-
Η δημοτική αστυνομία Νέας Σμύρνης αποφάσισε (;) να ξεκόψει από ορισμένα ζώα που το είχαν συνήθεια το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο κι απλά δίνει περίοδο χάριτος. Εναλλακτικά αποφάσισε να το παίξει καλή και με τους μεν και με τους δε ενόψει εκλογών.
Είμαι τόσο γκαντέμης που εμφανίστηκε ο οδηγός του εικονιζόμενου αυτοκινήτου τη στιγμή που έβγαζα την φωτογραφία
Ψιλοασχετο μεν, αλλα Astra H ειναι αυτο, σωστα?
-
Χμμμμ λέω να εκτυπώσω κι εγώ κανένα χαρτάκι με το σήμα του Δήμου Πειραιά, μήπως και μπορέσω να περπατήσω τελικά σε κάποια συγκεκριμένα πεζοδρόμια!
-
Την ώρα που κάθομαι στον υπολογιστή περνάει ακούγεται από έξω δυνατή μουσική από αυτοκίνητο. Ρίχνω μια ματιά και είναι γύφτος με τσίλικη καινούργια κλούβα Mercedes, εξοπλισμένη με Subwoofer κλπ και να παίζει το παρακάτω κομμάτι...
Youtube Video -
-
Πάω να παρκάρω σε ένα στενό.
Βρίσκω θέση ίσα ίσα ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα αλλά στην άκρη της έχει ξαπλώσει ένας συμπαθής τετράποδος κόπρος, με ακουμπησμένη πλάτη στο πεζοδρόμιο και με περιεργάζεται.
Σταματάω, τον κοιτάω και λέω «πώς θα παρκάρω τώρα που έχεις κάτσει εκεί ;;;», χωρίς φυσικά να περιμένω απάντηση.Λοιπόν, ο σκύλος αφού με κοιτάει ακόμα για 2-3 δευτερόλεπτα, σηκώνεται και πάει και κάθεται ποιό πέρα για να παρκάρω εγώ...
Έμεινα κάγκελο...
-
Είδα το πρωι στον Πύργο 4 Τoyota Passeo μέσα σε διάστημα 20 λεπτών.
Με 2 s γράφεται;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Είδα το πρωι στον Πύργο 4 Τoyota Passeo μέσα σε διάστημα 20 λεπτών.Με 2 s γράφεται;
Και μετα απορεις με το κακο που σε βρηκε!!Υπηρχαν τα σημαδια αλλα τα αγνοησες!!
-
πηρε η αστυνομια street μηχανες για την ομαδα διας? γιατι μολις περασαν 2 απο κατω με σειρηνες σφαιρα..
-
Θα είδαν οτι αποδίδει το σύστημα και αναβαθμιστηκαν. Αλήθεια , η άλλη ομάδα , αυτοί με τα παπάκια και τους υπέρβαρους δικάβαλο τί έγινε? Τους εχει δει κανείς?
-
Οι περισσοτερες στριτ και τουρινγκ ειναι...
Αυτα τα παπακια τα ειδα την περασμενη εβδομαδα, καπου στο μεταξουργειο!! -
Α ωραια, θα σκοτωνονται πιο γρηγορα κ ευκολα.
-
Συγκλονιστικό!!!!!!!!!!!!!!!!! Είδα τσιγγανο που οδήγαγε βανάκι ΑΛΛΑ δεν ήταν Toyota Hiace άλλα ήταν Mercedes Sprinter. Έπαθα σοκ. Είναι ο πρώτος τσιγγάνος που δεν οδηγάει Hiace βαν.
-
Σιγα.Στο Αιγιο υπαρχει γυφτος που εχει mitsubishi l200, ειχε μια mercedes cls diesel, μετα αγορασε μια cayenne και τωρα εχει μια bmw 750...To σπιτι του φυσικα μια βιλα και ολα με νομιμα λεφτα απο τα καρπουζια....
-
Εννοείται νόμιμα . Πάντωσ στα βαν οι γύφτοι έχουν κόλλημα με τα Hiace. Δεν ξέρω γιατί. Σε κανονίκα οχήματα έχω δει μεχρι και Volvo S80, Pontiac GTO, Citroen C5, Skoda Felicia, Seat Ibiza, BMW M5 και άλλα περίεργα
-
Οντως hiace ειναι σαν θρησκεια.Βεβαια εχει και εδω γυφτος ενα sprider και αυτο που κανει τη διαφορα ειναι οτι δε γραφει TURBO.
-
Α, ναι δεν έγραφε Turbo και ήταν όλο στοκ μόνο σε άσχημη κατάσταση!!!
-
Ο χρήστης george621 έγραψε:
Α, ναι δεν έγραφε Turbo και ήταν όλο στοκ μόνο σε άσχημη κατάσταση!!!Εδω το δικο μας ειναι σε αριστη κατασταση αλλα καγκουρμενο.Και ειναι και το καινουριο κιολλας!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Α, ναι δεν έγραφε Turbo και ήταν όλο στοκ μόνο σε άσχημη κατάσταση!!!
Εδω το δικο μας ειναι σε αριστη κατασταση αλλα καγκουρμενο.Και ειναι και το καινουριο κιολλας!!!
Αυτό που είδα αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι του 2001-2002 περίπου. Μάλλον μεταχειρισμένο πρέπει να έχει παρθεί ή φερμένο απο τη Γερμανία!! Συνιθίζεται ή εισαγωγη Sprinter από τη Γερμανία. Ήταν ένα άλλο παρατημένο στη περιοχή με ελληνικές πινακίδες αλλα και ένα ασπρο σύμβολο D σε κύκλο που πρόδιδε τη καταγωγή του. RIP γιατί το μάζεψε ο δήμος χτες
-
Το τούρμπο γράφεται όπως ακούγεται άσχετοι! ==> TOURBO
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το τούρμπο γράφεται όπως ακούγεται άσχετοι! ==> Pfffffssshhhh
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]