-
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Τη στιγμή που απομακρυνόμουν από το αυτοκίνητο πλησιάζει ένα 2ο πανομοιότυπο αυτοκίνητο (ανοιχτόχρωμο, μικρό κλπ) το οποίο είχε κάτι κοινό με το πρώτο αυτοκίνητο.... ακριβώς ίδιο αριθμό κυκλοφορίαςΑφού ξεπέρασα την αρχική έκπληξη κατάλαβα τι έκανε ο τύπος: Είχε μεταφέρει από 1 αυθεντική πινακίδα σε κάθε αυτοκίνητο (μια μπροστά, μια πίσω) και σε κάθε αμάξι για την άλλη που έλειπε είχε βάλει ψεύτικη, χωρίς σφραγίδα κλπ.
Λογικά κυκλοφορεί σαν κύριος και με τα 2.
Tι μου θύμησες τώρα... Ήμουν πολύ μικρός (κάτω από 10 - μιλάμε για τέλη δεκαετίας '80, κάπου 88-89, λίγο πριν γίνει ο περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη). Ανεβαίναμε με τους γονείς να πάε στο εξοχικό και ήμασταν στο ύψος του Τιτάν περίπου. Ήταν αρχές Αυγούστου, μόλις άρχιζαν οι άδειες.
Σε κάποια φάση παρατηρήσαμε δύο ίδια αυτοκίνητα (ίδιο χρώμα, μάρκα τα πάντα, απ' ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν Corolla), τα οποία ήταν φορτωμένα μέχρι τα μπούνια. Μιλάμε για πολύ πράγμα όμως. Παρατηρώντας προσεκτικότερα είδαμε ότι οι πινακίδες (τουλάχιστον πίσω) ήταν ίδιες επίσης!!!
Το θυμάμαι ακόμα γιατί μας είχε κάνει πολύ εντύπωση και το συζητούσαμε για ώρα μετά... Ποιος ξέρει τι να ήταν...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Tι μου θύμησες τώρα... Ήμουν πολύ μικρός (κάτω από 10 - μιλάμε για τέλη δεκαετίας '80, κάπου 88-89, λίγο πριν γίνει ο περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη). Ανεβαίναμε με τους γονείς να πάε στο εξοχικό και ήμασταν στο ύψος του Τιτάν περίπου. Ήταν αρχές Αυγούστου, μόλις άρχιζαν οι άδειες.
Σε κάποια φάση παρατηρήσαμε δύο ίδια αυτοκίνητα (ίδιο χρώμα, μάρκα τα πάντα, απ' ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν Corolla), τα οποία ήταν φορτωμένα μέχρι τα μπούνια. Μιλάμε για πολύ πράγμα όμως. Παρατηρώντας προσεκτικότερα είδαμε ότι οι πινακίδες (τουλάχιστον πίσω) ήταν ίδιες επίσης!!!
Το θυμάμαι ακόμα γιατί μας είχε κάνει πολύ εντύπωση και το συζητούσαμε για ώρα μετά... Ποιος ξέρει τι να ήταν...
Έκανε ο μπαμπάς μπροστά κανένα περίεργο τσιγαράκι?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έκανε ο μπαμπάς μπροστά κανένα περίεργο τσιγαράκι?
Ποτέ δεν κάπνισε κανείς μέσα σε αυτοκίνητο!
Όλων των ειδών τα τσιγάρα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το θυμάμαι ακόμα γιατί μας είχε κάνει πολύ εντύπωση και το συζητούσαμε για ώρα μετά... Ποιος ξέρει τι να ήταν...Έκανε ο μπαμπάς μπροστά κανένα περίεργο τσιγαράκι?
Μπορει να εφταιγε και η Αυγουστιατικη ζεστη... (για τις πινακιδες εννοω..)
Εκτος αν ηταν μαζι σας και η Λουκά, οποτε ηταν θαυμα! (η γνωστη θρησκόληπτη.... )
( Προφανως αστειευομαστε και δεν ειρωνευομαστε! ) -
Πριν λίγα λεπτά στο Auto Alter για το νέο Daihatsu Terios στα στοιχεία που είχε στο τέλος της δοκιμής: 1400cc turbo, 130HP, 190 τελική και 20.000 και κάτι € τιμή αγοράς!
Αυριο πάω να κλείσω δύο. Ενα κόκκινο για καθημερινές και ένα μαυρο για σαββατοκύριακα!
-
Τη Πεμπτη ή τη Τεταρτη ειδα Νισαν Sunny με ανοιχτο καπω ,κολλημενο στο παρ μπριζ,στη μεσαια λωριδα της περιφερειακης Υμητου.Του ανοιξε το καπω εν κινησει!
