-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μερικα μετρα πιο κατω υπαρχει η ταμπελα με το ονομα του χωριου που υποδηλωνει οτι μπαινεις σε κατοικημένη περιοχη οποτε η ανωτατη ταχυτητα ειναι 50χλμ.
Η κάμερα έπρεπε να μπει **μετά **τη πινακίδα που λες!
Υπαρχει ταμπελα με τα 50 χλμ που την κρυβει η εγκατασταση της καμερας.
Εντιτ:αρκετα μετρα νωριτερα υπαρχει η ταμπελα που υποδηλωνει οτι γινεται ελενχος ταχυτητας με καμερα.Το ότι υπάρχει η προειδοποιητική ταμπέλα για έλεγχο ταχύτητας δε σημαίνει κάτι. Το προηγούμενο όριο πόσο είναι; 70-80χαώ; Η κάμερα στοιχηματίζω ότι θεωρεί όριο τα 50χαώ οπότε όλο και κάποιοι μη γνώστες της περιοχής θα λάβουν σπίτι τους ραβασάκια και δε θα ξέρουν πού και γιατί.
-
ρε guys, η κάμερα τράβάει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αρα για να σε φωτογραφίσει θα πρέπει να έχεις περάσει τη κάμερα άρα και να έχεις δει και το όριο!
-
Εχχμ, οχι...
Η καμερα σε παιρνει ακριβως με το που περνας απο κατω της, για την ακριβεια 30-40 μετρα μετα. Την πινακιδα την βλεπεις ακριβως με το που περνας την καμερα, ακριβως επειδη η καμερα την κρυβει. 1+1=2, απλο ειναι...
-
Η κάμερα είναι εκεί ώστε να σε φωτογραφίζει αμέσως μόλις περνάς τη πινακίδα ώστε στη φωτογραφία να φαίνεται η πινακίδα των 50χαω και η ιλιγγιώδης ταχύτητά σου.
Καθαρά εισπρακτική κάμερα αφού κανένας δεν κόβει ΠΡΙΝ την πινακίδα ώστε να πηγαίνει με 50 όταν την περνάει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η κάμερα είναι εκεί ώστε να σε φωτογραφίζει αμέσως μόλις περνάς τη πινακίδα ώστε στη φωτογραφία να φαίνεται η πινακίδα των 50χαω και η ιλιγγιώδης ταχύτητά σου.Καθαρά εισπρακτική κάμερα αφού κανένας δεν κόβει ΠΡΙΝ την πινακίδα ώστε να πηγαίνει με 50 όταν την περνάει.
Το θέμα είναι και ότι η πινακίδα ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ εκεί που βρίσκεται! Αν στη θέση της κάμερας υπήρχε λχ. μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού, θα είχαμε μια ακόμα κλασσική περίπτωση νεοελληνικού όποιου έβαλε τη πινακίδα πίσω από τη κολώνα (ή τη κολώνα μπροστά από τη πινακίδα, αναλόγως τι προϋπήρχε από τα 2). Επειδή όμως πρόκειται για κάμερα, είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για κουτοπονηριά των τοπικών αρχών που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και παράνομη.
Οπότε...
-
Έκανα το γύρο του τετραγώνου για να το φωτογραφίσω:
Ναι, η εξάτμιση του έχει σπασμένη βάση και κρέμεται! Σε κάθε λακούβα/σαμαράκι έβρισκε κάτω...
Λίγο πιο κάτω στην Εγνατία, ένα θύμα της αντικρατικής πάλης! Κάποιος το 'μάτιαξε'
-
Πώς ακριβώς κατάφερε τέτοιο παρκάρισμα;
Επίσης:
Χρησιμοποιώ το Paint.net, είναι σαν τη 'Ζωγραφική μου' αλλά πιο εξελιγμένο.
Δεν μπορώ να βρώ όμως τρόπο να σβήνω μέρη της φωτογραφίας με smudge/τετραγωνάκια.
Ξέρει κανεις πώς λέγεται ωστε να το ψάξω;
Edit: Το βρήκα τελικά, κατέβασα ένα πακετάκι που λέγεται 'pyrochild plugins' και έχει διάφορα ενδιαφέροντα μέσα.. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έκανα το γύρο του τετραγώνου για να το φωτογραφίσω: -
Tι ιμομπιλαιζερ, συναγερμοί και άλλες τέτοιες ιστορίες του δάσους...
