-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
:lol:
Ασε μας ρε συ Ορέστη...
Οχι αμα θες, πες τιποτα αλλο
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μπρος σε αυτα καταφερνει τελικα ολα εκεινα ειναι ψυλλοι στα αχυρα!Αφεντικο, τον βρηκα!!! (τον ψυλλο)
-
Εμενα μου αρεσε που κατηγορουσαν πολλοι εδω τον Καραγκουνη για τις βουτιες και κατι αλλα.
Η ουσια ειναι οτι ο Καραγκουνης σκοραρε και χαρισε την πρωτη θεση στον παο σε εναν ομιλο του Τσανπιονς λιγκ! Μπρος σε αυτα καταφερνει τελικα ολα εκεινα ειναι ψιλοι στα αχυρα!Γιατί δε βούταγε χθες?
-
Και καλα εκανε .Τον παραδεχομαι!
-
καραγκουνης ολεολεολε. Λιγα ρε για τον τυπαρα, χτες τους εσκισε ολους
-
Και καλα εκανε .Τον παραδεχομαι!Καλά έκανε που βούταγε??
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
καραγκουνης ολεολεολε. Λιγα ρε για τον τυπαρα, χτες τους εσκισε ολουςΑσε ρε, πες μας τωρα γιατί βουτάς και πως διάολο μπήκε αυτό χτες?
-
Συμφωνω με τον Κουκ αλλα ο παο δεν εχει τον παγκο του Ολυμπιακου σε ποιοτητα οποτε δεν νομιζω οτι θα αντεξει και στα δυο πρωταθληματα.Θεμα κουρασης δηλ ψυχολογικης και σωματικης για μενα!
Θεμα τακτικης και ψυχολογιας λοιπον!Ο Παναθηναικος εχει καλυτερο παγκο απο τον Ολυμπιακο!
Ματος-Νινης-Ιβανσιτς-Ρουκαβινα-Κλειτον-Τζορβας-Γκουμας ειναι...αναπληρωματικοιΟσον αφορα το τελευταια, μην ξεχναμε και την τυχη! Χωρις αυτην δεν πας πουθενα.
Δεν καταλαβες φιλε μου .Για σας τους Ολυμπιακους το εγραψα , να σας 'φτιαξω ' λιγο ψυχολογικα!
Καπου μπερδευτηκαμε.
1.ειμαι Παναθηναικος
2.πιστευω εχουμε (πολυ) καλυτερο παγκο
3.το πηγαινε στο οτι οι παικτες που ανεφερα ειναι πολυ καλοι για να ειναι αναπληρωματικοι...και ομως ειναι...ΑΑΑΑΑΑ! Ετσι λοιπον!
Κριμα γιατι χαλασα μια Ολυμπιακη σκεψη ψυχολογικης ανατασης! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Και καλα εκανε .Τον παραδεχομαι!
Καλά έκανε που βούταγε??
Εχει τον τροπο του και τις περισσοτερες φορες εχει αποτελεσμα!, Ενα καλο φαουλ ενα πεναλτι μια κιτρινη ,κοκκινη ,και για αυτον ισως .Οποτε το αποτελεσμα μετραει .
Εγω δεν εχω φρουτα να σου ριξω! -
Γιατί δε βούταγε χθες?Και ομως χθες, στο δευτερο ημιχρονο, εκανε μια κουρσα 25-30 μετρων, οανω στην γραμμη, με παικτη να τον πιεζει, και δεν επεσε!
Να βουτας δεν ειναι σωστο. Να πεφτεις οταν σε σπρωχνει ο αλλος (ενω αν δεν πεσεις δεν δινεται φαουλ), ειναι ΟΚ.
-
Γιατί δε βούταγε χθες?
Και ομως χθες, στο δευτερο ημιχρονο, εκανε μια κουρσα 25-30 μετρων, οανω στην γραμμη, με παικτη να τον πιεζει, και δεν επεσε!
Να βουτας δεν ειναι σωστο. Να πεφτεις οταν σε σπρωχνει ο αλλος (ενω αν δεν πεσεις δεν δινεται φαουλ), ειναι ΟΚ.
Ρε, θα μας τρελάνεις?!?!?!
Μαγκιά είναι να ΜΗΝ πέφτεις, αλλά να προσπαθείς να ολοκληρώσεις την προσπάθεια.
Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να μπει γκόλ. Δεν κερδίζει όποιος πήρε περισσότερα φάουλ.
Ο Καραγκούνης βουτάει για να κερδίζει φάουλ, στην λογική 'να ανέβει η ομάδα προς την αντίπαλη περιοχή' ή 'αφού δεν θα έχω που να δώσω την μπάλα, ας πάρω φάουλ'!
Και τα δύο είναι ενδείξεις όχι καλής οργάνωσης της ομάδας! -
καραγκουνης ολεολεολε. Λιγα ρε για τον τυπαρα, χτες τους εσκισε ολους :
Ασε ρε, πες μας τωρα γιατί βουτάς και πως διάολο μπήκε αυτό χτες?
