-
Eισαι μεγας αστειατορας μπαγασακο ψευτουπερμαχε της vw... Η δεν πολυδιαβασες ολα οσα γραφτηκαν ψε,ή εισαι τοσο εγκαθετος ωστε με το ποστ σου αυτο να αφησεις υπονοουμενα αναληθη... Διαλεξε ποιο απ τα δυο και περνα απ το ταμειο..
Τεσπα,αλλοι κλαινε τα ωραια τους λεφτακια σε ιταλικα..τουλαχιστον δεν εδωσαν 11 εκατομμυρια δραχμες για ενα.....γκολf.... ελα χριστε και παναγια δηλαδη μερα που ειναι..για ενα γκολφ... :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: -
Eισαι μεγας αστειατορας μπαγασακο ψευτουπερμαχε της vw... Η δεν πολυδιαβασες ολα οσα γραφτηκαν ψε,ή εισαι τοσο εγκαθετος ωστε με το ποστ σου αυτο να αφησεις υπονοουμενα αναληθη... Διαλεξε ποιο απ τα δυο και περνα απ το ταμειο..
Τεσπα,αλλοι κλαινε τα ωραια τους λεφτακια σε ιταλικα..τουλαχιστον δεν εδωσαν 11 εκατομμυρια δραχμες για ενα.....γκολf.... ελα χριστε και παναγια δηλαδη μερα που ειναι..για ενα γκολφ... :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: :eleos: -
vasgti = γνωστος προβοκατορας αντι-ιταλος
-
τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται αγαπητε σκαι
-
Θεωρώ ότι αυτή η διακωμώδηση των λεγόμενων ενός άλλου μέλους του φόρουμ εκτός από εντελώς άκομψη συνιστά προσωπική επίθεση και παραβαίνει τον κανονισμό:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
- Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Λυπάμαι που το επισημαίνω δημόσια αλλά η επιλογή 'Report post' που δοκίμασα στο παρελθόν δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι δεν παρακολουθείται από την ομάδα διαχείρισης.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θεωρώ ότι αυτή η διακωμώδηση των λεγόμενων ενός άλλου μέλους του φόρουμ εκτός από εντελώς άκομψη συνιστά προσωπική επίθεση και παραβαίνει τον κανονισμό:Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
- Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).
Λυπάμαι που το επισημαίνω δημόσια αλλά η επιλογή 'Report post' που δοκίμασα στο παρελθόν δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι δεν παρακολουθείται από την ομάδα διαχείρισης.
Ενώ το να αποκαλείς ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ όσους γράφουν κάτι που δεν συμφωνεί με την δική σου άποψη, απαγορεύοντας τους να λένε την γνώμη τους είναι απόλυτα δημοκρατικό και σύμφωνο με τους κανονισμούς και την λειτουργία ενός φορουμ ε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τεσπα,αλλοι κλαινε τα ωραια τους λεφτακια σε ιταλικα..τουλαχιστον δεν εδωσαν 11 εκατομμυρια δραχμες για ενα.....γκολf.... ελα χριστε και παναγια δηλαδη μερα που ειναι..για ενα γκολφ...Μιλάει και ο άνθρωπος που χρυσοπλήρωσε μεταχειρισμένο Bravo 9ετίας αγοράζοντάς το από τον Μοσχού...
Χώρια που χρειάστηκε να δώσει άλλα τόσα χρήματα στη συνέχεια για επισκευές...
Και 30k ΠασΚαλούκο κάνουν όλα τα δίλιτρα GTi. Σε πονάει που για πολλούς θεωρείται το καλύτερο GTi σε αυτά τα χρήματα. Και ακόμα περισσότερο σε πονάει που δεν έχουν οι Ιταλοί κάποια πρόταση σε αυτή την κατηγορία.
-
Το να αποκαλείς κάποιον 'αναρμόδιο' είναι απλά η έκφραση μιας άποψης, σωστής ή λανθασμένης. Η έκφραση μιας άποψης είναι απολύτως θεμιτή βάσει των κανονισμών.
Αν θέλεις να καταρρίψεις μιαν άποψη απλά επιχειρηματολογείς εναντίον της. Με το να προσπαθείς να την γελοιοποιήσεις υποπίπτεις στην λογική πλάνη 'Προσφυγή στην Γελοιοποίηση' και δημιουργείς και ερωτήματα για το κατά πόσον πραγματικά έχεις επιχειρήματα να παραθέσεις.
