε άλλο Δήμο του ίδιου Νομού με τη δεύτερη), επιδόματα και οδοιπορικά (από την πρώτη δουλειά του παρέχεται αυτοκίνητο με οδηγό), τον υπολογίζω να μαζεύει ΚΑΘΑΡΑ γύρω στις 300.000,00 Ε το χρόνο.
Οι δυο πρώτες δουλειές είναι σε συνεταιριστικές οργανώσεις (στην πρώτη είναι δ/νων σύμβουλος κ στη δεύτερη Πρόεδρος).
Έχω κι άλλον ένα γνωστό, αυτός είναι Πρόεδρος σε δυο συνεταιριστικές οργανώσεις. Φτωχαδάκι: Δεν είναι Δήμαρχος πουθενά.
Αυτοί, λοιπόν (όπως και άλλοι πολλοί τέτοιοι), εκτός των άλλων διαχειρίζονται τεράστια Εθνικά και Κοινοτικά κονδύλια.
Τώρα λύστε μου μια απορία: Αυτοί οι 2 είναι ΔΥ; Γιατί ΕΕ δεν είναι. Ή μήπως είναι;Ηλία δεν μας είπες το σημαντικότερο! Καμμιά κόρη έχουν?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ηλία δεν μας είπες το σημαντικότερο! Καμμιά κόρη έχουν?Ναι αμέ, πως δε θα'χουν, εσύ θα μπορείς να τις βγάλεις βόλτα;
_
-
Μια κακομούτσουνη κακιόστρα ο ένας, του άλλου είναι μικρές.
Φόροι (αν και τα έχω πει τόσες φορές που φοβάμαι ότι κουράζω): Κι αυτούς θα βάλουν (που όπως ίσως πλέον προσέξατε μας επηρεάζουν ΟΛΟΥΣ αλλά ΚΥΡΙΩΣ τους μισθωτούς) και τρόπους να βάλουν κι άλλους θα σκαρφιστούν.
Όσο νωρίτερα καταλάβουμε ότι από πολίτες που δεν ΠΑΡΑΓΟΥΝ το κράτος δεν μπορεί να κερδίσει και θα αρκείται να τους στύβει μέχρι οριστικής ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, τόσο το καλύτερο για εμάς.
Προσωπικά, πάντως, ετοιμάζομαι. Με μια 30αριά κότες, 3 - 4 γουρουνάκια, ένα μοσχαράκι, μια γίδα και μερικά αρνιά, σε συνδυασμό με το περιβόλι μου και τα φρουτόδεντρά μου, για αρκετό καιρό (τουλάχιστον) δεν θα πεινάσουμε.
-
Μέχρι να μπει τεκμήριο και στα οικόσιτα.
-
Θα φυλάω κλουβίτες.
Έχεις μυρίσει κλουβίτη ποτέ;
-
επίσης τα μερισμάτα έχουν φορολογηθεί τα βάζουμε στην δήλωση σε ειδικό πεδίο και έχουμε εισόδημα!
Δεν έιναι ακριβές αυτό το 300 που αναφέρεται προηγούμενως -
Ουόχι. Και παρόλο που συχνά είμαι στο χωριό, δεν ξέρω καν για τι μιλάς.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ουόχι. Και παρόλο που συχνά είμαι στο χωριό, δεν ξέρω καν για τι μιλάς.Κλουβίτης, ο: Το χαλασμένο αυγό.
Θα ήταν το τέλειο μέσο έκφρασης της αντίδρασής μας (τι γιαούρτωμα και χαζομάρες, αν πέσει πάνω σου κλουβίτης η μυρωδιά θα σε ακολουθεί για μέεεεερες) αλλά είναι πολύ εύθραυστος και δεν μπορείς να κουβαλάς πολλούς ή να τους κρατάς και να τρέχεις. Αν σου σπάσει στην τσέπη ... -
Μαζί σου!
-
να κάνω μία άσχετη-σχετική ερώτηση;
από ποια πράγματα υπάρχει έκπτωση φόρου και σε τι ποσοστό; Κάποιο λινκ θα με βοηθούσε.
-
Πάντως αν υπήρχε βούληση και όρεξη από την Εφορία (που δεν υπάρχει γιατί είναι όλοι χορτασμένοι) θα μπορούσαν να γίνουν κάτι ωραίες διασταυρώσεις
shortaroume-
αυτοκίνητο με τέλη πάνω από 480 Euro
μετά φιλτρο -
αγοράς ακινήτου
-
υπολογισμός της πραγματικής αξίας του ακινήτου
Από αυτά τα ΑΦΜ για αλάτι παίρνεις από τις τράπεζες μέσο υπόλοιπο και αγορές ανα μήνα μέσω πιστωτικών καρτών
για πιπέρι ψάχνεις αν αυτά τα ΑΦΜ είναι στις πωλήσεις Ιδιωτικών σχολείων
και φτιάχνεις μια ωραία βάση δεδομένων
ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ και επίσκεψη στην εφορία για έλεγχο και Πόθεν Έσχες
εκεί να δείτε γλέντια!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τεκμήριο διαβίωσης για όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα από το 20091.4 TSi, 1.6Τ (PSA) 1.2 ΤCE και λοιπά τουρμπάτα θα μαμηθούν στις πωλήσεις!
επίσης και τα τύπου-Τιγκουάν
εφόσον είναι κοντόφθαλμοι και φορολογούν τα κυβικά...Για παράδειγμα, για την κατοχή και χρήση ενός Ι.Χ. κυβισμού 2.000 κ.εκ., το τεκμαρτό εισόδημα μπορεί να ορισθεί στα 20.000 ευρώ. Στον μισθωτό που θα δηλώσει το 2009 εισόδημα 18.000 ευρώ αντιστοιχεί φόρος εισοδήματος 1.500 ευρώ.
Ωστόσο, ο συγκεκριμένος φορολογούμενος, λόγω του τεκμηρίου διαβίωσης, θα φορολογηθεί για τεκμαρτό εισόδημα 20.000 ευρώ και θα καταβάλει φόρο εισοδήματος 2.000 ευρώ, δηλαδή 500 ευρώ περισσότερα από αυτά που πραγματικά του αναλογούν.
αυτό πάντως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
1.4 TSi, 1.6Τ (PSA) 1.2 ΤCE και λοιπά τουρμπάτα θα μαμηθούν στις πωλήσεις!Εκτός και αν μπούνε τα ΑΛΟΓΑ και όχι τα κυβικά στην εξίσωση, αλά Γερμανία δηλαδή...
Μετά θα σου πούνε και για πράσινους (και κόκκινους,κίτρινους,μπλέ) φόρους και τρέχα γύρευε...
ΦΟΡΟ-ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ 2008