-
αυτό με το όνομα BMW δεν το καταλαβαίνω ......
-
ορθον ποιος ο λογος να παρεις το 175 οταν υπαρχουν τα 150αρια που πανε μια χαρα στο δρομο...
-
Καλημερα σε ολους
Βασικα ο λογοσ που προτιμω το 175hp ειναι οτι υπαρχει πολυ καλος εξοπλισμος πχ 18αρες ζαντες,ημιδερματινα,συναγερμος,αισθητηρες παρκαρισματος μπροστα .Η διαφορα απο το 150 hp δεν ειναι μεγαλη
-
Ο χρήστης giangiak έγραψε:
Καλημερα σε ολουςΒασικα ο λογοσ που προτιμω το 175hp ειναι οτι υπαρχει πολυ καλος εξοπλισμος πχ 18αρες ζαντες,ημιδερματινα,συναγερμος,αισθητηρες παρκαρισματος μπροστα .Η διαφορα απο το 150 hp δεν ειναι μεγαλη
o 18αρες ειναι ο απολυτος λόγος για να ΜΗΝ το παρεις οτι και να δινει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
o 18αρες ειναι ο απολυτος λόγος για να ΜΗΝ το παρεις οτι και να δινει...+10000!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ορθον ποιος ο λογος να παρεις το 175 οταν υπαρχουν τα 150αρια που πανε μια χαρα στο δρομο...Μαλλον το εξαταχυτο κιβωτιο που ελπιζω να εχει καλυτερη αισθηση απο τα 5ταχυτητα της PSA....
-
Το gt δεν εχει στάνταρ τις 18αρες από όσο ξέρω, αλλά 17αρες. Είσαι σίγουρος εσύ γιαυτό; Σίγουρα έχει 6ταχυτο, αισθητήρες πίσω, εγχρωμη οθόνη, ημιδερμάτινο, πακέτο φωτισμού, ηλιοροφή, κτλ.
-
το 6ταχυτο ειναι θεμα χρονου να περασει σε ολες τις εκδοσεις......
ηδη η c4 με τα 150 θα το φοραει απο την αρχηπαντως το αμαξι απο μεσα και μια συντομη βολτα που το εκανα η ποιοτητα κατασκευης και υλικων που εχει πρεπει να ειναι τοπ αυτη τη στιγμη στη κατηγορια του
-
Το 6ταχυτο θα μπει σε λίγο και στα χατς 150αρια, ήδη ανακοινώθηκε από όσο είδα για το στέισον.
-
Exω το Type S και δεν θα το χαρακτηριζα αργο.
Εχω ανοιξει με audi 1.8 T quattro->μαζι εως τα 190χλμ.
Εχω ανοιξει ρολαριστα απο 2ες με Rx8 192->το Rx8 μπροστα 1 καροτσα στα 190χλμ παλι
Εχω ανοιξει και με BMW 2.2cc μοντ '93 ,εως κοφτη 2ας μαζι στην τριτη μου ανοιξε μια καροτσα και υποχωρησα γιατι δεν με ενδιεφερε να μαθω ποσο 'ξυλο' θα ετρωγα απο τοσα κυβικα.
Απο εκει και περα τα 'κοινα' 2λιτρα και 1800αρια δεν ειναι και κατι δυσκολο να τους 'ριχνω'.
οποτε οσοι δεν εχουν πειρα απο το συγκεκριμενο αμαξι καλυτερα ας μην μιλανε.
ΟΚ. το πεζω ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ απ το civic (φεξε μου και γλιστρησα αν κρινεις ενα αμαξι απο τα 1-2 δευτερολεπτα στις ρεπριζ) αλλα οχι και ΑΡΓΟ!! -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Exω το Type S και δεν θα το χαρακτηριζα αργο.
Εχω ανοιξει με audi 1.8 T quattro->μαζι εως τα 190χλμ.
Εχω ανοιξει ρολαριστα απο 2ες με Rx8 192->το Rx8 μπροστα 1 καροτσα στα 190χλμ παλι
Εχω ανοιξει και με BMW 2.2cc μοντ '93 ,εως κοφτη 2ας μαζι στην τριτη μου ανοιξε μια καροτσα και υποχωρησα γιατι δεν με ενδιεφερε να μαθω ποσο 'ξυλο' θα ετρωγα απο τοσα κυβικα.