ελα μου ντε
Βουταω για να σωσω την ομαδα μου, ειχα φιλο τον στελαρα και μου ταμαθε ολα τα κολπαΜπαι δε γουει, ειπαμε: μπαρτσελονα οεοεοε
-
τα πιο πολλά γκολ μπαίνουν από στημένες φάσεις όμως...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μπαι δε γουει, ειπαμε: μπαρτσελονα οεοεοε
Mη βγάζεις γλώσσα πριν το Σάββατο λέμεεεε.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε, θα μας τρελάνεις?!?!?!Μαγκιά είναι να ΜΗΝ πέφτεις, αλλά να προσπαθείς να ολοκληρώσεις την προσπάθεια.
Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να μπει γκόλ. Δεν κερδίζει όποιος πήρε περισσότερα φάουλ.
Ο Καραγκούνης βουτάει για να κερδίζει φάουλ, στην λογική 'να ανέβει η ομάδα προς την αντίπαλη περιοχή' ή 'αφού δεν θα έχω που να δώσω την μπάλα, ας πάρω φάουλ'!
Και τα δύο είναι ενδείξεις όχι καλής οργάνωσης της ομάδας!Mα δεν πεφτεις οπου και οποτε να'ναι!
Πεφτεις (ενω θα μπορουσες να το αποφυγεις) οταν εισαι στην αμυνα σου και σε πιεζει ο επιθετικος απο πισω, πεφτεις οταν σε μαρκαρουν 2-3 και σου εχουν κλεισεις τους διαδρομους, πεφτεις οταν εισαι μεσα στην περιοχη σε στημενη μπαλα και σε τραβαει ο αλλος, γενικα πεφτεις οταν σχεδον ειναι σιγουρο οτι θα χασεις την μπαλα ή οταν ειναι μεγαλο ρισκο να προσπαθησεις για κατι αλλο.
Ξαναλεω δεν μιλαμε για βουτιες, οπου προσπαθεις να ξεγελασεις τον διαιτητη, αλλα για πεσιμο μετα απο σπρωξιμο τραβηγμα του αντιπαλου.
Αυτο δεν λεγεται ουτε απατη, ουτε μαγκια. Λεγεται πονηρια. -
Και τα δύο είναι ενδείξεις όχι καλής οργάνωσης της ομάδας!Mα δεν πεφτεις οπου και οποτε να'ναι!
Πεφτεις (ενω θα μπορουσες να το αποφυγεις) οταν εισαι στην αμυνα σου και σε πιεζει ο επιθετικος απο πισω, πεφτεις οταν σε μαρκαρουν 2-3 και σου εχουν κλεισεις τους διαδρομους, πεφτεις οταν εισαι μεσα στην περιοχη σε στημενη μπαλα και σε τραβαει ο αλλος, γενικα πεφτεις οταν σχεδον ειναι σιγουρο οτι θα χασεις την μπαλα ή οταν ειναι μεγαλο ρισκο να προσπαθησεις για κατι αλλο.
Ξαναλεω δεν μιλαμε για βουτιες, οπου προσπαθεις να ξεγελασεις τον διαιτητη, αλλα για πεσιμο μετα απο σπρωξιμο τραβηγμα του αντιπαλου.
Αυτο δεν λεγεται ουτε απατη, ουτε μαγκια. Λεγεται πονηρια.Έτσι έτσι....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι μου άρεσε?Οι αλλαγές της μπάλας με την μία, σε μικρό χώρο στο κέντρο.
Οι ελεγχόμενες αποκρούσεις στην άμυνα.
Η κίνηση των εξτρέμ στα άκρα για να ανοίξουν την άμυνα.
Η κάθετη μπαλιά που επιχειρούσαν συχνά.
Η ταχύτητα τους.Αυτά ακριβώς που έκανε και ο ΠΑΟ στο Μιλάνο..
Mου επιτρεπεις να προσθεσω σε αυτα το αμυντικο ψηλο παιχνιδι του Σιμαο (δεν εχασε ουτε μια κεφαλια)
τις πανεξυπνες μπαλιες διαβητη και το τρεξιμο που εριξε Ο βραζιλιανος
και το αρκετα μαχητικο παιχνιδι του Τζιολη -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατί δε βούταγε χθες?
Και ομως χθες, στο δευτερο ημιχρονο, εκανε μια κουρσα 25-30 μετρων, οανω στην γραμμη, με παικτη να τον πιεζει, και δεν επεσε!
Και τα δύο είναι ενδείξεις όχι καλής οργάνωσης της ομάδας!Ναι κακης οργανωσης αλλα και εξυπνου παιξιματος απο τον παιχτη! Ο σκοπος του Καραγκουνη ειναι περα για περα σωστα εξυπνος κατ εμε!
Εμεις παντος Κουκ τα ριξαμε τα δυο γκολακια .Προλαβαμε! -
-
Μετανοείτε! Ο Σιέλες είναι OnLine και διαβάζει.
Θα του πάρει ίσα με 2 ώρες για διαβάσει όοοοοολες τις σελίδες....1 ωρίτσα για να ετοιμάσει την απάντηση...και 2 δευτερόλεπτα για να την σβήσει και να κάνει logout!
Champions League & Uefa 2008-2009