-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σπορ ειναι, απλα η χειροκινητη εκδοση θα ειναι παντα πιο σπορ αφου προυποθετει περισσοτερη συμμετοχη του οδηγου.
Ενώ αν αλλάζει από paddles;
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Σπορ ειναι, απλα η χειροκινητη εκδοση θα ειναι παντα πιο σπορ αφου προυποθετει περισσοτερη συμμετοχη του οδηγου.
Δυστυχώς βάζουν ABS τώρα και αυτά τα τιμονια τα υδραυλικα και χαλάει η μαγεία!
Σιγουρα οτιδηποτε ηλεκτρικο εξαρτημα ,βοηθημα,αφαιρει απο την αισθηση.
Πιουρίστας και έτσ;
-
Κανε μια αναλυση της λεξης πιουριστας αν εχεις την καλοσυνη.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Η κωλομιζα ειναι το χειρότερο... Που ειναι οι εποχές που οι άντρες οι σωστοί ξεκιναγαν με μανιβελα και ενίοτε προθερμανση της ψυχτρας
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Κανε μια αναλυση της λεξης πιουριστας αν εχεις την καλοσυνη.Λάτρης του αγνού,του ανόθευτου .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λάτρης του αγνού,του ανόθευτου .
Πες του το απλα, να το καταλάβει ...
Πιουριστας ειναι πχ ο ακαποτος... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λάτρης του αγνού,του ανόθευτου .
Τοτε συμφωνω.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η κωλομιζα ειναι το χειρότερο... Που ειναι οι εποχές που οι άντρες οι σωστοί ξεκιναγαν με μανιβελα και ενίοτε προθερμανση της ψυχτρας
Εξυπνο παιδι φαινεσαι,μην γελοιοποιεις την κουβεντα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
φαντασου τωρα πια τα ζμπρωχνουν για να κανουν Simulate την μανιβελα
-
Porsche Cayenne (η προηγούμενη γεννιά) με ένα τεράστιο κόκκινο Ν στο πίσω παρμπρίζ και οδηγό ~20χρονο πιτσιρικά στη Βουλιαγμένης που οδηγούσε φανερά συγκρατημένος
Καλή επιλογή για πρώτο αμάξι -
Το πιθανότερο είναι να ήταν του μπαμπά παρά δικό του.
-
Ε ναι λογικά, αν και πάλι παραείναι πολύς κόπος το να μαθαίνεις να οδηγείς σε μια από τις μεγαλύτερες μαούνες που βγαίνουν στο δρόμο
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ε ναι λογικά, αν και πάλι παραείναι πολύς κόπος το να μαθαίνεις να οδηγείς σε μια από τις μεγαλύτερες μαούνες που βγαίνουν στο δρόμοΜπορεί να ήταν το μικρότερο αυτοκίνητο που διαθέτει οι οικογένεια
-
-
καλά στην Μύκονο δεν υπάρχει αστυνομία να τους το κατασχέσει,μαζί με το φορτίο,σε εκείνη την Αργολίδα πριν ενα μήνα,στην γνωστή ευθεία με τους ευκάλυπτους,σταμάτησαν berlingo και το πήγαν για ζύγισμα,επειδή τους φάνηκε οτι είχε 'κάτσει' πολύ! Αλλα ξέρω οι συγκεκριμένοι έχουν ασυλία κατα άλλα σε εκείνο το Ναύπλιο,δεν μπορούν να πάνε στους κεντρικούς δρόμους,να γράψουν τα ζωάδια που διπλοπαρκάρουν και όσους παρκάρουν πάνω στις γωνίες,στους κεντρικούς δρόμους.Αλλα εκεί έχουμε ανάπτυξη,δηλαδή τουρισμό και δεν τα πειράζουμε τα ζωάδια!!
-
Συγκεκριμένα στο Ναυπλιο, λόγο ότι εδω και πολλά χρόνια η ντόπια αστυνομία είχε γαμηθεί να γράφει ΜΟΝΟ αθηναικές πινακίδες (σαν τους ΑΜΑΝ περίπου), τους έδωσαν εντολή να μην γράφουν τόσο συχνά γιατί μειώνετε ο τουρισμός.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ε ναι λογικά, αν και πάλι παραείναι πολύς κόπος το να μαθαίνεις να οδηγείς σε μια από τις μεγαλύτερες μαούνες που βγαίνουν στο δρόμογατάκι το παλικάρι.
εγω έμαθα να οδηγώ σε transporter T3 -
Ε το'δα και αυτο ......Σημερα το πρωι κατα τις 11.
Κεντρικος δρομος της Ν.Σμυρνης,και απο τις δυο μεριες παρκαρισμενα αυτοκινητα απο τη μια μερια κανονικα και απο την αλλη καθετα/πλαγιαστα στο πεζοδρομιο....Απο αυτη τη μερια λοιπον παρκαρισμενη μπροστα απο τα αυτοκινητα (οχι απο τη μερια του πεζοδρομιου) και ουτε πολυ κολλητα μια μηχανη και ενας διπλα της κατι κοιταει στον καθρεπτη της.Ετσι νομιζα αλλα οταν εφτασα διπλα του τον ειδα να ξυριζεται ..... Στη μεση του δρομου ο εριφης....
