-
100 μπράβο στον Χάμιλτον που ήταν οδοστρωτήρας σήμερα!
Χάρηκα και για τον Νελσίνιο με την 2η θέση του (ξύδι Ιθπανεεεεεεε )Οι φερράρι αλλού γι αλλού σήμερα
Αυτή τη χαζομάρα με την απαγόρευση των team orders ποτέ δε την κατάλαβα. Δικιά μου είναι η ομάδα, κύριε, ό,τι γουστάρω κάνω. Καλά έκανε η McLaren και άφησε τον Χάμιλτον να περάσει.
-
Kyrie Xrhsto kala ta lete.
Alla den yparxei periptwsh o HK na ekane to idio pragma poy ekane kai o NP (opws dhlwse o idios sthn synteyksh toy) koinws na afhse apo monos toy ton LH na perasei blepwntas (gnwrizontas hdh) oti den exei ton ry8mo toy LH?Gia ayto egrapsa parapanw oti molis vrw video antistoixo me ayto ths ferrari apo to 2002 8a epanel8w.
Mhn ksexname omws, epeidh anaferate oti einai parabash toy sporting regulations, oti oi agwnodikes exoyn oles tis synomilies apo tis omades..... Opote an prokeiptei kapoio tetoio 8ema den 8a toys tsimpagane?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Nατα και τα team orders....ξεφτίλες ...είχατε κ μούτρα να μιλάτε για Φερράρι.
και δεν είμαι καν φερραρικός.
Και είναι ο 2ος αγώνας που γίνεται αυτό και ΤΟΣΟ φανερά!
Μην ακούσω τώρα για τα team orders της Ferrari!
Δεν εμπλέκεται ποινή σε τέτοια θέματα?
By the way...πετάει η McLaren...1.5 δευτερόλεπτο στο γύρο
Χάσαμε και τη 2η σίγουρη θέση από τον Piquet!
ΕΤΣΙ , τωρα να φτυσουν την τσιχλιτσα περι ισοτητας και μακλαρεν , ωραιο σκυλακι ο κοβα απο τη μεση του πρωταθληματος.η πλακα ειναι οτι προσπαθουν να το 'κρυψουν'.
χαχχαχα και τωρα θα βγουν να λενε οτι τα ιδια εκανε και η φερραρι
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτή τη χαζομάρα με την απαγόρευση των team orders ποτέ δε την κατάλαβα. Δικιά μου είναι η ομάδα, κύριε, ό,τι γουστάρω κάνω. Καλά έκανε η McLaren και άφησε τον Χάμιλτον να περάσει.Yphrxe kai yparxei apo thn arxh apla kaneis ma kaneis de koitaei kata gramma toys kanonismoys.
Yparxei mia paragrafos poy anaferetai se 'munipullation' toy prwta8lhmatos. Anyway....Pame parakatw an kai kserw se ti 8a xreiastei na apanthsw klp sthn synexeia toy thread....
Mhn ksexname exoyme na ftasoyme kai na kseperasoyme tis 21 selides.... -
Χαμιλτον απο αλλον πλανητη!!!!!
Απλα και ωραια!
Κακος ο Αλονσο..ρισκο και πολλα λαθη..(καλα δεν εχει να χασει και τιποτα αλλα ας εκανε κανενα προσπερασμε ρε αδελφε..οχι ολο να χανει θεσεις)
Φερραρι αγνωριστες
Απειρη τυχη ο Νελσινιο αλλα και μπραβο του που αντεξε την πιεση του Μασσα (ενταξει κρυαδα το παραδεχομαι)
-
Το πρόβλημα της Ferrari είναι ότι η McLaren κάνει φανταστική δουλειά. Κ όπως φαίνεται ότι για να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα πρέπει να υπάρχει No1 κ Νο2 σε μια ομάδα, όταν αυτό συμβαίνει κ στον κύριο αντίπαλο σου βλ. McLaren. Η Ferrari πέρασε από πίστες που έπρεπε να είχε κερδίσει κ κατάφερε να χάσει είτε από ανικάνοτητα της είτε από ατυχίες. Η ουσία είναι πως σήμερα το δώρο της McLaren στην Ferrari όχι μόνο δεν κατάφεραν να το εκμεταλευτούν αλλά για την ακρίβεια κατάφεραν να υποβαθμιστούν στα τέλη του αγώνα με τον Άγγλο να τους κάνει σκόνη. O Μαssa εκεί έπρεπε να είχε δυσκολέψει τον Hamilton, ας τον περνούσε αλλά τουλάχιστον ας έπεφτε προβάλοντας αντίσταση. Όχι κ έτσι. Με κουλά στην εξωτερική κ πάνω στα kerb.... ε ξύπνα ρε φίλε...! Ναι ωραία τα λεώ από τον καναπέ μου αλλά ήταν απογοητευτικό αυτό που είδα. Γιατί ώπου τον έχει πετύχει ο Hamilton τα ίδια του έχει κάνει. Ας δει τα video...