ΑΥΤΑ είμαι μέτρα ασφαλείας !!!
Το λουκετάκι βέβαια είναι από αυτά τα κινέζικα που ανοίγαμε για πλάκα με δυο ξιφολόγχες ή δύο χοντρά κατσαβίδια στο στρατό!
(Δεν ξέρω αν έχει ανέβει παλιότερα γιατί το βλέπω χρόνια εκεί ακινητοποιημένο)
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Απεχθανομαι τις λαικες
Σαπια πραγματα και δηθεν καλες τιμεςΣε πληροφορώ ότι σε μία 'μεση σε μέγεθος' λαϊκή αγορά μπορείς να επιλέξεις, ανάμεσα σε εκατοντάδες τόνους προϊόντων αυτά τα 2 κιλά που θέλεις, στην τιμή που επιθυμείς. Να παρακαλάς να επιβιώσουν οι Λαϊκές, γιατί αν σταματήσουν θα αγοράζεις απο τα super market τα ντόπια προϊόντα συσκευασμένα, σε τιμές κοσμηματοπωλείου...Μην μασάς που τώρα κάνουν προσφορές...όταν το μονοπωλήσουν, θα τους δεις...
Οι λαϊκές αγορές είναι ζωντανοί οργανισμοί και αν ξέραμε όλοι να χειριζόμαστε αυτό το πλεονέκτημα, θα κατεβάζαμε το κόστος ζωής κατά πολύ.
Απλά κάποιοι Νεοέλληνες που αγόρασαν κάποιο υπερεκτιμημένο σπιτάκι στα β/π, από έναν κατασκευαστή που έδωσε στον αγρότη που καλλιεργούσε το 'αγροτεμάχιο' 3 3άρια...θεωρούν ότι, αφού έδωσαν μιά περιουσία δεν έχει δικαίωμα η λαϊκή να ρυπαίνει τον χώρο τους...να πάει να γίνει στους δίπλα...
Αυτά όσον αφορά στην ύπαρξη των λαϊκών αγορών...Για τα προαναφερθέντα:
Αναμφισβήτητα η πλειοψηφία των εργαζομένων σ'αυτές τις αγορές δεν έχει και το καλύτερο επίπεδο, δεν είναι όμως όλοι...Απλά φανταστήτε: Ξυπνάνε στις 3 ή ώρα το πρωί, πάνε στον χονδρέμπορο, ψωνίζουν αυτά που κρίνουν ότι θα τους δώσουν το μεροκάματο, πηγαίνουν στην αγορά τους 5 ή ώρα και βλέπουν στην θέση τους ένα αυτοκίνητο....Τότε γίνονται πολύ Θρήσκοι...για 2 ώρες παρακαλάνε τον Θεό να μην έχει ξενυχτήσει και να έχει δουλειά αυτός που το άφησε, ώστε να το πάρει και να μην πετάξουν τα 'αρκετά' χρήματα που έχουν ήδη δώσει...πάει 8 ή ώρα και το αυτοκίνητο δεν έχει φύγει...τι κάνουν?? πετάνε τα 1000€ που έχουν δώσει ή ανοίγουν το κινητό κατάστημά τους μπροστά στο αυτοκίνητο, που βρίσκεται στην θέση τους?
Σε αρκετές περιπτώσεις (όχι όλες...) με μια συγνώμη και αφού καταλάβουν ότι είναι ειλικρινής (έχουν εντυπωσιακή οξυδέρκεια) δεν δημιουργείται πρόβλημα... -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Tι ιμομπιλαιζερ, συναγερμοί και άλλες τέτοιες ιστορίες του δάσους...ΑΥΤΑ είμαι μέτρα ασφαλείας !!!
Το λουκετάκι βέβαια είναι από αυτά τα κινέζικα που ανοίγαμε για πλάκα με δυο ξιφολόγχες ή δύο χοντρά κατσαβίδια στο στρατό!
