-
Ρε Θοδωρα τι απαντας;;
Αστον στην ησυχια του.
Εχουμε γιορτη σημερα, δεν ασχολουμαστε με μιζεριες! -
εντάξει δεν ξαναμιλάω για σήμερα.....
σας αφήνω να τσακωθείτε με την ησυχία σας..... -
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που κατά διαστήματα έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο και κατάφερε να πάρει την νίκη και τους βαθμούς της πρόκρισης.
-
40 χρονια βαρελας τετοιο πατο δεν ξαναδα. Τις μισες φασεις της Σπαρτα εκανε η Ανορθωση και εβαλε 3 γκολ. Η πλακα ειναι οτι στο 85 λεπτο ο παικτης της Σπαρτα εχει επι 5 δευτερα την μπαλα και ειναι απεναντι απο τον Γκαλινοβιτς και κανει ενα σουτ..... Ουτε μπετατζης να ηταν οχι ποδοσφαιριστης. Εχασαν 2 τετ-α-τετ στο πρωτο και αλλα 3 στο δευτερο. Ε αυτα δεν γινονται
Πρεπει καποιος απο ψηλα να μας κοροιδευει. Δεν γινεται αλλιως. Να χανει πεναλτυ ,τετ-α-τετ ο Ολυμπιακος κ αι με 3 φασεις να τρωει 3 γκολ. Να χανει τετ-α-τετ η Σπαρτα και να τρωει και γκολ στο τελος. Ε δεν γινονται αυτα. Η πλακα ειναι οτι ο Παο ειναι χειροτερος απο περυσυ ,αλλα ακομα να το παρουν χαμπαρι τα βαζελακια. Θα γελασουμε που φετος
-
Τελικά δεν με απασχολεί καθόλου το αυριανό!
Ότι και να γίνει 8α είμα χαρούμενος.
Εάν νικήσει η ευρωπουτάνα και περάσει, τότε θα μιλάει για θρίαμβο κτλ και στην συνέχεια θα μας δώσει ΠΑΛΙ, για ακόμα μια χρονιά άξέχαστες στιγμές.
Εάν αποκλειστεί, πάλι θα γελάω το ίδιο.
Τι να κάνουμε, τόσα χρόνια έπαιρνε τα πέτσινα και έμπαινε σαν την πορδή σε κάποιον όμιλο και ξεβρακωνόταν. Τώρα που αναγκάστηκε, διοτί το είχε ξεφτυλίσει με τους βαθμούς που έφερνε στην΄Ελλάδα η ομάδα της Τρούμπας, να παίξει νοκ-άουτ, έχουμε ξεβράξωμα απο την αρχή.
Θεία δίκη όμως.
Η ομάδας της μίζας και της λαμογιάς, η ομάδα που παίζει της χαρίσανε τα χρέη, η ομάδα που της χαρίσανε γήπεδο (δικο της είναι, ναι... ), η ομάδα που πέρισυ έπρεπε να βγεί 3η....
Εις υγείαν...
-
Εδώ βγάλατε Φαν Μπάστεν μερικοί το Μήτρογλου, στο 1ο ματς του Σόουζα κολλήσατε. Ήμαρτον θε μου.
Πάντως πολύ με πλάτη έπαιζε. -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Τελικά δεν με απασχολεί καθόλου το αυριανό!Ότι και να γίνει 8α είμα χαρούμενος.
Εάν νικήσει η ευρωπουτάνα και περάσει, τότε θα μιλάει για θρίαμβο κτλ και στην συνέχεια θα μας δώσει ΠΑΛΙ, για ακόμα μια χρονιά άξέχαστες στιγμές.
Εάν αποκλειστεί, πάλι θα γελάω το ίδιο.
Τι να κάνουμε, τόσα χρόνια έπαιρνε τα πέτσινα και έμπαινε σαν την πορδή σε κάποιον όμιλο και ξεβρακωνόταν. Τώρα που αναγκάστηκε, διοτί το είχε ξεφτυλίσει με τους βαθμούς που έφερνε στην΄Ελλάδα η ομάδα της Τρούμπας, να παίξει νοκ-άουτ, έχουμε ξεβράξωμα απο την αρχή.
Θεία δίκη όμως.
Η ομάδας της μίζας και της λαμογιάς, η ομάδα που παίζει της χαρίσανε τα χρέη, η ομάδα που της χαρίσανε γήπεδο (δικο της είναι, ναι... ), η ομάδα που πέρισυ έπρεπε να βγεί 3η....
Εις υγείαν...
