-
Κυριε Ελ ΕΜ, δεν ειναι το θέμα να βγούν οι σκέψεις στον 'αερα', το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος που και διατεθειμένος θα είναι, αλλά και κοινά αποδεκτός, ώστε να κάνει το επόμενο βήμα.
Αντιγραφω μέρος της απορίας του φίλτατου Λάμπη,
Έχει κάποιος σχέδιο δράσης ώστε να γίνουν ριζικές αλλαγές σε τομείς βασικούς για την ανάπτυξη; Υπάρχει σχέδιο δράσης που να επιτρέπει σε νέα παιδιά να μπουν σε αυτό το χώρο που τόσο αγαπάμε; Σκέπτεται κανένας να ταράξει τα βαλτωμένα από χειροπιαστές ιδέες νερά του χώρου;
Eδώ πιστεύω πως εστιάζονται όλα, στο 'κάποιος' και αν υπάρχει αυτός. Γιατι από τα λόγια στα έργα, η απόσταση ειναι δυστυχως μεγάλη.
Φαντάζομαι, πως αυτός ο κάποιος θα πρέπει να εμφανιστεί αν υπάρχει, ωστε να λάβει στήριξη από όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το σπόρ και να προχωρήσει. Το που και πότε ας το κρίνει ο ίδιος . -
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΛΑΜΠΗ,
ΕΥΛΟΓΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ?
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Φίλε Λώρη,
Πάντα κατά την άποψή μου, αν δεν βγαίνουν στη φόρα οι σκέψεις, αρχίζουν τα δύσκολα. Και αυτό, απλά για να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είναι περίπου όπως το πρόγραμμα των πολιτικών παρατάξεων που μας καλούν να το ψηφίσουμε ή όχι. Βέβαια εδώ, κανένας δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα, αλλά παρ' όλα αυτά θα ήταν πρέπον και ελπιδοφόρο να γνωρίζω(ουμε) ότι για παράδειγμα ο Χ που θα αναλάμβανε τα ηνία σκοπεύει να δράσει έτσι. Τότε, θα ακούγονταν προτάσεις, επιφυλάξεις, αντιρρήσεις, που με τη σειρά τους θα αναγεννούσαν πιό ρεαλιστικές ιδέες κλπ. Ίσως άτομα σχετικά με κάτι που θα ανακοινωνόταν ως 'προγραμματική δήλωση', να εκδήλωναν ενδιάφέρον να ασχοληθούν και να προσφέρουν. Το ξέρεις πολύ καλά, ότι 'ανοίγωντας την αγορά ιδεών' όλο και κάτι μπορεί να βγεί. Δεν είναι τυχαίο το brain storming που κατά καιρούς κάνουν πολυεθνικές Εταιρίες.
Τέλος πάντων. Από την τελευταία παράγρφο της απάντησής σου, φαίνετι ότι γνωρίζεις πως και τα άτομα έχουν βρεθεί και ο σχεδιασμός υπάρχει, αλλά είναι μη ανακοινώσιμος.
Διαφωνώ με τις μυστικότητες, δεν έχουν νόημα άλλως τε, και πάντα ελπίζω σε ανακοινώσεις σχεδίων εις βάθος.
Με εκτίμηση
Λάμπης Κουρτέσης -
Mου επιτρεπετε να διαφωνισω αγαπητε Lambis ?
Εχεις δει ποτε στην Ελλαδα να δουλευει αυτο το συστημα της πολυφωνιας των προτασεων πριν εχει ετοιμαστει κατι ?
Μονον στα θεμελια μπορει να μεινει ενα εργο με ολες αυτες τις κακως εννοουμενες δημοκρατικες τακτικες .....
Γεννηθηκα σε βαθεια δημοκρατικη οικογενεια , και αυτο που εμαθα μεχρι τα 57 μου χρονια ειναι οτι στην χωρα αυτη , για να περιμενουμε κατι σωστο , μονον απο ατομικη ικανοτητα ηγεσιας , καθαροτητα ψυχης , εντιμοτητα επαγγελματικη με μπεσα , και αυτογνωσια μπορει να γινη κατι σωστο .
