-
Fiesta ST μπλε σκούρο με πινακίδες ΕΕΜ: χίλια μπράβο στην ευγένεια του παιδιου, είχε πάει κατά λάθος σε αριστερή στροφή στην Εγνατία και επειδή ήμασταν πρώτοι στο φανάρι ζήτησε να μας κόψει
Φίλε αν διαβάζεις
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1231304/
Περιγραφή...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1231304/Περιγραφή...
Γειά σου ρε Τρύφωνα ερωτύλε !!!!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1231304/Περιγραφή...
Δεν ταιριαζει βεβαια εδω αλλα
einai antika-silektiko aftokinito k poli mounopagida..
-
Εντωμεταξύ κάνει μπαμ ότι οι φώτος είναι screenshots. Από κανένα ντοκυμαντέρ θα τις τράβηξε.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Εντωμεταξύ κάνει μπαμ ότι οι φώτος είναι screenshots.+1000000
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1231304/
Περιγραφή...
Δεν ταιριαζει βεβαια εδω αλλα
einai antika-silektiko aftokinito k poli mounopagida..
Όντως αλλά δεν ήξερα που αλλού να το βάλω...
-
Όταν λέω εγώ οτι τσάμπα ασχολείστε με το car.gr και τις τρολλιές του καθενός...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Mα copen? Ντεκαντάνς! Να ταν κανένα καλό...Χα!!! το ειχα δει το 2008 στο Abu Dhabi εξω απο το Meridien... ηταν βραδυ και δεν εβγαλα φωτο.. αλλα το εψαξα καλα σαν δουλεια και ηταν πολυ καλη ομολογω... δεν το ξαναειδα και μαλλον του εβγαλε το αυτοκολλητο...
-
Εγώ στην φωτο βλέπω πάντως όχι και τόσο καλή δουλειά εκτός αν έτσι μπαίνει το αυτοκόλλητο. Σε ένα σημείο προς στο τέλος του φτερού (στο σημείο κοντά στο φανάρι) πρέπει να το έχουν κόψει αφού διακόπτεται το καρό ενώ έπρεπε απλώς να είναι παραμορφωμένο ή τραβηγμένο για να πάρει την κλίση της λαμαρίνας.
Τεσπα. Αν δεν το είχε στα φανάρια και επάνω στο παρμπρίζ θα το έλεγα και όμορφο! -
Το παρακάτω περιστατικό εντάσσεται στα πιο απίθανα που έχω ακούσει στος ελληνικούς δρόμους.
Πάτρα, Σάββατο 05/03, γύρω στις 10:45 το πρωΐ. εκείνη την ώρα κάποιος υπάλληλος του δήμου ενεργοποίησε τα μεγάφωνα για να βάλει καρναβαλική μουσική. Όμως,δεν είχε φροντίσει ν' ανοίξει νωρίτερα τον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να μεταδοθεί ζωντανά σε όλη την πόλη ο ήχος που κάνουν τα Windows όταν ανοίγουν... -
Σήμανε έτσι την ΕΝΑΡΞΗ του καρναβαλιού.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Χαχαχα ένα ολόιδιο ήταν πριν κανα μήνα στο Π. Φάληρο.
(το.. Copen ) -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Χαχαχα ένα ολόιδιο ήταν πριν κανα μήνα στο Π. Φάληρο.
(το.. Copen )ωραιότατες πλούσιες καμπύλες, και όμορφο προσωπάκι...ρωσικής προελεύσεως?
-
Δεν ξερω που να πω τον πονο μου... χθες με τον αερα επεσε δενδρο πανω στο μπροστινο καπο της Λαντσια Καππα που εχει η οικογενεια, εξω απο το σπιτι μου... μπελας και γραφειοκρατεια.... ευτυχως ηταν ασφαλισμενη για Θεομηνιες....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν ξερω που να πω τον πονο μου... χθες με τον αερα επεσε δενδρο πανω στο μπροστινο καπο της Λαντσια Καππα που εχει η οικογενεια, εξω απο το σπιτι μου... μπελας και γραφειοκρατεια.... ευτυχως ηταν ασφαλισμενη για Θεομηνιες....Συμβαίνουν αυτά φίλε! Την υγεια μας να εχουμε να πληρώνουμε ασφάλεια.
Και στο διπλανόμ ου οικόπεδο έπεσε ένα δέντρο πάνω σε ένα ιστορικο 2cv που το είχε τζιτζι -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν ξερω που να πω τον πονο μου... χθες με τον αερα επεσε δενδρο πανω στο μπροστινο καπο της Λαντσια Καππα που εχει η οικογενεια, εξω απο το σπιτι μου... μπελας και γραφειοκρατεια.... ευτυχως ηταν ασφαλισμενη για Θεομηνιες....
Συμβαίνουν αυτά φίλε! Την υγεια μας να εχουμε να πληρώνουμε ασφάλεια.
Και στο διπλανόμ ου οικόπεδο έπεσε ένα δέντρο πάνω σε ένα ιστορικο 2cv που το είχε τζιτζικριμα... ειδικα με τετοια οχηματα... για μενα το καπο... θελει φτιαξιμο...- αλλαγη, και δεν ανοιγει να δουμε μεσα τι γινεται?? Ομως παιρνει μπρος και ετσι η γυναικα μου πηγε δουλεια με αυτο..... δεν ειδε και ζουμια κατω... οποτε μενει να παει στο φαναρτζη...
-
Περαστικά
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν ξερω που να πω τον πονο μου... χθες με τον αερα επεσε δενδρο πανω στο μπροστινο καπο της Λαντσια Καππα που εχει η οικογενεια, εξω απο το σπιτι μου... μπελας και γραφειοκρατεια.... ευτυχως ηταν ασφαλισμενη για Θεομηνιες....κι εμένα ένα τεράστιο κλωνάρι όταν το είδα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.
ευτυχώς μου άφησε ένα μικρό βαθουλωματάκι στο δεξιό φτερό το οποίο θα λύσω τον θόλο ή το ίδιο το φτερό και θα το ισιώσω. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κι εμένα ένα τεράστιο κλωνάρι όταν το είδα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό.
ευτυχώς μου άφησε ένα μικρό βαθουλωματάκι στο δεξιό φτερό το οποίο θα λύσω τον θόλο ή το ίδιο το φτερό και θα το ισιώσω.Μην δοκιμάζεις με χτύπημα.Αν δεν είναι μεγάλο καλύτερα πάνε σ ένα λαμαρινά να στο κάνει με κάτι βεντούζες που έχουν.
Καλύτερα πάνω στο αυτοκίνητο παρά σε κανένα κεφάλι.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]