Ε το'δα και αυτο.... -
Αμφιταλαντεύθηκα για το αν έπρεπε να γραφτεί εδώ ή στα ζώα.
Χτες μεσημέρι επιστρέφω σπίτι με το ποδήλατο. Βρίσκομαι σε στενό που έχει Στοπ και θέλω να διασχίσω τον κάθετο δρόμο και να συνεχίσω απέναντι. Ο κάθετος κεντρικός δρόμος έχει διπλή διαχωριστική γραμμή και μία λωρίδα ανά κατεύθυνση. Στη λωρίδα που θα διασχίσω πρώτα, τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα. Ένας κύριος με ένα αμερικάνικο γομάρι μού αφήνει χώρο και μπαίνω ανάμεσά του και στον μπροστινό του κάθετα, ώστε να συνεχίσω απέναντι. Με την μπροστινή ρόδα τουλάχιστον μισό μέτρο πριν τη διπλή διαχωριστική και καλυμμένος πλήρως πίσω από τον προφυλακτήρα του μπροστινού αυτοκινήτου και τη θηριώδη μουσούδα του αμερικάνικου βροντόσαυρου, κοιτάω τα αυτοκίνητα που περνάνε στο άλλο ρεύμα ώστε να περάσω. Όλα καλά μέχρις εδώ.
Κάποια στιγμή έρχεται λευκή παλιά Corolla και πίσω μπλε Focus RS πρώτης γενιάς. Πριν προλάβω να θαυμάσω το κάποτε λαχταριστό καυτό χάτσμπακ, βλέπω την Corolla να βγάζει δεξί φλας για να καβαλήσει πεζοδρόμιο για παρακείμενο μαγαζί.
Το μόνο λογικό που θα μπορούσε να κάνει το Focus ήταν να φρενάρει. Η απέναντι λωρίδα ακινητοποιημένη, θυμίζω. Απεναντίας, κάνει τρελό ελιγμό προς τα αριστερά, πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα, εξαντλεί το λίγο διαθέσιμο πλάτος και μετά ξαναϊσιώνει. Ακινητοποιείται εντελώς μπροστά μου και μου λέει: 'Απορώ... απορώ πώς ζείτε ακόμα...' εννοώντας προφανώς τους ποδηλάτες. Εγώ να έχω μείνει στήλη άλατος. Κι όπως απότομα σταμάτησε κι είπε την εξυπνάδα του, το ίδιο απότομα εξαφανίστηκε μέσα στα καυσαέρια των 215 τουρμπάτων ίππων.
Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Πραγματικά απορώ και ακόμα και τώρα, 24 ώρες μετά, δεν μπορώ να βρω πιθανή λογική απάντηση. Μερικά πιθανά σενάρια:*του την είχε σπάσει κάποιος ποδηλάτης προηγουμένως και θεώρησε ότι έπρεπε να κοινοποιήσει σε κάθε ποδηλάτη που θα συναντούσε εφεξής την απορία του για το πώς επιβιώνει το είδος στους ελληνικούς δρόμους.
*θεώρησε ότι ο μόνος που τον ενοχλούσε από το να πραγματοποιήσει τρελό ελιγμό (εσάκι στο Μονακό και βάλε) ήμουν εγώ κι όχι τα σταματημένα αυτοκίνητα.
*του την είχε βιδώσει επειδή κατάλαβε τι μέγιστη βλακεία που ήταν η αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, όταν μπορούσε να κυκλοφορεί με δίλιτρο διαμάντι που ατμοσφαιρικά έβγαζε περισσότερους ίππους (240) από τους δικούς του τουρμπάτους (215) με πολύ ανώτερη αξιοπιστία.
*το δικό του RS ήταν εισαγωγής το (2004-2006) και πληρώνει ακόμα φόρο πολυτελείας και τεκμήριο, ενώ τα υπόλοιπα RS της ελληνικής αντιπροσωπείας (2003) έχουν σταματήσει προ πολλού.
*του την είχε βιδώσει επειδή θα μπορούσε να κυκλοφορεί με το ονειρικό S2000 αντί για το μούτρα κι Άγιος ο Θεός RS.
*του την είχε βιδώσει επειδή τα RS είχαν προβλήματα αξιοπιστίας και θερμοκρασιών από την πρώτη μέρα. Φανταστείτε 12 χρόνια μετά... Σε συνδυασμό και με την υψηλή κατανάλωση, ο τύπος πρέπει να έχει πληρώσει τρεις φορές την αρχική τιμή του Ford.Μπορεί να φανταστεί κανείς κάποια άλλη εξήγηση;
(Για να προλάβω τους κακεντρεχείς, ΔΕΝ ήταν ο Kacey).
-
Δεν πιστευε οτι θα φρεναρει το Φοκους, αφου με τοσες βλαβες δεν εχει λεφτα για λαστιχα
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]