-
Χτες το βράδυ, έξω από το 'Αγλαϊα Κυριακού', ξεπαρκάρει αγροτικό τύπου DATSUN με αντίστοιχους σκουρόχρωμους επιβάτες. Πέραν της συνολικής κατάστασης (τρακαρισμένο-σάπιο παντού), το κλου: μπροστά δεξί φανάρι αναμμένο, το αριστερό σπασμένο και σβηστό. Το αριστερό φλας (μεγάλου μεγέθους, κολλητό στο φανάρι), βαμμένο μαύρο, αναβοσβήνει ...κόκκινο-μπλε. Μόλις το αμάξι ισιώνει, αρχίζει να αναβοσβήνει ...πράσινο-κόκκινο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο
-
-
Κίνηση σε δρόμο με 3 λωρίδες κυκλοφορίας....
Πολλές φορές μου έχουν κάνει σινιάλο στην αριστερή λωρίδα για να κάνω άκρη να περάσουν όσοι αισθάνονται γρήγοροι (εγώ κι άλλοι 300 από μπροστά μου - στην ίδια λωρίδα- αφού φυσικά ο δρόμος έχει πήξει)
Λίγες φορές μου έχουν κάνει σινιάλο στη μεσαία την οποία και δεν προτιμώ.Αλλά μασ-τα-κουνάς 60ρης να μου κάνει σήμα με τα φώτα ενώ βρίσκομαι στη δεξιά για να κάνω άκρη (που πάνε κι όσοι χρωστάνε κερί στον άγιο παντελεήμονα) ΔΕΝ ΕΞΩ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!!!!!!!!!!
-
Μου χει τύχει εμένα... Φώτα, στο τέλος άρχισε και τις κόρνες ο παπαρούχτεν. Τι να πεις με κάτι τέτοιους.
-
Σήμερα στη Λ. Μεσογείων, στο ύψος της ανισόπεδης του Σταυρού με κατεύθυνση προς Μαραθώνα, μεσήλιξ (+ μάλαξ όπως αποδείχθηκε) κινούμενος στην αριστερή λωρίδα αποφάσισε να προσπεράσει όλους όσους κινούνταν στη δεξιά και στη μεσαία (συνηθισμένο φαινόμενο στο συγκεκριμένο σημείο) και να χωθεί δεξιά ώστε να μη 'βυθιστεί' στην ανισόπεδη. Εγώ βρισκόμουν στη μεσαία (η μεσαία και η αριστερή συνεχίζουν προς Μαραθώνα, για όσους δεν περνάνε συχνά) και ο κύριος μπαίνει σύριζα μπροστά μου αναγκάζοντάς με να φρενάρω για να αποφύγω τα χειρότερα. Κάποιος άλλος στη θέση μου πιθανώς θα είχε κρατήσει καμία ώρα πατημένη την κόρνα (τουλάχιστον αυτό). Εγώ επειδή μισώ την ηχορύπανση και τις εντάσεις στο δρόμο αρκέστηκα στο να 'παίξω' λίγο τα φώτα, μόνο και μόνο για να καταλάβει ότι ήταν μαλακία αυτό που έκανε. Ο μάλαξ απαντά άμεσα με χειρονομία του στυλ 'τι θες' και ανάβει και τα αλάρμ σταματώντας (!!!) πάνω στη διακεκομμένη που οδηγεί στις μπαριέρες της ανισόπεδης . Περνώντας δίπλα του μου λέει: 'Τι να σου πω τώρα'. Εκεί πραγματικά κατεβαίνεις και τον τουλουμιάζεις . Εγώ αρκέστηκα να του ρίξω μια μούντζα εξ επαφής (η 2η στην καριέρα μου).
Κάνουμε τη μαλακία μας, τουλάχιστον ας βάζουμε τη γλώσσα μας εκεί που πρέπει αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να ζητήσουμε συγγνώμη. Όχι να ζητάμε και τα ρέστα από πάνω... έλεος! -
-
-
Σήμερα το απόγευμα στα διόδια της Κορίνθου.
