Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Εκτος εαν η αποχη του Παπαλουκα απο το ευρωπαϊκο ειναι ευκαιρια για ξεκουραση και τιγκαρισμα σε αναβολικα σε μια στοχευμενη προετοιμασια...αν εχουμε τον Παπαλουκα της ΤΣΣΚΑ τα πραγματα αλλαζουν...παντως δεν ειμαι αισιοδοξος,τον θεωρω ξοφλημενο.
Οχι και ξοφλημενος, μια χαρα θα τα παει, και περσι στην τελικη δεν εκανε τοσο κακη χρονια, το μονο θεμα ειναι ο Γιαννακης, ΙΜΟ ή θα ειναι η χρονια του (να παιξει γρηγορο μπασκετ) ή βλεπω τους γαυρους να παρακαλαμε τον ομπραντοβιτς να κανει κανα διαλειμμα και να αραξει με το κοτερο του σε καμια ακτη στο μαυροβουνιο μπας και δουμε πρωταθλημα.
Ερωτηση, ο Κλειζα ειναι αλτικος και παει στο ριμπαουντ ή ειναι του στυλ 'εχω τον καρπο λυγισμενο μια ωρα μετα το σουτ με βηματακια προς τα πισω'? Εκτος εθνικης λιθουανιας δε τον εχω δει...
Δηλαδη παμε 1,Παπαλουκα-Τεοντοσιτσ,2,Κλειζα-Γουειφερ,3, Τζος-Βασιλοπουλος, στο 4 και 5 τι κανουμε ?Ο πριντεζης ηταν μια χαρα εκει... τεσπα βγαζει δυο γρηγορες καλες 5αδες με Μπουρουση ολο το 40λεπτο
Ενα-ενα
Ο Κλειζα παιζει 3 αλλα κυριως 4. Νομιζω οτι ειναι ο πιο ολοκληρωμενος F που θα παιξει φετος Ευρωπη. Παιζει και στο 3 πολυ πολυ ανετα γιατι ειναι πολυ γρηγορος και κοντρολαρισμενος. Αξιζει καθε σεντ του συμβολαιου του. μεχρι τελευταια στιγμη δεν πιστευα οτι θα ερθει. Αν εμενε ο Πριντεζης θα ηταν αχτυπητο διδυμο στο 4, ο Μαυροκεφαλιδης δε μου γεμιζει το ματι αλλα κατι μου λεει οτι φετος θα δουμε πολυ στο 4 τον Μπουρουση (αν ισχυουν οσα ακουω για τον Σοφο και ειναι καλυτερα ο Βουισιτς). Ο Γουειφερ λιγο που τον ειδα ηταν σφαιρα, πολυ αλτικος και εξοχος σουτερ, αλλα δεν εχει παιξει ποτε Ευρωπη οποτε παραμενει ερωτηματικο. Για να δουμε αν θα παρει αμερικανο PG αμεσα ή θα περιμενει το χειμωνα να δει πως θα παει...