Μεχρι αυτην την στιγμη οσοι εχουν ασχοληθει στον χωρο σαν συνεργατες η μη της εθεα .... εχουν δειξει τα μειονεκτηματα τους και το μονο σοφο που θα μπορουσε να γινει , απο εναν αυριανο ισως ανθρωπο που θα αναλαμβανε το σπορ , ηταν αν μπορουσε να χρησιμοποιησει γνωσεις ορισμενων , χωρις τα κομπλεξ τους .Δεν ειναι μονον στην ελπα οι μετριοι εως κοπανοι , που πιστευουν οτι εχουν το μυαλο και την ικανοτητα να φτιαξουν το σπορ ...... εχουν περασει κι απ'τον συνδεσμο πολλα σωτηρες , και αλλα πραγματικα αστερια που χαθηκαν για διαφορους λογους ,ισως κι απ'τους κομπλεξικους σωτηρες που κυκλοφορουν ακομα και σημερα παντου .
Μακαρι να αναλαμβανε ενας λοιπον , που ξερει ακομα και να συμβουλευεται απο ικανους , και ας ηταν η μονη μας εννοια ... αν θα κανει λαθη , που μαλλον θα διορθωνοντε αφου θα εχει τα φοντα να το καταλαβει .
Το προβλημα ειναι αλλο βασικα ..... για να βρεθει καποιος , θα πρεπει να μαζευτουν **καποιοι σκεπτομενοι **που ασχολουντε με τα κοινα .... και αφου παρκαρουν το καλαμι τους(αυτο που γραφει ) εξω απ'τον τοπο συσκεψης , θα πρεπει να εχουν διαλογιστει η τουλαχιστον να εχουν προσευχηθει κανενα πενταωρο , μηπως και παρουν επιφητηση ταπηνοτητας ουσιας , και μπορεσουν να βγαλουν ακρη ...
Αν δεν εχετε παρει χαμπαρι οτι εχουμε φτασει στον πατο εδω και τεσσερα τουλαχιστον χρονια ..... τοτε , χαζολογατε σαν τους χανους που λενε ...πω πω κοιτα οι αναβασεις εχουν συμμετοχες , καλα πανε !!! δεν ειδες τι ταλεντα βγαζουνε καθε ημερα ......
-
Στον Κ. Δεσποτοπουλο εγραψα:
Και σαν μοναδικη και μονιμα βιωσιμη λυση, δεν εχω παρα να σας προτεινω να συγκαλεσετε το συντομοτερο δυνατον μια Πανελληνια Συνδιασκεψη ολων των εμπλεκομενων φορεων και τιμης ενεκεν ατομων, και να προχωρησετε σε μια δημοκρατικη οργανωση του σπορ. Παραχωρωντας το Pouvoir Sportif στο οργανο που θα προκυψει και κρατωντας εσσαει και για λογαριασμο της ΕΛΠΑ την διεθνη εκπροσωπηση, τους διεθνεις αγωνες και εναν αριθμο Εθνικων αγωνων.
Στην απαντητικη του επιστολη, ο κ. Β.Δ. μεταξυ αλλων, μου εγραψε κι αυτο:
' Η πρότασή σου για το μέλλον είναι ενδιαφέρουσα και άξια μελέτης και μπορώ να πω ότι σχετικά παρόμοιες σκέψεις έχω και εγώ'
Νομιζω οτι αυτη καθαυτη η απαντηση, εχει ενδιαφερον, πολυ περισσοτερο αφου ειναι γραπτη και...scripta manent.
Οσοι δεν πιστευουν στον μηδενισμο (Γιαννη, Χριστο μη βαρατε ) αλλα στη δυναμη της ζυμωσης και του διαλογου, ισως πρεπει ν αρχισουν να σκεφτονται τροπους δρασης. Εκτος κι αν αυτο που προτεινα δεν τους βρισκει συμφωνους.
-
... και για όποιον δεν κατάλαβε το κύπελο Βορείου Ελλάδος συνεχίζεται στην Ιτέα!!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=15015' target='_blank
Δεν ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε πια!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
..........................Οσοι δεν πιστευουν στον μηδενισμο (Γιαννη, Χριστο μη βαρατε ) αλλα στη δυναμη της ζυμωσης και του διαλογου, ισως πρεπει ν αρχισουν να σκεφτονται τροπους δρασης. Εκτος κι αν αυτο που προτεινα δεν τους βρισκει συμφωνους.
Φίλε Χρήστο,
Προς θεού δεν είμαι αντίθετος με την πρωτοβουλία σου (είμαι σίγουρος ότι αυτό ισχύει και για τον Χρίστο –APR).
