-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Moντελο R χωρις 4κινηση δν υπαρχει
Scirocco R20...θα υπαρξει
Youtube VideoΜεγάλη βλακεία να το βγάλουν μόνο μπροστοκίνητο το scirocco για να το κρατήσουν υποδεέστερο του golf. Αυτό το μοντέλο με τα μετατρόχια και την αναλογία ύψους/πλάτους που έχει, με τετρακίνηση θα μπορούσε να είναι σαφώς ανώτερο του golf και του S3.
Δεν θεωρώ ότι θα είναι υποδεέστερο, απλά διαφορετικό. Πιο σπορ αν θέλεις, όντας ελαφρύτερο (αφού δεν θα έχει τετρακίνηση), με πιο σκληροπυρηνικές ρυθμίσεις και εν τέλει ταχύτερο. Το Scirocco R θα απευθείνεται σε πιο ψαγμένους οδηγούς, ενώ το Golf R σε αυτούς που θέλουν ένα all-rounder car για κάθε μέρα.
-
Αυτό για να είσαι χαρούμενος
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παραμενει το 2λιτρο το καλο(και χαιρομαι που συνεχιζουν και το χρησιμοποιουν για να μη νιωθω οτι εχω απαξιωμενο μοτερ )
Power comes from a tuned version of Volkswagen’s 2.0-litre, four-cylinder EA113 engine, the unit used in the last-generation Golf GTI and the current Audi S3.
Και αυτό για να προβληματιστείς
θα μπορουσαν να του κανουν καποιες μικροβελτιωσεις ισως , αλλα επι της ουσιας δε χρειαζεται κατι
It receives a new head gasket, uprated pistons and conrods, and high-pressure injectors, as well as an upgraded turbocharger and a revised intercooler.
Απο εδώ: http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/243138/
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Youtube VideoΜεγάλη βλακεία να το βγάλουν μόνο μπροστοκίνητο το scirocco για να το κρατήσουν υποδεέστερο του golf. Αυτό το μοντέλο με τα μετατρόχια και την αναλογία ύψους/πλάτους που έχει, με τετρακίνηση θα μπορούσε να είναι σαφώς ανώτερο του golf και του S3.
Δεν θεωρώ ότι θα είναι υποδεέστερο, απλά διαφορετικό. Πιο σπορ αν θέλεις, όντας ελαφρύτερο (αφού δεν θα έχει τετρακίνηση), με πιο σκληροπυρηνικές ρυθμίσεις και εν τέλει ταχύτερο. Το Scirocco R θα απευθείνεται σε πιο ψαγμένους οδηγούς, ενώ το Golf R σε αυτούς που θέλουν ένα all-rounder car για κάθε μέρα.
+1
-
Εγώ πάντως θα χαρώ πολύ αν βγει 4κίνητο και θα προσπαθήσω να αποκτήσω ένα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εγώ πάντως θα χαρώ πολύ αν βγει 4κίνητο και θα προσπαθήσω να αποκτήσω ένα.δε θελει προσπαθεια, λεφτα θελει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ πάντως θα χαρώ πολύ αν βγει 4κίνητο και θα προσπαθήσω να αποκτήσω ένα.
δε θελει προσπαθεια, λεφτα θελει.
Δυστυχώς, ξέρω τι λέω...
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Αυτό για να είσαι χαρούμενοςπαραμενει το 2λιτρο το καλο
(και χαιρομαι που συνεχιζουν και το χρησιμοποιουν για να μη νιωθω οτι εχω απαξιωμενο μοτερ )
Power comes from a tuned version of Volkswagen’s 2.0-litre, four-cylinder EA113 engine, the unit used in the last-generation Golf GTI and the current Audi S3.
θα μπορουσαν να του κανουν καποιες μικροβελτιωσεις ισως , αλλα επι της ουσιας δε χρειαζεται κατι
It receives a new head gasket, uprated pistons and conrods, and high-pressure injectors, as well as an upgraded turbocharger and a revised intercooler.
κοιτα το μοτερ μου με το gti 5 εχει αρκετες διαφορες στα σωθικα εκτος αν μιλουσαν για το edition 30 το οποιο εχει πολλα κοινα..
αρα η παραπανω φραση ειναι αναληθηςοσο για τις αναβαθμισεις δε διαφωνω (δεν ξερω αν του εβαλαν σωθικα απο s3) , απλα 2 βασικα πραγματα οπως τη τουρμπινα μου και το intercooler δεν τα εχει ουτε το νεο gti
ισως θα πρεπε να γινει και στο 265 μια μικρη αναβαθμιση, αλλα απο την αλλη ισως δεν υπαρχει λογος.