Όπως και να έχει η πράξη σου είναι ισοδύναμη με το να αποκαλέσεις τον χρήστη Giuseppe Busso 'γελοίο' και συνιστά προσβολή και flamebaiting (προσπάθεια πρόκλησης οργισμένης αντίθεσης) το οποίο απαγορεύεται από τον κανονισμό.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όπως και να έχει η πράξη σου είναι ισοδύναμη με το να αποκαλέσεις τον χρήστη Giuseppe Busso 'γελοίο' και συνιστά προσβολή και flamebaiting (προσπάθεια πρόκλησης οργισμένης αντίθεσης) το οποίο απαγορεύεται από τον κανονισμό.
απο τον κανονισμο επιτρεπεται να λες σε moderator οτι ειναι troll και βγαζει χολη (αρα τον λες κομπλεξικο) επειδη ειπε την αποψη του kyan? γιατι αν οχι, τοτε δεν ειναι καλυτερα να το παιρνουμε ολοι στην πλακα το θεμα (και σε αυτο το ποστ) αντι να ψαχνουμε το πως και τι;
περιμενω ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ απαντηση επειδη ξερεις οτι σε εκτιμω και ξερεις και απο moderation (και μαλιστα 4tf moderation). -
Και για να αποδειξουμε για αλλη μια φορα ποσο...αγουροξυπνημενος ηταν ο vasgti οταν ποσταρε τον εν λογω ΔΗΘΕΝ funniest ποστ απο το τοπικο της μιτο,οπως επισης και να αποδειξουμε (και στον ιδιο μιας και του το πα στο προηγουμενο ποστ μου) οτι προφανως δεν εχει παρακολουθησει τη συζητηση απο την αρχη και εχει υποπεσει σε ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ σφαλμα μονο και μονο για να δημιουργησει εντυπωσεις λανθασμενενες και ν..κοροιδεψει (?)...
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πάντα με εκπλήσσει η συμπεριφορά ανθρώπων οπως, π.χ., ο Giouseppe Busso!
Που θεωρεί ιερό το υποφόρουμ της AR! Ενώ τα υπόλοιπα απλώς προσπαθεί να διαβάσει. Και, παράλληλα, κατηγορεί άλλους χρήστες για λάθος άποψη και υποκειμενισμό!Σε κάθε περίπτωση.
Είναι δικαίωμα του καθένα μας να έχει άποψη και να την λέει. Πολιτισμένα. Στεγανά, φράξιες, αφορισμοί και λοιπά τραγελαφικά, όχι εδώ.
Ομολογω να πω πως δεν προσποιουμαι καθοτι και στην καθημερινη μου ζωη ειμαι δυναμικος χαρακτηρας.
Θεωρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ιερο οτιδηποτε εχει σχεση με την Alfa Romeo.
Ειναι υποχρεωση σου να το σεβαστεις αυτο. Δηλαδη εκτος απο τα δικαιωματα του ο καθενας μας εχει και τις υποχρεωσεις του. Αυτο κακως δεν το αναφερεις αγαπητε μου.Παραλληλα αυτο το φορουμ αλλα και το καθε φορουμ που αφορα καποιο μοντελο της Alfa Romeo γινεται πεδιο μαχης. Γιατι αραγε? Μηπως διαφωνω εγω με τον pasxos και την Alba και δεν το ξερω?
Μηπως καποιοι συμφορουμιστες ειναι καπως ερειστικοι στα γραφομενα τους εδω?
Δηλαδη με φανταζεσαι εμενα να αρχισω να μπαινω στα φορουμ της VAG, της BMW και της Honda να αρχισω να λεω τις αποψεις μου τι εχει να γινει? Εεε δικαιωμα μου δεν ειναι να μπω να τοποθετηθω και εκει? Ελπιζω τωρα να καταλαβες τι εννοουσα οτι στα αλλα φορουμ μπαινω και μοναχα τα διαβαζω.
Καθοτι με αφορουν 2-3 υποφορουμ στα οποια εχω κατι να πω, εχω κατι και καποιον να πληροφορησω,
Στα υπολοιπα ειμαι αχρειαστος, ειμαι μη αντικειμενικος και ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
Θεωρω φρονιμο λοιπον απο καποιον που γραφει εδω να ενδιαφερεται πραγματικα αλλιως εχει αλλο σκοπο.
