-
Που να αγοραζουμε Four4 τωρα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Που να αγοραζουμε Four4 τωρα...Εχεις δικιο!!!!Τι να το κανεις!!!
-
Βρίσκομαι το μεσημερι στο φανάρι της Πέτρου Ραλλη με Κηφισσου στο ρευμα προς Κερατσινι.Διπλα μου ενας ασπρος κουβας με εναν ευτραφη υπερηλικα (Ελληνας) στη θεση του οδηγου και εναν ταλαιπορο (Πακιστανος) στη θεση του συνοδηγου.Και οι δυο με καπελακι στυλ Κροκοδειλάκια και μαυρο γυαλι (του Πακιστανου ηταν Prada).
Περιμενοντας λοιπον να αναψει πρασινο το φαναρι και να φυγω γυριζω εντελως απερισκεπτα να κοιταξω διπλα μου και βλεπω τον Πακιστανο να εχει παραμερισει το γυαλι και να το εχει τοποθετησει στο μετωπο,και να στελνει φιλακια με βγαζοντας εξω τη γλωσσα του και τον τραγόγερο να μου κλεινει το ματι.Ανοιγω το παραθυρο και τους λεω 'Τρεχει τιποτα ρε ***στρακια?' και αυτοι με τη μια πατουν γκαζι και χανονται με κοκκινο.
Ζωα παιδι μου... -
Ο χρήστης tolkki έγραψε:
βλεπω τον Πακιστανο να εχει παραμερισει το γυαλι και να το εχει τοποθετησει στο μετωπο,και να στελνει φιλακια με βγαζοντας εξω τη γλωσσα του και τον τραγόγερο να μου κλεινει το ματι.http://www.youtube.com/watch?v=j_pFTAY7MF8 (στο 4:52)
-
-
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
[]http://photos.car.gr/341/341407_0_n.jpg[/]
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/341407/Η γουρούνα του batman!

-
-
-
-
-
Παρασκευή μεσημέρι επαγγελματικό βανάκι (ψιλοχρέπι) τόσο φορτωμένο μέσα που ο πίσω προφυλακτήρας απήχε το πολύ 5εκ από τον δρόμο... (πάει και στα Ζώα...)
Σήμερα Α3 με σπασμένο λογικά το τζαμάκι του αριστερού καθρέφτη, είχε δέσει πάνω του έναν καθρέφτη διαστάσεων ενός βιβλίου (που έχουμε συνήθως στο μπάνιο για να ξυριζόμαστε). Καλή πατέντα
Φωτό δεν πρόλαβα γιατί είχε κίνηση και πήγαινα λίγο γρήγορα. -
Grand Cherokee γυαλισμένο με ξανθιά περιποιημένη οδηγό αγκαλιά με το τιμόνι να κινείται σε στενό της γειτονιάς μου.
Στον μπροστά υαλοκαθαριστήρα, μπροστά στα μάτια της, κλήση να ανεμίζει και το πλάισιο της πίσω πινακίδας. (που είχε αφαιρεθεί μαζί με την εμπρός)
Δεν το είχε πάρει χαμπάρι μέχρι που της το επισήμανε δίκυκλος. -
Δεν είναι από τους ελληνικούς δρόμους, αλλά είναι πραγματικά απίθανο.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Δεν είναι από τους ελληνικούς δρόμους, αλλά είναι πραγματικά απίθανο.Τι λες τώρα
-
Δεν το λυπάται το NSX !!
Είναι πολύ πιθανό να στραβώσεις μπιέλα με τέτοιο νερό (και σίγουρο αν έχεις βγάλει την εργοστασιακή εισαγωγή).
Πάντως η αδερφή μου έχωσε το σιβίκ μου (όταν ήταν καινούριο) σε νερό που ανέβηκε πάνω από το καπό και δεν έσπασε. Βρήκα όμως νερό και άμμο στο φίλτρο αέρα - λίγο ακόμα και θα έψαχνα μηχανή. -
-
Navara gypsy με αυτοκόλλητα γράμματα: 'ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ? ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ:6977******'
-
- Παλιό αμαξάκι με αυτοκόλλητο στην πόρτα του οδηγού όπως αυτά που έχουν τα ασανσέρ, να λέει:
α) Μέγιστο βάρος Χ κιλά/Ψ άτομα
β) Μην εισέρχεσθε αν δεν βεβαιωθείτε ότι ο θάλαμος βρίσκεται πίσω από τη θύρα- Άσπρο αμαξάκι με καγκουρέ μπλέ φωτάκια στη σχάρα οροφής και κεραία-κοντάρι με ελληνική σημαία. Στον πίσω προφυλακτήρα αναγραφόταν:
'ΠΑΟΑΡΓΑΓΙΑΤΙΒΙΑΖΟΜΕ'
Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες, αλλά και τα δύο εντοπίστηκαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]