Απλά η τόσων χρόνων ιστορία μας δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτή η «συνταγή» δεν δουλεύει.
Πρέπει όλοι όσοι εμπλακούν ενεργά να δώσουν όρκο ζωής ότι θα παρκάρουν το καλάμι τους στο σπίτι για τα καλά και όχι για τις πρώτες μόνο συναντήσεις και μετά αρχίσει πάλι το σφάξιμο με το μπαμπάκι...
Όπως έγραψα και πιο πάνω σου εύχομαι από καρδίας να πετύχεις γιατί είναι ξεκάθαρο ότι το πονάς πραγματικά το θέμα.Με εκτίμηση
Γιάννης Λουκόπουλος -
Διαβάζοντας τις διάφορες επιστολές στο rally.gr σχετικά με το θέμα το συμπέρασμα που εγώ τουλάχιστον έβγαλα είναι ότι ο εθνικός αγώνας χάθηκε για φέτος (και ίσως για κάμποσα χρόνια ακόμα) εξαιτίας προσωπικών αντιδικιών και καπρίτσιου. Ούτε καν από έλλειψη προνοητικότητας ή προσπάθειας...
Αν αυτό δεν αρκεί για να οδηγηθούν τα πράγματα προς άλλη κατάσταση (π.χ. πρόταση κου Πλατή ή οι γνωστές προτάσεις του κου Ριζικάρη), δεν μπορώ να φανταστώ τι θα πρέπει να γίνει ακόμα.Υ.Γ. Αντιγράφω από Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης:** προδίδω: **παραβαίνω, αθετώ μια (ηθική) υποχρέωση, δέσμευση, αρχή κτλ.ּ δεν ανταποκρίνομαι σε ελπίδες, σε προσδοκίες κτλ. διαψεύδω, εξαπατώ.
-
Στην απαντητικη του επιστολη, ο κ. Β.Δ. μεταξυ αλλων, μου εγραψε κι αυτο:
' Η πρότασή σου για το μέλλον είναι ενδιαφέρουσα και άξια μελέτης και μπορώ να πω ότι σχετικά παρόμοιες σκέψεις έχω και εγώ'
ΤΡΙΧΕΣ ........
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Νομιζω οτι αυτη καθαυτη η απαντηση, εχει ενδιαφερον, πολυ περισσοτερο αφου ειναι γραπτη και...scripta manent..
Ξερεις γιατι σε συμπαθουσα παντα και δεν σε οπως παλαιοτεροι φιλοι σου ?
Γιατι ειχα διακρινει οτι εχεις μυαλο και ικανοτητες για προχωρημενες ιδεες , δραστηριοτητα φοβερη για οργανωσεις , το παρουσιαστικο για να εντυπωσιαζεις και να επιβαλεις οταν χρειαζεται ,κ.α. που για το κτισιμο του οικοδομηματος , και παρεκαμτα τις αδυναμιες σου , μια εκ των οποιων ειναι η < ηθελημενη αφελια> στα οσα δεν αφορουν το κεντρο του ενδιαφεροντων σου , και την αφελια σου την οριτζηναλ σε ορισμενα θεματα που εχουν γινει < πιστευω > σου για θεσμους και προσωπα που θεωρεις ακαταριπτα .
Τι σημαινει γραπτη γιατρουλη μου , για εναν πολιτικαντη του 2008 νεοελληνα , που διαχειριζεται μια επιχειρηση ..... χεσε μεσα και κατουρα ?
Σοβαρεψου .... σε χρειαζετε το σπορ , με το καλο σου μυαλο ομως .
υ.γ. εδω εχει δικιο ο ακριβοδικαιος με το κολλημα σου
υ.γ.2 Εγω ξερω οτι ο ΑΝΤΡΑΣ που μπορει να ειναι υπευθηνος για τα λογια του και τα γραπτα του , γνωριζει την πραξη ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ , οταν εχει γινει ρεζιλι ....ακομα και με την ιδεα , σε ανθρωπους που εχει σεβαστει στην συνεργασια του .
υ.γ.3 αν λεω κατι ψεματα .. φτυσεμε , αν κανω λαθος ... διορθωσε με
-
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΤΟΥ σου ...........................................................
