-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ο χιντιγκ ειχε πιασει το νοημα,και ηξερε πολυ καλα τι εκανε.Η μπαρτσα ειναι μια τεχνικη ομαδα και ενα συστημα παιχνιδιου.Και στα 2 παιχνιδια λοιπον την αφησε να κανει παιχνιδι. Οταν εχεις μια υποτυπωδη καλη αμυνα μπορεις απεναντι σε μια μπαρτσα να παιξεις 8=9 παικτες πισω και να την μπλοκαρεις.
Φίλε bujinkan, διαφωνούμε ΜΟΝΟ στο μπολντ.
Με την έννοια ότι για να μπλοκαριστεί η (φετινή) Μπάρτσα δεν χρειάζεσαι μια 'υποτυπωδη καλη αμυνα', δε σου αρκεί αυτό, θες μια μαζική άμυνα και μάλιστα αλάνθαστη και μάλιστα αποτελούμενη από κορυφαίους αμυντικούς. Αυτό έκανε ο Χίντινγκ που έχει παικταράδες και κατέβασε 4 αμ. χαφ στο καμπ νου (με μερικά από αυτά να είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη στη θέση τους) και κράτησε όλη την ομάδα μέσα στην περιοχή του, ούτε καν στο μισό γήπεδο. Τα ίδια και σήμερα. Τι να το κάνω που έπαιζε ο Ανελκά (μλκ Πάσχε σε σένα πάει αυτό ), δεξί μπακ τον είχε τον άνθρωπο!
Μήπως είδατε που μάρκαρε και αυτός και ο Ντρογμπά??
Μόνο έτσι σταματιέται η φετινή Μπάρτσα και φοβάμαι ότι μια από τα ίδια θα κάνει και η Μαντσεστερ στον τελικό (γου-Ρούνει δεξί μπακ θα παίζει).Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που πήγαν να κάνουν τα ίδια φέτος με τη Μπάρτσα τα μέτραγαν. ΟΛΕΣ.
Έχω δει σχεδόν όλα τα ματς της Μπάρτσα φέτος και παίζει διαστημική μπάλα. Την έχουν παίξει με όλους τους τρόπους, ανοιχτά τρώνε 6αρες, όλοι πίσω λεωφορείο τρώνε 4άρες, δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα.Ε, ο Χίντινγκ έχει παικταράδες και αντί να παίξει στα ίσα τα 2 ματς και ότι βγει, επειδή προφανώς τρομοκρατήθηκε από τη Μπάρτσα, πήγε να καταστρεψει με το χειρότερο τρόπο το παιχνίδι της.
Χαίρομαι που δεν τα κατάφερε.ΟΥΣΤ!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παντως η μπαρτσα σημερα ηταν για μπατσεςΜπατσε-λονα
Οτι να ναι η διαιτησια...Παντως στο τελος παλι τα ιδια θα εχουμε...ManUnited και ξερο ψωμι... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Και για ακόμα μια φορά : Οι ομάδες του Χίντινγκ, δεν είναι για πολλά πολλά. Καλές μεν αλλά...
Με έπεισες μπαγάσα!
Άλλαξα γνώμη για τον Ολλανδό, ή μάλλον έχασα πάσα ιδέα.
-
και ο μεσι χωμα με απογοητευσε
-
ελαχιστες φορες εχω ευχαριστηθει τοσο γκολ οσο αυτο της μπαρτσα.. και δεν ειναι καν η ομαδα μου αλλα αυτο το κατενατσιο που εκανε η τσελσι ακομα και με παιχτη παραπανω:
1.να καθετε ολη πισω
2.να βγαζει επιθετικο και να βαζει αμυντικο!!με εκανε και αηδιασα! ελεος ρε χιντιγκ μας ξεσκισες 2 90λεπτα σερι! τα ματακια μας τι σου φταινε??
-
Μια ερωτηση.Απο τον τελικο ποιοι θα λειπουν και απο τις 2 ομαδες,λογω καρτων?
