-
Παλιοτερα τσαντιζομουνα αν μου κοιταγαν την κοπελα
Αργοτερα, ως ωριμος πλεον , καταλαβα οτι αν δεν στην κοιτανε σημαινει οτι εχεις διπλα σου κανα μπαζο, οποτε καλυτερα να την κοιτανε να καμαρωνω
Ασε που ειναι ωραιο να ξερεις οτι οσο και να κοιτανε, μονο εσυ μπορεις να την αγγιζεις....αν και αυτο δεν συμβαινει παντοτε δυστυχως!!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι λετε ρε παιδια? Ποιος εισαι εσυ που θα μου πεις τι μπορω να κοιταω σε δημοσιο χωρο κ τι οχι? Θα χαζευω την γκομενα σου οσο γουσταρω κ αν δεν σου αρεσει, κλειδωσε την στο σπιτι. Αφου της πεις να μην κυκλοφορει με κολλητο παντελονι κ τα βυζια εξω, που το κανει ακριβως για να την κοιτανε οι αλλοι...Ας ερθει να μου πει καποιος να μην κοιταω την γκομενα του, αυτη την απαντηση θα λαβει (οπως κ εχει γινει).
H κοπελα της περιγραφης απλα φορουσε ενα μινι....βεβαια απο οτι βλεπω με την λογικη που εχεις οποια φοραει ντγεκολτε και μινι ειναι για να την χαζευουμε σα μαλακες σκουντωντας σαν λιμασμενοι τον διπλανο μας, δειχνοντας την με το δαχτυλο κα ιφωναζοντας τους αλλους 2-3 της παρεας να την δουν και αυτοι (ολη αυτην την ωρα βεβαια μας εχει παρει γραμμη μεχρι και ενας παπους στην παρκατω γωνια με τελειωμενη μπαταρια στο ακουστικο του), καλα για οσες δε τολμουν να φορεσουν λευκο μινι με λευκο μπλουζακι και βαθυ ντεκολτε...μαλλον ειναι αξιες βιασμου, οποτε τι να λεμε...εχουμε μια αποσταση που βλεπουμε τα πραγματα.
Η λυση φυσικα δεν ειναι να τον πλακωσει, σε καμια περιπτωση, θα μπορουσε ομως να κανει πως περναει απεναντι και να φτερνιστει προς το μερος του ανοιχτου παραθυρου του....λεγοντας 'γαμημενη γριπη'
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αφου της πεις να μην κυκλοφορει με κολλητο παντελονι κ τα βυζια εξω, που το κανει ακριβως για να την κοιτανε οι αλλοι...Ας ερθει να μου πει καποιος να μην κοιταω την γκομενα του, αυτη την απαντηση θα λαβει (οπως κ εχει γινει).
Δεν έχεις και άδικο.
Κάτι φεγγάρια κυκλοφορούσα με μία τέτοια και έβλεπα τριγύρω πως την κοιτούσαν. Δεν έμεμφα τους θεατές αφού αυτή έδινε σόου όσο να'ναι. Ντυνόταν προκλητικά, είχε και τα προσόντα βέβαια... Στο τέλος τελείωσε η σχέση.Προφανώς δεν ταιριάζαμε -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θα χαζευω την γκομενα σου οσο γουσταρω κ αν δεν σου αρεσει, κλειδωσε την στο σπιτι. Αφου της πεις να μην κυκλοφορει με κολλητο παντελονι κ τα βυζια εξω, που το κανει ακριβως για να την κοιτανε οι αλλοι... .no offence αλλα απο το ποστ σου καταλαβαινω οτι αμα δεις καποια με κολλητο παντελονι θα αποχαυνωθεις
και θα κολλησεις να κοιτας με τις ωρες ............... λες και θα εχεις να δεις γυναικα χρονια , αμα ειναι ετσι ναι να τις κλειδωσουμε στο σπιτι και οταν βγαινουν εξω να φορανε μονο μπουρκα
-
Καθε αλλο. Κοιταω τις ομορφες κοπελες οπως κοιταω καθε τι ομορφο γυρω μου, σπιτια, κοτερα, κτιρια, αυτοκινητα. Καλα, στα αυτοκινητα ειναι που κανω σαν πρωτογονος, στις γυναικες ποτε.
