-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Το p zero (σκέτο) δεν βγαίνει σε 17 ιντσεςστο ξένο σάιτ της Pirelli (http://www.pirelli.com) και όχι στο ελληνικό που κοιτούσα πριν το έχει.
http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/car/s ... n%3DSUMMER
-
Αν μπορείς να το βρεις εδώ, βάλτο, ασυζητητί
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ξεχαστε τα παλιά P Zero Nero. Το καλύτερο σπορ λάστιχο αυτή τη στιγμή είναι το P-Zero (σκέτο).
+1
τα έχετε δοκιμάσει?
Κι αν ναι σε τι αμάξια?
Από θόρυβο κύλησης πώς πάει?Βλέπω πολλές κάθετες γραμμές στην φορά κύλισης...Ρωτάω γιατί πολλές φορές το λάστιχο είναι καταπληκτικό αλλά μπορεί να μην ζεσταίνεται (εύκολα) γιατί η ελληνική άσφαλτος δεν προσφέρει καλή τριβή ή να κοπανάει το αμάξι παραπάνω γιατί έχει σκληρά πλαϊνά ή...ή...ή...
edit:
Μόλις πρόσεξα ότι στο site που αναφέρθηκε παραπάνω, σε test βγήκε και νικητής σε σύκριτικό με αυτοκίνητο-πειραματόζωο Α3 sportback 1.8TFSI. Προσπαθούν να μου πουν κάτι?
Κρίμα πάντως να μην αναφέρει και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους -
Νομίζω τα φόραγε το Scirocco R που είχα δοκιμάσει αλλά δεν θυμάμαι πολύ καλά τώρα. Το χω ακούσει πάντως από το λαστιχά μου όταν άλλαξα στο Q5 να μιλάει γι' αυτά με τα καλύτερα λόγια και γενικά του χω εμπιστοσύνη. Γενικά τα Pirelli στις σπορ εκδόσεις τους είναι σκληρά και ψιλοαργούν στο ζέσταμα αλλά με 200+(?) άλογα δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Τώρα τι φοράς? Αν φοράς κάτι comfort-sport πχ κάνα Michelin, με το Pirelli θα δεις και βελτίωση στο τιμόνι σου, το οποίο...πως να το θέσω ευγενικά...δεν είναι και για σεμινάριο.
-
Νομίζω τα φόραγε το Scirocco R που είχα δοκιμάσει αλλά δεν θυμάμαι πολύ καλά τώρα. Το χω ακούσει πάντως από το λαστιχά μου όταν άλλαξα στο Q5 να μιλάει γι' αυτά με τα καλύτερα λόγια και γενικά του χω εμπιστοσύνη. Γενικά τα Pirelli στις σπορ εκδόσεις τους είναι σκληρά και ψιλοαργούν στο ζέσταμα αλλά με 200+(?) άλογα δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Τώρα τι φοράς? Αν φοράς κάτι comfort-sport πχ κάνα Michelin, με το Pirelli θα δεις και βελτίωση στο τιμόνι σου, το οποίο...πως να το θέσω ευγενικά...δεν είναι και για σεμινάριο.Τα μανίσια Potenza RE050 225 45 17 91W
θέλω κάτι λιγότερο σκληρό από τα bridgestone με λιγότερο θόρυβο και να μη χρειαστώ αλλαγή στις25,000-30,000 χλμ
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Τα μανίσια Potenza RE050 225 45 17 91W
θέλω κάτι λιγότερο σκληρό από τα bridgestone με λιγότερο θόρυβο και να μη χρειαστώ αλλαγή στις25,000-30,000 χλμ
Έχω 30.000 Km με τα bridgestone και γενικά ειμαι ευχαριστημένος.
Το μονο που δεν μου αρέσει ειναι ο θορυβος κύλισης που έχουν.
