-
-
Κλωτσοπατινάδα τον πήγε τον παπάκουλα. Ποιος ξέρει τι μαλακία θα έκανε.
-
Ποιος ειναι ο τραμπουκος? Που ξερεις τι εχει γινει, ποιος φταιει και ποιος ειπε τι?
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Κλωτσοπατινάδα τον πήγε τον παπάκουλα. Ποιος ξέρει τι μαλακία θα έκανε.Στο αρθρο ελεγε οτι εκανε παρατηρηση στον οδηγο του αυτοκινητου γιατι περασε με κοκκινο, ο οδηγος τον εκλεισε και κατεβηκε και τον αρχισε στις σφαλιαρες
Μια κουτουλια με το κρανος δεν μπορουσε να του ριξει??? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποιος ειναι ο τραμπουκος? Που ξερεις τι εχει γινει, ποιος φταιει και ποιος ειπε τι?Δεν ξέρω. Πάω με τις πιθανότητες.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ποιος ειναι ο τραμπουκος? Που ξερεις τι εχει γινει, ποιος φταιει και ποιος ειπε τι?
Δεν ξέρω. Πάω με τις πιθανότητες.
Ποιες ειναι αυτες? Δηλαδη, πως το σκεφτηκες?
Κλωτσοπατινάδα τον πήγε τον παπάκουλα. Ποιος ξέρει τι μαλακία θα έκανε.
Στο αρθρο ελεγε οτι εκανε παρατηρηση στον οδηγο του αυτοκινητου γιατι περασε με κοκκινο, ο οδηγος τον εκλεισε και κατεβηκε και τον αρχισε στις σφαλιαρες
Μια κουτουλια με το κρανος δεν μπορουσε να του ριξει???Το ειδα μετα. Καποιος επρεπε να τον εκτελεσει τον μαλακα να τελειωνουμε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ξέρω. Πάω με τις πιθανότητες.
Ποιες ειναι αυτες? Δηλαδη, πως το σκεφτηκες?
Δεν έχω βγάλει και στατιστική. Έχω δει περισσότερους παπάκουλες σε σχέση με οδηγούς αυτοκινήτων να κάνουν μαλακίες και να οδηγούν απρόσεκτα.
Άλλωστε η τυπική οδήγηση των δικυκλιστών έχει στο καθημερινό μενού τη μη τήρηση των λωρίδων, την διήθηση ανάμεσα σε αυτοκίνητα, τις σφήνες (ειδικά ανάμεσα σε σταματημένα) κλπ κλπ.
κατάλαβες το σκεπτικό μου;
Βέβαια εδώ απότι λέει το άρθρο έφταιγε ο οδηγός του αυτοκινήτου, οπότε case closed.
Πάντως το τι είδους 'παρατήρηση' του έκανε ο παπάκουλας δεν το ξέρουμε. -
δεν ξερουμε ποιος ειπε τι και ποιος φταιει...εγω ειδα παντως οτι οι μισες πιασανε αερα....ενα σκουπισμα ηθελε για να σωριαστει...
-
madmax
στους ψηλους σημαδευεις στα γονατα και κοιτας να πετυχεις το ενα και καλο χτυπημα που χρειαζεται. Επισης, η περιγραφη (σε ξεχωριστη σελιδα με κλικ απο κατω) λεει οτι ο ΙΧης περασε με κοκκινο, ο παπακιας του την ειπε και ο ΙΧης τον εκλεισε επιτηδες. Τι εννοεις 'ποιος φταιει'? Αμα περασε ο ΙΧης απο μπροστα του με κοκκινο, ο παπακιας θα του εριξε καμμια χριστοπαναγια ή γαμωμαλακοκλπ, και πολυ καλα θα εκανε.
bayern
Το 'που ξερεις ποιος ειναι ο τραμπουκος, τι εκανε και ποιος φταιει' πηγαινε στον manolis67 που ξεκινησε το ποστ του λεγοντας 'ελληνας τραμπουκος', και απορησα εγω που το ξερει.
Απλα εσυ προλαβες να απαντησεις ενδιαμεσα. Βεβαια, τελικα μαλλον ειχε διαβασει το αρθρο (εγω ειδα μονο ενα βιντεο, δεν προσεξα οτι ειχε και περιγραφη). Και εννοειται οτι ο τυπος θελει εκτελεση κανονικα.
