-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
-
Σε ποιό πάτωμα βασίζεται η Μιτο βρε παλικάρια ;;;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σε ποιό πάτωμα βασίζεται η Μιτο βρε παλικάρια ;;;;;Στο ρετιρε.
Στο GR.PUNTO.
-
Το θέμα είναι ότι τόσο καιρό λέγανε για το Α3 ότι είναι ένα υπερτιμημένο Golf, δεν αξίζει τόσα χρήματα κλπ κλπ κλπ... (όχι ότι είχαν και άδικο για το πρώτο)
Αναρωτιέμαι τί θα γίνει με τη Μιτο (υπερτιμημένο GPunto ????? )...
Εκτός από το Qasqai πάντως και την BMW που είναι αργή όπως ήδη είπαν ιοι περισσότεροι οι επιλογές είναι A3 ή Mito...
Το C30 είναι ποιό περίεργη περίπτωση,αρκετά ενδιαφέρουσα μεν ανάλογα με τα γούστα του καθενώς, αλλά για να δεί τα άλλα δύο «στα μάτια» μιλάμε για το 1.800... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
και η ΜiTo που αν και ξεχωριστή νομίζω επίσης υπερτιμημένη, λαμβάνοντας υπόψιν την τακτική τιμών μεταπώλησης των Alfa που συναγωνίζεται τα γαλλικά.
Απο τα 5, αν ήταν τα μοναδικά θα επέλεγα την ΜιΤο ως καινούριο και ξεχωριστό, αλλιώς αδιαφορόντας για μεγεθος, πόρτες κλπ μάλλον θα σκεφτόμουν σοβαρά ... το Mazda 6.Το οτι πληρωσεις παιρνεις(και με το παραπανω εν προκειμενω) δεν το λες υπερτιμημενο.
Η μηπως να την παραγγειλεις με κανονικα αμορτισερ, μονοπιστονα, και μοναχα με ASR ???
Αλλιως κακως κανει η Alfa που εξοπλιζει καλα τα μοντελα της και κοστιζουν κατι παραπανω.To έχεις οδηγήσει?
Τα αμορτισέρ καταρχάς δεν είναι κάτι το φοβερό! Με 17άρια και τη σπορ ανάρτηση που οδήγησα εγώ, κοπανούσε ΠΑΡΑ πολύ και ήταν πιο σκληρό από το δικό μου με runflat και ανάρτηση Μ! Μάλλον φταίει ο ιμιάκαμπος γιατί είχε το χαρακτηριστικό γκτουπ πίσω.
ΟΚ, τα φρένα είναι φοβερά...αλλά ξεχνάς ότι το τιμόνι είναι χάλια για Alfa και είναι αυτοκίνητο Segment B, το οποίο κοστίζει 20Κ ευρώ! Όσο ένα Bravo TJet δηλαδή!
Είναι αντικειμενικά ακριβό για αυτό που προσφέρει, αλλά ο καθένας διαλέγει και αποφασίζει σύμφωνα με τα θέλω του.
Εγώ αυτό που είδα να αξίζει πραγματικά τα λεφτά του είναι το σύστημα πέδησης. Αυτό ναι, είναι εξαιρετικό για την κατηγορία του και όχι μόνο.
Το DNA εγώ το είδα ως ένα ωραίο γκατζετάκι. Η 'σωστή' χαρτογράφηση είναι το D, αλλά βάλαμε και το N για ξεκάρφωμα.
Το ίδιο και τα 'μη κανονικά αμορτισέρ' (sic), κάτι το τόσο συνταρακτικό σε σχετικά γρήγορους ρυθμούς δεν είδα, που να αξίζει να αναφέρεται συνεχώς.Τα φρένα ναι, είναι ΦΡΕΝΟΥΚΛΕΣ.
Συμφωνώ ότι τελικά το DNA είναι marketing tool περισσότερο.
Απόδειξη ότι το All Weather δε το δοκίμασε και δε το ανέφερε κανείς, το normal έχει τιμόνι από G Punto (μη πω 500) και το Dynamic κάτι πάει να κάνει...αλλά δεν είναι 147/GT ας πούμε!
Άρα, στην ουσία αυτό που αξίζει στο αυτοκίνητο είναι τα φρένα.
-
Σορυ για το off topic αλλά το all weather είναι για μειωμένη πρόσφυση ,που να βρεις πάγο και βροχή καλοκαιριάτικα?