και γω θα ηθελα καδενα , αλλα δε χαθηκε κι ο κοσμος -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
+1
εγω γιατι ειχα μεινει στο οτι κανενα απο τα νεα vw δε θα εχει 4κινηση?
τωρα που καλομαθαν στα ηλεκτρονικα θα παρακαλαμε να εχει και το νεο s3
παντως ψαγμενο με ηλεκτρονικα με βαζει σε σκεψεις... καλο ειναι να κλεινει το ρημαδι αν και σε μπροστοκουνα αμα κλεινει θα γινεται χαμος (απο ΤΤ με προγραμμα που ξερω)
αρα θα μιλαμε για γρηγορη mito.
σε πιστα παιζει να ειναι πιο γρηγορο απο s3 στο δρομο δε ξερω ποσο θα επεμβαινουν τα ηλεκτρονικα γιατι και σε απλο 122αρι golf μπαινουν αρκετα.ισως το ηλεκτρονικο μπλοκε κανει τη διαφορα -
και γω θα ηθελα καδενα , αλλα δε χαθηκε κι ο κοσμος
Εσύ που το φυσάς το παρά τι ανάγκη έχεις... ...ιμάντας σε vag...μπρρρ μακρυά από μας κ την τσέπη μας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και γω θα ηθελα καδενα , αλλα δε χαθηκε κι ο κοσμος
Εσύ που το φυσάς το παρά τι ανάγκη έχεις... ...ιμάντας σε vag...μπρρρ μακρυά από μας κ την τσέπη μας.
το μονο που φυσαω εγω (οχι ο πατερας μου) ειναι ο καπνος του τσιγαρου μου
κοντα στο βασιλικο θα μου πεις ποτιζεται και η γλαστρα
-
Καλημέρα
ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να εμφανίσω στην οθόνη του υπολογιστή ταξιδιού κάποια παραπάνω στοιχεία?
παλιότερα είχα διαβάσει οτι υπήρχαν κάποιοι συνδιασμοί πλήκτρων που εμφάνιζαν κάποιες πληροφορίες
βασικά θέλω να βλέπω την πίεση του turbo και δε θέλω να βάλω πρόσθετο όργανα...
-
Καλημέραξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να εμφανίσω στην οθόνη του υπολογιστή ταξιδιού κάποια παραπάνω στοιχεία?
παλιότερα είχα διαβάσει οτι υπήρχαν κάποιοι συνδιασμοί πλήκτρων που εμφάνιζαν κάποιες πληροφορίες
βασικά θέλω να βλέπω την πίεση του turbo και δε θέλω να βάλω πρόσθετο όργανα...
Μια λυση ειναι να βαλεις το bluetooth της Fiscon που δειχνει της παναγιας τα ματια,δεν ειναι οργανο(με την εννοια του μπραρομετρου),και ειναι χρησιμο(και σαν μπλε δοντι),τωρα απο το Vagcom δεν ξερω αν γινονται ρυθμισεις να δειχνει κατι.Στο σιροκκο κανεις ενα κολπακι στο κλιμα και μπαινει σε κρυφο μενου,το δικο σου κλιμα δεν εχει αντιστοιχη οθονουλα(την παλια).Εγω για το Φισκον σκεφτομαι,ψαχ'το
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μια λυση ειναι να βαλεις το bluetooth της Fiscon που δειχνει της παναγιας τα ματια,δεν ειναι οργανο(με την εννοια του μπραρομετρου),και ειναι χρησιμο(και σαν μπλε δοντι),τωρα απο το Vagcom δεν ξερω αν γινονται ρυθμισεις να δειχνει κατι.Στο σιροκκο κανεις ενα κολπακι στο κλιμα και μπαινει σε κρυφο μενου,το δικο σου κλιμα δεν εχει αντιστοιχη οθονουλα(την παλια).Εγω για το Φισκον σκεφτομαι,ψαχ'τοΤωρα το είδα.
Είναι πολύ καλό πρέπει να ομολογήσω. Και για εμένα που έχω το rcd 510 το pro θα μου δίνει τη δυνατότητα να χειρίζομαι το τηλέφωνο από την οθονη touch screen.
