-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xάλι μαύρο η εθνική!! Μετά από 3 περιόδους χάνει με 16 π.H εθνικη δεν ειναι χαλι,ειναι αυτη που ξερουμε(απο μετρια εως καλη),η ισπανια ειναι απλα ΠΟΛΥ καλη ομαδα,καμμια συγκριση με μας
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Xάλι μαύρο η εθνική!! Μετά από 3 περιόδους χάνει με 16 π.
H εθνικη δεν ειναι χαλι,ειναι αυτη που ξερουμε(απο μετρια εως καλη),η ισπανια ειναι απλα ΠΟΛΥ καλη ομαδα,καμμια συγκριση με μας
one or another....
EDIT: 81-66 ... πολύ καλύτερη η Ισπανία...πελάτες μας πιάσανε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xάλι μαύρο η εθνική!! Μετά από 3 περιόδους χάνει με 16 π.
H εθνικη δεν ειναι χαλι,ειναι αυτη που ξερουμε(απο μετρια εως καλη),η ισπανια ειναι απλα ΠΟΛΥ καλη ομαδα,καμμια συγκριση με μας
one or another....
χάλια είμαστε, δίκιο έχεις αλλά έλα γραφτο στο σωστό τοπικ
-
Κακό ξεκίνημα για πόλο και μπάσκετ. Στο μπάσκετ, ας πούμε ότι η ήττα ήταν αναμενόμενη, αλλά στο πόλο, σκούρα τα πράγματα για την επόμενη φάση
-
Καθώς η ΔΟΕ δεν αποτελείται από κουτόφραγκους...
Εκτός αγώνων η Κατερίνα Θάνου...
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 549612.htm' target='_blank
*'Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε επίσημα σήμερα τον αποκλεισμό της Κατερίνας Θάνου από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου.
«Η Ελληνίδα σπρίντερ Κατερίνα Θάνου δυσφήμισε το Ολυμπιακό Κίνημα και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΔΟΕ Γκιζέλ Ντέιβις, και πρόσθεσε:
«Αμέσως μετά τη λήψη της πρότασης που υπέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή, αποφασίστηκε από την Εκτελεστική να μην επιτραπεί η συμμετοχή της κυρίας Θάνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008».'*
Προσωπικά πολύ το χάρηκα το συγκεκριμένο γεγονός καθώς μου είχε ψιλοσπάσει τα νεύρα ο Δικηγόρος της κυρίας που με θράσος υποστήριζε ότι η Θάνου δεν είχε πάρει αναβολικά....
-
Εντάξει, τώρα που καθάρισαν τη Θάνου, καθάρισαν τους Ολυμπιακούς από τη ντόπα. Δεν λέω, καλά έκαναν. Αλλά όταν συγκεκριμένοι αθλητές συγκεκριμένων κρατών δεν ελέγχονται παρά μόνο ΑΝ και ΟΠΟΤΕ το επιθυμήσουν οι ίδιοι, όλα είναι καλά και ανθηρά.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
«Η Ελληνίδα σπρίντερ Κατερίνα Θάνου δυσφήμισε το Ολυμπιακό Κίνημα και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΔΟΕ Γκιζέλ Ντέιβις.
Ενω η ομαδα μπασκετ των ΗΠΑ επι παραδειγματι, διαφημιζει το Ολυμπιακο Κινημαe οπως βεβαιως βεβαιως τα δυο μετρα και τα δυο σταθμα....
Βρε δε πατε στο διαολο ραμολιμεντα τεμπελοσκυλα!!!!!
-
εν τω μεταξύ δολοφονήθηκε αμερικανός τουρίστας από κινέζο που αυτοκτόνησε μετά αλλά το κάνανε γαργάρα.
μόνο τα θιβετιανά πανό τους νοιάζουν...να γινότανε αυτό στην Αθήνα το 2004...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ πάλι έχω μόνιμη απορία. Τι χρειάζονται όλα αυτά τα καρναβαλίστικα θεάματα σε Ολυμπιακούς αγώνες.
Κάποιος έκανε την αρχή (ποιος κερατάς ) και μετά το συνέχισαν οι υπόλοιποι. Κι όσο συνεχίζεται θα γίνεται αναγκαστικά και πιο 'κιτς' μια και για να ξεπεράσει ο ένας τον άλλο θα ξεπερνά και τα όρια καλού ή κακού γούστου.Μήπως ο Χίτλερ;
Γιατι εχεις την εντυπωση οτι οι 'Αθανατοι' εχουν διαφορετικη πολιτικη ιδεολογια απο δαυτον??
Απο τον αληστου μνημης ξεπεσμενο αριστοκρατη και γνωστο ρατσιστη και μισογυνη Πιερ Ντε Κουμπερτεν μεχρι τον θαυμαστη και π[ρωτοπαλικαρο του Φρανκο Σαμαρανκ,τα ιδια σκ@τ@ ειναι.