Να μη βασκαθεις!!!!!Γλυκε μου Παπουλη, μπορει και ναχεις δικηο στο 1 σου. Ξεχνας ομως οτι ολη μου η ζωη εχει περασει μεσα σ ενα περιβαλλον που το ελεγχω απολυτα, τα παντα ειναι ξεκαθαρα, δεν εχει μισολογα, σου κανω, μου καθεσαι και σε κανω καλα, δεν σου κανω η δεν μου κανεις...εχει κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.
Ετσι, μου εχει γινει βιωμα, οτι αυτο που λεμε το κανουμε, δεν εχει τιποτα το τραπεζι απο κατω, κανεις τη δουλεια σου , πληρωνεις, ριχνεις κι ενα 'ευχαριστω γιατρε' και χαιρετε.
Θελω να πω, οτι το τελευταιο πραγμα που σκεφτομαι οτι θα εισπραξω απο τον απεναντι ειναι η κοροιδια, ειναι φιλοσοφια ζωης μου, καλα με παει μεχρι τωρα. την κραταω...
Εξομολογηση τελος.
Στο 2 τωρα. Ο.Κ. παραιτηθηκε. Και λοιπον? Τα 'γερουντια', τα πινακλ, το μπριτζ και οι εξουσιοδοτησεις θα ψηφισουν και παλι, και θα βγαλουν καλυτερον για μας? Δεν εχω ποτε κρυψει οτι θεωρω τον ΒΔ ανθρωπο λογικο με τον οποιο μπορεις να συζητησεις, να τον πιεσεις, να τον πεισεις...αλλά δεν μπορεις να τον εμπιστευθεις θα πεις εσυ.
Πιεσε τον περισσοτερο, πιεσε τον μ επιχειρηματα κι αγωνα, πιο δυνατα απο τα συμφεροντα τα οποια τον αναγκαζουν να πηγαινει και να ερχεται, ναναι ατολμος που λεω εγω.
Η εποχη των ενοπλων αγωνων περασε ανεπιστρεπτι Χρισταρα, γιατι τα οπλα της εξουσιας εχουν πια γινει πολλα και ισχυρα, και ξεκινανε τους πυροβολισμους πριν καν σκεφτεις ν αντιδρασεις. Ειναι κι αυτοι οι Εφιαλτες που πληθαινουν μερα με τη μερα...
Θελεις μωρε να γραψουμε το βιβλιο μας μαζι, να γινουμε πλουσιοι η να παμε φυλακη πλαι-πλαι???
Εγω φιλε θα συνεχισω να λειτουργω ετσι, σχωρα με (που ξαναλεει ο Λεκκας ) Δεν εχω να χασω τιποτα. Το πολυ-πολυ να φυγω απο τους αγωνες χωρις ναχει γινει η Ομοσπονδια. Ε και τι εγινε. Σε 10 χρονια δεν θα το θυμαται κανεις, που λεει κι ο Μητσοτακης.
Το χερι μου ομως στα σκατα, δεν το βαζω... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν εχω ποτε κρυψει οτι θεωρω τον ΒΔ ανθρωπο λογικο με τον οποιο μπορεις να συζητησεις, να τον πιεσεις, να τον πεισεις...Το αν ειναι λογικος δεν νομιζει οτι ενδιαφερει και κανεναν, το θεμα ειναι αν ειναι χρησιμος ως 'αρχηγος' του σπορ. Αν εχεις δει λοιπον γιατρε κατι χρησιμο απο του ανελαβε, πες μου το και εμενα να διαφωτιστω. Καλες οι κουβεντες αλλα στην εποχη μας μετρανε οι πραξεις.
-
Ερωτηση χωρις απαντηση, αφου Κωστη ξεχνας οτι τον οποιο αρχηγο δεν τον εκλεγουμε εμεις.
Εξ ου και η προταση μου, αλλα και η δυσπιστια μου προς την επανασταση.Ισως δεν απαντησα σωστα. Συμπληρωνω. Εχεις δικηο, το σπορ τσουλησε μονο του, τιποτα δεν εγινε με προοπτικη κι εγινε κι ενα τραγικο λαθος.(Ρ.ΕΛΠΑ).