Γκόμενα με atos περιφρονώντας τους κοινούς θνητούς που περιμένουν στην ουρά το παίζει έξυπνη και χώνεται στη λορίδα του TEO pass. Καταλαβαίνοντας τη μ@λ@κί@ της από την εναλλαγή του 'Παράβαση' - 'Violation' στη φωτεινή πινακίδα το κοκαλώνει ρισκάροντας να γίνει χαλάκι για το Suv που ερχόταν από πίσω της με αρκετά km. To suv φρενάρει, η γκόμενα το σκέφτεται λίγο και περνάει τα διόδια (δεν είχαν μπάρα). Αμέσως κόβει το τιμόνι τέρμα δεξιά και διασχίζει κάθετα και τις 4 λωρίδες! Σταματάει στην βοηθητική και αρχίζει την όπισθεν προς το άγνωστο...
Δεν άντεξα να δω άλλο -έφυγα. -
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
δεν το ειδα ακριβως σε δρομο.... αλλα αν μολις εχεις παρει νεες ζαντες και θες να φαινονται κατω απο την κουκουλα τοτε υπαρχει μονο ενας τροπος να το κανειςΥπάρχει και η πιθανότητα να το κάνει για να μήν του πάρει ο αέρας την κουκούλα, η οποία όπως φαίνεται στη φωτο. είναι μάλλον για φορτηγάκι.
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
δεν το ειδα ακριβως σε δρομο.... αλλα αν μολις εχεις παρει νεες ζαντες και θες να φαινονται κατω απο την κουκουλα τοτε υπαρχει μονο ενας τροπος να το κανεις
Υπάρχει και η πιθανότητα να το κάνει για να μήν του πάρει ο αέρας την κουκούλα, η οποία όπως φαίνεται στη φωτο. είναι μάλλον για φορτηγάκι.
Οτι ειπε.
-
την εχει δέσει με ταινία γύρω γύρω απο το αμαξι ομως μάλλον δεν φαινεται καλα, αλλωστε ποσο αέρα να εχει ανάμεσα στις πολυκατοικίες και εγω εχω κουκούλα ομως δεν την βάζω ετσι
-
To κανω και εγω μερικες φορες, για τον αερα κυριως οπου μου τη σηκωνει αλλα και οταν το εχω παει στο πλυντηριο οπου εχουν βαλει στα λαστιχα αφρο και αν τη κουκουλα δε τη βαλεις ετσι, θα γινει μαυρη απο μεσα.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
To κανω και εγω μερικες φορες, για τον αερα κυριως οπου μου τη σηκωνειRespect! Έχεις σκεφτεί να λάβεις μέρος σε ταινίες του Ρόκο Σιφρέντι;
-
Για να τη σηκώνει ο αέρας δεν θα 'ναι και τόοοοσο βαριά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
To κανω και εγω μερικες φορες, για τον αερα κυριως οπου μου τη σηκωνει
Respect! Έχεις σκεφτεί να λάβεις μέρος σε ταινίες του Ρόκο Σιφρέντι;
Είσαι θεός!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να τη σηκώνει ο αέρας δεν θα 'ναι και τόοοοσο βαριά.Να μια λογικη απαντηση.....Χτανσος και σκιερ....την εχουν 'πλακουτσοτη¨και τους την ανεβαζει ο αερας
-
Το επίπεδο των συζητήσεων σε αυτό τo forum όσο περνάει ο καιρός...
-
Έχουν γνώσεις αεροδυναμικής...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
To κανω και εγω μερικες φορες, για τον αερα κυριως οπου μου τη σηκωνει
Respect! Έχεις σκεφτεί να λάβεις μέρος σε ταινίες του Ρόκο Σιφρέντι;
Κακοηθειες.
-
Αν θυμάστε πριν λίγο καιρό είχα γράψει για ένα Xsara που είχε ελάχιστα πραγματικά χιλιόμετρα, γύρω στα 15.000
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες του αυτοκινήτου καθώς αυτό έφυγε σε στροφή πριν μια εβδομάδα στο Γουδί ξηλώνοντας μερικά κολωνάκια και μάλλον θα πάει για ολική αφού δεν αξίζει επισκευής. Άνοιξαν αερόσακοι και τα παιδιά που επενέβαιναν την έβγαλαν με μώλωπες και καψίματα από τους αερόσακους.
Κρίμα για το Xsara που ήταν το πιο άθικτο που είχε απομείνει μάλλον, αλλά πάλι καλά που δεν χτύπησε κανείς.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]