το normal είναι όντως ελαφρύ αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού βολεύει για πόλη ,για κάτι παραπάνω υπάρχει το D ,το οποίο προσεγγίζει κατά 90% την 147(της οποίας είμαι κάτοχος) και αυτό νομίζω είναι επιτυχία μιας και εν ετει 2008 κανένα άλλο b segment δεν το καταφέρνει( συγνώμη ξέρω ένα ,αλλά την τελευταία φορά που κοίταξα κόστιζε 8.500 euros το μέτρο) ενώ μέχρι 20000 euros κανένα c segment δεν έχει αυτό που λέμε τιμόνι ξυράφι -
Οδήγησα τη Μιτο και μου άρεσε: 'Μελωδικός κινητήρας ,πολύ δυνατή , ευέλικτη με καλά φρένα.Μοναδικό μειονέκτημα το ελαφρύ τιμόνι.Μην είμαστε και ψείρες!Νobody's perfect.
-
Eγω θα επαιρνα polo και με τα ρεστα σαμπανιες στα club που θα ημουν πρωτη μουρη λογο POLO
-
Ο χρήστης satogun έγραψε:
Είναι τόσες οι παράμετροι του κάθε αυτοκινήτου σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός μας όπου δεν φαντάζομαι κανένας να παίρνει αυτοκίνητο μόνο από ισχυρή παρόρμηση των 10 λεπτών....Eκτός αν πρόκειται για την alfa MiTo...
-
Όντως, το 'D' είναι η σωστή χαρτογράφηση για τη MiTo, αλλά για το σπίτι-γραφείο δε με χαλάει καθόλου μα καθόλου το 'Ν'.
Από την άλλη βέβαια, εννοειται ότι είναι περισσότερο μαρκετινίστικο κολπάκι.
-
θα ημουν μεταξυ mito - a3. τα αλλα ειναι πολυ ασχημα. θα σιχαινομουν ακομα και να τα πλησιασω, οχι να τα οδηγησω.
μεταξυ μιτο - α3 διαλεγω για σενα α3. ετσι στην τυχη το διαλεξα, χωρις πολλη σκεψη.
ετσι κ αλλιως κ τα δυο ειναι λιγο πιο αισθητικα βελτιωμενα γκολφ. κουτακια με ροδες. βαλτο διπλα σε μια φεραρι και δες τη διαφορα. οποτε μη νομιζεις οτι θα παρεις κ τιποτα της προκοπης. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
θα ημουν μεταξυ mito - a3. τα αλλα ειναι πολυ ασχημα. θα σιχαινομουν ακομα και να τα πλησιασω, οχι να τα οδηγησω.
μεταξυ μιτο - α3 διαλεγω για σενα α3. ετσι στην τυχη το διαλεξα, χωρις πολλη σκεψη.
ετσι κ αλλιως κ τα δυο ειναι λιγο πιο αισθητικα βελτιωμενα γκολφ. κουτακια με ροδες. βαλτο διπλα σε μια φεραρι και δες τη διαφορα. οποτε μη νομιζεις οτι θα παρεις κ τιποτα της προκοπης.Πιστεύω ότι γράφτηκε χάριν πλάκας το εν λόγω post γιατί αλλιώς μόνο σοβαρό δεν είναι...
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
ετσι κ αλλιως κ τα δυο ειναι λιγο πιο αισθητικα βελτιωμενα γκολφ. κουτακια με ροδες. βαλτο διπλα σε μια φεραρι και δες τη διαφορα. οποτε μη νομιζεις οτι θα παρεις κ τιποτα της προκοπης.Πιστεύω ότι γράφτηκε χάριν πλάκας το εν λόγω post γιατί αλλιώς μόνο σοβαρό δεν είναι...
/care
-
Για μενα το Α3 ειναι ξεπερασμενο σχεδιαστικα (το fl δε μου λεει τιποτα αλλα ειναι και υποκειμενικο,ξερω πολυ κοσμο που τρελαινονται) αλλα το κυριοτερο στα 20χιλ πχ που εχει η Mito ειναι αδειο,αντιθετα με την τελευταια..επιπλεον,καθως μιλαμε για το 1.4TSI ειναι και ΑΡΚΕΤΑ πιο αργο απο τη Mito...οποτε,αν δεν σε απασχολουν οι χωροι,η Alfa ειναι ξεκαθαρη επιλογη..+ το οτι αποκτας ενα ολοκαινουριο αμαξι...
BMW 116 -ALFA MITO-VOLVO C30-AUDI A3 1.4 tsi-NISSAN qashqai