Το μονο θετικο που ακουσα, ειναι η διαθεση ν ακουστει και να συζητηθει η λυση 'ομοσπονδια' η οπως αλλιως ονομασθει. Βλεπεις ομως κανεναν αλλο να το συζηταει? Απορω.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Σε 10 χρονια δεν θα το θυμαται κανεις, που λεει κι ο Μητσοτακης.Giatre mas ayton twra thn ton aneferes.... Twra den yparxei periptwsh na ginei kati kalo.....
Sorry gia to off topic apla na perei ligo xioymor h syzhthsh kai na synexisoyme....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
το σπορ τσουλησε μονο του, τιποτα δεν εγινε με προοπτικη κι εγινε κι ενα τραγικο λαθος.(Ρ.ΕΛΠΑ). Το μονο θετικο που ακουσα, ειναι η διαθεση ν ακουστει και να συζητηθει η λυση 'ομοσπονδια' η οπως αλλιως ονομασθει. Βλεπεις ομως κανεναν αλλο να το συζηταει? Απορω.Τα τραγικα λαθη ειναι δυο, το εγκλημα στις ταχυτητες εχει την υπογραφη του. Νομιζω οτι το δειγμα γραφης ειναι παραπανω απο αρκετο για να πεισει οτι ο ανθρωπος αυτος (ή η ηγεσια αυτη αν θελεις) αφενως δεν αξιζει καμιας βοηθειας, αφετερου δεν μπορει να προσφερει οτιδηποτε και γιαυτο δεν μπορει να ειναι μερος οποιαδηποτε κουβεντας.
-
Διαφωνω! Η κριση για καποιον ανθρωπο ειναι δικαιωμα του καθενος. Την κανει, την εκφραζει, εχει την ευθυνη της.
Το Κουτσογιωργικο αποφθεγμα 'δεν δικαιουσαι δια να ομιλεις', μου γυρναει τ αντερα. Το 'δεν συζηταω' ακομα περισσοτερο, οταν μαλιστα λεγεται 'ανεξοδα'.
Καλημερα. -
Γιατι γιατρε; Ειναι το ιδιο πραγμα με αυτο που προδιαγραφεις (και σωστα) στην πρωτοβουλια σου:
Στην ομαδα αυτη, σε πρωτη φαση, καλουνται να συμμετασχουν μονο ατομα που εχουν επαγγελματικη σχεση με το Marketing και τις δημοσιες σχεσεις, η εχουν περαιωσει σχετικες σπουδες.
Δλδ πρωτα οι σχετικοι, μετα οι υπολοιποι και φανταζομαι τελευταιοι (και αν) αυτοι που ειχαν την ευκαιρια τους και τα εκαναν θαλασσα. Αν διαφωνεις απαντησε μου σε παρακαλω αν σε αυτη την ομαδα εργασιας θα προσκαλεσεις τον ΒΔ να παρουσιασει στους επαγγελματιες το μεχρι τωρα εργο του στο μαρκεταρισμα του σπορ ή εστω να εξηγησει στους επαγγελματιες ποια η διαφορα του μηχανοκινητου απο τα προιοντα που τους απασχολουν στην επαγγελματικη τους καθημερινοτητα. -
Όποιος έχει εμπειρία εργασίας σε διεφθαρμένους χώρους μπορεί να δει ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι με όσο ειδικό βάρος και αν διαθέτεις όταν τα βάζεις με το κατεστημένο που έχει απλωθεί ως καρκίνωμα σε ένα ασθενή, ανήμπορο οργανισμό (θέλει ευθανασία...). Άλλοτε αυτό το κατεστημένο είναι επικίνδυνο σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο, όντως αδίστακτο και πανούργο, άλλες φορές τόσο τελματώδες που γίνεσαι ένα με αυτό και φθείρεσαι παγιδευμένος στο πάθος σου (πχ αγώνες), εκτός και αν αποφασίσεις να την κάνεις και να βλέπεις απέξω.
Κατ'εμέ, ένας φίλος εδώ στο φόρουμ (δεν θυμάμαι ποιος) είπε το σωστό. Εάν δεν βρεθεί κάποιος να αποφασίσει να ξεπλύνει άφθονο χρήμα και με διάρκεια, τίποτε δεν θα αλλάξει.
