-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Γιατι ρε j.marr τι κακο ειπα δλδ? Ασχημη την ειπα ή την εβρισα?οχι ρε δεν είπα αυτό
απλά δεν ηξερα πως θα πάρει ο braker το σχόλιο με τους αερόσακους
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ναι.... μη χεσω....
το τρωκτικό είναι μαλάκες δεν τίθεται θέμα
αλλά θέλω να δω τι θα γράψει ο σκύλος
ο σκύλος είναι μεγάλος μπήχτης
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γιατι ρε j.marr τι κακο ειπα δλδ? Ασχημη την ειπα ή την εβρισα?
οχι ρε δεν είπα αυτό
απλά δεν ηξερα πως θα πάρει ο braker το σχόλιο με τους αερόσακους
μπα δεν κολλαω σε αυτα... οτι εχει ωραια βυζια ειπε.... που ειναι το κακο ;;; το ωραιο πρεπει να το θαυμαζουμε και να το λεμε...
-
Γιατί είμαι σίγουρος ότι μόνο ο σκύλος θα μπορούσε να το στήσει έτσι το σκηνικό;
Braker, δεν μπορείς να τους σκίσεις για τις μ@λακίες αυτές;
-
Tι σου ειναι αυτα τα σκυλια ρε γμτ.... για να φερουμε δλδ την γυναικα μας σε κανα meeting θα πρεπει να της φορεσουμε μπουρκα και να παμε τοιχο τοιχο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Braker, δεν μπορείς να τους σκίσεις για τις μ@λακίες αυτές;
οχι κανεις δεν μπορει να τους κανει τιποτα. ειναι blogspot και δεν υπαγεται στη ελληνικη νομοθεσια. και γενικα δεν υπαρχει νομικο πλαισιο γυρω απο τα blog.
το μονο που εκανα ηταν να απαντησω εδω
http://anagnostes-troktikou.blogspot.co ... rsche.html
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/porsche_28.html
**
Αυτην την καθηγητρια με το διπλο αεροσακο και την πορσε θελω **:inlove:ΥΓ. Ποσο τρομπες μπορει να ειναι που την λενε και καλα στην κοπελα για το αμαξι της, πρεπει να δωσει λογαριασμο δλδ αν ο αντρας της ή η οικογενεια της εχουν φραγκα ή αν κανει καλο κρεβατι και ο γκομενςο της της παιρνει οτι γουσταρει
εε τοσο τους κοβει... τι περιμενεις...
οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
...η κυρια της φωτο ειναι η γυναικα μου...
και μαλιστα την ειχαν ξαναβαλει στο τρωκτικο
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/bl ... _1481.html
epic moments
Φίλε μου συγνώμη αλλά όντως είναι επικά posts αυτά
-
Νταξ ρε ο Braker ειναι κυριλε παληκαρι, τον θυμαμαι απο το tfrc
Τεσπα, εγω παντως αν η γυναικα μου ηταν καθηγητρια σε γυμνασιο λυκειο δεν θα της εδινα τετοιο αμαξι να παει στην δουλεια, ολοι ξερουμε ποσο μαλακισμενα παιδακια υπάρχουν, και απο τα πρωτα πραγματα που κανουν ειναι να κανουν ζημια στο αμαξι του καθηγητη που τελειως αδικα τα αφησε μετεξεταστεους
-
tfrc.... τι μου θυμισες τωρα !!!
νταξ... το αμαξι ειναι για να το χαιρεσαι και να το βολταρεις οσο ποιο συχνα μπορεις... βεβαια στο σχολειο 2-3 φορες εχει παει με τη πορσε.. αλλα μαλλον ηταν αρκετες για να την σταμπαρουν... anyway.... κερασμενα !!! :-))))
-
Μη μασάς φίλε όλα είναι μέσα στη ζωή. Υγεία να έχουμε να περνάμε καλά
-
Σκυλε εισαι απο μονος σου ενα EPIC FAIL...μονο εσυ αγορινα μου μπορουσες..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
αυτη μπορεις να την βαλεις και στο viewtopic.php?f=5&t=13423
-
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί είμαι σίγουρος ότι μόνο ο σκύλος θα μπορούσε να το στήσει έτσι το σκηνικό;Braker, δεν μπορείς να τους σκίσεις για τις μ@λακίες αυτές;
δεν κάνανε και τίποτα το τραγικό
απλά το σχόλιό τους είναι παντελώς ηλίθιο
after all its the intrawebzzz
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παμπ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Selenia?
-
Τόσο (και περισσότερο) καπνίζει το αμάξι αν το βάλεις να ρουφάει λάδι στην εισαγωγή.
Παλιά (πριν τους καταλύτες) καθάριζα τον θάλαμο καύσης με λάδι και όχι με νερό αλλά το αμάξι ΚΑΠΝΙΖΕΙ.
-
Ετσι δουλευε και το smart
-
Audi Q7 με πιθανότατα ξεχασμένο ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού..
Χθες το βράδυ κατά της 10 και κάτι που πέρασα το βλέπω έτσι. Ξανα περνάω κατά της 12 παρά από το ίδιο σημείο και ήταν ακόμη εκεί έτσι. Ευτυχώς που δεν τον έπιασε καμιά βροχούλα να του τα κάνει όλα μούσκεμα. Βλέπω και την πόρτα όμως λίγο τσαλακωμένη δίπλα από το χερούλι, κοίταξα μπας και είχε τίποτα σπασμένα τζάμια μέσα, αλλά δεν είχε τίποτα. Οπότε μάλλον το ξέχασε..
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]