-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και πέρσι το έφερε ο Ολυμπιακός. Και κάθε χρόνο πανηγυρίζουμε ΑΝ περάσει μια ομάδα μας στους 16!
ΕΛΕΟΣ! Μικρομεσαίοι είμαστε στην Ευρώπη. Και προσπαθούμε να το 'παίξουμε' και καλά μεγάλοι με δικολαβίστικα κολπα για βαθμούς, νίκες, ισοπαλίες κλπ!Οχι πως εχει καμια σημασια (αλλοι συντελεστες, περισσοτερες ομαδες περυσι), αλλα μονο και μονο για την ιστορια, ο Ολυμπιακος περυσι εφερε το 30%, ο Παναθηναικος αλλο 30% και οι υπολοιποι τα υπολοιπα.
Νικο ειμαστε δευτερη ταχυτητα στην Ευρωπη και δεν προκειται ποτε να γινουμε πρωτοι. Οποτε το να γινουμε οι πρωτοι σε αυτην την κατηγορια ειναι εφικτος στοχος και μεγαλη επιτυχια!
Να θυμισω οτι ο Παναθηναικος φετος ειναι ο μοναδικος εκπροσωπος χωρας που δεν ανηκει στους 6 κολλοσους (Αγγλια-Ισπανια-Ιταλια-Γερμανια-Γαλλια-Πορτογαλια), οπως περυσι ο Ολυμπιακος (μαζι με Σελτικ-Φενερ)!
και να μαζέψουμε βαθμούς για ποιο να το κάνουμε; Ποιος μπορεί να σταθεί Ευρώπη πλην Ολυμπιακού-ΠΑΟ άντε και καμιά ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Αρη βαριά όμως; Εχουμε πολύ χαμηλής δυναμικότητας πρωτάθλημα. Καλύτερα 2-3 και καλές ομάδες παρά 6 με τις μισές να αποτελούν καφετέριες. (εξαίρεση η περσινή χρονιά που όμως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη)
Συμφωνω απολυτα. Οι βαθμοι και η υψηλη θεση, χρησιμευει οχι για να βγαλουμε τους τεταρτο-πεμπτους για τουρισμο, αλλα για να περνανε ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος πιο ευκολα στους ομιλους και να αποφευγονται ιστοριες τυπου Ανορθωσης.
Δυστυχως η ΑΕΚ δεν ασχολειται με την Ευρωπη, ο ΠΑΟΚ γενικα δεν υπαρχει τα τελευταια χρονια, και ο Αρης μονο για φωτοβολιδες ειναι.
-
Καλά, το να έχουμε πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν είναι αυτοσκοπός, διότι όσες περισσότερες έχουμε, αν δεν φέρνουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα τότε μάλλον μπούμεραγκ γυρνάει γιατί οι βαθμοί που παίρνουμε πρακτικά διαιρούνται με τον αριθμό των ομάδων. Αν δηλαδή έχουμε παρουσίες στην Ευρώπη όπως του Αρη φέτος, καλύτερα να λείπει το βύσσινο (εξαίρεση η περσινή Λάρισα). Δίκοπο μαχαίρι...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλά, το να έχουμε πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν είναι αυτοσκοπός, διότι όσες περισσότερες έχουμε, αν δεν φέρνουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα τότε μάλλον μπούμεραγκ γυρνάει γιατί οι βαθμοί που παίρνουμε πρακτικά διαιρούνται με τον αριθμό των ομάδων. Αν δηλαδή έχουμε παρουσίες στην Ευρώπη όπως του Αρη φέτος, καλύτερα να λείπει το βύσσινο (εξαίρεση η περσινή Λάρισα). Δίκοπο μαχαίρι...Ολη χρονια ηταν εξαιρεση περυσι! ΚΑΙ Πανιωνιος ΚΑΙ Αρης ΚΑΙ Λαρισα ΚΑΙ καλη πορεια Ολυμπιακου ΚΑΙ καλη συγκομιδη για Παναθηναικο!