Eι ψιτ. Ο Ολυμπιακος εχει παιξει ΔΥΟ φορες προκριματικα(Ανορθωση και Μοζιρ) και προκριθηκε. Οποτε παλι ψεμματα λες. Επισης περυσυ πηγα στους 16 και εσυ πριν 3 χρονια ετρωγες 5αρες. Εχουν περασει τα χρονια του βρωμικου Γουεμπλει και των ξυλοκοπων της Λεγκυα. Εδω τωρα εχει Βερντερ και Μπαρτσα και θα τρως ξανα 5αρες
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eι ψιτ. Ο Ολυμπιακος εχει παιξει ΔΥΟ φορες προκριματικα(Ανορθωση και Μοζιρ) και προκριθηκε. Οποτε παλι ψεμματα λες. Επισης περυσυ πηγα στους 16 και εσυ πριν 3 χρονια ετρωγες 5αρες. Εχουν περασει τα χρονια του βρωμικου Γουεμπλει και των ξυλοκοπων της Λεγκυα. Εδω τωρα εχει Βερντερ και Μπαρτσα και θα τρως ξανα 5αρες
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πήγες στους 16?
Πω ρε κατόρθωμα! Άγαλμα στήσατε για την 'πορεία' ??? χαχαχαχαΜε Μοζίρ και Ανόρθωση έπαιξες το 97-98 τότε που είχες κάποια ομάδα ας πούμε!!
Ότι και να λες για τις 5άρες, έχεις δίκιο.
Εμένα με πειράζανε απίστευτα, εσένα που σου έχει γίνει 2η φύση μετά και την 7άρα, πιστεύω να σου κάθονται ευχάριστα -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καφριλίκια και καραγκιοζιλίκια. Εύχομαι κάποιος να κάνει κλίσμα με πριόνι σ' αυτά τα κωλόπαιδα. Από κει και πέρα, το να πιάνονται βάζελοι/χανούμια και λοιπές πικραμένες δυνάμεις απ' αυτό και να κράζουν, λες και η φωλιά τους είναι καθαρή και σιδερωμένη, είναι τουλάχιστον γελοίο.
Εγώ δεν κράζω τους Ολυμπιακούς για αυτό! Ανεγκέφαλοι Υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις ομάδες.
Κράζω όμως την αστυνομία που δεν κάνει συλλήψεις και τους προστατευει με το ατυπο 'Ποδοσφαιρικό Άσυλο' . -
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ότι και να λες για τις 5άρες, έχεις δίκιο.
Εμένα με πειράζανε απίστευτα, εσένα που σου έχει γίνει 2η φύση μετά και την 7άρα, πιστεύω να σου κάθονται ευχάρισταΠου είσαι ρε Πάσχο να επιβάλεις την τάξη;
4άρα και αλάτι παλιοβάζελε που μιλάς κιόλας....
-
τσακώνεστε ρε ?????
χα...χα...χα.... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
40 χρονια βαρελας τετοιο πατο δεν ξαναδα. Τις μισες φασεις της Σπαρτα εκανε η Ανορθωση και εβαλε 3 γκολ. Η πλακα ειναι οτι στο 85 λεπτο ο παικτης της Σπαρτα εχει επι 5 δευτερα την μπαλα και ειναι απεναντι απο τον Γκαλινοβιτς και κανει ενα σουτ..... Ουτε μπετατζης να ηταν οχι ποδοσφαιριστης. Εχασαν 2 τετ-α-τετ στο πρωτο και αλλα 3 στο δευτερο. Ε αυτα δεν γινονταιΠρεπει καποιος απο ψηλα να μας κοροιδευει. Δεν γινεται αλλιως. Να χανει πεναλτυ ,τετ-α-τετ ο Ολυμπιακος κ αι με 3 φασεις να τρωει 3 γκολ. Να χανει τετ-α-τετ η Σπαρτα και να τρωει και γκολ στο τελος. Ε δεν γινονται αυτα. Η πλακα ειναι οτι ο Παο ειναι χειροτερος απο περυσυ ,αλλα ακομα να το παρουν χαμπαρι τα βαζελακια. Θα γελασουμε που φετος
Πσιτ ασχολησου με το συνοθυλευμα σου και ασε εμας οκ?
Εμεις στην τελικη περασαμε με 2 νικες καπιτο?Δεν ξεφτιλιστηκαμε απο τα αμπαλα.
Ετοιμαστε εκει καμια ριζουπολη σημερα μπας και κανετε τιποτα.