(Δεν ξέρω αν έχει ανέβει παλιότερα γιατί το βλέπω χρόνια εκεί ακινητοποιημένο)
Θα είναι του Mr. Bean.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Απεχθανομαι τις λαικες
Σαπια πραγματα και δηθεν καλες τιμεςΣε πληροφορώ ότι σε μία 'μεση σε μέγεθος' λαϊκή αγορά μπορείς να επιλέξεις, ανάμεσα σε εκατοντάδες τόνους προϊόντων αυτά τα 2 κιλά που θέλεις, στην τιμή που επιθυμείς. Να παρακαλάς να επιβιώσουν οι Λαϊκές, γιατί αν σταματήσουν θα αγοράζεις απο τα super market τα ντόπια προϊόντα συσκευασμένα, σε τιμές κοσμηματοπωλείου...Μην μασάς που τώρα κάνουν προσφορές...όταν το μονοπωλήσουν, θα τους δεις...
...Μέχρι τότε όμως μάλλον το αντίθετο συμβαίνει και οι τιμές κοσμηματοπωλείου (ένα ματσάκι μαϊντανό 1 ευρώ στη λαϊκή και 0,10 λεπτά του ευρώ στο super) βρίσκονται στην λαϊκή και όχι στα super ή στα μανάβικα της γειτονιάς (στα οποία αν ο μανάβης σου δώσει σκάρτο πράμα επειδή τον βλέπεις σχεδόν καθημερινά του λες και μερικά Γαλλικά ή δε ξανά ψωνίζεις κι εσύ και κάμποσοι γείτονες ακόμα).
...
Για τα προαναφερθέντα:
Αναμφισβήτητα η πλειοψηφία των εργαζομένων σ'αυτές τις αγορές δεν έχει και το καλύτερο επίπεδο, δεν είναι όμως όλοι...Απλά φανταστήτε: Ξυπνάνε στις 3 ή ώρα το πρωί, πάνε στον χονδρέμπορο, ψωνίζουν αυτά που κρίνουν ότι θα τους δώσουν το μεροκάματο, πηγαίνουν στην αγορά τους 5 ή ώρα και βλέπουν στην θέση τους ένα αυτοκίνητο....Τότε γίνονται πολύ Θρήσκοι...για 2 ώρες παρακαλάνε τον Θεό να μην έχει ξενυχτήσει και να έχει δουλειά αυτός που το άφησε, ώστε να το πάρει και να μην πετάξουν τα 'αρκετά' χρήματα που έχουν ήδη δώσει...πάει 8 ή ώρα και το αυτοκίνητο δεν έχει φύγει...τι κάνουν?? πετάνε τα 1000€ που έχουν δώσει ή ανοίγουν το κινητό κατάστημά τους μπροστά στο αυτοκίνητο, που βρίσκεται στην θέση τους?
Σε αρκετές περιπτώσεις (όχι όλες...) με μια συγνώμη και αφού καταλάβουν ότι είναι ειλικρινής (έχουν εντυπωσιακή οξυδέρκεια) δεν δημιουργείται πρόβλημα...Αααα!!! Ώστε γι΄αυτό πηγαίνουν στα πόστα τους κατά τις 07:00΄ κι όχι κατά τις 05:30' (δεν είναι οι μόνοι που ξυπνούν νωρίς βλέπεις) για να έχουν φύγει τα σταθμευμένα και για τον ίδιο λόγο αντί να αδειάσουν το δρόμο στις 14:30΄όπως είναι υποχρεωμένοι τον κρατούν μέχρι τις 17:00+ για να ξεπουλήσουν τη πραμάτεια τους. (Ρίχνοντας μάλιστα τις τιμές σε επίπεδα τουλάχιστον 50% φθηνότερα από τις ληστρικές πρωινές τιμές τους. )
Σε αυτά να προσθέσουμε ακόμα και την επιβάρυνση των δρόμων γύρω από την λαϊκή με απίστευτα μποτιλιαρίσματα. Γιατί εκτός του δρόμου που κλείνει για να στηθούν οι πάγκοι, έχουμε τη στάθμευση των φορτηγών τους όπου βρουν.
Δεν αναφέρω και τους λαθραίους πάγκους που επεκτείνουν την λαϊκή στα γύρω στενάκια κάνοντας ακόμα χειρότερα τα πράγματα.Τελικά όλα τα πράγματα έχουν δυο ή περισσότερες όψεις, ανάλογα από που θέλει να τα δει ο καθένας.
