-
Βάλε εκείνο με τα στρινγκ
Όποιος έχει την φωτό ας κάνει τον κόπο να την ανεβάσει -
αυτή έψαχνα τώρα (δε τη βρήκα )
-

-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πείτε τι μήνυμα θέλετε ρε παιδιά και την επόμενη φορά που θ' ανέβω Εγνατία Οδό θα σας το φωτογραφίσω!
-

-
-
Είμαι στο κτηματολόγιο κοντά στο παράθυρο (6ος όροφος). Ξαφνικά ακούω κάποιον με τηλεβόα και θεϊκή βραχνιασμένη φωνή να βρίζει και κατακεραυνώνει δικαιοσύνη, κοινωνία και σύστημα. Βγάζω κεφάλα έξω από το τζάμι και βλέπω αγροτικό μισοδιαλυμένο να φέρει ελληνική σημαία τεράστια και ο θεός να ρίχνει αβέρτα μπινελίκια
-
Ου να μου χαθειτε ρε...
-
Το video ειναι τραβηγμενο σημερα το απογευματακι στην τσιμισκη δυστυχως τον επιασα τον τυπο οταν σταματησανε τα αυτοκινητα στο φαναρι αυτος περπατουσε αναμεσα στα αυτοκινητα φαινεται αρχισε η κριση να χτυπαει κατακουτελα
http://yfrog.com/4jimg0244z -
Κοιταξτε τι ειδα στη Κηφισιας στο υψος του ψυχικου...

-
Πάλι καλά. Θα μπορούσε να πει: 'Άννα στρίψε και φέρε ψωμί, φέτα, κεράσια και Ava'.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Πάλι καλά. Θα μπορούσε να πει: 'Άννα στρίψε και φέρε ψωμί, φέτα, κεράσια και βαζελίνη'.fixed
-
Ακόμα καλύτερα , κάποιος καλοθελητής να τα συμπληρώσει απο κάτω .....
-
-
παρε γερμανικό να βρεις την ησυχία σου:

-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είμαι στο κτηματολόγιο κοντά στο παράθυρο (6ος όροφος). Ξαφνικά ακούω κάποιον με τηλεβόα και θεϊκή βραχνιασμένη φωνή να βρίζει και κατακεραυνώνει δικαιοσύνη, κοινωνία και σύστημα. Βγάζω κεφάλα έξω από το τζάμι και βλέπω αγροτικό μισοδιαλυμένο να φέρει ελληνική σημαία τεράστια και ο θεός να ρίχνει αβέρτα μπινελίκιαΆσε με να μαντέψω: στη Βέροια...???
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
δεν βλεπω καλα ! αληθεια !
μαμιουντε μες τον δρομο ? -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:

μαμιουντε μες τον δρομο ?Όχι ρε φίλε, απλά σπρώχνουν την merc.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:

μαμιουντε μες τον δρομο ?Όχι ρε φίλε, απλά σπρώχνουν την merc.
Μαμιούντε δηλαδή
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]