-
Εγώ θα ήμουνα μεταξύ BMW 116i και Volvo C30 1.8...
Η Μιτο είναι μικρή και το Α3 απλά ένα πολύ καλό αλλά αδιάφορο αυτοκίνητο... -
Σχεδιαστικά εννοείς αδιάφορο το Α3, έτσι;
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Η Μιτο είναι μικρή
Το πορτ-μπαγκάζ του C30 το έχεις δει; Ούτε αυτοί που το σχεδίασαν το είδαν ποτέ
-
Εμ, η πολλαπλών και το πίσω μέρος έκαναν το θαύμα τους.
-
Το C30 είναι κουπέ και όχι μικρομεσαίο...γι'αυτό ονομάζεται και C...τώρα αν ένα τέτοιο αμάξι χρειαζόταν η Volvo για να πείσει τους κολλημένους(και κολλημένους εννοώ αυτούς οι οποίοι θεωρώντας τη βαρετή δε θα την κοίταζαν ποτέ) ότι πρωτοπορεί σχεδιαστικά ειδικά σε σχέση με το παρελθόν,δεν το πέτυχαν οι Σουηδοί
Εγώ σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα μια Αlfa GT...γαλάζια ή κόκκινη...
-
Εγώ όποιο έβγαινε σε πορτοκαλί
-
ΜΙΤΟ ή Α3...Αναλογα τι θες...Αληθεια οσοι την εχετε οδηγησει(τη μιτο) πως σας φανηκε ο κινητηρας της???
-
Πολύ καλό, με αδιάφορο ήχο.
-
Εγώ όποιο μού έδιναν τσάμπα
Btw, this thread rocks. Βάλτε και το Dacia Santero στην ψηφοφορία, να γίνει σωστό παιχνίδι
-
Α3 TSI Sportback.
-
THNX ιδιαιτέρως για τις απόψεις που ακούστηκαν. Προσπάθησα να δω ποιοι είναι λίγο πολύ στο πνεύμα και με χαρά διαπίστωσα πως είναι αρκετοί. Γιατί μοιραία το 'εξαρτάται τι θέλεις' το τάδε είναι 'άσχημο πίσω' κτλ, που όλοι φυσικά αυθόρμητα θα λέμε, δεν καταλήγουν συνήθως πουθενά. Είναι τόσες οι παράμετροι του κάθε αυτοκινήτου σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός μας όπου δεν φαντάζομαι κανένας να παίρνει αυτοκίνητο μόνο από ισχυρή παρόρμηση των 10 λεπτών.
Δυστυχώς για όλους εμάς οι αυτοκινητοβιομηχανίες το ξέρουν καλά αυτό και παίζουν με τα νεύρα μας, τόσο που γίνεται επίκαιρη η διαφήμιση του top gear '...αυτοκίνητο 550 ΗΡ, 0-100 σε 3'', κατανάλωση 2 lt/100 km και σε τιμή έκπληξη....'
Έχουν γίνει κι αυτά σαν τα πακέτα της κινητής τηλεφωνίας που είναι 10δες, υπόσχονται και ποτέ δεν σου δίνουν πραγματικά αυτό που θέλεις απλά πληρώνεις πάντα ακριβά.Αυτό που διακρίνω είναι μία σαφή ροπή πρός το A3 (το οποίο έχει κάνει προσφάτως 7/2008 facelift στη μάσκα)
...η bmw αργή
το mito......καλό είναι να το έχει κάποιος φίλος κι εμείς να το οδηγάμε πότε πότε...
Volvo...αμφιλεγόμενη αισθητική....
qashqai;;;; ( παράδοση σε 6 μήνες, φέξε μου και ...)
Νομίζω κι εγώ εν τέλει το Α3 ως την πιο 'τίμια' επιλογή. Ναι ξέρω λίγο δημοσιουπαλληλικό ..δε λέω. -
μια χαρα ειναι το Α3 1,4Τ και αρκετα σβελτο αλλα οταν σου λεει καποιος 'εξαρταται τι θελεις',στο λεει για να μη σου προτεινει κατι που μπορει να αρεσει πιο πολυ σε κεινον αλλα οχι σε σενα...
εγω για παραδειγμα που εχω s3 μπορει να προτιμουσα τη mito,αν διαπιστωνα οτι ειναι πιο γρηγορη,γιατι εμενα με ενδιαφερουν τα αλογα σε συνδυασμο με καποια ποιοτητα παντα...
καποιον αλλο τον ενδιαφερει η μουρη και η ποιοτητα,καποιον αλλο οι χωροι και παει λεγοντας..Εγω προσωπικα αν ηθελα να παρω τον 1,4Τ(γιατι βαζω ως 1ο κριτηριο τον κινητηρα) θα επαιρνα το αντιστοιχο golf,γιατι δεν θεωρω οτι εχει και τοσο χειροτερη ποιοτητα που να δικαιολογει τη διαφορα τιμης,αλλα δε θα επαιρνα το αντιστοιχο leon που θεωρω οτι εχει πολυ φθηνιαρικο εσωτερικο...
Για αυτο σου λεω πως οταν πας να προτεινεις κατι σε καποιον καλο ειναι να δεις τι χρειαζεται αυτος και οχι τι θα επαιρνες εσυ,αλλιως η συμβουλη σου ειναι αχρηστη...