-
Να συμπληρώσω και τη δικιά μου οπτική μετά από περίπου 15 χρόνια που ψωνίζω σε λαική.
-
Το μεσαίας ποιόητας φρούτο που έχει η λαική αντιστοιχεί στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ φρούτο του σούπερ μάρκετ. Δεν ξέρω από ποια χώρα τα φέρνουν οι Βασιλοπουλαίου και οι Βεροπουλαίοι αλλά άμα θες να ευχαριστηθείς φρούτο ή ότι άλλο θα πας λαική. Φρούτο καλό σε σούπερ μάρκετ δεν έχω πάρει ποτέ!
-
Όντως μερικά πράγματα στη λαική είναι ακριβότερα (όχι όμως 1 ευρώ τα ματσάκια. 50 λεπτά έχουν τα περισσότερα και 30 λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι). Αλλά σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή ότι πληρώσεις παίρνεις. Ο μαιντανός π.χ. από το σούπερ μαρκετ πολύ απλά ΔΕΝ έχει καθόλου μυρωδιά. Όχι ότι στη λαική ΟΛΑ είναι υψηλής ποιόητας αλλά με λίγο υπομονή, ακολουθώντας τις γριές, δοκιμάζοντας και γενικά βρίσκοντας το δρόμο σου με το καιρό, καταλήγεις σε κάποιους καλούς πάγκους και είσαι οκ. Γενικότερα η λαική θέλει λίγο υπομονή για να τη μάθεις. Στην αρχή όλα σου φαίνονται δύσκολα και το σούπερ μάρκετ εύκολο. Δεν είναι έτσι όμως. Μέσα σε 3-4 φορές όλα κυλάνε ρολόι μετά.
-
Η αναστάτωση υπάρχει σαφώς στο κυκλοφοριακό, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Πάντοτε έχουν δημιουργηθεί παρακαμπτήριες οδοί. Δηλαδή οι λαικατζίδες όταν κλείνουν το δρόμο είναι για κρέμασμα και όταν τον κλείνει ο Σφακιανάκης, ο Πλούταρχος και η Βανδή στα κωλ@δικά τους δεν λέμε τίποτα?
-
Στην λαική κάνεις 'φίλους'. Λες μια κουβέντα σε κάθε πάγκο (έστω και ένα γεια), βρίσκεις κάποιο γείτονα, τον παιδικό σου έρωτα κλπ Στο σούπερ μάρκετ βρίσκεις συνήθως κάτι ξυνισμένα μούτρα (δικαιολογημένα εν μέρει λόγω του μισθού. Αυτό όμως δεν αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα) που απλά σου ζυγίζουν τις σακούλες η σου χτυπούν βαριεστημένα τα ψώνια.
-Το πρωί οι τιμές είναι ακριβότερες γιατί έχεις την ευχέρεια να διαλέξεις από τα 'καλά'. Δεν το βρίσκω παράλογο. Όποτε έχω πάει μέτα τις 11 ή χειρότερα μετα τη 1 δεν βρίσκω την ποικιλία που βρίσκω στις 9 το πρωί που πάω συνήθως. Αν κάποιος θέλει γύρω στις 11 οι τιμές πέφτουν περίπου ένα 20-30% και μετά τη 1 μπορεί και στα μισά. Και πάλι όμως γιατί γκρινιάζουμε? Σε ένα αυτοκίνητο δεν παίρνεις μεγαλύτερη έκπτωση όσο πλησιάζει στο τέλος του κύκλου του? Στην αρχή φυσικά και να ζητήσεις έκπτωση γελάνε μαζί σου οι πωλητές στις εκπτώσεις. Εεε έτσι και εδώ μόνο που ο κύκλος σε ένα αυτοκίνητο είναι 6-7 χρόνια και στα φρούτα μόνο μια μέρα. Ίδιοι κανόνες είναι.
-
οι λαικατζίδες φεύγουν γύρω στις 3 και. Από έκει και έπειτα όμως πρέπει ο δήμος να καθαρίσει το δρόμο, να πάρουν τις χημικές τουαλέτες κ.α. Δεν μπορουν αυτά να γίνουν σε χρόνο dt.
