-
Ωραία υπογραφή zorz
-
Είδα στην κηφησίας ένα παλιό vectra, το οποίο το είχε βάψει ασημί αλλά χύμα με σπρέυ. Εννοείται σε πολλούς διαφορετικούς τόνους και το κορυφαίο? Δεν είχε καλύψει καν φωτά κλπ και ήταν και αυτά βαμμένα στις άκρες τους.
-
δημοσιογραφικό
-
-
πινακίδα φωτογράφεεεε
-
τι εχει η πινακιδα..?
-
ιλαρά!
δεν είναι στο κέντρο ρε φούστη μου ...
-
σε κανένα cuore δεν ήταν ποτέ στο κέντρο. η θέση εκ Ιαπωνίας ήταν πάντα λίγο πιό στο πλάι ...
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
σε κανένα cuore δεν ήταν ποτέ στο κέντρο. η θέση εκ Ιαπωνίας ήταν πάντα λίγο πιό στο πλάι ......Καλά εσύ τώρα τους απαντάς σοβαρά ?
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
σε κανένα cuore δεν ήταν ποτέ στο κέντρο. η θέση εκ Ιαπωνίας ήταν πάντα λίγο πιό στο πλάι ...
...Καλά εσύ τώρα τους απαντάς σοβαρά ?
δεν το ήξερα. Χάλια είναι...
@ κρουζάκια τι εννοείς ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...Καλά εσύ τώρα τους απαντάς σοβαρά ?
δεν το ήξερα. Χάλια είναι...
@ κρουζάκια τι εννοείς ;
Θεωρώ οτι το πρόβλημα σου είναι οτι η πινακίδα δέν είναι αρκετά ευδιάκριτη
Θα μπορούσε να την μεγενθύνει ο φωτογράφος ! -
εδω στο θρεντ της πινακιδας
βαζετε το νουμερο και λετε ηταν σε ενα τετοιο αμαξι σε αυτο το χρωμα σε αυτη την περιοχη..η φωτο σας πειραξε
-
από τεστ είναι σε περιοδικό.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από τεστ είναι σε περιοδικό.Πάντως πέρα απο την πλάκα ( που νόμιζα οτι έκανες και εσύ ),αυτό που σου είπε ο Njo είναι σωστό.Τα cuore έχουν απο κατασκευής την θέση της πινακίδας λίγο δεξιά.
Μάλλον για το κακό το μάτι... -
-
Kιμπαρης!
-
Εχει και nova!
-
με κόκκινες πινακίδες....αναπηρικό;πολυτεκνικό; who knows...
-
Ο Αθρωπος με την καινουργια E class μαλλον πηγε διακοπες στο χωριο . Καπως ετσι αλλα με μονη διαφορα οτι δεν εχω υποστεγο το εχω στο χωριο. Βασικα τι να το κανω το υποστεγο με τοσα ελατα που εχω??
-
Toyota Corolla σαν το παρακάτω με σηματάκι 1.8.
Εβγαινε με τέτοιο μοτέρ; Οχι το TS αλλά σε απλό Corolla 5πορτο μάλιστα;
Φαινόνταν σβέλτο και ο οδηγός του 60-65 με την γυναίκα του δίπλα το πήγαινε φέτες από σταματημένος σε φανάρια.
Τροπέτο;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]