Απο τους πιθανους αντιπαλους:
*Ρεαλ: δεν την θελω με τιποτα γιατι σε δυο μηνες θα εχει στρωσει με τον Ραμος και δεν εχουμε καμια τυχη
*Λυων: αρκετα καλη και εμπειρη για να μας αποκλεισει, αν και παραδοσιακα καπου εδω σταματαει
*Σπορτινγκ - Βιγιαρεαλ: θεωρητικα οι πιο 'καλες' περιπτωσεις, αλλα προτιμω καποιο μεγαλυτερο ονομα
*Ατλετικο: παιξαμε περυσι αλλα δε με χαλαει κιολας
*Τσελσι-Αρσεναλ: οτι πρεπει! Τεν Κατε ή Ζιλμπερτο εναντια στο παρελθον τουςΦυσικα ολοι παρακαλανε να παιξουν με τον Παναθηναικο
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Φυσικα ολοι παρακαλανε να παιξουν με τον ΠαναθηναικοΕ ναι, υπολογίζουν ότι κάποτε θα σας κλείσει ο κ#$@, δε μπορεί. Πού να ξεραν...
-
Φυσικα ολοι παρακαλανε να παιξουν με τον Παναθηναικο
Χαχαχα
Ας ρωτήσουν και το Ζοζουλίνι να τους πεί πώς τον ήπιε
Anyway, ότι ομάδα και να είναι εμένα δεν με πειράζει. Απλώς θέλω μια ομάδα που να τρέχει λιγότερο από τις άλλες (π.χ. Ρεάλ...)
-
Φυσικα ολοι παρακαλανε να παιξουν με τον Παναθηναικο
εγώ στην θέση τους θα ήμουν λίγο πιο εγκρατής γιατί για να τερματίσει 1ος κάτι θα έδειξε.
-
Αφησα 2-3 μερες στο Kid, για να σας κανει κανενα quote αυτα που λεγατε αλλα μαλλον σας λυπηθηκε...
Ετοιμαστείτε για τρελο γελιο, εγκυρες προβλεψεις, αστραφτερα μαργαριταρια και λιγα ξυδακια...
-
Αφησα 2-3 μερες στο Kid, για να σας κανει κανενα quote αυτα που λεγατε αλλα μαλλον σας λυπηθηκε...Ετοιμαστείτε για τρελο γελιο, εγκυρες προβλεψεις, αστραφτερα μαργαριταρια και λιγα ξυδακια...
δεν είναι όλοι κολλήμενοι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αφησα 2-3 μερες στο Kid, για να σας κανει κανενα quote αυτα που λεγατε αλλα μαλλον σας λυπηθηκε...
Ετοιμαστείτε για τρελο γελιο, εγκυρες προβλεψεις, αστραφτερα μαργαριταρια και λιγα ξυδακια...
δεν είναι κολλήμενοι...
τι εννοεις; ποιοι;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Καλά το πηγαίνατε τις τελευταίες σελίδες.
Ποδοσφαιρική συζήτηση.Μην το χαλάτε τώρα πάλι ...
Ο...ο...ο Σιέλες!!!
Krusenblaster
-
δεν είναι κολλήμενοι...
τι εννοεις; ποιοι;
ξέχασα το όλοι....προφανώς εννοώ όλοι οι γαύροι στην περίπτωσή μας και αλλού οι βάζελοι κτλ κτλ
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Κακομοίρηδες βάζελοι!! Ούτε για το Uefa δεν κάνετε...Που θέλατε και C.L.
Γελάνε οι αντίπαλοι σας...
Ελλάς Ευρώπη Παναθηναικός....Τώρα θέλω να δω τους ροζβαζέλες και με τη Βέρντερ, που πέρσι ήταν ομαδούλα όταν την νικούσε ο Ολυμπιακός στα ίσα για την πρόκριση...
Καφενείο την έλεγαν
Φετος καποιος αλλος την ελεγε καφενειο...