Ο Kimi δεν ξέρω προς τα πού πάει. Εκεί που έπρεπε να κερδίζει δεν κερδίζει, πόσο μάλλον σε ένα κακό Σουκου για την ομάδα του που δείχνει να παραπατά γενικότερα στην μετριότητα. Αυτό που τους έκανε η McLaren με τον Hamilton στην αρχή χτίζοντας τεράστια διαφορά τόση που νομίζα πως πάνε για 3 pit, δείχνει πως κάτι πάρει πολύ στραβά τελευταία με την Scuderia. Καιρός είναι να πάρουν κάποιες αποφάσεις κ ίσως να βάλουν τον Kimi πιο ενεργά στον παιχνίδι του τίτλου μια κ ο Massa (γνώμη μου κ μην πέσετε να με φάτε ) είναι καλός για No2. Να δώ τώρα τι θα λέει ο Domenicali στο μεγάλο αφεντικό....! Αν συνεχίσουν έτσι ο τίτλος είναι χαμένος από χέρι...! Όπως η McLaren πέρυσι αν είχε στηρίξει έναν οδηγό της θα είχε πάρει τον τίτλο...! Ευτυχώς που το έκανε η Scuderia έστω προς το τέλος του πρωταθλήματος.Μπράβο στον μικρό Πικέ , το χρειαζόταν αυτός κ η ομάδα του κ κρίμα που δεν κέρδισε!
Ο Πουρναράκης δεν μπορώ να τον ακούω πια με τις αήδιες που πετάει. Ένα από τα πολλά, ο Alonso φαφλατάς με την οδήγηση του. Ok ναι , να κριτικάρουμε κ αυτούς που προσπαθούν κ δεν περιμένουν τα pit stop εεε? Ε δεν του βγήκαν τι να κάνουμε? Τουλάχιστον οδηγούσε τις κάλτσες του κ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε....! Άραγε θυμάται πως είναι ο μόνος δις παγκόσμιος στο grid κ συνεπώς ότι λίγο περισσότερο σεβασμός θα έπρεπε να υπάρχει κ όχι αρλούμπες...?
-
Μόλις γύρισα Ελλάδα για διακοπές, καπάκι είχε αγώνα F1 για το 'καλωσήλθες'. Είμαι σα zombie, αλλά έχω κέφια, πριν ξεραθώ στον ύπνο:
- Ο Piquet τί ακριβώς έκανε σε όλο τον αγώνα πριν τον δούμε ξαφνικά με το Νο1 δίπλα στα χρονόμετρα?
- Θεός ο Raikkonen, και πάλι. (συνεχίζω πιστός στις απόψεις μου, ενάντια στην πλύση εγκεφάλου)
- Αυτή η κωλοφαρδία του Hamilton δεν περιγράφεται πλέον.
- Αν ο Kovalainen μαχόταν κανονικά, πόσους γύρους μετά απ'όταν τελικά συνέβη θα έφτανε ο Hamilton στην 1η θέση?
- Αφού ήρθε που ήρθε στο Grand Prix o Schumacher, γιατί δεν οδηγούσε κιόλας?
- Αν ο Coulthard ανακοίνωνε κάθε χρονιά πως αποχωρεί, πόσο πιό χαλαρός και άρα πιό ενδιαφέρουσες μονομαχίες-καμικάζι θα είχε κάνει?
- Ο Alonso προσπαθεί να ικανοποιήσει κανένα όρο σπασίματος συμβολαίου και προσπαθεί να πέσει όσες περισσότερες θέσεις πίσω μπορεί?
-
δεύτερο κακό πσκ για την ομάδα. θέλαμε τουλάχιστον τη 2η θέση.
δεν πειράζει, πάμε για ουγγαρία.
-
αντε μπραβο , να διαλεξει και η φεραρρι και η bmw και ΟΛΟΙ νουμερο ενα και θα δουμε ωραιους αγωνες , μπραβο....
