-
Ως συνήθως η μέση άποψη είναι και η σωστή ...
- Δεν μπορεί να οδηγάς συνέχεια στο όριο και στο αντίθετο ρεύμα γιατί θα έρθει κάποτε κάποιος από απέναντι!!!!! Αν θυμάσαι η συζήτηση ξεκίνησε γιατί ήσουν στα Λιμανάκια και πηγαίνατε προφυλακτήρες με τον πιτσιρικά right ?
- Δεν μπορείς να οδηγάς συνέχεια σε ορεινή διαδρομή με στροφιλίκια αυστηρά στο ρεύμα σου χωρίς να βγαίνεις και ελάχιστα στο άλλο και πατάς την γραμμή γιατί θα βγάλεις τα σωθικά σου οπώς πολύ σωστά είπες .
Υ.Γ. Το + 40 με 50 από το όριο σε ορεινή διαδρομή (δηλαδή 100 με 110 σωστά ? )για εμένα τουλάχιστον είναι πάρα πολύ και δεν πιστεύω ότι με οποιαδήποτε γραμμή να είναι άνετο για τους επιβάτες, σε τέτοιες ταχύτητες ξεφεύγουμε, πάλι κατά την άποψη μου , από τα όρια της βόλτας - ταξιδιού και αγγίζουμε τα όρια του σπορ, το οποίο πρέπει να γίνεται υπό ορισμένες και ελεγχόμενες συνθήκες ....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απ οσο καταβα λες πως αν εχεις πληρη ορατοτητα και να μπεις κανονικα στο αντιθετο ρευμα και να συνεχισεις εκει δεν υπαρχει καποιο προβλημα,ετσι δεν ειναι????
Κ λοιποι που φριξατε:
Οπως σας εγραψαν κ ΠΟΛΛΟΙ αλλοι, ναι οταν εχω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ορατοτητα (πχ ΑΡΚΕΤΕΣ στροφες απο Αραχωβα μεχρι Γαλαξιδι αλλα κ 2 πολυ συγκεκριμενες στα Λιμανακια), ΦΥΣΙΚΑ κ θα γραψω οποιαδηποτε διαγραμμιση στα cojones μου κ θα χρησιμοποιησω ολο το πλατος του δρομου μπαινοντας φουλ αντιθετο ρευμα. Κ το εχω κανει κ με περιπολικο απο πισω μου.
Ποιος σου ειπε οτι εφριξα???Διαβασα στα γρηγορα ολα τα κατεβατα που γραψαν και εκανα την ερωτηση να δω ανα καταλαβα καλα.Και γω πολλες φορες αυτο κανω.
-
Διαγράφεται...
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Θα μπορούσα να σου δείξω σημεία που γίνεται άνετα, αλλά δε θέλω γιατί θα πάνε να στήσουν κάμερες. Τι να κάνω; Από την εποχή του bloka, όταν γράφω κάτι, αμέσως η ΕΛΑΣ πάει και κάνει το ανάποδο από αυτό που έχω γράψει (βλ. ΚΟΚ και ανιχνευτές, ΚΟΚ και φιμέ που έχουν ξεφτιλιστεί με τα ΦΕΚ τα αντίθετα του ΚΟΚ κτλ) γιατί ξέρει ότι θα βγάλει χρήματα μιας και μέχρι τότε κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Ευχαριστώ.
Η ΕΛΑΣ διαβάζει forum και η 'πολιτική' της ορίζεται από τα Post κάποιου ή κάποιων ?
OK άποψη σου και άποψη μου , το σταματάω εδώ γιατι είμαστε πολυ Οut of topic .... και γιατι δεν θέλω να
-
Διαγράφεται...
-
Αν γράψει κάποιος πχ ότι 'πηγαίνω στην τάδε οδό και τρέχω γιατί δεν έχει αστυνομία', θεωρείς ότι μέσα στο επόμενο διάστημα δε θα δοθεί διαταγή να συμπεριλάβουν το δρόμο αυτό στην περιπολία τους για να επιβεβαιώσουν το γεγονός; Σκέψου να το γράψω εγώ τι έχει να γίνει δηλαδή.
Αυτόματα πως γίνεται δλδ να παρακολουθούν κάποιους, σε όλα τα forum ???
Είσαι σίγουρος ότι σε παρακολουθούν ??
-
-
Οβερ εντ αουτ που λένε και στο χωριό μου, το κόβω .....
-
(συνεχάτε, μου φτιάχνετε το κέφι!)
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol:(συνεχάτε, μου φτιάχνετε το κέφι!)
Τώρα που ο πατρινός τα χάλασε με τον Λιακό, ε;;;; Σε νιώθω...
-
Διαγράφεται...
-
Οβερ εντ αουτ που λένε και στο χωριό μου, το κόβω .....
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Αν γράψει κάποιος πχ ότι 'πηγαίνω στην τάδε οδό και τρέχω γιατί δεν έχει αστυνομία', θεωρείς ότι μέσα στο επόμενο διάστημα δε θα δοθεί διαταγή να συμπεριλάβουν το δρόμο αυτό στην περιπολία τους για να επιβεβαιώσουν το γεγονός; Σκέψου να το γράψω εγώ τι έχει να γίνει δηλαδή.
Οι πιο συχνές κόντρες γίνονται στα Οινόφυτα. (+αλ κάιντα, sex, drugs & rock n roll, χωρίς δίπλωμα, κλπ)
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
-
-
Διαγράφεται...
-
Διαγράφεται...
-
Διαγράφεται...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]