-
ρε παιδια μην λετε οτι να ναι,αφου εβαλε γκολ πρωτη η τσελσι τι πρεπε να παιξει επιθετικα
η μπαρτσα που την υποστηριζω κιολας δεν εκανε τιποτα .
επισης ,η τσελσι νομιζω εκανε πολυ περισσοτερες φασεις απο την μπαρτσα αρα τη κατενατσιο μου λετε και τριχες καλαματιανες. -
ρε παιδια μην λετε οτι να ναι,αφου εβαλε γκολ πρωτη η τσελσι τι πρεπε να παιξει επιθετικα
επισης ,η τσελσι νομιζω εκανε πολυ περισσοτερες φασεις απο την μπαρτσα αρα τη κατενατσιο μου λετε και τριχες καλαματιανες.αφου εβαλε γκολ ηταν υποχρεωμενη να κυνηγησει και 2ο αφου με γκολ η μπαρτσα περναγε οπως και τελικα εγινε.. ετσι κανουν οι μεγαλες ομαδες
δες πχ η μαντσεστερ.. εβαλε το γκολακι..εβαλε το 2ο..εβαλε το 3ο.. και μετα αραξε.. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
επισης ,η τσελσι νομιζω εκανε πολυ περισσοτερες φασεις απο την μπαρτσα αρα τη κατενατσιο μου λετε και τριχες καλαματιανες.αφου εβαλε γκολ ηταν υποχρεωμενη να κυνηγησει και 2ο αφου με γκολ η μπαρτσα περναγε οπως και τελικα εγινε.. ετσι κανουν οι μεγαλες ομαδες
δες πχ η μαντσεστερ.. εβαλε το γκολακι..εβαλε το 2ο..εβαλε το 3ο.. και μετα αραξε..μα το κυνηγησε περισσοτερο ,δεν τι ειδες το ματς
-
Και τωρα που ξαναειδα τις φασεις μια μια πασχο,μονο ενα πεναλτι καθαρο υπαρχει και αυτο ειναι το χερι του πικε.Τα αλλα 3 που ζητησε η τσελσυ ειναι πεναλτι απο αυτα που παιρνει κατα κορον η ομαδα σου στο καραισκακη,κοινως ανυπαρκτα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Και τωρα που ξαναειδα τις φασεις μια μια πασχο,μονο ενα πεναλτι καθαρο υπαρχει και αυτο ειναι το χερι του πικε.Τα αλλα 3 που ζητησε η τσελσυ ειναι πεναλτι απο αυτα που παιρνει κατα κορον η ομαδα σου στο καραισκακη,κοινως ανυπαρκτα -
δες πχ η μαντσεστερ.. εβαλε το γκολακι..εβαλε το 2ο..εβαλε το 3ο.. και μετα αραξε..μα το κυνηγησε περισσοτερο ,δεν τι ειδες το ματς
ναι το κυνηγησε βαζοντας μπελετι στη θεση του ντρογκμπα..
αυτο που επαιξε η τσελσι 2 παιχνιδια τωρα ηταν ντροπη για την ιστορια της.. ρωτα κανα οπαδο της.. μπες σε κανα φορουμ αγγλικου ποδοσφαιρου και μετα ελα πες..
-
Ειδικά το τελευταίο που χτυπάει η μπάλα στον κώλο του αμυντικού και μετά πάει στο χέρι του ήταν 100% ακούσιο. Αλλά οι βοσκοί στη ΝΕΤ έλεγαν περί μπενάλντυ.
-
Δεν υπάρχει ακούσιο ρεεεεεεεεεεε, έχει καταργηθεί.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν υπάρχει ακούσιο ρεεεεεεεεεεε, έχει καταργηθεί. -
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Και για ακόμα μια φορά : Οι ομάδες του Χίντινγκ, δεν είναι για πολλά πολλά. Καλές μεν αλλά...
Με έπεισες μπαγάσα!
Άλλαξα γνώμη για τον Ολλανδό, ή μάλλον έχασα πάσα ιδέα.
