-
100% φαίνεται γιατί τα ραντάρ φωτογραφίζουν και σε υπέρυθρο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
100% φαίνεται γιατί τα ραντάρ φωτογραφίζουν και σε υπέρυθρο.Άσχετο, την λακκούβα σου την έφτιαξες;
-
Οχι ακόμα, έχει πάρει κ στο νεύρο και θέλει να το πάω σε λαμαρινά. Εχεις υπόψιν κάποιο να το κάνει αυθημερόν;
-
Μπα...
Δοκιμάσες αυτό που σου είπα; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
^^ Τι είναι τόσο αστείο;
ποσους ξερεις εσυ με ηλεκτρικα αυτοκινητα στην Αθηνα, οπου μαλιστα θα βολευε να τα αφησουν καπου να φορτισουν για 6 ωρες?
αλλά ευκαιρίας δοθείσης
**Στο ρελαντί η ζήτηση για ηλεκτρικό αυτοκίνητο **
Τελευταία έρευνα της Deloitte δείχνει ότι απέχουμε αρκετά ακόμα από την εποχή της μαζικής χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων. Σύμφωνα με τη μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 4.760 Ευρωπαίοι από επτά χώρες (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο), μόνο το 16% των καταναλωτών θεωρεί πιθανό να συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωτοπόρων που θα υιοθετήσουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία, ενώ το 53% υποστηρίζει ότι «ενδέχεται να το σκεφτεί».
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22161&subid=2&pubid=61443019 -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ταξικότητα.. -
Ήμουνα 20m μακριά όταν έπεσε

-
Τί είναι αυτό, Κεραμίδι?
-
μοιαζει με κομματι μαρμαρου
-
Ο ΜΙ ΤΖΙ ΤΟ καημένο το Zafira...
-
Αυτό με το μάρμαρο συνηθισμένο. Μου έχει τύχει 2 φορές μέχρι τώρα και ήμουν τυχερός:
-
Γείτονας ανεβάζει πλακάκια από ισόγειο ταράτσα. Η γυναίκα του, παίρνει μία δόση (όσα μπορούσε να κρατήσει), τα βάζει πάνω στο κάγκελο της ταράτσας και... φυσάει ο αέρας, φεύγουν τα πλακάκια και μου παίρνουν την πίσω δεξιά πόρτα πάνω και κάτω από το πλαίσιο του παραθύρου, την κολώνα, πάνω από το πλαίσιο και ανάμεσα στις ράγες για σχάρα και την πόρτα, τον ουρανό μπροστά, αριστερό φτερό μπροστά και πίσω δεξί φτερό. Οικονομικές τιμές, το έφτιαξα με 350€ στον τύπο στην Πέτρου Ράλλη που δεν έδωσε και απόδειξη (έδωσε 70€ για βάψιμο προφυλακτήρα) ο οποίος και μου έσπασε το πλαϊνό προστατευτικό της πίσω πόρτας.
-
Από τη διπλανή πολυκατοικία έχουν παιδικό πάρτυ (με ούζα μάλλον). Κάποιος έρχεται στο τσακίρ κέφι, πετάει ένα ποτήρι Coca Cola (εκείνα τα παλιά που είχαν μπάλα στο πάνω μέρος) από το παράθυρο και αυτό προσγειώνεται στο πίσω παρπρίζ του Astra. Σχίζει κουκούλα, τζάμι, μεμβράνη και σφηνώνεται στην απέναντι γωνία. Καθαρά φαινόταν από πού είχε εκτοξευτεί. 70€ η κουκούλα + 70€ η μεμβράνη + 30€ η τοποθέτηση το τζάμι στην αντιπροσωπεία γιατί η Car Glass έβαζε Armor plate ή κάπως έτσι και όχι το μαμά Pilkington.
Περιττό να αναφέρω ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν πλήρωσε ούτε 1€ έτσι για το καλό. Φυσικά, η τύπισσα που έκανε το πάρτυ με τα ούζα την έχει πληρώσει μέχρι τώρα γιατί όποτε την πετυχαίνω με το παιδί στο δρόμο την καταβρέχω είτε με το λάστιχο όταν πλένω το αμάξι, είτε με σπινάρισμα όταν έχει νερά. Μέχρι να παραδεχτεί ότι έκανε ζημιά.