Ενας εσμος ρατσιστων ανεπαγγελτων φασιστοειδων.
Καταλοιπο φανερο του φασισμου ειναι και η 'Ολυμπιακη λαμπαδηδρομια' που για πρωτη φορα εγινε στους Ολυμπιακους του Βερολινου το 1936 -
εγω λεω επιστροφη στις ριζες μας...
στη καμμενη ολυμπια αθληματα οπως ηταν παλια κτλ κτλ...και δε χαθηκε και ο κοσμος αμα κανεις το 100αρι σε 12 αντι για 9....αλλα να ειναι αθλητες υγιεις που να μη πεθαινουν στα 35...
δε ξερω...μεγαλη απογοητευση και αυτοι και της αθηνας και γενικα τελος τα πανηγυρια τυπου κοκα κολα και ΔΟΕ για μενα...
μετα λεμε για τη γιουροβιζιον...
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εν τω μεταξύ **δολοφονήθηκε αμερικανός τουρίστας **από κινέζο που αυτοκτόνησε μετά αλλά το κάνανε γαργάρα.
μόνο τα θιβετιανά πανό τους νοιάζουν...να γινότανε αυτό στην Αθήνα το 2004...
Το θύμα ήταν πεθερός του προπονητή της ολυμπιακής ομάδας βόλλε'ι' των ΗΠΑ.
Το παρακάνανε γαργάρα.Για τον κοκό νομίζω ότι πολύ ασχολούμαστε με δαύτον και δεν του αξίζει.
-
Phelps 1ο χρυσο ( ). Φοβερος κολυμβητης
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
http://papaioannou.wordpress.com/' target='_blankΕ καλά κάνανε οι άνθρωποι βρε παιδιά... Εδώ άρχισαν τους Ολυμπιακούς με φουλ του 8(και λίγο λέω) γιατί είναι τυχερό λέει για αυτούς, να δείχνανε μετά το τέκνον της οικ. Μητσοτάκη(μπρρρρ) και να τα τινάζανε όλα στον αέρα, να πέσει το στάδιο ολόκληρο, κύριέ μου; Θα είχαν τη χρονιά του Δράκου πριν την ώρα της...
Πρωτίστως σκέφθηκαν την δική τους τύχη οι άνθρωποι. -
Για τα πανηγύρια είναι όλες οι αποστολές μας. Μόνο η ομοσπονδία του μπάσκετ μου αρέσει...
-
Παρακαλώ τους υπευθύνους της ΕΡΤ να ενημερώσουν το κύριο Σεφτελή ότι βλέπει άλλο κανάλι. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι αυτά που λέει δε κολλάνε με την εικόνα που βλέπουμε οι υπόλοιποι, κάτι σαν ασπρόμαυρη Ελληνική ταινία του 50, που κόλλαγαν τον ήχο πάνω στην εικόνα με αστεία αποτελέσματα.
Όποιος έβλεπε κολύμβηση το μεσημέρι καταλαβαίνει τι εννοώ. -
Αυτα τα κοπροσκυλα της ΔΟΕ καθαρισαν τους αγωνες απο τη ντοπα αποκλειοντας τη Θανου; Ρε δε μαμιεστε λεω εγω. Ολοι οι αλλοι καθαροι ειναι; Αλλα φταιμε εμεις που τους δινουμε τη φλογα. Στην επομενη Ολυμπιαδα να μη δωσουμε τη φλογα με το σκεπτικο οτι προσβαλλεται (οπως προσεβαλε η Θανου ) το Ολυμπιακο ιδεωδες απο την εμπορευματοποιηση των αγωνων. Ασε που δεν πηραμε φραγκο τοσα χρονια για το copyright.
-
+1
-
-8
τέτοια καραγκιοζιλίκια κανείς άλλος δεν έκανε
Και άμα δε τους δωσουΜΕ τη φλόγα (εμείς οι γαμάτοι) για εκδίκηση αυτοί θα μάθουν και θα τους δείξουΜΕ ΕΜΕΙΣ. Φλόγα by Nike έχετε δει; -
H Θάνου εξέτισε την ποινή που της είχε επιβληθεί και άρα έχει ένα δίκιο να φωνάζει γιατί δεν την αφήνουν να πάρει μέρος σε αυτή την Ουμπιάδα.
Δεν πληρώνει όμως τόσο τη ντόπα της , όσο τα απίστευτα καραγκιοζιλίκια που σκηνοθέτησαν μαζί τον άλλον τον καρα-ντοπάρα και το βαποράκι τους (τι κάνει αυτή η ψυχή?)
Εάν η ΕΟΑ την είχε αποκλείσει διαπαντός, δε θα είχαμε τώρα αυτά που έχουμε.
Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008