Ρε κοιτα που με μια καλη χρονια βγαλανε γλωσσα οι ευρω@ουτανες -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καφριλίκια και καραγκιοζιλίκια. Εύχομαι κάποιος να κάνει κλίσμα με πριόνι σ' αυτά τα κωλόπαιδα.Ναι, τα κωλοπαιδα που μαζευτηκαν αυθορμητα. Αντι να κραζεις τον χοχοχοχο που λειτουργει με λογικη παραγοντα Γ Εθνικης και εχει οργανωμενο στρατο, ριξτα στην αστυνομια.
-
Ψιτ...το οτι είσαι η ελλαδό@ουτάνα ΜΟΥ, το έχεις καταλάβει?
Το οτι ακόμα να χρονίσει η τελευταία 4αρα που σου έριξα , το έχεις καταλάβει?
Φέτος θα έχει ακόμα περισσότερο γέλιο...Εχετε χειρότερη ομάδα απο οτι τα τελευταία 3 χρόνια και ακόμα να το καταλάβετε...τοσο στόκοι είστε...Αλλά με την στέρηση 12 ετών που έχεις σε καταλαβαίνω..
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Ψιτ...το οτι είσαι η ελλαδό@ουτάνα ΜΟΥ, το έχεις καταλάβει?Το οτι ακόμα να χρονίσει η τελευταία 4αρα που σου έριξα , το έχεις καταλάβει?
Φέτος θα έχει ακόμα περισσότερο γέλιο...Εχετε χειρότερη ομάδα απο οτι τα τελευταία 3 χρόνια και ακόμα να το καταλάβετε...τοσο στόκοι είστε...Αλλά με την στέρηση 12 ετών που έχεις σε καταλαβαίνω..
Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι τελη αυγουστου ειναι ετοιμες οι ομαδες Αν ναι τοτε μπραβο το κατεχεις το αθλημα
-
επειδη ημουν στα επισημα (με προσκληση) σχολιασε κανεις στο ραδιο το θεμα τζιμπουρ?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
επειδη ημουν στα επισημα (με προσκληση) σχολιασε κανεις στο ραδιο το θεμα τζιμπουρ?α λα τις
Να ελπίζω δηλαδή ότι θα μου βρεις ένα εισιτηριάκι , στην 9 θύρα, έτσι και κληρωθούμε με Bayern??
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
επειδη ημουν στα επισημα (με προσκληση) σχολιασε κανεις στο ραδιο το θεμα τζιμπουρ?
α λα τις
Να ελπίζω δηλαδή ότι θα μου βρεις ένα εισιτηριάκι , στην 9 θύρα, έτσι και κληρωθούμε με Bayern??
βασικα εχω δειαρκειας αλλα επειδη ηθελα να παρω και τον πατερα μου μαζι ζητησα απο το βυσμα μου 2 προσκλησεις.Τωρα θα μου πεις με τετοιο φιλο γιατι αγορασα δειαρκειας?ειναι και αυτο μια αποψη
Περσυ πηγα σε 10 αγωνες συνολο,ολοι με προσκληση
ps:οχι ρε,θα σε παρω στην 8 μαζι μου.Πανω ειναι πολυ καλυτερα -
α λα τις
βασικα εχω δειαρκειας αλλα επειδη ηθελα να παρω και τον πατερα μου μαζι ζητησα απο το βυσμα μου 2 προσκλησεις.Τωρα θα μου πεις με τετοιο φιλο γιατι αγορασα δειαρκειας?ειναι και αυτο μια αποψη
Περσυ πηγα σε 10 αγωνες συνολο,ολοι με προσκληση
ps:οχι ρε,θα σε παρω στην 8 μαζι μου.Πανω ειναι πολυ καλυτεραΑπο ψηλα τα χαλια ,δεν φαινονται τοσο χαλια .
βαζελος ειμαι . -
Ψιτ...το οτι είσαι η ελλαδό@ουτάνα ΜΟΥ, το έχεις καταλάβει?
Το οτι ακόμα να χρονίσει η τελευταία 4αρα που σου έριξα , το έχεις καταλάβει?
Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι τελη αυγουστου ειναι ετοιμες οι ομαδες Αν ναι τοτε μπραβο το κατεχεις το αθλημα
Mε περνάς απότομα απο την καζουρα στα σοβαρά..
Δηλαδή συγνώμη, τους Σαριέγκι-Βυντρα-Καραγκούνη δεν τους ξέρουμε, πρέπει να προχωρήσει το πρωτάθλημα για να τους δούμε?
Champions League & Uefa 2008-2009