Απο καθαρη τυχη δεν εγινε καραμπολα,ειχε προλαβει και ο ανθρωπος να αναψει γρηγορα τα αλαρμ και πηγε γρηγορα στη ΛΕΑ με ανοιχτο καπω... -
Το έχει πάθει φίλη μου με ιμπιζα πριν 3-4 χρονια στην Λ.Βουλιαγμενης, εκτος τους οτι δεν προκάλεσε ατυχημα (πηγαινε με αρκετα), σταμάτησε στην ακρη το ασφαλισε (νομιζω την βοηθησε καποιος περαστικος) και γυρισε σπιτι. Το κακο ειναι οτι το καπο εκανε χτυπημα στον ουρανο οπως ανοιξε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το έχει πάθει φίλη μου με ιμπιζα πριν 3-4 χρονια στην Λ.Βουλιαγμενης, εκτος τους οτι δεν προκάλεσε ατυχημα (πηγαινε με αρκετα), σταμάτησε στην ακρη το ασφαλισε (νομιζω την βοηθησε καποιος περαστικος) και γυρισε σπιτι. Το κακο ειναι οτι το καπο εκανε χτυπημα στον ουρανο οπως ανοιξεΤρομαχτικό και σαν αίσθηση και σαν θέαμα μετά. Πριν χρόνια στο δρόμο της Χαλκιδικής είχε συμβεί μπροστά μου σε μια AlfaRomeo 145 με το αυτοκίνητο σπασμένο το παρμπριζ και σακατεμένη την οροφή και ... τον οδηγό να τρέμει!
-
ανάλογη περίπτωση που αντί για τυρόπιτα κρατούσε ολόκληρη ξύλινη σκάλα. Πήγαινε σαν ανεμοδούρι...
-
Τετράγωνη η τυρόπιτα; Να ξέρει από ποιά γωνία να ξεκινήσει να τρώει δλδ...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σκούτερ μεγάλου κυβισμού δεν κρατούσε ευθεία πορεία.....ο οδηγός έγερνε αριστερά διότι κρατούσε με το ώμο του το κινητό στο αυτί του.Οδηγούσε μόνο με το αριστερό χέρι διότι στο δεξί κρατούσε τεράστια ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑαντίστοιχη περίπτωση με σάντουιτς στο ένα χέρι και κοκακολα στο άλλο. με τους αγκώνες οδηγούσε (που λέει ο λόγος) όταν μάσαγε και δεν δάγκωνε.
τρελοί ρυθμοί ζωής που ούτε 5 λεπτά να φάει δεν κάθισε.
-
Τα περισσοτερα καπω ανοιγουν απο την μερια του τρομπετου κ οχι απο την μετωπη,φανταζομαι για λογους εργονομιας.
Γιατι η ασφαλεια ερχεται σε δευτερη μοιρα κ εργονομια σε πρωτη.
Υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που συντελουν στο οτι το εχουν υοθετησει ετσι? -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Τα περισσοτερα καπω ανοιγουν απο την μερια του τρομπετου κ οχι απο την μετωπη,φανταζομαι για λογους εργονομιας.
Γιατι η ασφαλεια ερχεται σε δευτερη μοιρα κ εργονομια σε πρωτη.
Υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που συντελουν στο οτι το εχουν υοθετησει ετσι?Μηπως το λες αναποδα? Τα περισσοτερα καπω (για να μην σου πω ΟΛΑ τα τελευταια 20+ χρονια) ανοιγουν απο την μερια της μετωπης, μονο BMW E30 κ Lada 2105 θυμαμαι να ανοιγουν αναποδα).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
μονο BMW E30 κ Lada 2105 θυμαμαι να ανοιγουν αναποδα).+ΑR 33
-
+E34
-
Μπροστά μου στην Καβάλας παπάκι με οδηγό μόνο ο οποίος κουβαλούσε χρησιμοποιώντας το ένα του χέρι ένα διακριτικό ........παρμπρίζ αυτοκινήτου!!!
Εννοείται στην αριστερή λωρίδα. -
Απόψε επιστρέφοντας από το βουνό είδαμε στην λωρίδα επιβράδυνσης προς Σχηματάρι αυτοκίνητο που ερχόταν ανάποδα -με alarm- για να μπει στον αυτοκινητόδρομο. Να σημειωθεί ότι ο δρόμος σε εκείνο το σημείο είναι κατηφορική στροφή με μέτρια ορατότητα.
-
Εφόσον έχει λωρίδα επιβράδυνσης, άρα έξοδο, αυτό σημαίνει οτι θα έχει και είσοδο στο συγκεκριμένο σημείο. Σωστά;
-
Η είσοδος στην Εθνική είναι 500 μέτρα πιο πέρα.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=38.3 ... 3&t=h&z=16
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]