ο heidfeld επανερχεται και εναι μολις 7 ποντους πισω απο kubica
ΥΓ. επισης αφου ο δευτερος οδηγος αγωνιζεται για τη νικη του πρωτου μπορει καλιστα να φρεναρει προκλητικα τους αντιπαλους, γιατι οχι? απαγορευεται?
-
Κατ' εμέ όλα θα έπρεπε να επιτρέπονται, μέχρι του σημείου βέβαια που δεν παραβαίνονται οι αγωνιστικοί κανονισμοί για τις συγκρούσεις και το κλείσιμο.
Είναι ευθύνη της κάθε ομάδας το πως θα λειτουργεί, και ευθύνη του κάθε οδηγού να προσέχει που βάζει την.....υπογραφή του!
-
... γιατί έχω την αίσθηση ότι την φετινή χρονιά την έχω ξαναζήσει ... πέρυσι.
Μοιάζουν τα ίδια απλά με αντίστροφους τους πρωταγωνιστές.
Η ομάδα με το καλύτερο αρχικά μονοθέσιο , να πετά βαθμούς δεξιά και αριστερά , ο νο2 που θλει να γινει νο1 , ....
...η διατήρηση της 2η ομαδας σε απόσταση ασφαλείας λόγω - κυρίως - των απίστευτων καταστασεων που συμβαίνουν στην ομαδα του πρωταθλητή
.. και καπου στην μέση του πρωταθληματος ... η αντεπίθεση.
υγ #1... Πω πω Λουης .... . Εξακολουθεί να ειναι ο μοναδικός από τον οποίο έχω δει 'οδηγηση πρωταθλητη' φετος
υγ#2 ... όσοι σκέφτηκαν 'πω πω μαλακία στην ΜακΛαρεν' όταν δεν εβαλαν τον Λουης για πιτ στο ΣC , να σηκώσουν το χέρι τους !!!
υγ#3 ... δηλαδή εαν για καποιο λογο ο Λουης ειχε ( ελαχιστα ) αργοτερο 3ο stint ... τον αγώνα θα τον κέρδιζε ο Βισματίνιο ? Γεια σου ρε Safety Car ...
-
Ολα να επιτρεπονται..τουλαχιστον να μη μας κοροιδευει το μιασμα της Φ1,η μακλαρεν.. Στα λογια 'εμεις δεν ευνοουμε κανεναν απο τους 2 οδηγους' και στην πραξη το πλανο του ντενις να παταει το κουμπι και σε 4 δευτερολεπτα να ανοιγει ο δρμος μπροστα απ τον λιουις... Οπως ηταν ντροπη τα αστεια της φερραρι ετσι και το σημερινο..
-
Πάλι τα ιδια; Δηλαδή να καθόταν ο Χάμιλτον πισο απο τον Κόβα και να κάνανε το 3-4 και ο Μάσσα να έμενε 2ος...
Αφήστε τα team orders, αυτοκτονία order θα ήταν να κάτσει ο Χάμιλτον από πίσω. Εδώ και τον Μάσσα που ήταν αντίπαλος σαν σταματημένο τον πέρασε. Απλά ο team mate κάνει λίγο στην άκρη για να μη γίνει καμια στραβή και να βγούνε και οι δύο έξω. Για να γελάει ο κόσμος.
Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ρυθμού δεν τίθεται θέμα. Για μένα και η περίπτωση του 2002 είναι κανονική. Αν ήμουν αρχηγός ομάδας το ίδιο θα έκανα και θα το έλεγα κιόλας γιατί κάθε λογικός άνθρωπος θα το έκανε.
Όσον αφορά τον αγώνα, τι να πούμε - φαίνεται γιατί τόσα χρόνια η Μακ Λάρεν με Ραικόννεν και Κουλθαρντ δε μπορούσαν να πάρουν πρωταθληματάκι.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
υγ#2 ... όσοι σκέφτηκαν 'πω πω μαλακία στην ΜακΛαρεν' όταν δεν εβαλαν τον Λουης για πιτ στο ΣC , να σηκώσουν το χέρι τους !!!
Εγώ, my friend, σκέφτηκα αμέσως: 'δε μπορεί να βάλει μαλακά για 30 γύρους... τον γ*μησε το safety car'. Ευτυχώς ο νικητής δεν άλλαξε λόγω safety car. Αλλοιώθηκε, όμως, γελοία, το υπόλοιπο grid τερματισμού.