Απο εκει και περα τα 'κοινα' 2λιτρα και 1800αρια δεν ειναι και κατι δυσκολο να τους 'ριχνω'.
οποτε οσοι δεν εχουν πειρα απο το συγκεκριμενο αμαξι καλυτερα ας μην μιλανε.
ΟΚ. το πεζω ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ απ το civic (φεξε μου και γλιστρησα αν κρινεις ενα αμαξι απο τα 1-2 δευτερολεπτα στις ρεπριζ) αλλα οχι και ΑΡΓΟ!!Δεν είναι αργό το Civic, ίσα ίσα πρέπει μάλλον να είναι το πιο γρήγορο ατμοσφαιρικό 1800άρι σήμερα.
Αλλά όταν με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι αρκετά πιο γρήγορο σε ρεπρίζ (2-3 δευτερόλεπτα στα χαρτιά, στο δρόμο μπορούν να σημαίνουν πολύ μεγάλη διαφορά απόστασης) γιατί να μην το προτιμήσεις; Αν το Civic ήταν φτηνότερο θα υπήρχε λόγος να το προτείνεις σε κάποιον. Όταν όμως κοστίζει τα ίδια χρήματα ή και παραπάνω από τα πιο γρήγορα από αυτό... -
Πόσες καρότσες είναι τα 66 μέτρα; Γιατί τα 2 δεύτερα στα 120χλμ/ωρα 66 μέτρα είναι...
-
Γεγονός πάντως είναι ότι τόσο το Civic όσο και το 308 είναι σαφώς υπερκοστολογημένα.
Με τα ίδια, ίσως και λιγότερα, λεφτά παίρνει κάποιος το Golf GT ή το Leon FR όπως επισημάνθηκε που είναι καλύτερα αυτοκίνητα και λίγο (το GT) έως πολύ (το FR) γρηγορότερα. Προφανής αδυναμία του 308 και του Civic ο ημιάκαμπτος -απουσία παντελώς αδικαιολόγητη για αυτοκίνητα τόσο ακριβά.
Ο φίλος όμως ζητά τη γνώμη μας για 2 συγκεκριμένα αυτοκίνητα αλλά εγώ λυπάμαι θα ψηφίσω λευκό!!!
Υ.Γ.Μήπως φίλε μας να το ξανασκεφτείς, τόσα λεφτά δίνεις πάρε κάτι άλλο (αν δεν το έλεγα θα έσκαγα)...
-
Διαφωνώ με τον lapin για το αν ειναι καλύτερα αυτοκίνητα τα leon και golf. Καλύτερο αυτοκίνητο δεν είναι μόνο το γρηγορότερο αλλά εκείνο που καλύπτει καλύτερα της ανάγκες του εκάστοτε αγοραστή αποτελώντας την χρυσή τομή.
Αν ίσχυε αυτό που γράφεις τότε το σιβικ θα ήταν καλύτερο από τα 2 που προανέφερες αφού έχει καλύτερα...φρένα, χώρους, εμφάνιση, εξοπλισμό, εγγύηση, αξιοπιστία, οικονομία.
ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι έτσι. Ευτυχώς που δεν είναι έτσι και εχουμε πολλές επιλογές...
Ο υποκειμενικός παράγοντας είναι εκείνος που θα πρέπει να οδηγεί στην όποια αγορά ενώ οι απόψεις των άλλων απλά να βοηθούν στην τελική επιλογή.
Πάντα φιλικά! -
Φυσικά, ό,τι αρέσει στον καθένα
Προσωπικά με τα κριτήριά μου δεν μπορώ να προτείνω το Civic όταν είναι τόσο ακριβό χωρίς να είναι έστω άνετο στη μετακίνησηΣοβαρά τώρα, είναι πολύ καλή επιλογή το Astra GTC 1.6T ! Πιο γρήγορο από ΟΛΑ τα τουρμπογρήγορα μη-GTI μικρομεσαία. H αίσθησή του είναι κάπως αποκομένη και βγάζει μια νωχελικότητα η οποία εμένα δεν με πείραξε πάντως. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή και προσεγμένη ηχομόνωση. Φτηνά service η Opel, 2+4 χρόνια εγγύηση ενώ βγαίνει με την φοβερή ηλιοροφή-παρμπρίζ. Αξίζει τα λεφτά του
-
Συμφωνω με τον φιλτατο Neos.Ο καθης εδω μεσα ειναι ταγμενος σε ενα group...Οποτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα εως οτου σταματησουν οι αναποφασιστοι,ανενημερωτοι που δεν ξερουν τι θελουν να θετουν τετοια ερωτηματα-θεματα στον 'λαο'.....και να εχει το καθε ενα την ιδια καταληξη.Διαξιφισμοι-διαξιφισμοι...