-
η δουλειά τους είναι ΟΝΤΩΣ σκληρή. Εμείς πίσω από τα πλήκτρολόγια και τις τζαμαρίες των γραφείων μας την βλέπουμε εύκολη. Βγες όμως έξω με παγωνιά να πουλήσεις με τα χέρια παγάκια, ορθοστασία 8-9 ώρες και την κάθε κυράτσα και κυράτσο να σου λέει ότι μ@λακία του κατέβει ή ακόμη χειρότερα να προσπαθήσει να σε κλέψει ή ότι άλλο. Its a dirty job, for sure ...
Υ.Γ. : δεν έχω συγγενή λαικατζή ούτε έχω κάποια άλλα σχέση για να τους υπερασπίζομαι. Απλά ψωνίζω χρόνια εκεί και θεωρώ ότι μια κατάσταση η οποία έχει μεν κάποια αρνητικά αλλά και πολλά θετικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθεί από την μουσική για ηλίθιους των σουπερ μαρκετ με τα σάπια προιόντα τους. Και η οποία εν τέλει υπάρχει για να μας θυμίζει και κάποια παλιά χρόνια. Έστω και σαν ανάμνηση ...
-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
- Η αναστάτωση υπάρχει σαφώς στο κυκλοφοριακό, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Πάντοτε έχουν δημιουργηθεί παρακαμπτήριες οδοί. Δηλαδή οι λαικατζίδες όταν κλείνουν το δρόμο είναι για κρέμασμα και όταν τον κλείνει ο Σφακιανάκης, ο Πλούταρχος και η Βανδή στα κωλ@δικά τους δεν λέμε τίποτα?
επρεπε να σουν σημερα κατω απο το σπιτι μου..(εχουμε λαικη στο πισω δρομο της πολυκατοικιας μου και ο δρομος μπροστα απο τη πολυκατοικια μου ειναι το 'παρκινγκ')
συναντιεται κυρατσα με αναισθητο τυπα..αυτοκινητα παντου, χωραει μονο ενα αυτοκινητο τη φορα να περασει..
δεν κανει κανεις πισω και αρχιζουν τα ψιλοβρισιδια..η γκομενα δεν αγχωνεται,σβηνει το αυτοκινητο(με το παιδι της μεσα) και το παραταει κλεινοντας το δρομο κανονικα!!!(το παιδακι καθεται στη θεση του οδηγου και παιζει... )
γυρναει μετα απο κανα 10λεπτο και πλεον να γινεται χαμος με αυτοκινητα να ερχονται και απο τις δυο μεριες και να μη μπορει κανεις να παει πουθενα...
κορναρισματα, φωνες, χαμος...
ολοι να τη βριζουν και να κορναρουν επιμονα...ανταλλαζονται τα τελευταια μπινελικια μπαινει στο αυτοκινητο της,κανει πισω και αδειαζει το χαος.γινονται πολυ συχνα διαπληκτισμοι και πολλες φορες βλεπω απο ψηλα μεγαλους ανθρωπους να πιανονται στα χερια..
Υπαρχουν οι γυρω κατοικοι που τους κλεινουν το γκαραζ και τα παιρνουν,υπαρχουν ζωα που θελουν να παρκαρουν διπλα στο παγκο(λες και θα τους πειραξει να το αφησουν λιγο πιο περα και να περπατησουν),υπαρχουν αλλοι που κοπανανε παρκαρισμενα γινεται πανζουρλισμος...
μονο η μανα μου γουσταρει που κατεβαινει κατω και ειναι ολα διπλα της!καλη η λαικη,αλλα ας περασουν οι απαραιτητοι μηνες να παει τα 2-3 στενα της πιο περα, γιατι αν μενεις διπλα της δε παλευεται η κατασταση...
τελος θα ηθελα να αναφερω τη χαοτικη κατασταση στη λαικη διπλα στο ΠΑΠΕΙ.. εκει μεταφερεται καθε 6μηνο νομιζω.τωρα ειμαστε στο 6μηνο που ειναι ενα στενο κατω απο το πανεπιστημιο.