Και για να βρεθεί κάποιος, πρέπει να τον πείσεις. Χρήστο, η ομάδα θα πρέπει να φτιάξει επιχειρηματικό πλάνο να το παρουσιάσει επαγγελματικά σε πιθανούς επενδυτές και να μην ασχοληθεί με την ΕΛΠΑ... Παρα μόνο να της δώσει το γλιφιτζούρι (δεν με νοιάζει τι είδους) ελπίζοντας ότι θα το πάρει, δεν θα ρωτήσει και δεν θα αρνηθεί για τους τύπους (επειδή δεν κατάφερε τίποτε αυτή).
Ναι, είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά για εμένα φαντάζει πιο 'εύκολο' από το να πιστέψουμε αυτές τις χαζοτριχολογίες που σου λένε σαν απαντήσεις στις επιστολές σου και να δεχτώ ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με τους δεινόσαυρους ή με τους βολεμένους ή τους τρελαμένους οδηγούς μόνο, νυν και πρώην, χωρίς όμως τη δυνατότητα βαθειάς κρίσης και μελέτης...
Από εμπειρία από άλλους χώρους τα λέω αυτά... Είναι πολύ εύκολος ο παραλληλισμός κατ'εμέ/// -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και για να βρεθεί κάποιος, πρέπει να τον πείσεις. Χρήστο, η ομάδα θα πρέπει να φτιάξει επιχειρηματικό πλάνο να το παρουσιάσει επαγγελματικά σε πιθανούς επενδυτές και να μην ασχοληθεί με την ΕΛΠΑ... Παρα μόνο να της δώσει το γλιφιτζούρι (δεν με νοιάζει τι είδους) ελπίζοντας ότι θα το πάρει, δεν θα ρωτήσει και δεν θα αρνηθεί για τους τύπους (επειδή δεν κατάφερε τίποτε αυτή).
Ναι, είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά για εμένα φαντάζει πιο 'εύκολο' από το να πιστέψουμε αυτές τις χαζοτριχολογίες που σου λένε σαν απαντήσεις στις επιστολές σου και να δεχτώ ότι κάτι μπορεί να αλλάξει με τους δεινόσαυρους ή με τους βολεμένους ή τους τρελαμένους οδηγούς μόνο, νυν και πρώην, χωρίς όμως τη δυνατότητα βαθειάς κρίσης και μελέτης...Είναι πολύ δύσκολο, γιατί δύσκολα επενδύει κάποιος σε κάτι το οποίο αν δεν ψυχοραγεί, τουλάχιστον έχει μαραζώσει.
Τίποτα όμως δεν είναι αδύνατο.
Στην περίπτωση όμως που η ΕΛΠΑ αρνηθεί να πάρει το γλυφιτζουρι, τοτε τι κάνουμε?
Πραξικόπημα? -
Νομιζω οτι κανετε ενα μικρο λαθος, υποθετε οτι η ΕΛΠΑ ειναι πανισχυρη. Περα απο αυτα που γινονται στην μοτοσυκλετα και εχουν μεγαλη σημασια σε τοπικο επιπεδο, ειναι γνωστο οτι η ΕΛΠΑ εχει υποπεσει στο μεγαλυτερο αμαρτημα που μπορει να υποπεσει καποια τοπικη αρχη εναντι της FIA: της χρωσταει λεφτα. Ειμαι σιγουρος επισης οτι ο ολος χειρισμος για την ακυρωση του ραλι δε θα κανει νεους φιλους στη FIA. Και αν υπαρχει ενας λογος που η FIA θα μπει στη διαδικασια να αποκυρηξει μια τοπικη αρχη, αυτος ειναι ο οικονομικος, κατι που εφτασε πολυ κοντα να γινει ακομη και στην TOFAS του πολυ δημοφιλη στη FIA Ταχιντσιογλου.
-
Α και κατι ακομη που με ενοχλει οταν το διαβαζω. Οι αγωνες αυτοκινητου δε βασιζουν την υπαρξη τους στο ξεπλυμα χρηματος. Αυτο ειναι μια πολυ βολικη δικαιολογια στην Ελλαδα και μπορει να στηριζεται σε βιοματα ειτε απο τον Ελληνικο χωρο ειτε απο τον κοντινο μας Ιταλικο. Ομως γενικα δεν ειναι ετσι, οι αγωνες σαν οικονομικος τομεας ειναι και μαρκετινκ ειναι και hospitality, ειναι b2b, ειναι χιλια δυο εκτος απο συγκαλημενη παρανομη δραστηριοτητα.
Ραλλυ Ελπα τελος ? η Ελπα τελος .....?