-
Sandero Stepway Concept
Πρεμιέρα στο σαλόνι του Σάο Πάολο για μία πρωτότυπη έκδοση του μοντέλου της Dacia.
Μην σας παραξενεύει το σήμα της Renault στην πίσω πόρτα του Sandero Stepway Concept, καθώς το μοντέλο της Dacia με τις εκτός δρόμου δυνατότητες κυκλοφορεί με το σήμα της μητρικής εταιρείας στη λατινική Αμερική. Οι σκοτεινές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφορούν ένα πρωτότυπο που θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση του Σάο Πάολο (26/10-7/11).
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/sandero-stepway-concept.html -
Όμορφη η πρόσοψη του!
http://www.autoevolution.com/news/sandero-stepway-concept-official-images-25732.html -
πολυ καλο
-
Το Sandero Stepway τελικά με καλύπτει απόλυτα. Το κάτι που νόμιζα ότι δεν το είχε, το έχει τελικά και μάλιστα όπως ακριβώς το θέλω. Επίσης έχει και όλα τα υπόλοιπα που αναζητώ
(δεν έχει τεράστιο όγκο, λιτό σκουρόχρωμο εσωτερικό, απλό AC, βγαίνει και σε ασημένιο χρώμα, έχει καλό πορτμπαγκάζ και βγαίνει και σε άριστη τιμή, είναι και crossover).Θα το κοιτάξω και θα αναζητήσω test drive.
Προς τους φίλους της Renault.Έχετε ακούσει αν θα αλλάξει κινητήρα; Υπάρχει περίπτωση να μπει 16βαλβιδος κάποια στιγμή;
Το έχει οδηγήσει κανείς από εδώ; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το Sandero Stepway τελικά με καλύπτει απόλυτα. Το κάτι που νόμιζα ότι δεν το είχε, το έχει τελικά και μάλιστα όπως ακριβώς το θέλω. Επίσης έχει και όλα τα υπόλοιπα που αναζητώ
(δεν έχει τεράστιο όγκο, λιτό σκουρόχρωμο εσωτερικό, απλό AC, βγαίνει και σε ασημένιο χρώμα, έχει καλό πορτμπαγκάζ και βγαίνει και σε άριστη τιμή, είναι και crossover).Θα το κοιτάξω και θα αναζητήσω test drive.
Προς τους φίλους της Renault.Έχετε ακούσει αν θα αλλάξει κινητήρα; Υπάρχει περίπτωση να μπει 16βαλβιδος κάποια στιγμή;
Το έχει οδηγήσει κανείς από εδώ;Κινητήρα δεν παίζει να αλλάξει.
Επειδή το έχει παραγγειλει ξάδερφός μου( ο ένα μήνα και δεν είπε κουβέντα) και το έμαθα πριν λίγο θα το οδηγήσω και θα σου πω μόλις το παραλάβει -
Ορεστη με το καλο!! Να μας κανεις κ ριβιου!!
Νικο με το καλο κ το δικο σου!! για τον κινητηρα βεβαια καλως ρωτας γιατι τα τελη κ η καταναλωση του μαλλον θα δαγκωνουν...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πολύ όμορφο... Πολύ-πολύ όμορφο...
Μέσα-έξω πολύ όμορφο αυτοκίνητο... Μπορεί το εσωτερικό του να φαίνεται λιτό, αλλά είναι εύχρηστο...Ιδανικό νομίζω για Ελλάδα και ειδικά για το Αθηνιστάν...
Στα υπόψη!...!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μέσα-έξω πολύ όμορφο αυτοκίνητο... Μπορεί το εσωτερικό του να φαίνεται λιτό, αλλά είναι εύχρηστο...Ιδανικό νομίζω για Ελλάδα και ειδικά για το Αθηνιστάν...
Στα υπόψη!...!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κινητήρα δεν παίζει να αλλάξει.
Επειδή το έχει παραγγειλει ξάδερφός μου( ο ένα μήνα και δεν είπε κουβέντα) και το έμαθα πριν λίγο θα το οδηγήσω και θα σου πω μόλις το παραλάβειΠεριμένουμε πρώτες εντυπώσεις!... Καλορίζικο να είναι!...
Εγώ αύριο θα πάω σε μία εμπορία στη Λυκόβρυση να το δω προσεχτικά (αν το έχουν) ή αν έχουν το απλό Sandero...
-
Πάντως μετά την ποιότητα του 207, θα ξενερώσεις με κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πάντως μετά την ποιότητα του 207, θα ξενερώσεις με κάτι τέτοιο...Πολύ πιθανό και αυτό.
Αύριο θα πάω, θα το κοιτάξω καλά και θα πω τις εντυπώσεις μου. -
Απλά στο λέω σαν γνώμη μου...
Άλλο να το δεις για πέντε - δέκα λεπτά και άλλο να ζεις μαζί του.Τεσπα, δες το και εδώ ήμαστε
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κινητήρα δεν παίζει να αλλάξει.
Επειδή το έχει παραγγειλει ξάδερφός μου( ο ένα μήνα και δεν είπε κουβέντα) και το έμαθα πριν λίγο θα το οδηγήσω και θα σου πω μόλις το παραλάβειΠεριμένουμε πρώτες εντυπώσεις!... Καλορίζικο να είναι!...
Εγώ αύριο θα πάω σε μία εμπορία στη Λυκόβρυση να το δω προσεχτικά (αν το έχουν) ή αν έχουν το απλό Sandero...
Ευχαριστώ πολύ.
Μόλις το πισω στα χέρια μου θα σας γράψω στο οδήγησα(αυτή την φορά δεν θα έχουμε ευτράπελλα τύπου Tiida) -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άλλο να το δεις για πέντε - δέκα λεπτά και άλλο να ζεις μαζί του.Τεσπα, δες το και εδώ ήμαστε
Το καλό είναι ότι στην εμπορία το έχουν το Stepway ... Οπότε θα το δω συνολικά το μοντέλο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το καλό είναι ότι στην εμπορία το έχουν το Stepway ... Οπότε θα το δω συνολικά το μοντέλο.
Μαλλον πρέπει να είναι η μοναδική που έχουν Sandero Stepway μέσα
-
Λες να είναι η μοναδική;
Η συγκεκριμένη εμπορία το έχει στη βιτρίνα, αλλά δεν έχουν test drive ούτε το stepway ούτε το απλό sandero...
Και από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει γενικά η δυνατότητα για test drive. -
Τι να σου πω.Δεν έχω δει καμία πάντως που να το έχει μέσα εκτός από αυτή που μου είπες.
Τώρα για το test drιve δεν ξέρω να σου πω. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στα υπόψη!...!
'πολύ-πολύ όμορφο...'
'μέσα-έξω πολύ όμορφο αυτοκίνητο...' -
Μια χαρά το βρίσκω το αυτοκίνητο από εξωτερική εμφάνιση...
Λίγη πλάκα στις σκοτεινές ημέρες που διανύουμε δεν είναι κακή ιδέα... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγω θα σου προτεινα να πας στο καταστημα του εισαγωγεα που θα εχουν σιγουρα ενα sandero test drive η αν δεν εχουν θα τσακιστουν μεσα σε μερικες μερες η και ωρες να σου βρουν..
Renault/Dacia Sandero Stepway