-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Κατι μου λεει πως θα ειναι το επομενο αμαξι μετα το puma.αλλα το puma πραγματικα ειναι απίστευτο αμαξακι..!! το εχει ενας φιλος μου και μου το εχει δωσει αρκετες φορες τον τελευταίο καιρό και ειναι
-
το puma δεν ειχε ενα σοβαρο προβλημα καπου αλλα δεν το θυμαμαι η κανω λαθος?
-
Κάνεις λάθος. Το αμάξι ήταν τέλειο.
-
Στην κατηγορία του corsa twin top δεν είναι;;
Έχει κοινό αυτή η κατηγορία;;
Ντεμεκ καμπριο... -
Tigra μάλλον εννοείς... Πάντως το Tigra τα 2-3 πρώτα χρόνια είχε πουλήσει πολύ καλά για τα δεδομένα της κατηγορίας του.
-
Γενικά είναι σε μια κατηγορία που δεν περιμένουν ουρά οι πελάτες στις εκθέσεις.
Ο ανταγωνισμός είναι τα Tigra Twin Top, Copen, Colt και Micra CC, 207CC, με μόνο το τελευταίο σε επιτυχημένη πορεία. Ίσως και το SMart Cabrio μπορεί να συμπεριληφθεί στη κατηγορία.
Είναι όμως όμορφα, ευχάριστα 'δευτερα' ή 'γυναικεία' ή παιχνιδιάρικα αυτοκίνητα που σε κόστος όμως αγγίζουν έως και καλοεξοπλισμένα έως και premium supermini και μικρομεσαία που στοχευει ευρύτερο target group. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ντεμεκ καμπριο...Μονο που το συγκεκριμενο ειναι targa top. Toσο vτεμεκ καμπριο οσο κ μια elise δηλαδη!
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Κάνεις λάθος. Το αμάξι ήταν τέλειο.μωρε κατι ειχε αλλα δεν θυμαμαι!!!!
-
Το είχα 7 χρόνια. Δεν έκανε κιχ. Απλά υπέροχο. Σκέφτομαι να ξαναπάρω ένα μεταχειρισμένο.
-
γραψε λαθος...
μαλλον αλλο αυτοκινητο θυμαμαι. -
Τοσο καιρο δε γραφω τιποτα περιμενωντας μη γραψω κατι πολυ ασχημο και μετα αλλαξω γνωμη..
Απλα δε το αντεχω... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τοσο καιρο δε γραφω τιποτα περιμενωντας μη γραψω κατι πολυ ασχημο και μετα αλλαξω γνωμη..
Απλα δε το αντεχω...Εμφανισιακα εννοεις??? η σαν κατηγορια??? Παντως εγω μολις το ειδα, -απο προτωτυπο ακομα - μου ειχε κανει πολυ θετικη εντυπωση ιδιαιτερα στο πλαινο κ το πισω μερος. Το μπροστα ενταξει, στο τουινγκο δειχνει χαριτωμενο αλλα το wind το χαλαει πολυ κατα τη γνωμη μου, ή τελοσπαντων δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο οσο το υπολοιπο σχεδιο κ φαινεται εντονοτερα η αντιθεση...
-
Εμφανισιακα εννοω αν και γενικοτερα δε βρισκω νοημα υπαρξης της κατηγοριας αυτης..Φυσικα δε το εχουμε δει και απο κοντα..
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ντεμεκ καμπριο...Μονο που το συγκεκριμενο ειναι targa top. Toσο vτεμεκ καμπριο οσο κ μια elise δηλαδη!
τι σχέση έχει η λίζα??
η λίζα είναι καθαρόαιμο τάργκα και αυτό είναι κάπριο με hardtop
καμία επαφή το ενα με το αλλο στο σχεδιασμό της οροφής και στη χρήση της... -
Κοιτα το λιγο καλυτερα, πισω απο τα καθισματα υπαρχει τζαμι. Δε θεωρω λοιπον πως ειναι κλασικο καμπριο. Η elise: http://www.9carpictures.com/wp-content/uploads/2009/09/2009-Lotus-Elise-2.jpg
Δεν υπαρχει τεραστια διαφορα λοιπον, χωρις να εννοω πως εχουν καποια επαφη σαν αυτοκινητα, για να μη γινει παρανοηση.
Οριστε κ το τιγκρα
Η οροφη ειναι εμπνευσμενη μαλλον απο αυτη της φεραρι 575 αλλα το γεγονος οτι εχει αυτη την ιδιαιτεροτητα δεν το κατατασσει στην κατηγορια του τιγκρα κ του μικρα cc κατ' εμε, χωρις αυτο να σημαινει πως δεν απευθυνονται στο ιδιο κοινο
-
Ταργκα μαλλον.Οπως και το crx del sol
-
Αυτο πηγαινα μολις να κανω εντιτ για να δειξω κ το δικο του συστημα, μες στο μυαλο μου εισαι!!
Οριστε λοιπον!! http://www.youtube.com/watch?v=H1dPFk9NgSQ
-
Έχεις δίκιο ευθυμη...
Δεν τι είχα προσέξει νόμιζα ότι ήταν απλό rollbar...
Προσωπικά το βρισκω ομορφότερο Απο μικρά-207-tigra...
Η λεπτομέρεια της ταργκα οροφής το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό ... -
-
Συμπαθητικό αμαξάκι αλλά μεγάλο φάουλ η ημερομηνία εισαγωγής του (από Σεπτέμβρη).
Renault Wind