Και μη μου πεις οτι ειμαι απολυτος. Αυτη την εικονα σχηματισα δυστυχως.Ειναι το τελευταιο μου μηνυμα, το οποιο δεν αφορα το αυτοκινητο Alfa Romeo MiTo.
Φιλικα G. BussoΈχει δίκιο ο G.Busso.
Ντροπή σου ΑΝΑΡΜΟΔΙΕ BMWδάκια kouk που τόλμησες και εσύ να γράψεις στο τοπικ της ALFA ROMEO MiTO.
ΥΓ- Άλλη μια θεϊκή ατάκα από ιταλόφιλο και φυσικά έφυγε για funniest
Στο παραπανω ποστ βλεπουμε να αναφερεται στον μοδιστρο κουκ ενω στην πραγματικοτητα ο Guisseppe Busso αναφεροταν σε εναν αλλο μοδιστρο..τον δρδινο...
Κλασσικα θα υπαρξουν δικιολογιες επι δικιολογιων (οπως το τι σημασια εχει σε ποιον αναφεροταν το ποστ, η ουσια ειναι μια κλπ κλπ φαιδρα.. ) Η...γκαφα ολκης αυτη λοιπον αποδεικνυει μερικες φορες γιατι φωναζουν ΟΡΘΩΣ ανθρωποι που συμμετεχουν σε τοπικα της αλφα και δεχονται ΑΚΡΙΤΗ επιθεση απο ΔΗΘΕΝ αντικειμενικους φιλοφολκςβαγκενικους αναγνωστες.. Ουτε καν τον κοπο να διαβασει τις πιο πισω σελιδες εκανε ο αγαπητος (κατα τα αλλα) Vasgti.. -
Καλά...πάω για μπάνιο και κοψίδια!
Happy posting to all...
-
Ευχαριστώ για την εκτίμηση.
Η περίπτωση που αναφέρεις δεν σχετίζεται με την πράξη του Vasgti, ούτε μπορεί να την δικαιολογήσει όπως και καμμία άλλη. Μου θυμίζει το παράπονο κάποιου που τον γράφουν για υπερβολική ταχύτητα ότι 'μόνο εκείνον γράφουν και όχι τους άλλους'.
Αλλά αφού με ρωτάς, όταν ένας moderator γράφει σαν απλός χρήστης τότε σιωπηλά και αυτόματα παραιτείται του δικαιώματος να κάνει moderating σε ό,τι επακολουθήσει. Είναι μια γνωστή παγίδα στην οποία έχουν υποπέσει όλοι οι moderators -κι εγώ μαζί- που γράφουν και ως απλοί χρήστες, η οποία δίνει μια άτυπη προσωρινή ασυλία στον 'αντίδικο' και 'δικαίωμα' να υπερβεί λίγο τα όρια. Φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι φταίει ο moderator ή ότι είναι σωστό να γίνεται αυτό αλλά συμβαίνει.
Και διαφωνώ με την χρήση της πλάκας για να 'ξεφουσκώσει' ένα σοβαρό θέμα γιατί τότε το θέμα ξεχνιέται και μένει χωρίς οριστική αντιμετώπιση. Επίσης αμφιβάλλω σφόδρα για το αν θα αντιδρούσατε με τον ίδιο τρόπο αν ο χρήστης δεν ήταν ο Vasgti αλλά π.χ. ένας άγνωστος νέος χρήστης και δεν το λέω αυτό για να σας κατηγορήσω για κάτι αλλά για να σας κάνω να σκεφτείτε και λίγο διαφορετικά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το να αποκαλείς κάποιον 'αναρμόδιο' είναι απλά η έκφραση μιας άποψης, σωστής ή λανθασμένης. Η έκφραση μιας άποψης είναι απολύτως θεμιτή βάσει των κανονισμών.Αν θέλεις να καταρρίψεις μιαν άποψη απλά επιχειρηματολογείς εναντίον της. Με το να προσπαθείς να την γελοιοποιήσεις υποπίπτεις στην λογική πλάνη 'Προσφυγή στην Γελοιοποίηση' και δημιουργείς και ερωτήματα για το κατά πόσον πραγματικά έχεις επιχειρήματα να παραθέσεις.