Βασικά, το λάθος έγινε γιατί δεν ήμουν εκεί όταν έγινε η ζημιά. Αν ήμουν εκεί, πολύ απλά θα δήλωνα στην ΕΛΑΣ ότι είδα κάποιον από αυτόν τον όροφο να μου πετάει ποτήρι σκοπίμως γιατί είχαμε κόντρα με το παρκάρισμα στη γειτονιά (ψέμα γιατί ένα παπάκι έχει αυτή, αλλά δεν πειράζει). Τους μαζεύει για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παίρνει τα δακτυλικά από ποτήρι και καλεσμένους και τελειώνουμε. Αλλά είπαμε, ήμουν βόλτα και τα ανέλαβαν οι γονείς που είναι πιο συγκαταβατικοί...
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Φυσικά, η τύπισσα που έκανε το πάρτυ με τα ούζα την έχει πληρώσει μέχρι τώρα γιατί όποτε την πετυχαίνω με το παιδί στο δρόμο την καταβρέχω είτε με το λάστιχο όταν πλένω το αμάξι, είτε με σπινάρισμα όταν έχει νερά. Μέχρι να παραδεχτεί ότι έκανε ζημιά.Η φάση δηλαδή είναι κάπως έτσι:
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φυσικά, η τύπισσα που έκανε το πάρτυ με τα ούζα την έχει πληρώσει μέχρι τώρα γιατί όποτε την πετυχαίνω με το παιδί στο δρόμο την καταβρέχω είτε με το λάστιχο όταν πλένω το αμάξι, είτε με σπινάρισμα όταν έχει νερά. Μέχρι να παραδεχτεί ότι έκανε ζημιά.
Η φάση δηλαδή είναι κάπως έτσι:
Mας κατέστρεψες πρωινιάτικα!
-
Αν και αυτές που έχει το βίντεο δεν είναι ό,τι καλύτερο, η τύπισσα στη γειτονιά μου είναι τελείως διαφορετική. Είναι κλασσική περίπτωση Κερατσινιώτικης 'γκόμενας'. Βρωμιάρα, ξεκ...αρα, ξεπατοκαλάθα ένα πράγμα. Για ξύλο, για μπουνιές, για βίαια πράγματα. Τέτοιο στυλ γυναίκας είναι και αυτό φαίνεται από την 1η στιγμή που θα δεις τη φάτσα της. Αν τη γνωρίσεις κιόλας, τότε, επιβεβαιώνεσαι 100% στην αρχική σου εντύπωση.
Ευχαριστώ.
- Συγγνώμη για το ύφος και το λεξιλόγιο του post, αλλά δεν μπορώ να τα περιγράψω διαφορετικά. Τουλάχιστον καταλαβαίνουν μερικοί ότι μπορώ να είμαι και διαφορετικός, πιο κοντά στην πιάτσα δηλαδή...
-
ξεπατοκαλάθα ?????
Αυτή που ξεπατώνει τα καλάθια ??
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
ξεπατοκαλάθα ?????Αυτή που ξεπατώνει τα καλάθια ??
Ειναι λογια της πιατσας αυτα που εσυ δεν την κατεχεις.Στην γωνια σου γρηγορα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ξεπατοκαλάθα ?????
Αυτή που ξεπατώνει τα καλάθια ??
Ειναι λογια της πιατσας αυτα που εσυ δεν την κατεχεις.Στην γωνια σου γρηγορα.
-
.... ναι , και εκεί κάπου κολλάει και η φράση για σκίσιμο και πάτο....
-
Αυτό που έπεσε μάρμαρο ήταν.

Έκαναν κάποια ανακαίνιση, κάτι τέτοιο, υπήρχαν εξουθενωμένα μαστόρια κάτω σε τέτοια φάση
.Εγώ πέρασα, έβγαλα τη φωτογραφία μου και αναχώρησα, γιατί έχουμε-και-εργασία-να-παραδώσουμε-κύριος. Αργότερα φρίκαρα.
Πιπίνε
-
Έπεσε μαζί με τα βελάκια;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]