-
Ειδα ζευγαρι μεσηλικων πανω σε παπακι με τη γυναικα πισω να κραταει και να σερνει το καροτσι λαικης. Μου φανηκε modified μαλιστα το καροτσακι με μεγαλυτερες ροδες.
-
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ειδα ζευγαρι μεσηλικων πανω σε παπακι με τη γυναικα πισω να κραταει και να σερνει το καροτσι λαικης. Μου φανηκε modified μαλιστα το καροτσακι με μεγαλυτερες ροδες.Σωστός ο μπάρμπας, για καλύτερη ευστάθεια του ''συρμού'' σε μεγαλύτερες ταχύτητες!
-
-

Μπαλόνια κανείς? -
Σημερα το πρωι στην ΕΟ Κορινθου Αθηνας ολα τα αυτοκίνητα κινουνταν στην μεσαία και δεξια λωριδα κυκλοφορίας.
Ειναι πολύ απίθανο για να ειναι αληθινό!
Μάλλον διαβάζουν πολλοί τελικα αυτα που γραφουμε εδω μέσα. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σημερα το πρωι στην ΕΟ Κορινθου Αθηνας ολα τα αυτοκίνητα κινουνταν στην μεσαία και δεξια λωριδα κυκλοφορίας.
Ειναι πολύ απίθανο για να ειναι αληθινό!
Μάλλον διαβάζουν πολλοί τελικα αυτα που γραφουμε εδω μέσα.Το επόμενο βήμα είναι ο κόσμος να πηγαίνει σε βελτιωτικούς οίκους και αντί να ζητάει tuning να ζητάει detuning για επίτευξη χαμηλότερης μέσης κατανάλωσης
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το επόμενο βήμα είναι ο κόσμος να πηγαίνει σε βελτιωτικούς οίκους και αντί να ζητάει tuning να ζητάει detuning για επίτευξη χαμηλότερης μέσης κατανάλωσης
το επόμενο βήμα είναι να πάρουμε όλοι diesel προς τιμή του Πουντολόρδου
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Το επόμενο βήμα είναι ο κόσμος να πηγαίνει σε βελτιωτικούς οίκους και αντί να ζητάει tuning να ζητάει detuning για επίτευξη χαμηλότερης μέσης κατανάλωσης
το επόμενο βήμα είναι να πάρουμε όλοι diesel προς τιμή του Πουντολόρδου
LPG.... 0.70ευ το λιτρο!
Αν δουλευεις μονο με αεριο, το μοτερ απο σερβις σε σερβις μενει πεντακαθαρο, λειτουργει καλυτερα, γιατι το αεριο καιγεται διαφορετικα -καλυτερα- απ οτι η βενζινη.
Το μονο κακο ειναι η φιαλη που πρεπει να χεις στο αμαξι. -
Συνέβη τώρα: γείτονας πάει να πάρει την 159 του να πάει στη δουλειά. Βλέπει το πίσω δεξί λάστιχο πίτα. Κοντοστέκεται, κοιτάζει την κατάσταση και των άλλων τριών ελαστικών, βγάζει το σακάκι του...
... μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει οδηγώντας.
-
Το έχω κάνει κι εγώ , γιατί το βενζινάδικο για να βάλω αέρα και να με κρατήσει ως το βουλκανιζατέρ απέχει 300 μέτρα. Ντεν μπειράζει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το έχω κάνει κι εγώ , γιατί το βενζινάδικο για να βάλω αέρα και να με κρατήσει ως το βουλκανιζατέρ απέχει 300 μέτρα. Ντεν μπειράζει.Σιγα,σιγα με τα αλαρμ αναμμενα,κανενα προβλημα για απλη προκα γιατι αν ειναι καποιο σχισιμο μαλλον θα χρειαστει νεο λαστιχο.
-
Αν ειναι τελειως ξεφουσκωτο το λαστιχο υπαρχει κινδυνος να φαγωθει εσωτερικα και να αχρηστευθει αν 'περπατησει'.Αν ειναι τοσο κοντα το βενζιναδικο και δεν εχεις τσακωθει μαζι του πας και του ζητας το βαρελακι και το φουσκωνεις χωρις να μετακινησεις το αμαξι.