Για εμενα κορυφαίο λάστιχο ειναι το Parada Spec-2 το οποίο αν θυμάμαι καλά δεν βγαίνει στην διάσταση των δικών μας 17. -
στα 41,000 χλμ δεν κάνουν θόρυβο μόνο σε ολοκαίνουριο οδόστρωμα
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Νομίζω τα φόραγε το Scirocco R που είχα δοκιμάσει αλλά δεν θυμάμαι πολύ καλά τώρα. Το χω ακούσει πάντως από το λαστιχά μου όταν άλλαξα στο Q5 να μιλάει γι' αυτά με τα καλύτερα λόγια και γενικά του χω εμπιστοσύνη. Γενικά τα Pirelli στις σπορ εκδόσεις τους είναι σκληρά και ψιλοαργούν στο ζέσταμα αλλά με 200+(?) άλογα δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα. Τώρα τι φοράς? Αν φοράς κάτι comfort-sport πχ κάνα Michelin, με το Pirelli θα δεις και βελτίωση στο τιμόνι σου, το οποίο...πως να το θέσω ευγενικά...δεν είναι και για σεμινάριο.
Καλά από τα RE050 και τα P-Zero και τα SportContact5 είναι κάποιες κλάσεις ανώτερα σε όλα τα επίπεδα. Αν κι εγώ ρώτησα τον Κάβουρα προηγουμένως αλλά δεν πειράζει!
-
Ξεχαστε τα παλιά P Zero Nero. Το καλύτερο σπορ λάστιχο αυτή τη στιγμή είναι το P-Zero (σκέτο).
+1
μια καμία σχέση όμως.... το Rosso είναι καλύτερο σε αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής... το P Zero δεν μα ΔΕΝ ζεστένεται... Οι περισσότεροι που το έχουν βάλει ξέρουν!
εμένα στο S3 βγήκαν αμέσως και μπήκε πάλι το P Zero Rosso... το καλύτερο σπορ ελαστικό όλων των εποχών!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
+1
τα έχετε δοκιμάσει?
Κι αν ναι σε τι αμάξια?
Από θόρυβο κύλησης πώς πάει?Βλέπω πολλές κάθετες γραμμές στην φορά κύλισης...Ρωτάω γιατί πολλές φορές το λάστιχο είναι καταπληκτικό αλλά μπορεί να μην ζεσταίνεται (εύκολα) γιατί η ελληνική άσφαλτος δεν προσφέρει καλή τριβή ή να κοπανάει το αμάξι παραπάνω γιατί έχει σκληρά πλαϊνά ή...ή...ή...
edit:
Μόλις πρόσεξα ότι στο site που αναφέρθηκε παραπάνω, σε test βγήκε και νικητής σε σύκριτικό με αυτοκίνητο-πειραματόζωο Α3 sportback 1.8TFSI. Προσπαθούν να μου πουν κάτι?
Κρίμα πάντως να μην αναφέρει και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενουςΚάβουρα βλέπω μου κρύβεσαι με την ελπίδα να μην με ακούσεις...
δεν σου φταίει το λάστιχό σου όταν ήταν μηνωωωωων από την πρώτη στιγμή που το έβαλες....
πάντως αξίζει κανείς να δοκιμάσει το σκέτο P Zero αν έχει τουλάχιστον καμιά τριακοσαριά άλογα... ειδάλλως ΔΕΔΕΕΔΕΔΔΕΔΔΕΝ ζεστένεται...
-
Καλά από τα RE050 και τα P-Zero και τα SportContact5 είναι κάποιες κλάσεις ανώτερα σε όλα τα επίπεδα. Αν κι εγώ ρώτησα τον Κάβουρα προηγουμένως αλλά δεν πειράζει!
που τα δοκίμασες τα Conti 5? σε ένα παλιό S3, πρώτης γενιάς μόνο τα έχω οδηγήσει, από συνάδελφο στην δουλειά... δεν μου φάνηκαν και τόοοοσσο καλά... σε σχέση με την εντύπωση που είχα στο δικό μου πρώτο S3 όπου φορούσα Michelin Pilot Sport 2
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
+1
μια καμία σχέση όμως.... το Rosso είναι καλύτερο σε αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής... το P Zero δεν μα ΔΕΝ ζεστένεται... Οι περισσότεροι που το έχουν βάλει ξέρουν!
εμένα στο S3 βγήκαν αμέσως και μπήκε πάλι το P Zero Rosso... το καλύτερο σπορ ελαστικό όλων των εποχών!
Πως γίνεται αυτό Κωνσταντίνε; Τα P Zero (σκέτο) που λέμε έχουν κανένα χρόνο στην αγορά, είναι πολύ καινούριο λάστιχο.
VW Golf VI GTi