Na το χαρείς κι εσύ και η ομάδα σου τώρα που μπορείτε γιατί όταν ξυπνήσει ο γίγαντας , θα σας πιούμε το αίμα με το μπουρί
http://www.athletic-club.net/web/main.a ... &d=0&idi=2
Ήδη φέτος εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή μας και τερματίζουμε κάπου στη μέση -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Na το χαρείς κι εσύ και η ομάδα σου τώρα που μπορείτε γιατί όταν ξυπνήσει ο γίγαντας , θα σας πιούμε το αίμα με το μπουρί
http://www.athletic-club.net/web/main.a ... &d=0&idi=2
Ήδη φέτος εξασφαλίσαμε νωρίς την παραμονή μας και τερματίζουμε κάπου στη μέσηΡισπεκτ στους Βασκους!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Εσυ ξερω τι σε τσούζει τώρα, ήθελες Τσελσι τελικό για την ομαδούλα σου, αλλα μη λες μαλακιες.
Όλοι το βλέπαμε όχι μόνο εσύ, 15 βουτιές οι άμπαλοι τα ταγαρογιδα και μου θέλανε πέναλτι.ΟΥΤΕ 1 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ.-
Αν θες πάμε τις φάσεις 1 προς 1. Η κόκκινη δεν ηταν ούτε κατά διάνοια και στο καμπ νου είχε πνίξει πεντακάθαρο πέναλτι και κόκκινες.
Σήμερα αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη με όλη τη σημασία της λέξης.-
Με 180' λεπτά κατενάτσιο ο παπαρας η αλεπού μη χέσω πήγε να κλέψει την πρόκριση από την καλύτερη ομάδα όλων των εποχων.
Ε, όχι ρε φίλε, δεν πάει έτσι.Κατσε μισο κανε μαχαιρι γιατι βαζελιζεις ασχημα.
Η κοκκινη δεν ηταν φυσικα,δεν μιλησε κανεις γι αυτο.
Πριν την κοκκινη εχουν προγηθει 2 πεναλτυ.Ολογραφως δυο. Κι αν για το φαουλ του αλβες δεν ειναι μεσα στην περιοχη δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι δεν ειδα τις φασεις μετα το παιχνιδι αλλα μονο το ριπλει που εδειξε στο ζωντανο,για το τραβηγμα του αμπινταλ νομιζω δε χωραει αμφιβολια. Ασε το οτι επεσε ο ντρογκμπα.Ακομα κι αν ο ντρογκμπα σταματουσε ακαριαια,γυρναγε το σωμα του προς το διαιτητη και ζητουσε πεναλτυ ο διαιτητης επρεπε να το δωσει.Υπαρχει τραβηγμα πως να το κανουμε τωρα κι ο κανονισμος λεει πεναλυ χωρις δευτερη κουβεντα.&-
Παμε λοιπον μιας και θες να αναλυσουμε μια μια τις φασεις.
Το χερι του πικε ειναι πεντακαθαρο και το παραδεχεσαι κι εσυ. Το σκορ λοιπον εκτος απροοπτου (χαμενου πεναλτυ λαμπαρντ μηδενικες πιθανοτητες δλδ) ειναι 0-3 και το πανηγυρι εχει τελειωσει προ πολλου. Δε νομιζω οτι χωρα αμφιβολια ουτε σ αυτο.
Παρακατω τωρα,και στο τελευταιο χερι ο σωστος αμυντικος οταν αμυνεται μεσα στην περιοχη και βλεπει οτι η μπαλα παει πανω του μαζευει τα χερια του σταυρωτα πισω απ την πλατη και δεν τα αφηνει εκτεθειμενα να ακουμπησουν μπαλα.Κλασσικη περιπτωση βλαβης ( ) σορρυ,πεναλτυ οπως οριζουν οι κανονισμοι και καρτα.&- Ουτε εδω χωραει αμφιβολια.Μιλαω για κανονισμους δε λεω την αποψη μου.