Ο καλός Θεούλης έριξε την Ανόρθωση στο δρόμο του βάζελου. Πέρσι δεν μας έκανε το χατίρι να του ρίξει τη Βέρντερ στο UEFA, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Αμα εχεις καμια άλλη ευχη μην ντραπεις…
Ten Kate : 'Κύριοι...Eδώ είναι Champions League !'
Το είχε πει ο άμοιρος, αλλά εσείς εδω μέσα οι άμπαλοι παραμυθιαζόσασταν τόσα χρόνια με κάτι νίκες τύπου Νόρτζελαντ...Στους 0 βαθμούς κάνει κρύο ? Στους 10 παντως εχει καυσωνα
υ.γ Που να παίξετε με το καφενείο την Βέρντερ...
υ.γ2 Αυτό που είπε ο Μουρίνιο, πλήγωσε τον εγωισμό των παικτων του ροζφανέλα και φήμες λένε οτι ο Τεν Κάτε θα παρατάξει φουλ επιθετική ομάδα στο Μιλάνο για να πάρει εκδίκηση...όταν θα τελειώσετε 4οι με 2 βαθμούς μην αναρωτηθείτε όμως τι φταίει. Θα είναι πολύ αργά...
κοντα επεσες
Αν έρθετε 4οι (πράγμα αρκετά πιθανό πλέον) θα χαιρετίσετε τα πλήθη ενώ ο γαύρος λογικά θα είναι ακόμα στο UEFA. Αλλά και 3οι να έρθετε (ελπίζω να μην πιστεύετε ότι θα κάνετε την ανατροπή και θα προκριθείτε μετά από 0/2), στα ίδια με τον γαύρο θα είστε στην καλύτερη περίπτωση για εσάς.
Στο μηδέν κύριοι....που νομίσατε πως με το σκεπτικό 'Έχω και κότερο, πάμε Τσου Λου, θα πάτε κάπου..' και έχουμε ακόμα και 2 παιχνίδια με το καφενείο την Βέρντερ να παρακολουθήσουμε, μια εκτος έδρας τσόντα και μία εντός έδρας ισοπαλία.... Τα πετυχες ρε θηριο!!
Ε ρε γλέντια..
Τα λεγα, δεν τα λεγα ρα πασχάλη πριν απο κάτι μήνες?
Μωρε εσυ τα ελεγες…αλλα ποιος σε ακουγε!
Έχει προκριθεί κανείς στο παρελθόν, έστω και στο ΟΥΕΦΑ, μετά από 2 ήττες και γκολ 1-5??
Και δε μιλάμε για ομάδες επιπέδου Μπάρτσα ή Λίβερπουλ ή Αρσεναλ (αν θυμάμαικαλά το 'χει κανει η Λίβερπουλ ξεκινώντας άσχημα και μετά νικούσε εκτος και πέρασε).
Χλωμούς σας βλέπω βάζελοι!!Απο δω και περα να βαζεις και τον Panathinaikos, διπλα σε ομαδες τετοιου επιπεδου
Προσωπικα θεωρώ ότι με την έλλειψη κεντρικού αμυντικού αν δεν γίνουν αλλαγές στην άμυνα δύσκολα θα κρατήσετε το μηδέν εκεί και στην Ευρώπη κάτι τέτοιο αν θέλεις να προχωρήσεις προϋποθέτει φωτιά επίθεση που καμία Ελληνική ομάδα δεν έχει αυτή τη στιγμή.
Και...ομως... 0 γκολ στους τελευταιους 3 αγωνες!
1 βαθμός σε 3 ματς (τα 2 εντός και το 3ο στην έδρα της χειρότερης ομάδας του ομίλου). Θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα.
Υπαρχουν ακομα 9 βαθμοι που μπορουν να παρουν!!!
Αχ και να ξερες τοτε...
Και το καλυτερο για το τελος:
Με 1 βαθμό έπειτα από 3 αγωνιστικές (2 εντός έδρας) τα πράγματα εξελίσσονται φυσιολογικά για το πράσινο τσίρκο..