-
Ο χρήστης ambient έγραψε:

Μπαλόνια κανείς? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ειναι τελειως ξεφουσκωτο το λαστιχο υπαρχει κινδυνος να φαγωθει εσωτερικα και να αχρηστευθει αν 'περπατησει'.Αν ειναι τοσο κοντα το βενζιναδικο και δεν εχεις τσακωθει μαζι του πας και του ζητας το βαρελακι και το φουσκωνεις χωρις να μετακινησεις το αμαξι.Έχω καιρό να δω βενζινάδικο με βαρελάκι πλάκα πλάκα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ειναι τελειως ξεφουσκωτο το λαστιχο υπαρχει κινδυνος να φαγωθει εσωτερικα και να αχρηστευθει αν 'περπατησει'.Αν ειναι τοσο κοντα το βενζιναδικο και δεν εχεις τσακωθει μαζι του πας και του ζητας το βαρελακι και το φουσκωνεις χωρις να μετακινησεις το αμαξι.Δεν θα μου το έδινε, γιατί δεν είμαι πελάτης του αφού είναι ακριβός.
Γκαντεμολάστιχο πάντως, έχει τρυπήσει 1 φορά από μεγάλο συρραπτικό, πάω, μου το φτιάχνουν και την άλλη μέρα ξαναχάνει αέρα. Ξαναπάω, βλέπει ότι υπήρχε και δεύτερη τρύπα που δεν την είχε δει την πρώτη φορά. Το φτιάχνει πάλι.
Μετά από 6 μήνες πάλι ξεφούσκωσε, από καρφί. Τρίτη φορά βουλκανιζατέρ στο ίδιο ελαστικό. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Συνέβη τώρα: γείτονας πάει να πάρει την 159 του να πάει στη δουλειά. Βλέπει το πίσω δεξί λάστιχο πίτα. Κοντοστέκεται, κοιτάζει την κατάσταση και των άλλων τριών ελαστικών, βγάζει το σακάκι του...... μπαίνει στο αυτοκίνητο και φεύγει οδηγώντας.
Το Σαββατο που μας περασε, στο Π.Φαληρο.
Σταματαω στην Αγ.Βαρβαρας να παρω τσιγαρα.
Οπως περναω το δρομο απεναντι ακουω κατι να ρχεται και να κανει πολυ περιεργη φασαρια. Κοντοστκομαι και περιμενω. Περναει απο μπροστα μου, μετα απο λιγο, ενα Citroen C3 με τον πισω λαστιχο κομματια!
Ειχε τεμαχιαστει, εβρησκε σε θολο.... δεν εβρησκε... τα κομματια χτυπουσαν το θολο και τις λαμαρινες του φτερου εξωτερικα και το αμαξι παταγε πανω στη ζαντα....
Και ο οδιγος χαλαρος, εστριψε απο την Αμφιθεας για Αγιας Βαρβαρας, οπου τον πετυχα κ εγω και συνεχισε να ανηφοριζει, σαν να μη τρεχει τιποτα....
WTF??? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω καιρό να δω βενζινάδικο με βαρελάκι πλάκα πλάκα...Το Ελίν στη Πλαστήρα έχει.
Όσο για το λάστιχο, τόσο δύσκολο είναι πια να βάλει τη ρεζέρβα;
-
Αμα εσυ ξεκιναγες κουστουματος για την δουλεια, ανακαλυπτες το λαστιχο, κ ηξερες οτι καποιες 100αδες μετρα πιο κατω εχει βενζιναδικο, θα καθοσουν να αλλαζεις ρεζερβα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα εσυ ξεκιναγες κουστουματος για την δουλεια, ανακαλυπτες το λαστιχο, κ ηξερες οτι καποιες 100αδες μετρα πιο κατω εχει βενζιναδικο, θα καθοσουν να αλλαζεις ρεζερβα?Υπάρχει η οδική βοήθεια ... εγώ και με πιτζάμες (και με κουστούμι) την έχω καλέσει και μου άλλαξαν λάστιχο!
Μια τέτοια περίπτωση πάντως θα μου έβαζε ιδέες για το πόσο τακτικός και σοβαρός είναι ο οδηγός του ... ακόμα και αν έχει ρεζέρβα!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]