Εκ των πραγματων δλδ δεν δοθηκαν 3 καραμπινατα πεναλτυ.- Τωρα τι μου λες εσυ περι κατενατσιου κλπ,μονο εσυ κι ο πιτζαθαν το ειδατε αυτο.Εγω ξερω οτι στο 20λεπτο απ το 10 εως το 30 η τσελσυ ειχε 3 κλασσικες ευκαιριες και αργοτερα ο ντρογκμπα εχασε τετ α τετ που δεν διανοειται να χασει παικτης αναλογης κλασης.Ολα αυτα με 11 εναντιον 11 γιατι οταν βγηκε ο αμπινταλ καθε επελαση της τσελσυ μυριζε και ευκαιρια με τον ανελκα που αποτελεσε ασσο του χιντινγκ οπως ειχα πει εδω και μια βδομαδα.
Επισης για να κλεινουμε ενα ενα τα θεματα,ειναι λαθος η διατυπωση οτι ο ανελκα κι ο ντρογκμπα επαιζαν δεξι μπακ και σεντερ μπακ αναλογα.Ειδες ποδοσφαιρο συγχρονο και μαλιστα ημιτελικο.Ακομα κι ο ντρογκμπα το οτι επαιξε σεντερ μπακ οταν η ομαδα του αμυνοταν ειναι το λιγοτερο επιθυμητο.Και τερμα επρεπε να παιξει αν χρειαζοταν οταν μαλιστα προηγεισαι με 1-0 κι εχεις στο τσεπακι την προκριση.&-Το συμπερασμα το δικο μου λοιπον,ειναι οτι ο διαιτητης ειτε ειναι επικινδυνος για το αθλημα (δε θυμαμαι ομως αντιστοιχα δειγματα απ αυτον στο παρελθον) ειτε απλα ειχε παιξει συγκεκριμενο αποτελεσμα και το πηγαινε το παιχνιδι οπου ηθελε.Ευχομαι να ειχε παιξει τη μιση του περιουσια στο 1-0 και ο ινιεστα να του τη χαλασε.
Τελος μπομπολια τσελσυ ηθελα για την ομαδαρα μου στον τελικο.Απο ισπανια ετσι κι αλλιως τη μπαρτσα συμπαθω γιατι θυμαμαι κατι χερια του καρλος στο μπερναμπεου και διαολιζομαι με τη ρεαλ. Απ την αλλη για μενα δεν αξιζε σ αυτα τα δυο παιχνιδια να περασει.Ακομα κι ο γκωνιας καταλαβε οτι ο γκουαρντιολα δεν ανει ακομα για προπονητης τετοιου επιπεδου,η μπαρτσα τοσο καιρο ειναι σα να πηγαινει χωρις προπονητη,με αυτοματο πιλοτο.Τι σαν δλδ ετσι πηγαινει.Απλα βρεθηκε ενα τρομερο προπονητικο μυαλο να τον δουλεψει λιγο και απλα δεν του κατσε απο ατυχια.Ετσι ειναι η μπαλα.Καλυτερα ομως γιατι ο κριστιανο εχει αγριες διαθεσεις και δε μασαει απο μη δοσμενα πεναλτυ,πυροβολει κι οποιον παρει ο χαρος. -
Σφάξιμο με το βαμβάκι ο Νορβηγός.
Κακά τα ψέματα αν είχε το παιγνίδι αυτό γίνει στην Ελλάδα δεν θα υπήρχε περίπτωση να είχε τελειώσει το ματς φυσιολογικά.
3 πέναλτι πνιγμένα στο Τάμεση, μία κόκκινη ανάποδη για τα μάτια του κόσμου (σατανικός ο τρόπος διαιτησίας) και φυσικά δεν συνέβη αυτό που ΔΕΝ ήθελε η UEFA. Να επαναληφθεί ένας Αγγλικός Τελικός CL.
Το είχα πει στη γυναίκα μου ότι ο Νορβηγός δε γουστάρει Chelsea και αυτό τελικά φάνηκε. Προβλέπω πάντως πολλές και βαριές τιμωρίες.
Champions League & Uefa 2008-2009