Παντως στην Γερμανια το ψηφισαν σαν 2ο καλυτερο αυτοκινητο μετα το Α3.
'Πόσες καρότσες είναι τα 66 μέτρα; Γιατί τα 2 δεύτερα στα 120χλμ/ωρα 66 μέτρα είναι...'
KWSN_Men μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εισαι και τοσο 'ξουραφι' στην φυσικη γιατι για να ισχυει αυτο πρεπει το αργο civic μου να ειναι ακινητο και το γρηγορο 308 να πηγαινει με 120χλμ.....
Επαναληψη των κινησεων προτεινω (ομαλη-ακινησια,επιταχυνομενη,ομαλα επιταχυνομενη κτλ)
Εκτος και αν στο παραδειγμα συγκρινεις καμια lambo εν επιταχυνσει με κανα yugo που και παλι 66 μετρα διαφορα σε 2'' απο τα 120 χλμ, δυσκολα φιλε.......... -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
'Πόσες καρότσες είναι τα 66 μέτρα; Γιατί τα 2 δεύτερα στα 120χλμ/ωρα 66 μέτρα είναι...'
KWSN_Men μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εισαι και τοσο 'ξουραφι' στην φυσικη γιατι για να ισχυει αυτο πρεπει το αργο civic μου να ειναι ακινητο και το γρηγορο 308 να πηγαινει με 120χλμ.....
Επαναληψη των κινησεων προτεινω (ομαλη-ακινησια,επιταχυνομενη,ομαλα επιταχυνομενη κτλ)
Εκτος και αν στο παραδειγμα συγκρινεις καμια lambo εν επιταχυνσει με κανα yugo που και παλι 66 μετρα διαφορα σε 2'' απο τα 120 χλμ, δυσκολα φιλε..........Aααααα......θα μας τρελάνετε....
Για πιάσε μολύβι και χαρτί.
Με 8 και 6 sec αντίστοιχα για τα 60--->120
το ένα διανύει 200m και το άλλο 150m50m είναι ΧΑΟΣ!
-
Τα νούμερα που υπολόγισε ο technik είναι σωστά, αν υποθέσουμε ότι η επιτάχυνση από τα 60km/h στα 120km/h είναι γραμμική.
Στην πραγματικότητα συνήθως δεν είναι. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα για το honda αν η επιτάχυνση γίνει με τη σωστή σχέση (στη συγκεκριμένη περίπτωση 2α και 3η), αλλά ακόμα χειρότερα αν τα ρεπρίζ μετρηθούν -όπως συνήθως γίνεται- με 1-2 σχέσεις πάνω.
Όλα αυτά αναφέρονται στη θεωρία, δεν ξέρω ποιος ευνοείται και ποιος όχι στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού τα 6 και τα 8 sec δεν έχω ιδέα με ποια σχέση είναι. Και ούτε έχω την περιέργεια να μάθω.
-
sorry αλλα φιλος που πηρε το σιβικ 1.8 types μου ελεγε οτι ηταν πιο αργο και απο το 206 1.6 που ειχε πριν..........
αν ειναι να βγαλουμε πυραυλο το σιβικ τι να πουν και τα πικαντο ντιζελ! -
Νομίζω έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα.
Κατ'αρχάς εγώ προσωπικά (αν αναφέρεσαι σε μένα) δεν είπα ποτέ ότι είναι πύραυλος. Το γεγονός ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν γραφτεί εκατοντάδες σελίδες άχρηστες και ένα σωρό μέλη εδώ μέσα τσακώνονται για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, μόνο γέλιο μου προκαλεί. Ούτε έχω, ούτε θα συμμετάσχω ποτέ σε τέτοιες ανούσιες διαμάχες.
Αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο ό,τι δεν έχει 250 άλογα και βάρος κάτω από 1400kg να το βαφτίζουμε αργό. Χαλαρώστε λίγο, γιατί οι κολώνες στην Ελλάδα έχουν γεμίσει από γρήγορους που δεν τους έφταναν τα 150 και τα 200 άλογα.
peugeot 308 GT 175HP vs HONDA CIVIC 1.8