Απλα θεωρω υψιστη μαλακια να μου λεει καποιος τι μπορω κ τι δεν μπορω να κοιταω σε ενα δημοσιο χωρο, ειναι δικο του προβλημα αν τον ενοχλει κ αν θελει να το 'λυσει', μπορει να απαιτησει πραγματα εκει που τον παιρνει (= να την κρυψει, να απαιτησει απο εκεινη να ντυθει αλλιως), κ οχι εκει που δεν τον παιρνει (να μου λεει δηλαδη τι μπορω κ τι δεν μπορω να κανω).
Οπως επισης κ να μου λεει 'δεν μπορεις να κοιτας την κοπελα μου' λες κ ειναι ιδιοκτησια του. Οπως κ να απαιτει να μην την κοιτανε ενω αυτη εχει ακριβως αυτον τον σκοπο κ για αυτο φοραει οτι φοραει, εχει το τουπε κ το κουνημα που εχει, κλπ κλπ...
Κ ολα τα παραπανω ενω ταυτοχρονα εκεινος θα κοιταξει οποια γουσταρει, οπως ολοι σας εδω μεσα. Δεν πιστευω να υπαρχει κανεις που να ισχυριστει οτι δεν κοιταει γκομενα που του αρεσε επειδη συνειδητοποιησε οτι συνοδευετε κ για αυτο 'σεβαστηκε τον συνοδο της'...Οταν προκειται για την δικη σας γκομενα ξαφνικα γινεστε ανατολιτες? Ε ρε πλακα.
Αυτο δεν σημαινει οτι φτανω στα ακρα, να γινομαι προσβλητικος ή προκλητικος ειτε προς εκεινη ειτε προς τον αλλο, τα σεναρια που γραφτηκαν 'φωναζω κ δυο φιλους κ δειχνουμε τα βυζια της' δεν παιζουν. Πολυ πολυ να κανω καποιο αστειο σχολιο ή αστεια αντιδραση αποκλειστικα κ μονο για να γελασουμε μεταξυ μας, κ να γελασουμε με αυτο κ οχι την γκομενα, κατι σαν τον Chanlder ενα πραμα...
ΥΓ Εγω φυσικα ανηκω στην συνομοταξια του 'γουσταρω να κοιτανε ολοι την γκομενα μου, γιατι εκεινη ειναι μαζι μου, την εχω εγω ενω την θελουν ολοι οι γυρω κ γυρναει μαζι μου σπιτι μου'. Φτιαχνομαι αφανταστα
ΥΓ2 Μπορει να της μιλησει οποιος θελει κ να της πει οτι θελει. Ποιος ειμαι εγω που θα της πω ή θα πω στον αλλο με ποιον μπορε να μιλησει? Αν την προσβαλλει/πειραξει/ενοχλησει ασχημα ή αν γενικα δεν θελει να τον αντιμετωπισει μονη της, τοτε θα επεμβω κ μονο.
-
+1,δεν μπορουσες να με βρεις περισσοτερο συμφωνο..
βεβαια κ εγω ειμαι ισως λιγο παραξενος..σε σημειο που να λεω στην κοπελα μου να ντυνεται ''προκλητικοτερα'' απο οσο πιθανον να σχεδιαζε η ιδια..κ βεβαιως ακομα κ να της μιλησει καποιος,δεν εχω προβλημα εφοσον βλεπω την αντιδραση της,οτι δηλαδη του κοβει τον αερα(κ παντα με ευγενεια,με καγκουρογκομενες δεν αντεχω δευτερολεπτο)..
κ επειδη ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι αν την βαλεις σε μπουκαλι κ θελει να στα φορεσει,με το καπακι θα συνουσιαστει,δεν ειμαι κτητικος(του στυλ μη βγεις,μη πιεις,μιμη ντενιση..)..οπως επισης δεν μου αρεσει να θεωρουμαι κτημα κ εγω ο ιδιος.. -
Όλοι θα κοιτάξουμε ωραίες κοπέλες ακόμα και αν συνοδεύονται. Το θέμα είναι να είμαστε λίγο διακριτικοί.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και οταν βγαινουν εξω να φορανε μονο μπουρκαAsto... Einai xeirotero me mpoyrka...... Trust me.....