Στο πίνακα οργάνων έχω την ίδια οθόνη με τις φώτο που έβαλες, απλά έχω άλλο χρώμα.Το θέμα είναι οτι εγώ δε χρειάζομαι-θέλω bluetooth (και να το πάρω, δεν πρόκειται να συνδέσω το τηλέφωνο), οπότε αναβαίνει πολύ το κόστος για κάτι που δε χρειάζομαι.
Δηλαδή αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν, το θέμα ειναι πως θα προβληθούν...Σε ευχαριστώ πολύ...
-
Μια λυση ειναι να βαλεις το bluetooth της Fiscon που δειχνει της παναγιας τα ματια,δεν ειναι οργανο(με την εννοια του μπραρομετρου),και ειναι χρησιμο(και σαν μπλε δοντι),τωρα απο το Vagcom δεν ξερω αν γινονται ρυθμισεις να δειχνει κατι.Στο σιροκκο κανεις ενα κολπακι στο κλιμα και μπαινει σε κρυφο μενου,το δικο σου κλιμα δεν εχει αντιστοιχη οθονουλα(την παλια).Εγω για το Φισκον σκεφτομαι,ψαχ'το
Τωρα το είδα.
Είναι πολύ καλό πρέπει να ομολογήσω. Και για εμένα που έχω το rcd 510 το pro θα μου δίνει τη δυνατότητα να χειρίζομαι το τηλέφωνο από την οθονη touch screen.
Στο πίνακα οργάνων έχω την ίδια οθόνη με τις φώτο που έβαλες, απλά έχω άλλο χρώμα.Το θέμα είναι οτι εγώ δε χρειάζομαι-θέλω bluetooth (και να το πάρω, δεν πρόκειται να συνδέσω το τηλέφωνο), οπότε αναβαίνει πολύ το κόστος για κάτι που δε χρειάζομαι.
Δηλαδή αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν, το θέμα ειναι πως θα προβληθούν...Σε ευχαριστώ πολύ...
Ναι,κοιτα αυτες οι πληροφοριες υπαρχουν αλλα νομιζω για να εμφανιζονται ετσι καποιο ρολο θα παιζει και το ''μαραφετι'' που συνδεεται με το rcd...και εγω το 510 εχω.Με VagCom που το εχω συνδεσει δεν ειχα βρει κατι.Δεν κανει τιποτα ρε συ...
-
Έγινε το service του πρώτου χρόνου ή των 15.000 Km.
Το αμάξι είχε 14.300 Km.
Αλλάχτηκαν λάδια (5 lt) και φίλτρο λαδιού
Έλεγχος εγκεφάλου
Κάρτα καυσαερίωνΌλα οκ
Κόστος 130 € -
Το μονο που λειπει ειναι να το πουλησεις να βρεις την υγεια σου..
-
Ουσιαστικά μετέτρεψαν το S3 σε Golf
σιγουρα θα ναι 4κουνα? γιατι λεγαμε εδω μεσα οτι R20 και scirocco R θα ειναι μπροστοκουνητα
το ιδιο θα ειναι και το leon cupra r, ολα με μoτερ s3
πολύ γρήγορα ξεχνάτε φίλτατε... ακριβώς αυτό λέγαμε, ότι το R20 θα είναι ένα ξαναντυμmένο S3 και το R ένα μπροστοκίνητο S3
-
Αυτό για να είσαι χαρούμενοςπαραμενει το 2λιτρο το καλο
(και χαιρομαι που συνεχιζουν και το χρησιμοποιουν για να μη νιωθω οτι εχω απαξιωμενο μοτερ )
δεν χρειάζεται να προβληματιστεί! αυτά τα έχουμε είδη... το άρθρο εννοεί ότι αυτές οι βελτιώσεις θα φορεθούν στον απλό κινητήρα του GTi.
έχουμε κοινό γούστο στις ζάντες πάντως! CH με τα χίλια! σε μαύρο παρακαλώ...
-
Καλημέρα . Ένας καλος μου φίλος . . Πολύ χαρμανιασμένος (για γκάζι ) θα γίνει σε λίγο τυχερός κάτοχος ενός golf gti και επιτέλους θα σταματήσω να ακουω την γκρίνια και τη μουρμούρα . . . τώρα έχει ένα παλιο seat ιμπιζα (αλλά παλιο λέμε ) 1.2 . Πως λέτε να του φανεί η αλλαγή ?
-
να φωναξω το ΣΔΟΕ;
VW Golf VI GTi