-
Ρε τοοοον τσιτερ σημερα, παλι με δικαια μεσα περασε τον τιμειτ. Team orders - f1 2-0
Εντελως τυχαια ο Ντενις μιλουσε στην ενδοσυνεννοηση, και μετα ο κοβαλαινεν επαθε μια αθωα μικροεμπλοκη και εχασε την θεση του.
Και πριν βιαστουν καποιοι να μιλησουν για την φερραρι, τουλαχιστον οι φερραρι καναν παρτυ στο οδηγων και κατασκευαστων, και κατι τετοιο δεν αλλαζε την κατασταση
Aλλα και το φαρδος της βρετανικης ομαδας ειναι απο αλλο πλανητη, οτι κανουν τους βγαινει (ενα πραγμα σαν την εθνικη ομαδα το 2004). Να δουμε τι θα γινει ομως οταν ο τροχος ξαναγυρισει στο κοκκινοTωρα για τις φερραρι, τι να πω; Δεν γινεται ρε γαμω να σπασει καποιο συμβολαιο μηπως παρουμε καναν καλυτερο οδηγο; Δλδ ελεος, εχουμε το καλυτερο μονοθεσιο και οι οδηγοι ειναι παντελως στον κοσμακη τους. Ας κανουμε ανταλλαγη αλονσο - ραικκονεν. Γουσταρα πολυ μου αν και οδηγαει την μουφα ρενω, πηρε ρισκα και προσπαθησε να κανει οτι καλυτερο, ασχετα αν δε του βγηκε. Χρειαζομαστε εναν τετοιο 'τρελο'
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Όσον αφορά τον αγώνα, τι να πούμε - φαίνεται γιατί τόσα χρόνια η Μακ Λάρεν με Ραικόννεν και Κουλθαρντ δε μπορούσαν να πάρουν πρωταθληματάκι.
Δεν είχε championship winning μονοθέσιο + MS.
Τώρα που στην Ferrari δεν υπάρχει ούτε Todt , ούτε Brawn, ουτε MS, τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά. Η ομάδα σε συνολική λειτουργία φαίνεται υποδεέστερη. Το θέμα είναι τι θα κάνει για ν αντιδράσει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο Kimi δήλωσε McLaren is now quicker. Ναι ok το θέμα είναι οτι τι κάνατε όταν η McLaren ήταν slower....!
-
Με τις σημερινές εμφανίσεις ειναι λίγο ντροπή να μιλάμε για κωλοφαρδίες και για team orders. Είμαστε σαν τις ελληνικές ομάδες που δεν μπορούν να κλωτσήσουν το τόπι και τα ρίχνουν στο διαιτητή
-
Συμφωνω!Ο Χαμιλτον σημερα ηταν καταιγιστικος!!!Δεν νομιζω να τιθεται θεμα team orders!!!Απλα του ευκολεψαν λιγο την προσπεραση!!!Θα τον καταπινε ετσι κ αλλιως τον Χεικι..Γιατι να ρισκαρουν τιποτα περιεργα???
Ο Πουρναράκης δεν μπορώ να τον ακούω πια με τις αήδιες που πετάει. Ένα από τα πολλά, ο Alonso φαφλατάς με την οδήγηση του. Ok ναι , να κριτικάρουμε κ αυτούς που προσπαθούν κ δεν περιμένουν τα pit stop εεε? Ε δεν του βγήκαν τι να κάνουμε? Τουλάχιστον οδηγούσε τις κάλτσες του κ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε....! Άραγε θυμάται πως είναι ο μόνος δις παγκόσμιος στο grid κ συνεπώς ότι λίγο περισσότερο σεβασμός θα έπρεπε να υπάρχει κ όχι αρλούμπες...?
μαζι σου!!!
-
Εγώ πάντως γουστάρω Nando...
Αυτό το παιντί ο Bourdais που βρίσκεται... (και απολάμβανα τις μονομαχίες του με τον Tracy)...
_
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Και πριν βιαστουν καποιοι να μιλησουν για την φερραρι, τουλαχιστον οι φερραρι καναν παρτυ στο οδηγων και κατασκευαστων, και κατι τετοιο δεν αλλαζε την καταστασηΤο σκάνδαλο που ξέσπασε τότε ήταν ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Αν δεν υπήρχε αυτό το (πολύ κακό) προηγούμενο, θα ήταν πολύ περισσότεροι αυτοί που θα έλεγαν μπράβο στη McLaren για αυτή την εντολή σήμερα.
Eπίσημο thread: GP Γερμανίας-Hockenheim 2008