-
Nα και κάτι ευχάριστο. Μπράβο ρε Χάρη
-
ειστε οφτοπικ...
μαρεσει που πηρε ο μπουγατσας πτυχιο και θα χουμε τζαμπα γιατρο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειστε οφτοπικ...μαρεσει που πηρε ο μπουγατσας πτυχιο και θα χουμε τζαμπα γιατρο...
...κι'αυτος τζαμπα φακελάκια
Μπραβο Χαρούλη.
-
Αυτά είναι!
Καιρός να πάρει και κανα αμάξι της προκοπής, γιατί αν ειναι να πάει σε κανένα επείγον περιστατικό με δαύτο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πτυχίοΣύντομος και περιεκτικός.
Μπράβο
-
Eυχαριστώ πολύ παίδες!
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
:omg:Μεγάλη φρίκη Χάρη
Μόλις σε βρήκε μεγάλη συμφορά, απλά δεν το ξέρεις ακόμα και μετά από κάποια χρόνια δεν θα θυμάσαι καμία από τις ανωτέρω τυπικούρες αλλά τον μπαρμπα-koutsan ο οποίος σου λέει ότι μόλις έκανες ένα μεγάλο βήμα προς το ΧΑΟΣ : κοινώς έκανες χοντρή μαλακία
έχω αρχίσει ν' υποψιάζομαι ότι έχεις ένα δίκιο.
αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, βαρέθηκαΠάντως έχω την εντύπωση ότι θα μου πουν πως έχω ξεχάσει να περάσω κάνα επιλεγόμενο ή κάτι τέτοιο
-
Σαρμάκ συγχαρητήρια καλή σταδιοδρομία!
-
Συγχαρητήρια
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πτυχίοCongrats φιλε!
και καλη δυναμη με τη ειδικοτητα αν την κανεις στην ημεδαπηαντε και στα δικα μας! (μ'εναν πονο)
-
Συγχαρητηρια σαρμακ...
Και στα δικα μας:
Δεν μου αρεσε καθολου η Παρασκευη που πεθανα στη δουλεια!
Μου αρεσει που σημερα κοιμηθηκα αρκετα, ξυπνησα καλα και εξω εχει μια υπεροχη μερα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
M αρεσει που εισαι οπου σου αξιζει...εκτος cl , εκτος uefa και σε λιγο εκτος πρωταθληματος...
Λίγο άσχετο, περι της υπογραφής σου pasxo:
Κι ο πλέον άσχετος περι ποδοσφαίρου γνωρίζει ότι οι επαγωγικοί συλλογισμοί εφαρμογή έχουν μόνο στα μαθηματικά, όχι στο ποδόσφαιρο
@charmak--> και εις ανώτερα, μή μείνεις εκεί
Tο θεμα δεν ειναι ο επαγωγικος συλλογισμος αλλα το κομματι bold... και το λεει ο καλυτερος προπονητης του κοσμου (κατα πολλους).Οποτε το συμπερασμα παραμενει αληθες και ακλονητο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Tο θεμα δεν ειναι ο επαγωγικος συλλογισμος αλλα το κομματι bold... και το λεει ο καλυτερος προπονητης του κοσμου (κατα πολλους).Οποτε το συμπερασμα παραμενει αληθες και ακλονητο..
Το διπλό στο οπόρτο όπως και να το κάνεις τσούζει. Και ο Μουρίνιο συνηθίζει να στάζει φαρμάκι για ομάδες που κάπου, κάπως, κάποτε έχουν πληγώσει τον εγωισμό του. Όταν τον κερδίσεις κι εσύ κάποτε (λέμε τώρα) θα νιώσεις.
Το ακλόνητο και αληθές συμπέρασμα που παραμένει είναι αυτό που είπε κάποτε ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, ότι δλδ στο cl είτε παίζεις με την Ρεάλ είτε με τον ουσουφουπου πρέπει να δείχνεις την ίδια σοβαρότητα.
Με τις υγείες σου.
