-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
:offtopicviii:
Δεν ήξερα ότι είναι τόσο περιζήτητες οι ζάντες μας...
angel είσαι mac gamer ε?
Τι εννοείς;
-
Αααα, τότε αν με το mac εννοείς τα γνωστά Apple Mac, όχι.
Έχω όλα τα άλλα εκτός από mac.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αααα, τότε αν με το mac εννοείς τα γνωστά Apple Mac, όχι.Έχω όλα τα άλλα εκτός από mac.
Οκ απλα είναι από τα λίγα παιχνίδια στα mac και ψιλοπροωθήθηκε. Αλλά βλέπω τώρα ότι βγαίνει και σε άλλα μηχανήματα.
Εκτός αν είναι τυχαία η επιλογή του avatar. -
Η επιλογή δεν είναι τυχαία.
Το έχω λιώσει στο PS3.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Χρηστης του puntoclub.gr βρηκε σημερα το αμαξι του σε αυτη την κατασταση...
Οι ζαντες (που λειπουν απο τη φωτο) ηταν οι εργοστασιακες του sporting.
Tι να πεις...Mα τι ζώα! Ελπίζω να μην του έκαναν και ζημιά.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Χρηστης του puntoclub.gr βρηκε σημερα το αμαξι του σε αυτη την κατασταση...
Οι ζαντες (που λειπουν απο τη φωτο) ηταν οι εργοστασιακες του sporting.
Tι να πεις...Mα τι ζώα! Ελπίζω να μην του έκαναν και ζημιά.
λογικα εκαναν.
γιατι συνήθως λυνουν τα μπουλονια και αφηνουν το αμαξι να πεσει πανω στους τακους... αφου δεν ειχε τακους.... εσκασε με σαζμαν, καρτερ, δισκοπλακες και τα πισω ακρα κατω.... -
Το Πούντο δεν ήταν στο δρόμο έξω,έτσι;Σε πυλωτή μέσα κάθησαν και έκαναν τη δουλειά;;;
-
Σε πυλωτες τις κανουν τα παλιο μ@$@#$#@ που δε φαινονται!! με τις μηχανες να δεις τι γινεται
-
Καλά, έσκασε το αμάξι κάτω (μάλλον 4 φορές στη σειρά) και δεν άκουσε κανένας τίποτα ;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλά, έσκασε το αμάξι κάτω (μάλλον 4 φορές στη σειρά) και δεν άκουσε κανένας τίποτα ;;;Το πιο πιθανο ειναι να χρησιμοποιηθηκε ο, γνωστος απο τα βουλκανιζατερ, γρυλος με ροδακια...
Ξεβιδωσαν τις ζαντες με το αμαξι κατω, σηκωσαν το πισω μερος με το γρυλλο, πηραν τις ζαντες, αφησαν το αμαξι να πεσει 'μαλακα' και υστερα προσχωρησαν στο μπροστα μερος... Δε νομιζω να ηταν μονο 1-2 ατομα... -
Δεν μπόρεσα να το φωτογραφίσω, αλλά χτες το μεσημέρι στην Α.Ο. πέτυχα COPEN βαμμένο στα χρώματα της Bureberry ...α ρε νεοέλληνα ....
-
Mα copen? Ντεκαντάνς! Να ταν κανένα καλό...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Mα copen? Ντεκαντάνς! Να ταν κανένα καλό...quattroporte
-
αραβας ε? ...αναμενόμενο....
-
Ο χρήστης dragoumanos έγραψε:
Δεν μπόρεσα να το φωτογραφίσω, αλλά χτες το μεσημέρι στην Α.Ο. πέτυχα COPEN βαμμένο στα χρώματα της Bureberry ...α ρε νεοέλληνα ....
-
Κωλοδουλεια...
-
Απ' ότι βλέπω στο νετ έχουν υπάρξει αρκετά Burberries' cars!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μανουλα μ'....
-
Αν ήμουν πολύ μεθυσμένος αυτή θα ήταν ότι καλύτερο είχα πάρει - αλλά θα έπρεπε να μη την ξαναδώ, να έχω μόνο τις μεθυσμένες αναμνήσεις.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ολοκληρωμένο πακέτο απ'όλα έχει
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]