η κατασταση παρκαρισματος και κινησης ειναι τραγικη!!!! (βαλε και το γεγονος οτι η κατασταση ειναι ετσι κι αλλιως τραγικη)
νταξει,το καταλαβαινω οτι και οι πιο κατω 'γειτονες' θελουν την ησυχια τους,αλλα να στηνεται λαικη εξω απο πανεπιστημιο οπου πανε καθε μερα 100αδες(για να μην πουμε χιλιαδες) ατομα???? πραγματικα καταριομαστε τις πεμπτες που χουμε σχολη... -
Μην πέφτουμε θύματα του 'διαίρει και βασίλευε'
Παλαιά οι δρόμοι που θα φιλοξενούσαν Λαϊκές αγορές εγκρίνονταν απο το Υπουργείο συγκοινωνιών και άλλους αρμόδιους φορείς (μεταξύ των οποίων βέβαια και οι Δήμοι) και δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα...Από την στιγμή όμως που ανέλαβε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποφασίζει για τους δρόμους...ιδού τα αποτελέσματα...
Ετσι εξηγείται ό,τι γίνεται μπροστα στο πανεπιστήμιο....δεν έχει ψήφους....
Τώρα δεν υπάρχει 'γενικό καλό', υπάρχει το 'καλό' των blue or green tooth συμβούλων....ή του φίλου του μπατζανάκη της συμπεθέρας που είναι Δημ. σύμβουλος...
Τα βάζουν οι μανάβηδες με τους πολίτες και αντίστροφα...και κάποιοι άλλοι κάνουν την 'δουλειά' τους αδιαφορώντας για το 'γενικό καλό' και κοιτώντας μόνο την ησυχία τους και τα 'ψηφαλάκια' τους...βλ. Πελατεία...
Αν ήταν στο χέρι των Δημοτικών αρχόντων θα τις καταργούσαν τις Λαϊκές...αλλά βλέπετε είναι και πολλά τα λεφτουδάκια που παίρνουν, για να καθαρίσουν τους δρόμους, είναι και το 'πολιτικό κόστος' που δεν θέλουν να αναλάβουν από αυτούς που στηρίζουν τον θεσμό των Λαϊκών αγορών...
Γενικά όμως θα συμφωνήσω με όλα τα προαναφερθέντα, θετικά και ανρητικά και ειδικά με τον professeur, ο οποίος φαίνεται να το κατέχει το 'άθλημα'....
Επαναλαμβάνω το αρχικό: Μην πέφτουμε θύματα του 'ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ' -
λοιπον παιδες αυτο που βιωσα χτες το πρωι στην φιλοθεη δεν προκειται να το ξαναδειτε ποτε στην ζωη σας!
ειμαι σε ενα καθετο δρομο της καποδιστριου και στα 100 μετρα εχει φαναρι για να βγω σε αυτην.μπροστα μου ταριφας 45-50 χρονων με μερκεντε 250 200-2003 μοντελο.τσουλαμε σιγα σιγα προς το φαναρι.ο ταριφας παταει φρενο,τραβαει χειροφρενο και βγαινει εξω με ηρεμες κινησεις.
χμμ λεω θα παει στο πορτ μπαγκαζ να παρει τιποτα.αμ δε!παει στο διαχωριστικο του δρομου σκυβει και σηκωνει ενα μεγαλο πλαστικο κυπελο του φραπε.λεω τι διατανο κανει!!
και ναι κυριες και κυριοι περπαταει παει απο την αλλη πλευρα του αυτοκινητου,ειχε ενα καδο πιο περα,ξαναεσκυψε επιασε ενα πεταμενο χαρτι που ηταν μπροστα στο καδο και μαζι με το φραπε τα πεταξε μεσα.γυρναει προς το αμαξι του εγω να τον κοιταω καπως ετσι και μου λεει:
'ειμαι οικολογος τι να κανουμε!'του απαντησα 'καλα κανεις'!και φυγαμε...
-
-
πώς και δεν είχε υβριδικό ταξί?
-
ο ανθρωπος ειναι αλλου...
αυτα ειναι....
-
@ Professeur σε όσα έγραψες υπάρχει αντίλογος, αλλά θα σταθώ μόνο στη φράση σου *'ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθεί' *, με την οποία συμφωνώ. Πρέπει όμως να γίνει προσπάθεια να βελτιωθεί η λαϊκή αγορά για καλό όλων και αγοραστών και παραγωγών - πωλητών.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]