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Όλοι θα κοιτάξουμε ωραίες κοπέλες ακόμα και αν συνοδεύονται. Το θέμα είναι να είμαστε λίγο διακριτικοί.Η διακριτικότητα της μίας πλευράς (δηλ. παρατηρητή) σχετίζεται άμεσα με τη διακριτικότητα (του ντυσίματος) της άλλης πλευράς (δηλ. παρατηρουμένου). Αν η κοπέλα είναι ντυμένη (ή καλύτερα γδυμένη) σαν τη Τζούλια Αλεξανδράτου/Σάσα Μπάστα/κτλ, δε βλέπω το λόγο να είμαι διακριτικός. Να προκαλεί επιδιώκει, ας 'λουστεί' και τις συνέπειες. Δεν αναφέρομαι ούτε σε βρίσιμο, ούτε σε άσκηση βίας αλλά σε ειρωνικό χαμόγελο, ειρωνική χειρονομία προς φίλο ως σχολιασμό, κτλ.
-
+100000000000000
Άμα η άλλη είναι ντυμένη προκλητικά (και το δέχεσαι) τότε τα θέλεις και τα παθαίνεις.
Αν όμως η κοπέλα είναι κόσμια ντυμένη, χωρίς να έχει σε κοινή θέα τα προσόντα της, και συνοδεύεται, και συνεχίζει να την κοζάρει τότε πραγματικά το θέλει το ξύλο που θα φάει.Γενικά η διακριτικότητα είναι ότι καλύτερο.
-
Kαλά, τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς δεν σας έμαθε κανείς;
Αν κάποια ντύνεται σαν τροτέζα και κάποιος τη συνοδεύει χωρίς πρόβλημα, τότε δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να την κοιτάζουν -θετικά ή αρνητικά- οι γύρω.
Αν κάποια είναι όμορφη κοπέλα, δεν προκαλεί όμως, ούτε βλεφαριάζει τους άλλους, το να την καρφώνει αγενέστατα άλλος σαν κακομοιριασμένος λιγούρης είναι ευθεία προσβολή και στην ίδια (που δεν έδωσε τέτοιο δικαίωμα) και στο συνοδό της (που δεν 'φτιάχνεται' να τη βλεφαριάζουν τα λιγούρια).
Και εννοείται ότι σε συνοδευόμενη κοπέλα δεν κάνουμε καμάκι, γιατί είναι σαν να λέμε στο συνοδό της 'είσαι καραγκιόζης, τράβα πιο 'κει να σου πηδήξω αυτή που συνοδεύεις', πράμα που σηκώνει ΠΟΛΥ ξύλο. Δεν έχει σημασία ποιος θα τις φάει, σημασία έχει πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αυτός που θα φερθεί σαν τσογλανάκι της συμφοράς. -
Το γιατι θεωρουμε οτι η κοπελα σστο σκηνικο που λεγαμε ηταν η ξαβιερα χολαντερ δεν καταλαβαινω!
Το παμε παλι στα ακρα δλδ. Εμενα βασικα ζμπουτσαμ και να κοιταει καποιος την κοπελα μου, πολυ απλα δεν βλεπω πολυ καλα μακρια και για να τον παρω πρεφα θα πρεπει να εχει καρφωθει παρα πολυ...πραγμα που δεν εχει γινει ποτε...μαλλον εχουν τακτ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το γιατι θεωρουμε οτι η κοπελα σστο σκηνικο που λεγαμε ηταν η ξαβιερα χολαντερ δεν καταλαβαινω!Το παμε παλι στα ακρα δλδ. Εμενα βασικα ζμπουτσαμ και να κοιταει καποιος την κοπελα μου, πολυ απλα δεν βλεπω πολυ καλα μακρια και για να τον παρω πρεφα θα πρεπει να εχει καρφωθει παρα πολυ...πραγμα που δεν εχει γινει ποτε...μαλλον εχουν τακτ
είσαι τυχερός που δεν πέτυχες κανέναν συν-forum-ίστα 'μας'...
(πλάκα κάνω έτσι?μην αρπαχτούμε στο άσχετο )
-
Δεν ειπε κανεις τιποτα για την κοπελιτσα. ΓΕΝΙΚΑ απλα λεμε οτι α) το αν θα κοιταξουμε καποια ειναι δικο μας δικαιωμα κ οποιος εχει προβλημα με αυτο τοτε ξυδι, κ β) κ το πως θα την κοιταξουμε εμεις οι σοβαροι ανθρωποι ειναι απευθειας αναλογο του τι φοραει, πως συμπεριφερεται, γενικα ποσο προκαλει το βλεμμα (κ τις πονηρες σκεψεις) κ αν εχει με αυτο προβλημα (με τον τροπο δηλαδη) ο γκομενος τοτε πρωτα πρεπει να συμμαζεψει την γκομενα κ μετα να ζηταει τα ρεστα απο τους αλλους.
