-
[quote='Simon']Έτσι οδηγούνται τα Lada:
Youtube VideoΉθελα να ξερα αν όλα αυτά τα κάνει με τα 1200 κυβικά...
-
Στο ίδιο πνεύμα: Mein Trabbi: http://www.youtube.com/watch?v=6p5_4QuI ... ature=grec
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ήθελα να ξερα αν όλα αυτά τα κάνει με τα 1200 κυβικά...
Γίνεται και με λιγότερα κυβικά, στενά λάστιχα και βρεγμένος δρόμος μόνο χρειάζεται...
Youtube VideoΠαρόλα αυτά είναι άξιο θαυμασμού πως την παλεύει με το τιμόνι του Lada
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Παρόλα αυτά είναι άξιο θαυμασμού πως την παλεύει με το τιμόνι του LadaΑχ..θυμηθηκα το φιατακι μας,ετσι λευκο ηταν και εκεινο..
Αν το τιμονι του λαντα ηταν ιδιο με του φιατ(-προφανως),το θεωρω το καλυτερο τιμονι που εχω πιασει στα χερια μου! Πολυ καλη πληροφορηση,ελαχιστες στροφες απ'ακρη σ'ακρη,μεγαλη διαμετρος,ντιφταριζες ανετοτατα απο τερμα σε τερμα με το ενα χερι.. Ειδικα στο χιονι ηταν απολαυστικοτατο..
Στο παρκαρισμα βεβαια ητανε... -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Έτσι οδηγούνται τα Lada:
Youtube VideoΉθελα να ξερα αν όλα αυτά τα κάνει με τα 1200 κυβικά...
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
... το θεωρω το καλυτερο τιμονι που εχω πιασει στα χερια μου!Μιχάλη, χωρίς παρεξήγηση, αλλά είναι καιρός να οδηγήσεις κάτι με μια σωστή κρεμαγιέρα χωρίς υποβοήθηση.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
... το θεωρω το καλυτερο τιμονι που εχω πιασει στα χερια μου!
Μιχάλη, χωρίς παρεξήγηση, αλλά είναι καιρός να οδηγήσεις κάτι με μια σωστή κρεμαγιέρα χωρίς υποβοήθηση.
Πολυ πιθανο Δημητρη..
(Αρκει να ειναι πισωκινητο..) -
Κι όμως, το τιμόνι του Λάντα ήταν πολύ ανώτερο απο ο,τιδήποτε έχω οδηγήσει με ατέρμονα.
-
και από τη Celica...
-
-
Alfa Romeo Giulia ο καλύτερος ατέρμονας κατά τι 'γνομιμου' γιατί είχα & lada & alfa & toyota
-
Δεν έχεις δοκιμάσει υδραυλικό ατέρμονα που είχαν το Volvo......
-
Δεν υπάρχει καλός ή κακός ατέρμονας, ακόμα και στην καλύτερη του εφαρμογή ( επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια ) είναι για πέταμα από πλευράς αίσθησης, όλα είναι στο περίπου, στο κέντρο της ευθείας, στη πληροφόρηση που είναι οι τροχοί, κλπ, στη γρήγορη δε οδήγηση είναι χάρος, πάντως μου αρέσετε που το πικραμύγδαλο το κάνετε γλυκό καρύδι.
Η εξέλιξη του ανοσιουργήματος που λέγεται ατέρμονας/κοχλίας στη χείριστη μορφή του είναι σήμερα τα ηλεκτρικά τιμόνια, τιμόνια ελαφριά και χωρίς αίσθηση σαν play-station, κομμένα και ραμμένα για τα κοριτσάκια και αγοράκια των πρωϊνομεσημεριάτικων, βρε ούστ !
-
[quote='21 Quadra']Δεν υπάρχει καλός ή κακός ατέρμονας, ακόμα και στην καλύτερη του εφαρμογή ( επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια ) είναι για πέταμα από πλευράς αίσθησης, όλα είναι στο περίπου, στο κέντρο της ευθείας, στη πληροφόρηση που είναι οι τροχοί, κλπ, στη γρήγορη δε οδήγηση είναι χάρος, πάντως μου αρέσετε που το πικραμύγδαλο το κάνετε γλυκό καρύδι.
δεν είπαμε ότι 'ειναισαν' κρεμαργιέρα...εμπειρικά μίλησα...να σας πω επίσης ότι τον χειρότερο ατέρμονα τον φορούν τα tranzit μέχρι το 1985. απίστευτη εμπειρία
-
Ο χρήστης zassrs έγραψε:
Δεν υπάρχει καλός ή κακός ατέρμονας, ακόμα και στην καλύτερη του εφαρμογή ( επανακυκλοφορούντα σφαιρίδια ) είναι για πέταμα από πλευράς αίσθησης, όλα είναι στο περίπου, στο κέντρο της ευθείας, στη πληροφόρηση που είναι οι τροχοί, κλπ, στη γρήγορη δε οδήγηση είναι χάρος, πάντως μου αρέσετε που το πικραμύγδαλο το κάνετε γλυκό καρύδι.
δεν είπαμε ότι 'ειναισαν' κρεμαργιέρα...εμπειρικά μίλησα...να σας πω επίσης ότι τον χειρότερο ατέρμονα τον φορούν τα tranzit μέχρι το 1985. απίστευτη εμπειρία
- 1000
-
-
-
Η πινακίδες είναι ΔΣ. Ο πρεσβευτής της Τσεχοσλοβακίας ίσως?
-
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Το παρακατω ειχε απασχολησει ξανα το φορουμ.Νομιζω οτι ειναι αρκετα σπανιο,και ισως ενδιαφερον για ανταλλακτικα.Οποιος ενδιαφερεται μπορω να δωσω στιγμα.Παντως δεδομενου οτι βρισκεται Νεα Σμυρνη,θεωρω οτι το 'serial number'πιθανον να ειναι το....τηλεφωνο του ιδιοκτητηΥπαρχει ακομη αυτο?????
Με πηγες στην ηλικια των 10 ετων με αυτη τη φωτο!
Αυτο ειναι το δασκαλου που μας μαθαινε σκακι στον αθλητικο συλλογο της γειτονιας!
Πιο παλια ηταν ασπρο τριμπ0υρδ'λο, το κυκλοφορουσε κανονικα και μια Κυριακη εμφανιστικε ο θεος να μας κανει μαθημα με το αυτοκινητο στην κατασταση που βλεπετε!!!
Φυσικα συνεχισε να το κυκλοφορει καθημερινα ακριβως σε αυτη την καατασταση.
Μια μερα το ειδε ο πατερας μου σε ενα αρθρο της Ελευθεροτυπιας οπου μαθαμε οτι ο δασκαλος μου ηταν και προεδρος του ελληνικου φαν κλαμπ για το σταρ τρεκ ή κατι τετοιο τελος παντων.
Τα τελευταια χρονια ειχε παρει κ ενα κοκκινο σταρλετ και το σκοντα εκανε μονο 'γκεστ' εμφανισεις.
Καποια στιγμη σταματησα τελειως να το βλεπω μαλλον γιατι απλα οπως φαινεται. . . . . το εβαφε μαυρο ο ανθρωπας!!!
Αποκλειω να δινει εστω και βιδα απο δαυτο.
Ανατολικό Μπλοκ