-
27 βαθμούς θερμοκρασία και μου αρέσει πάρα πολύ! Επιτέλους έφυγε η μούχλα!
Αύριο ίσως πάω να ρίξω και καμιά βουτιά! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το ακλόνητο και αληθές συμπέρασμα που παραμένει είναι αυτό που είπε κάποτε ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, ότι δλδ στο cl είτε παίζεις με την Ρεάλ είτε με τον ουσουφουπου πρέπει να δείχνεις την ίδια σοβαρότητα.
Με τις υγείες σου.
Προφανώς τη στιγμή που το είπε ο σερ ( ) ο Παναθηναικός ήταν εκτος cl. Αν ήταν εντός, και σύμφωνα με τον έγκυρο μουρίνιο, θάλεγε 'είτε παίζεις με την Ρεάλ είτε με τον βαο..'.
Η μήπως σ αυτή την περίπτωση δε χρειάζεται σοβαρότητα ; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
...Να ξέρεις ότι ο Σερ εκτιμά πολύ τον Μουρίνιο και τις απόψεις του.
Δεν μ αρέσει όμως που είμαστε οφτοπικ.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
27 βαθμούς θερμοκρασία και μου αρέσει πάρα πολύ! Επιτέλους έφυγε η μούχλα!
Αύριο ίσως πάω να ρίξω και καμιά βουτιά!δεν θα στο συνιστούσα...αύριο λένε για 18 βαθμούς θεσνικη και βοριαδάκι.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το διπλό στο οπόρτο όπως και να το κάνεις τσούζει. Και ο Μουρίνιο συνηθίζει να στάζει φαρμάκι για ομάδες που κάπου, κάπως, κάποτε έχουν πληγώσει τον εγωισμό του. Όταν τον κερδίσεις κι εσύ κάποτε (λέμε τώρα) θα νιώσεις.
Με τις υγείες σου.
Κοιτα,την απαντηση σου την πηρε απ τον τασοσντεφ. Απλα μιας και εισαι θεωρητικος και δεν..ας κανουμε μια προσπαθεια ακομα.. Σε αυτο που ειπε ο σερ δεν υπηρχε συγκριση (ξερεις... < ή > ,οχι =ομως) μεταξυ οσφπ και βαο..απλα προφανως οταν το ειπε (???) σε αγνοουσε εντελως. Τωρα πως να το κανουμε,εχουμε απευθειας συγκριση (οχι συνδεση μην μπερδευεσαι) οσφπ και βαο.Και μιας και εχεις καλη μνημη (απ την παπαγαλια υποθετω.. ) θα θυμασαι οτι σε εχει δει και σε εναπαιχνιδι α44-βαο πριν κανα μηνα εκτος απο το μεταξυ σας παιχνιδι και εχει μια αποψη για την ομαδα σου,πως να γινει;
υγ:Η δικιολογια οτι και καλα τον πονεσε πριν 239400 χρονια η ηττα του στο οπορτο και αυτη τη στιγμη θελει να ασχοληθει με τον βαο που αποτελει Φοβητρο για καθε ευρωπαικη ομαδα και χεζεται πανω του οταν ακουει βυντρα και σαριεγκι ειναι αστειο και τη λαμβανω ως δικιολογια προς θεωρητικους,γι αυτο μην υποτιμας τη νοημοσυνη μας..
-
Στο σχετικό θέμα παίδες.
-
Μου άρεσε πολύ η σημερινή βραδιά...
Είχα να περάσω έτσι μήνες... ή και χρόνια...
Άντε και του χρόνου!!!Επίσης θα αναφέρω εδώ και τη συμβουλή ενός αρχόμενου μέντορα...
' there are no limits... ' -
Συγγνώμη για το off topic.
Όρια υπάρχουν. Είναι τα όρια που φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι.
Θέλει μαγκιά για να τα ¨μεγαλώσεις¨ και θέλει @@ για να τα βγάλεις από την ζωή σου.Αυτά.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]