-
Μπηκε ο σατοτετοιος εβαλε το φυτιλι και μην τον ειδατε...
Η επιλογη απο μενα ειναι ΤΣΙΟΥ ΜΠΙΟΥ ΑΛΕΟ...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΜΙΤΟ ή Α3...Αναλογα τι θες...Αληθεια οσοι την εχετε οδηγησει(τη μιτο) πως σας φανηκε ο κινητηρας της???Ρίξε μια ματιά εδώ:
viewtopic.php?p=1294564#p1294564 -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H BMW είναι απελπιστικά αργή, το Qashqai SUVίζει και δε μου αρέσει, το C30 είναι άσχημο, η Μίτο είναι μικρή...άρα Α3.Εξαρτάται βέβαια τι ψάχνεις.
Αν θέλεις ένα fun-to-drive αυτοκίνητο και δε σε ενδιαφέρουν οι χώροι/άνεση, τότε Μίτο. Αν θέλεις όμως ένα ποιοτικό αυτοκίνητο, άνετο, με καλές επιδόσεις και ταξιδιάρικο προφίλ, τότε Α3.
Η safe επιλογή είναι το Α3...αλλά εξαρτάται τι ψάχνεις.
+1
-
Ψηφίζοντας με τη σειρά μου θα απαρνηθω τη πουλμουροσύνη των πανάκριβων 1600αριών που το ένα σέρνεται και το άλλο είναι σχεδόν διθέσιο, του ακριβού 4άστερου γκόλφ με ταμπλώ που ζουλιέται καλύτερα και του γουαναμπί τζίπ που είναι τζίπ μόνο στην όψη και θα πω στον φίλο να πάρει ένα μτχ λάντα μπέζ να βάλει 5-10Κ και να το κάνει κάπως έτσι...
-
Bλέποντας τις επιλογές το Qashqai vs C30 και κάπου ανάμεσα και τα άλλα 3 ... (όλα στα 1,4 με 1,6) μάλλον ψάχνει κατα βάση premium ή ξεχωριστό να'ναι και όποιο να'ναι.
Το δικίνητο Nissan μόνο αν ήθελα θέα ψηλά απο την θέση οδήγησης και νιώθοντας ο 'έξυπνος που κοροιδεψα τους τετρακίνητους' προσπερνόντας την 6μηνη αναμονή ...
Το C30 ... τετραθέσιο, 2πορτο με μικρό και άβολο χώρο αποσκευών, ξεχωριστό σαν μάρκα μεν αλλά με 'ασυναγώνιστα' χαμηλές πωλήσεις δε. Και αυτό ... οι φίλοι της αυτοκίνησης ... θα έχουν να το λένε.
Τα άλλα 3. To συντηριτικό Α3 (κάτι σε ακριβό Golf), η BMW που για να γίνει τουλάχιστον καλά-αποδεκτά για BMW εξοπλισμένη θέλει αρκετά λεφτά έξτρα και η ΜiTo που αν και ξεχωριστή νομίζω επίσης υπερτιμημένη, λαμβάνοντας υπόψιν την τακτική τιμών μεταπώλησης των Alfa που συναγωνίζεται τα γαλλικά.
Απο τα 5, αν ήταν τα μοναδικά θα επέλεγα την ΜιΤο ως καινούριο και ξεχωριστό, αλλιώς αδιαφορόντας για μεγεθος, πόρτες κλπ μάλλον θα σκεφτόμουν σοβαρά ... το Mazda 6. -
alfa.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
και η ΜiTo που αν και ξεχωριστή νομίζω επίσης υπερτιμημένη, λαμβάνοντας υπόψιν την τακτική τιμών μεταπώλησης των Alfa που συναγωνίζεται τα γαλλικά.
Απο τα 5, αν ήταν τα μοναδικά θα επέλεγα την ΜιΤο ως καινούριο και ξεχωριστό, αλλιώς αδιαφορόντας για μεγεθος, πόρτες κλπ μάλλον θα σκεφτόμουν σοβαρά ... το Mazda 6.Το οτι πληρωσεις παιρνεις(και με το παραπανω εν προκειμενω) δεν το λες υπερτιμημενο.
Η μηπως να την παραγγειλεις με κανονικα αμορτισερ, μονοπιστονα, και μοναχα με ASR ???
Αλλιως κακως κανει η Alfa που εξοπλιζει καλα τα μοντελα της και κοστιζουν κατι παραπανω. -
Εγώ αυτό που είδα να αξίζει πραγματικά τα λεφτά του είναι το σύστημα πέδησης. Αυτό ναι, είναι εξαιρετικό για την κατηγορία του και όχι μόνο.
Το DNA εγώ το είδα ως ένα ωραίο γκατζετάκι. Η 'σωστή' χαρτογράφηση είναι το D, αλλά βάλαμε και το N για ξεκάρφωμα.
Το ίδιο και τα 'μη κανονικά αμορτισέρ' (sic), κάτι το τόσο συνταρακτικό σε σχετικά γρήγορους ρυθμούς δεν είδα, που να αξίζει να αναφέρεται συνεχώς.Τα φρένα ναι, είναι ΦΡΕΝΟΥΚΛΕΣ.
BMW 116 -ALFA MITO-VOLVO C30-AUDI A3 1.4 tsi-NISSAN qashqai