Ο Guiseppe κατ'επανάληψη προσπαθεί να μειώσει την αξία των γραφόμενων των συνομιλητών του κάνοντας ειρωνικούς και οπαδικούς χαρακτηρισμούς (ανάλογες με αυτές ενός φανατισμένου φιλάθλου ομάδας), επιδιώκοντας στην ουσία τον μονόλογο θεωρώντας πως μόνο η δική του άποψη (ή όσων οι γνώμες συμβαδίζουν με την δική του) είναι σωστή. Το να αποκαλείς όσους δεν συμφωνούν με εσένα αλλά **τεκμηριώνουν ** αυτό που γράφουν, 'αναρμόδιους', αυτό δεν δείχνει άτομο που θέλει να κάνει διάλογο και να μιλήσει με επιχειρήματα.
Επίσης αυτά που γράφεις περί του ατόμου του Giuseppe Busso, ΠΟΤΕ ΔΕΝ έγραψα κάτι αναφερόμενο στην προσωπικότητα του, την οποία ούτε αμφισβήτησα ούτε έθιξα. Ναι καταπιάστηκα από μια λέξη, και ναι το έριξα στην πλάκα γιατί μόνο τον γέλωτα μπορεί να προκαλέσουν τέτοιοι χαρακτηρισμοί και τέτοιες απόψεις. Δηλαδή τι ήθελες να του απαντήσω πιο 'χοντρά' και να αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί και οι 'φιλοφρονήσεις'?
Άλλο να σχολιάσεις μια λέξη που γράφτηκε και ήταν άστοχη εντελώς και άλλο να σχολιάζεις περί προσωπικότητας κάποιου kyan. Και αυτό που υποστηρίζεις δεν το έκανα. Δεν σχολίασα τον Guiseppe ως άτομο, αλλά το συγκεκριμένο, πραγματικά ΑΣΤΟΧΟ χαρακτηρισμό-σχόλιο που έκανε και σίγουρα ΔΕΝ βοηθάνε καθόλου στην λειτουργία του φορουμ τέτοιοι οπαδισμοί και φανατισμοί.
-
Λυπάμαι αλλά θεωρώ ότι κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου αγαπητέ.
Και πρέπει να καταλάβετε πως η χρήση των μοδάτων στο 4ΤΦ εκφράσεων 'οπαδισμός' και 'φανατισμός' ειδικά όταν συνοδεύονται από τη λέξη 'alfista' δεν συνοδεύεται αυτόματα από συγχωροχάρτι. Ενας 'οπαδός' (ΤΜ) μπορεί κάλλιστα να επιχειρηματολογήσει.
-
[off topic] Το παρών νήμα δεν είναι βήμα για να ειρωνευόμαστε άλλους χρήστες [/off topic]
[>Ο χρήστης skye έγραψε:
how about going for kopsidia since it is panagias today instead of wanting to delete your account?
](http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=32457&view=unread#p1292374)
-
Το παρόν θέμα δεν είναι ούτε για κουβέντα, ούτε πολύ περισσοτερο για αντιπαράθεση. Ευχαριστούμε.
-
Για να τελειώνουμε με την αέναη συζήτηση περί 'δικαιωμάτων, 'ιερόσυλων' και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.
Το 4ΤΦ λειτουργεί επιτρέποντας στον καθένα, ακόμα και στους κολλημένους, να λένε την άποψή τους. Και ο καθένας μας κρίνεται από αυτήν.
Υποδείξεις προς moderators, σοφιστίες περί του τι είναι προσωπική επίθεση (όχι η ερώτηση του drdino στον G60 δεν είναι, όπως δεν είναι και η επιλογή αστείας δημοσίευσης από τον Vasgti), και οι αναλύσεις περί του τι μπορεί να θεωρεί ο καθένας γελοίο σε άλλο Φόρα. Σε πιο κλειστά Φόρα που επιτρέπεται να λές την γνώμη σου, αρκεί η γνώμη σου να συμφωνεί με αυτή των ιδιοκτητών. Οχι εδω!
Και η πλάκα με τις 'απόψεις' σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς των moderators του 4ΤΦ, με βάση τι συμφέρει αυτόν που φωνάζει, σταματάει εδω.
Όποιος θέλει άλλο τύπο moderating, ας δημιουργήσει ένα Φόρουμ και να κάνει τον ευατό του moderator.Τέλος.-
[Διάσπαση] Περί κολλημάτων....ΙΙΙ