-
[quote='kacey']madmax
στους ψηλους σημαδευεις στα γονατα και κοιτας να πετυχεις το ενα και καλο χτυπημα που χρειαζεται. Επισης, η περιγραφη (σε ξεχωριστη σελιδα με κλικ απο κατω) λεει οτι ο ΙΧης περασε με κοκκινο, ο παπακιας του την ειπε και ο ΙΧης τον εκλεισε επιτηδες. Τι εννοεις 'ποιος φταιει'? Αμα περασε ο ΙΧης απο μπροστα του με κοκκινο, ο παπακιας θα του εριξε καμμια χριστοπαναγια ή γαμωμαλακοκλπ, και πολυ καλα θα εκανε.
bayern
**Το 'που ξερεις ποιος ειναι ο τραμπουκος, τι εκανε και ποιος φταιει' πηγαινε στον manolis67 που ξεκινησε το ποστ του λεγοντας 'ελληνας τραμπουκος', και απορησα εγω που το ξερει.
Απλα εσυ προλαβες να απαντησεις ενδιαμεσα. Βεβαια, τελικα μαλλον ειχε διαβασει το αρθρο (εγω ειδα μονο ενα βιντεο, δεν προσεξα οτι ειχε και περιγραφη). Και εννοειται οτι ο τυπος θελει εκτελεση κανονικα**.[/quote]
το αυτο Kacey
-
Όλο το Χειμώνα γυμναστήριο, κάπου πρέπει να το δείξει τέλος πάντων!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Όλο το Χειμώνα γυμναστήριο, κάπου πρέπει να το δείξει τέλος πάντων!@@ παππουλη, απλα επειδη εκεινος ειναι τραμπουκος και ξερει να κανει φουλ επιθεση και ο αλλος εχει σκυψει να φυλαχτει (= καθεται και τις τρωει), για αυτο εγινε οτι εγινε. Αν ειχε απεναντι του καποιον που ξερει να παιζει ξυλο, θα ειχε μαρτυρησει. Αν προσεξεις, ο τυπος ανεμιζει τα χερια του σαν μπαλαρινα, το μονο που εχει υπερ του ειναι οτι δεν αφηνει τον αλλο να ανασανει, εχει βραχυκυκλωσει και ο παπακιας και ειναι ακινητος στοχος. Εκει του κανεις 2-3 γρηγορα προς τα πισω να αποκτησεις μια αποσταση, και μετα τακλιν στο γονατο. Καθαρο μυαλο θελει.
-
Mια γερή κλωΤΣΑ στα @@ και έχει μείνει σέκος ο μάΝγκας.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Mια γερή κλωΤΣΑ στα @@ και έχει μείνει σέκος ο μάΝγκας.Επειδη αυτο ειναι λιγο δυσκολο, το πιο αποτελεσματικο ειναι κλωτσια στο καλαμι. Σε 3 δευτερα θα εχουν γεμισει τα ματια του δακρυα και δεν θα βλεπει καθαρα. Μετα τον κανεις ο,τι θες.
-
Καλό είναι να αφήσεις τις υποθέσεις για κλοτσιές στα καλάμια, @@ κλπ και αν κρίνεις οτι ο άλλος είναι ψυχάκιας, να κάτσεις στα αυγά σου και να σηκωθείς να φύγεις
-
Μην την πιάσουμε πάλι την κουβέντα ...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Επειδη αυτο ειναι λιγο δυσκολο, το πιο αποτελεσματικο ειναι κλωτσια στο καλαμι. Σε 3 δευτερα θα εχουν γεμισει τα ματια του δακρυα και δεν θα βλεπει καθαρα. Μετα τον κανεις ο,τι θες.
poke him in the eye δεν θα βλεπει γενικα μετα
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Επειδη αυτο ειναι λιγο δυσκολο, το πιο αποτελεσματικο ειναι κλωτσια στο καλαμι. Σε 3 δευτερα θα εχουν γεμισει τα ματια του δακρυα και δεν θα βλεπει καθαρα. Μετα τον κανεις ο,τι θες.
Αμα του τραβηξεις τρίχες απο την μύτη ακόμα καλύτερα!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα του τραβηξεις τρίχες απο την μύτη ακόμα καλύτερα!!!!
προσωπικη εμπειρια? αν οχι εχω εγω αλλος πονος
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλό είναι να αφήσεις τις υποθέσεις για κλοτσιές στα καλάμια, @@ κλπ και αν κρίνεις οτι ο άλλος είναι ψυχάκιας, να κάτσεις στα αυγά σου και να σηκωθείς να φύγειςM αυτο το σκεπτικο δηλ να αφησουμε καποιον ''ψυχακια'' να μας ληστεψει στο δρομο, να μπει στο σπιτι μας ή να κακοποιησει ενα μελος της οικογενειας?
Αν ειναι αυτος ψυχακιας γινε και συ εκεινη την ωρα...δεν θελει πολυ
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]