-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... δείχνει το αυτοκίνητο σαν να είναι ανασηκωμένο σε ράμπα. Σαν να το τραβάει κάποιος από πάνω.
Μα αυτό είναι και το σκεπτικό που βγάζουν τέτοια αυτοκίνητα. Την ίδια αίσθηση σου δίνει και το παλιότερο C3 XTR, το CrossPolo και άλλα τέτοιου είδους μικρά. Απλά ψηλωνουν χωρίς να αυξάνουν τις άλλες διαστάσεις τους.
From my SMO72HD via Tapatalk
Δεν ξέρω αν το έχεις δει από κοντά, αλλά εμένα μου φάνηκε σαν είναι ιδιαίτερα ανασηκωμένο το αμάξωμα σε σύγκριση με τα ελαστικά.
Αλλά βλέπω 20,7cm απόσταση από το έδαφος. Ούτε offroad να ήταν...
Ποιο πολύ και από το Jimny...
-
Ο χρήστης kkalamat έγραψε:
εχει πολυ καλο vfm και απευθυνεται πιστευω σε εναν μεσο αγοραστη που θελει ενα αυτοκινητο για ολες τις δουλειες και να συμφερει. προσπωπικα θα το επαιρνα σε ασπρο χρωμα ετσι λιγο να θυμιζει και την αγριαδα του αδελφου duster.Ασημένιο... Δεν ζεσταίνεται, δεν 'βρωμίζει', αντέχει περισσότερο...
-
Δηλαδη το ταπεινο sandero stepway, με τα 20 εκατοστα απο το εδαφος, θα παει πιο μακρια σε ενα χωματοδρομο απο ενα ας πουμε renegate δικηνητο που εχει 17 εκατοστα απο το εδαφος. Αν το σκεφτεις θα παει πιο μακρια απο τα περισσοτερα δικηνητα crossover τις αγορας. Οχι και ασχημα για το ταπεινο dacia sandero stepway
-
-
Πραγματικά το 2ο βίντεο είναι απολαυστικό ενώ παίρνεις μια ιδέα για το τι μπορεί να σου προσφέρει αυτό το μοντέλο αν γίνει δικό σου! Αxel thanks
-
καλησπερα και απο μενα παμε να θερμανουμε το θεμα.
/εχω μπει σε sandero stepway του 2013 ( το facelift δλδ ) και εντυπωσιαστηκα πολυ καλο στο δρόμο
το έχει συναδελφος έχει κανει 50000 χιλιομετρα απροβληματιστα μονο λάδια αλλαζει.
κατανάλωση 5,5 περιπου
Μετα τα 130 μ λεει καμια φορα μπορει να ακουστει λιγο
κατα τα αλλα μια χαρα
εχω βρει ένα εισαγωγης με 130000 στα 8000 ε αλλα μου φαινονται πολλα
τωρα για καινουργιο πολλα δεν παω γενικα για καινουργιο -
viewtopic.php?f=15&t=51941&start=360
εδώ έχουν γραφτεί περισσότερα νομίζω, μπορείς να διαβάσεις το νήμα φίλε.
Τώρα να δώσεις 8.000 για ένα αυτοκίνητο με αρχική 14-15 χιλιάδες ενώ έχει 130.000 χιλιόμετρα και εισαγωγης; Πολλά μου φαίνονται.
-
Ο χρήστης Kger έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=51941&start=360εδώ έχουν γραφτεί περισσότερα νομίζω, μπορείς να διαβάσεις το νήμα φίλε.
Τώρα να δώσεις 8.000 για ένα αυτοκίνητο με αρχική 14-15 χιλιάδες ενώ έχει 130.000 χιλιόμετρα και εισαγωγης; Πολλά μου φαίνονται.
+1000 κλοπή σκέτη...
-
καλημερα παιδια . και εγω τα θεωρησα πολυ κα το αφησα
παντως μου αρεσει το αμαξακι παρα πολυ αλλα ειναι πολλα τα 14000 για μενα
πρεπει να βαλω πολλες δοσεις .
αν το παρω θα ποσταρω εδω
Renault/Dacia Sandero Stepway