-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
σε λιγες μερες θα αναζητας το smart....μωρέ είδη το αναζητώ αλλά τι να κάνω που ήταν εταιρικό και πρέπει να το δώσουμε... πάντως μάλλον με βλέπω να δοκιμάζω κάτι σε φάση cabriolet!
Και εγω παντως αν αλλαζα το Σμαρτακι μου μονο με το αντιστοιχο cabriolaki θα το εκανα
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
σε λιγες μερες θα αναζητας το smart....μωρέ είδη το αναζητώ αλλά τι να κάνω που ήταν εταιρικό και πρέπει να το δώσουμε... πάντως μάλλον με βλέπω να δοκιμάζω κάτι σε φάση cabriolet!
Και εγω παντως αν αλλαζα το Σμαρτακι μου μονο με το αντιστοιχο cabriolaki θα το εκανα
κόκκινο
-
κόκκινο
Να σου πω και ενα μαυρακι καμπριο Brabus δεν με χαλαγε καθολου
-
εγω αλλαζω το smart μου μονο με αλλο smart!
εχει γινει αναποσπαστο κομματι απο την ζωη μου πλεον -
ήμουν και θα είμαι πάντα φίλος, τώρα αν θα ξαναπάρω δεν ξέρω...
μπορεί να προτιμήσω να ρίξω τα λεφτά μου σε ένα αμάξι
-
:inlove:
μπορεί να προτιμήσω να ρίξω τα λεφτά μου **σε ένα αμάξι ** -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
:inlove:
μπορεί να προτιμήσω να ρίξω τα λεφτά μου **σε ένα αμάξι **πιο είναι γιατί δεν βλέπω το photo link λόγο κ@λουπολογιστή!?
πες μου!
-
Τώρα βλέπεις το ξύλο που θα φας με αυτά που λες για την αμαξάρα;
Αν όχι, να μια παραλλαγήedit: link για το αμάξι δεν υπάρχει, αν αυτό εννοούσες
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τώρα βλέπεις το ξύλο που θα φας με αυτά που λες για την αμαξάρα;
Αν όχι, να μια παραλλαγήedit: link για το αμάξι δεν υπάρχει, αν αυτό εννοούσες
απλά δεν έβλεπα το [img] γιατί δεν μας αφήνουν εδώ στο γραφείο...
μπήκα σε ένα μαύρο Βrabus και ήταν φουλ εξτρα! μέχρι και ναβιγκεισον είχε! ήταν η ακριβή έκδοση με όλα τα διακοσμητικά από έξω αλλά και μέσα γεμάτο με εξοπλισμό...
γρήγορο είναι το διαόλι!
-
Ρε παδιά εγώ έχω την εξής απορία.....Το υδραυλικό τιμόνι χρειάζεται για γυναίκα οδηγό?Πιστεύω οτι στο pulse χρειάζεται σίγουρα, αλλά στο passion?
-
Στην έκδοση passion του 450 (προηγούμενο smart) δεν το θεωρώ απαραίτητο (όχι ότι θα με χάλαγε να το είχα, ιδιαίτερα για το παρκάρισμα σε μικρές θέσεις όπου απαιτούνται πολλές μανούβρες).
Στην έκδοση passion του 451 (καινούργιο smart), πιστεύω πως καλό είναι να υπάρχει. Ναι μεν είναι ελαφρύ το τιμόνι (για μη-υδραυλικό) αλλά πιθανώς να της κακοφανεί, ιδιαίτερα αν έχει συνηθίσει να οδηγεί αυτοκίνητο με υδραυλικό.Τον πρώτο λόγο έχει η συγκεκριμένη υποψήφια οδηγός. Ένα test-drive πριν το πάρει είναι απαραίτητο.
-
Οι γυναίκες πια είναι πολύ καλομαθημένες και τα θέλουν πανάλαφρα....