Στόχος το UEFA τώρα αν και δεν το βλέπω, μιας και προβλέπω το πολύ ισοπαλία με ανόρθωση στο ΟΑΚΑ , ήττα φυσικά στο Μιλάνο και ήττα στην Βρέμη..
Τα καταφερες...Μπροστα σου ο Bagus μοιαζει Καλχας!
-
Αυτο πονεσε φιλε μου!!
-
Πωπω quotes.....
Αλλά τον Bagus να τον αφήσετε ήσυχο! Ξέρει αυτός!
-
Even the sun shines in a dog's ass sometimes....
Εκεί που είσαι ήμουν περυσι αγόρι μου..με μία διαφορά...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ενώ σε είχα ξεφτιλίσει με μία τεσσάρα..Ο,τι και να κάνει ο βαο, την ηδονή που νιώθει ο κάθε γαύρος κάθε χρόνο δεν πρόκειται να την νιώσεις ΠΟΤΕ.&-
Αλήθεια θα σηκώσεις κάτι φέτος είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη και έχεις σηκώσει μπαιράκι? Χαρείτε τον ομολογουμένως ΑΘΛΟ που καταφέρατε αλλά ως εκεί. Και ψιτ, μάζευε βαθμούς γιατί του χρόνου θα παίζεις απευθείας στο ουέφα έτσι όπως πας στο πρωτάθλημα.
-
Πάλι τα ίδια... Κανονίστε...
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
[αλατι και ξυδια]καλα ταξιδια ναχετε εκει στα εξοτικα βλαδιβοστοκ για τους αγωνες του κυπελλου αγρων.. εεε ουεφα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Πωπω quotes.....
Αλλά τον Bagus να τον αφήσετε ήσυχο! Ξέρει αυτός!
Eννοειται οτι δεν ξερω και ναι εχω προβλεψει λαθος πολλες φορες,αλλα οχι περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους που συμμετεχουν στα αθλητικα τοπικ (Πασχος,Ακαλυπτος,Og κτλ κτλ κτλ)
Απλα εγω δεν αναφερω κανεναν,αυτη ειναι η διαφορα μας.Εννοειται βεβαια οτι εξυπνος μπορω να το παιξω κ εγω ανα πασα στιγμη,πλην ομως δεν το κανω.
Συνεχιστε κατα τα αλλα.
-
Ωχ οι προφήτες βγήκαν στον αέρα. Αυτό είναι για τα Funniest.
Είδατε ότι καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε? Σας το λέει κάποιος που δεν ασχολείται καθόλου με ποδόσφαιρο. -
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Αλήθεια θα σηκώσεις κάτι φέτος είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη και έχεις σηκώσει μπαιράκι?
Σε σήκωσα προχθές που έπεσες από τον καναπέ σου όταν είδες στις 23:30 μ.μ την κατάταξη του ομίλου του Παναθηναικού. Εγώ άπληστος δεν είμαι. Το παραπάνω μου αρκεί για φέτος.
Είσαι όμως αχάριστος φίλε μου. Κάθομαι και κερδίζω Ίντερ και Βέρντερ, βγαίνω πρώτος στον όμιλο για να έχω τον επαναληπτικό αγώνα στο ΟΑΚΑ, βλέπεις κάνω προσπάθεια, μου βγαίνει η μαντόνα μπας και καταφέρω να παίξεις εσύ του χρόνου στους ομίλους απ ευθείας (γιατί αλλιώς δεν...) και αντί να χαίρεσαι, που δεν είσαι ικανός ούτε το χάρποβο και το παράρτημά σου τον Λεβαδειακό να κερδίσεις με το ολοκληρωτικό σου ποδόσφαιρο, προκαλείς κι από πάνω. Ντροπή σου καφετζόπουλε, και λίγο τσίπρα.
Champions League & Uefa 2008-2009