-
Ρε συ πατέρα, σε θέλουμε περισσότερο εδώ μέσα!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μλκες, αμα αυτο το πραγμα τρακαρει κ φερει καμμια κωλοτουμπα, μεχρι που θα φτασει η σκορδιλα?
Φαντάσου να τρακάρει με κανένα φορτηγό της ΜΕΒΓΑΛ τιγκαρισμένο στα γιαουρτάκια. Και να πέσει πάνω τους το αγροτικό που ακολουθούσε, με τα αγγούρια από το χωράφι!
ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ!Και σε ολους αυτους να τρακαρει και το φορτηγακι της φαρμακαποθηκης που κουβαλαει κλισματα!!!!
συγνωμην αλλα ηταν παρορμηση της στιγμης.έλιωσααααα........ -
Dap, σωστος!!!!. Την προηγουμενη βδομαδα ημουνα Αθηνα για 9 μερες... Ειδα το εξης.... εγω ημουν σε λεοφωρειο... προς Αθηνα στο υψος της Ισραηλινης Πρεσβειας. Στην ανοδο της βουτας της Κατεχακη προς Φαρο Ψυχικου σταματημενοι ολοι λογω της Ασπις Ασφαλιστικης!!!! Ασθενοφορο φωναζει να περασει.... ειναι πισω απο ενα μικρο οχημα... το οποιον δεν αντιδρα!!! με τα πολλα προχωραει κανενα μετρο!!! και το ασθενοφορο ξεφευγει... ο επομενος που ηταν πισω του τον πλησιαζει αλλα αυτος τιποτα!!! τον παιρνει πισω και κτυπαει τον πισω του... υποχωρει ο πισω αλλα και παλι αυτος δεν καταφερνει να ξεκινησει στην ανηφορια και τον ξανακτυπαει!!! υποχωροντας για δευτερη φορα.... Απο το λεωφορειο ολοι να εχουν ξεραθει στο γελιο.. τελικα τα καταφερε να ξεκινησει.... (Οχι δεν ηταν γυναικα ο οδηγος!!!!!)...
-
-
-
-
-
-
Θελω να φυγει πισω ο πο@στης!!!
-
-
-
-
Tι μάρκα είναι το όχημα να βγάλουμε συμπέρασμα?
-
Peugeot 404 (;)
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πείτε μου σας παρακαλώ αυτό πώς και γιατί το έκανε;;;Αυτό είναι υλικό που θα μπορούσε να προέρχεται από το iranon.gr
-
Τι να σας πω... στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται και μου το έδειξε μια φίλη μου καθώς περπατούσαμε στο δρόμο... μου είπε ότι βρίσκεται αρκετά χρόνια εκεί μέσα.
-
-
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]