-
+1
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...πολυ απλα δεν βλεπω πολυ καλα μακρια και για να τον παρω πρεφα θα πρεπει να εχει καρφωθει παρα πολυ...Πράγμα που εξηγεί -εν μέρει- γιατί είσαι και κουλάδι στην οδήγηση.
Το ακόλουθο δεν ξέρω σε ποιο νήμα να το γράψω.
Πριν λίγες μέρες μου έρχεται ένα courier σπίτι με συστημένο. Την στιγμή που υπογράφω ο ταχυδρόμος μου σκάει το παραμύθι:
'Ξέρετε τι είναι αυτό, έτσι;'
'Εεε, όχι.'
'Κλήση'(κάπου εδώ μου κόβονται τα γόνατα). Ώπα λέω, μας τσίμπησε κάμερα, πάει το δίπλωμα.
Ανοίγω τον φάκελο και βλέπω ότι είναι όντως κλήση από το TeoPass για υποτιθέμενη παράβαση μου το... 2007 με το Bora. Το χαρτί λέει ότι πέρασα από την ειδική λωρίδα στην Τραγάνα χωρίς να πληρώσω (πράγμα που απλά αποκλείεται καθώς έχω πομποδέκτη). Πρόστιμο €40.
Μετά από πάρα πολλή ώρα καταφέρνω να βγάλω γραμμή στα τηλέφωνα επικοινωνίας όπου και μια -ευγενέστατη- υπάλληλος μου λέει ότι μάλλον φταίει το μηχάνημα τους και ότι το Bora δεν ήταν δηλωμένο ως αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί το σύστημα. Μου ζήτησε να της στείλω με Fax τις άδειες κυκλοφορίας των 2 οχημάτων που χρησιμοποιώ τώρα και ένα υπογεγραμμένο χαρτί που να εξηγεί τι έγινε και στο οποίο θα αναφέρονται τα οχήματα που θα πρέπει να καταγραφούν σε αντικατάσταση του παλιού BMW μου και αφού επιβεβαίωσε ότι έλαβε το fax, μου είπε ότι η κλήση διαγράφηκε.
-
Καλό θα είναι να το πάρεις γραπτά οτι η κλήση διαγράφηκε, γιατί μερικές φορές σε ξαναθυμούνται μετά από καιρό.
Και εμείς είχαμε φάει κλήση στη Ραφήνα, όπου έχουμε άδεια πάρκινγκ κατοίκου (το πάρκινγκ σε μερικούς δρόμους επιτρέπεται μόνο για τους κατοίκους), και τη σβήσαμε τηλεφωνικά. Μετά από 2 χρόνια μας ξανάρθε, οπότε πήγαμε επίσκεψη και το πήραμε και γραπτά. -
Όταν είσαι μικρός νευριάζεις, όταν μεγαλώνεις ξεσκαλώνεις από τις μλκίες.
(βέβαια αν κάποιος κοιτάζει επίμονα για ώρα ξεκινάς να φορτλωνεις κ εσύ... )
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Όταν είσαι μικρός νευριάζεις, όταν μεγαλώνεις ξεσκαλώνεις από τις μλκίες.(βέβαια αν κάποιος κοιτάζει επίμονα για ώρα ξεκινάς να φορτλωνεις κ εσύ... )
Όταν είσαι μικρός, νομίζεις ότι η όποια γκόμενα σου ανήκει, είναι ιδιοκτησία και κτήμα σου και το κοίταγμα/χάζεμα της είναι απευθείας αμθισβήτιση του ανδρισμού σου, κατα μέτωπον επίθεση στο άτομο σου κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...
Όταν μεγαλώσεις καταλαβαίνεις ότι η πεποίθηση πως σου ανήκει ολοκληρωτικά η γκόμενα ή η γυναίκα αποτελεί απλά μεγάλη μ@λ@κία...
-
Επισης οταν μεγαλωνεις αρχιζεις να κοιτας εσυ τα πιπινια των αλλων νεαροτερων
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]