Πάντως υποβοηθούμενο ή όχι στα Smart fortwo είναι πάντα πολύ μακρύ με 3,5 στροφές αν δεν κάνω λάθος... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Truth about smartΠαάααααρα πολύ καλό το interactive βιντεάκι. Και το λέει αυτό, ένας απ' τους πιο oρκισμένους εχθρούς του smart
-
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!!
ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΜΑΡΤΟΒΙΟΣ ..... ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ .....
ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ,,,,, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ε-Ρ-Γ-Α-Λ-Ε-Ι-Ο ΔΟΥΛΕΙΑΣ ....
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΛΙΑΝ ΓΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ TURBO
ΠΑΡΕ ΤΟ 71 HP
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΥΤΙ.. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ... ΤΟΤΕ BINGO
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΞΙ,
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .... ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ?? ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ???
. ΚΟΠΑΝΑΕΙ
. ΣΦΙΧΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
. ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΟΣ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ
.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ S-TRONIC ΤΟΥ Q5 MOY !!!!
ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!! -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!!
ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΜΑΡΤΟΒΙΟΣ ..... ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ .....
ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ,,,,, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ε-Ρ-Γ-Α-Λ-Ε-Ι-Ο ΔΟΥΛΕΙΑΣ ....
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΛΙΑΝ ΓΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ TURBO
ΠΑΡΕ ΤΟ 71 HP
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΤΥΛ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΥΤΙ.. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ... ΤΟΤΕ BINGO
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ
ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΞΙ,
ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .... ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ?? ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ???
. ΚΟΠΑΝΑΕΙ
. ΣΦΙΧΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
. ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΗΛΟΣ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ
.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ S-TRONIC ΤΟΥ Q5 MOY !!!!
ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!γιατί γράφεις με κεφαλαία? σε ακούμε και με μικρά!
-
μια ερώτηση στους γνώστες περί Smart For Two Mk2
τις δυο προηγούμενες μέρες συνέβη το εξής περιστατικό... ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο με πολύ υψηλές ταχύτητες και με απότομους ελλιγμούς ομολογουμένως και άναβε συχνά πυκνά το τρίγωνο του ESP στο κυρίως τμήμα των οργάνων του οδηγού... από κάποια στιγμή και μετά έμενε μόνιμα αναμμένο! Η ένδειξη ήταν μόνιμα φωτισμένη... Έλεγξα τις οδηγίες χρήσης του αυτοκινήτου και έλεγε ότι αν μείνει μόνιμα αναμμένο θα πρέπει να επισκεφτώ ένα επίσημο συνεργείο το συντομότερο δυνατό...
Την πρώτη μέρα το αγνόησα γιατί δεν είχα διαβάσει την εξήγηση κι ήλπιζα σε κάτι προσωρινό... Όταν την δεύτερη μέρα, χθες Κυριακή, το πήρα για μια απογευματινή βόλτα η ένδειξη δεν ήταν μόνιμα αναμμένη και λειτουργούσαν όλα κανονικά (από όσο καταλαβαίνω, ακόμη μπορούσε να παρέμβει στην οδήγησή μου και να αναβοσβήσει την στιγμή που έβλεπε κακή συμπεριφορά και έκανε διόρθωση) προς το τέλος της διαδρομής το πάτησα λίγο παραπάνω και άρχησα πάλι να πηγαίνω οριακά σε σχέση με την πρόσφυση και να οδηγώ επιθετικά... τότε ξανά άναψε μόνιμα και πάλι η ίδια ιστορία... σήμερα είναι σβησμένο αλλά λειτρουργεί κανονικά όταν πρέπει(το ESP)
μήπως έχει κάποιο σύστημα Safe Mode όταν βλέπει ότι ο οδηγός του δίνει και καταλαβαίνει???
και μετά το σβήσιμο του κινητήρα το ξεχνάει???
παρακαλώ την
-
απαραδεκτο το σμαρτ, εννοειται 500
-
Μήπως υπερθερμαίνονται τα φρένα;
-
τα φρένα σου σε τι κατάσταση είναι πλέον?
Smart Fortwo - να το παρω?